fbpx

Beste Huawei tablet

Laatste update: 13.10.19

 

Huawei tablets test van 2019

 

 

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor een tablet van het bekende merk Huawei. Toch is het niet altijd makkelijk een beslissing te nemen aangezien er tegenwoordig zoveel keuzemogelijkheden zijn. Daarom hebben wij voor jou alvast 5 topproduct geselecteerd. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met het advies van de klanten maar ook met de verschillende online reviews. Bekijk deze apparaten even rustig en kies er vervolgens de voor jou beste Huawei tablet uit. Dat kan een Huawei tablet zijn van 7 inch of een Huawei tablet van 10 inch. Dat is helemaal persoonlijk.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Huawei T3 10 Inch

 

Deze Huawei tablet van 10 inch is misschien niet meteen voorzien van het laagste prijskaartje maar toch zul je het zonder twijfel tussen de goedkope Huawei tablets kunnen spotten. Het is een mooie tablet in een neutrale doch stijlvolle grijze kleur.

Verder heeft het toestel een schermgrootte van maar liefst 10 inch en kun je er alles duidelijk op aflezen. Deze aantrekkelijke Huawei tablet behoort tot de Huawei T serie en heeft een totale opslagcapaciteit van ruim 16 GB. Het besturingssysteem dat bij dit apparaat gebruikt wordt, is Android 7.0.

Uit de verschillende online reviews merken we op dat de overgrote meerderheid van de reacties duidelijk positief is. De koper geven niet alleen een positief advies over de kwaliteit maar ook over de verhouding tussen de prijsbepaling en de kwaliteit. Toch is er één enkele koper die helemaal niet overtuigd blijkt te zijn.

 

Koop bij bol.com (€149)

 

 

 

 

Huawei M3 Lite

 

Je kunt natuurlijk ook opteren voor de Huawei M3 Lite tablet. Houd er wel rekening mee dat je voor dit apparaat toch net iets meer budget zult moeten voorzien. Toch lijken de meeste kopers zich daar niet meteen aan te storen.

Net zoals het vorige apparaat zul je merken dat ook deze tablet over een schermgrootte van 10 inch beschikt. Daarnaast blijkt de opslagcapaciteit hier verdubbeld te zijn. Zo heeft de Huawei M3 Lite tablet een maximaal geheugen van maar liefst 32 GB. Je kunt er dus probleemloos een internetverbinding mee aangaan, foto’s en video’s nemen en nog zoveel meer.

Ook hier blijkt het besturingssysteem Android te zijn. We merken dat dit voor bijna alle kopers een topproduct blijkt te zijn. Zo geven heel veel gebruikers niet alleen een positief advies over de uitstekende kwaliteit maar ook over het design.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Huawei M5 10 Inch

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke Huawei tablet en is je budget zo goed als onbeperkt? Dan loont het misschien wel de moeite om even stil te staan bij dit product. Dit is een Huawei M5 tablet die dus behoort tot de recente M serie. Het toestel heeft een mooie opvallende grijze kleur.

Het apparaat is uitgerust met een duidelijk afleesbaar display met een maximale schermgrootte van maar liefst 10 inch. Bovendien heeft deze tablet een totale geheugencapaciteit van maar liefst 32 GB. In vergelijking met de vorige apparaten zul je merken dat ook deze tablet over een Android besturingssysteem beschikt maar dan wel over een recentere versie.

De meeste kopers zijn volledig overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de correcte verhouding met het prijskaartje. Echter blijkt één enkele koper toch niet helemaal tevreden te zijn met deze Huawei tablet.

 

Koop bij bol.com (€380.3)

 

 

 

 

Huawei T3 7 inch

 

Ben je op zoek naar een goedkope Huawei tablet? Dan kun je alvast even dit apparaat bekijken. Zodra je het prijskaartje onder ogen krijgt dan zul je het gevoel krijgen dat het hier om een Huawei tablet aanbieding gaat.

Deze tablet behoort tot de Huawei T serie en heeft een totale schermgrootte van maar liefst 7 inch. Het is dus een pak compacter in vergelijking met de andere apparaten uit deze lijst. Dit maakt het echter veel makkelijker om het mee te nemen indien je op reis gaat. Verder heeft deze Huawei T3 tablet een totale opslagcapaciteit van ongeveer 8 GB.

Wanneer we een kijkje nemen tussen de verschillende online beoordelingen dan merken we op dat de meningen nogal verdeeld zijn. Dat hoeft uiteraard helemaal niet slecht te zijn. Doordat de meningen verdeeld zijn, is er namelijk nog voldoende ruimte om in de toekomst eventuele verbeteringen aan te brengen.

 

Koop bij bol.com (€143.49)

 

 

 

 

Huawei MediaPad T1 7.0 Inch

 

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te gaan kiezen voor deze Huawei MediaPad T1. Het is een degelijk apparaat dat zowel in een witte alsook een zwarte kleur beschikbaar is. Zo kies jij de tablet die je zelf het mooiste vindt.

Het apparaat is vrij compact en heeft een schermgrootte van ruim 7 inch. Verder is deze Huawei T1 tablet voorzien van een totale opslagcapaciteit van maar liefst 8 GB. Met dit apparaat is het mogelijk om te surfen op het internet, je mailverkeer te beantwoorden en foto’s en video’s te maken.

Er zijn heel wat kopers die een positief advies geven over de kwaliteit van het toestel en het dan ook aan iedereen willen aanraden. Toch is ook wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het hier om een oudere Huawei tablet gaat met een besturingssysteem van Android 4.4. Laat je hierdoor echter niet afschrikken want de reacties zijn heel positief.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status