fbpx

Beste hydrofoorpomp

Laatste update: 23.10.19

 

Hydrofoorpompen test van 2019

 

Sommige mensen zullen de Makita hydrofoorpomp als beste hydrofoorpomp beschouwen terwijl anderen toch kiezen voor een product van Powerplus of Bosch. Heel veel is afhankelijk van waar je zelf naar op zoek bent en wat je wensen en eisen zijn. Om jou alvast een idee te geven, hebben we een top 5 samengesteld. Neem rustig de tijd om deze even te bekijken en raadpleeg, indien nodig ook even de online reviews en het advies van klanten.

 

 

Gerdena Classic

 

Met deze GARDENA hydrofoorpomp lijk je wel een topproduct in huis te halen als we de online reviews mogen geloven. Het is een vrij krachtig apparaat met een maximaal vermogen van maar liefst 650 watt. Daardoor is het mogelijk om tot maximaal 2800 liter water per uur te pompen.

Ondanks de enorme kracht en het ruimte vermogen van deze hydrofoorpomp zul je versteld staan van de energiezuinige factor. Zo is het mogelijk om tot wel 15% energiezuiniger te werken door gebruik te maken van de beschikbare eco-stand functie. Dat is niet alleen voordelig voor het milieu maar ook voor jou. Het toestel is voorzien van een 24 liter tank die over een unieke keramische bescherming beschikt en daardoor zo goed als onderhoudsvrij is.

Verder kun je ook gebruik maken van de ingebouwde manometer en drukschakelaar. Al deze voordelen en mogelijkheden zorgen voor een bijzonder positief advies van de klanten. Zo hebben alle kopers tot op heden de maximumscore van 5 sterren uitgedeeld.

 

Koop bij bol.com (€179)

 

 

 

 

Einhell GC-WW 6538

 

Je kunt natuurlijk ook altijd nog kiezen voor deze unieke hydrofoorpomp van het bekende merk Einhell. Het product maakt deel uit van de Einhell Expert serie en kan vast en zeker als een hydrofoorpomp aanbieding worden beschouwd, vanwege de lage prijs.

Het is een krachtig apparaat met een totaal vermogen van ongeveer 650 watt en de mogelijkheid om tot wel 3800 liter water per uur te pompen. De pomp is voorzien van een ruime tank met een inhoud van maar liefst 20 liter. Hierbij bedraagt de maximale opvoerhoogte maar liefst 36 meter en de zuighoogte ruim 8 meter. Je kunt gebruik maken van de ingebouwde manometer en drukschakelaar.

Een blik op de verschillende online reviews leert ons dat slechts één enkele koper niet helemaal tevreden blijkt te zijn. Echter is de meerderheid helemaal overtuigd van de geleverde kwaliteit en de duurzaamheid van deze hydrofoorpomp.

 

Koop bij bol.com (€109)

 

 

 

 

Powerplus POWXG9565

 

Mag het toch net allemaal iets meer zijn voor jou en ben op zoek naar een bijzonder krachtige hydrofoorpomp? Bekijk dan alvast even dit product van het bekende en sterk gewaardeerde merk Powerplus. In vergelijking met de vorige 2 apparaten, beschikt deze hydrofoorpomp over een maximaal vermogen van maar liefst 1200 watt. Daardoor kan er tot wel 3800 liter water per uur worden gepompt.

Het is een handig apparaat indien je bijvoorbeeld over een grote tuin beschikt en deze wilt besproeien. Met een totale druk van ruim 4,8 bar, heb je dit in een mum van tijd helemaal geregeld. Je kunt gebruik maken van een maximale aanzuighoogte van ruim 7 meter in combinatie met een 48 meter hoge opvoerhoogte. De ingebouwde filter en de drukschakelaar zijn vast en zeker pluspunten.

Echter is het wel belangrijk om te vermelden dat deze hydrofoorpomp niet geschikt is om vuil water over te pompen. Toch merken we vooral heel wat positieve adviezen van klanten op. Kortom, vast en zeker de moeite waard!

 

Koop bij bol.com (€129)

 

 

 

 

Güde HWW 1000 E

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke hydrofoorpomp van het al dan niet bekende merk Güde. Het product is misschien iets duurder in de aankoop en daardoor niet meteen tussen de goedkope hydrofoorpompen te vinden. Toch kun je zeker zijn van heel wat kracht en mogelijkheden.

Zo beschikt de hydrofoorpomp over een totaal vermogen van wel ruim 1000 watt en een maximale druk die met gemak de 4 bar haalt. Zo is het mogelijk om tot wel 3500 liter water per uur over te pompen. Je kunt gebruik maken van een totale opvoerhoogte van 44 meter een maximale aanzuighoogte van maar liefst ruim 7 meter. De tank heeft een inhoud van ongeveer 19 liter en is vervaardigd uit roestvrij staal, net zoals ook het pomphuis.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog helemaal geen online beoordelingen bij dit product zijn geplaatst. Dat maakt het niet eenvoudig om jou verdere informatie te geven over de gebruikerservaringen.

 

Koop bij bol.com (€126.99)

 

 

 

 

Stanley STN-P1300B

 

Tenslotte is er nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de unieke hydrofoorpomp van het bekende merk STANLEY. Het is een bijzonder krachtig apparaat met een maximaal vermogen van ruim 1300 watt en een druk die kan variëren van 1,5 tot 3 bar. Daardoor komt de pompcapaciteit op maar liefst 4200 liter water per uur.

De hydrofoorpomp is bijzonder stevig en vervaardigd uit duurzame materialen zoals carbon staal. Verder kun je gebruik maken van het 1 meter lange snoer en een tankinhoud van ruim 24 liter. De hydrofoorpomp behoort tot de IPX4 beschermingsklasse en heeft een speciale G1 aansluiting.

We stellen vast dat er nog helemaal geen online reviews bij dit product zijn geplaatst. De hoge prijs kan hier vast en zeker een verklaring voor zijn. Alhoewel we er meteen ook moeten bij vermelden dat deze hydrofoorpomp toch wel al vaak moet zijn aangekocht aangezien deze bijna uitverkocht is.

 

Koop bij bol.com (€189.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status