Beste ijsblokjesmachine

Laatste update: 03.06.20

 

Ijsblokjesmachines test van 2020

 

Kun jij op warme zomerdagen ook genieten van een heerlijke frisse cocktail? Dan is een duurzame en krachtige ijsblokjesmachine alvast een goed idee. Wij helpen jou graag in de zoektocht naar de voor jou beste ijsblokjesmachine. Zo zijn we alvast op onderzoek gegaan om te weten te komen wat nu precies de 3 best beoordeelde apparaten zijn. Onder andere is gebleken dat je met de Tectake 400476 ijsblokjesmachine alvast een duurzaam en degelijk apparaat in huis haalt. Dankzij de enorme kracht van het toestel, heb je in slechts enkele minuten gecrusht ijs. Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de Princess 283069 ijsblokjesmachine. Het is een krachtig apparaat dat makkelijk te bedienen is en in een mum van tijd voor degelijke ijsblokjes zorgt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Ijsblokjesmachines koopgids

 

Niets heerlijker dan een frisse cocktail op warme zomerdagen. Een krachtige ijsblokjesmachine kan dan ook best wel handig zijn. Toch is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen de beste ijsblokjesmachines. Ze bestaan in verschillende formaten, soorten en prijscategoriën. Bovendien zullen sommige ijsblokjesmachines ook net iets krachtiger zijn en over iets meer mogelijkheden beschikken. Bekijk de verschillende producten dus nauwkeurig en ga eventuele aanbiedingen alvast niet uit de weg. En wie weet kun je vroeg of laat zelfs een aantrekkelijke ijsblokjesmachine aanbieding spotten.

 

 

Wat is een ijsblokjesmachine en het nut ervan

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een degelijke ijsblokjesmachine dan is het natuurlijk handig om te weten wat dit precies inhoudt. Een ijsblokjesmachine is nochtans iets wat steeds vaker voorkomt en niet alleen in de professionele sectoren maar ook onder particulieren. Het is een handig apparaat om in een mum van tijd enkele degelijke ijsblokjes aan te maken. Op die manier is het mogelijk om een drankje heerlijk fris te houden. Ideaal dus op bedrijfsfeestjes, evenementen of andere belangrijke feestjes.

Je zult merken dat er heel wat mogelijkheden zijn op het gebied van ijsblokjesmachines. Het is daarom alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk apparaten te vergelijken alvorens je een beslissing neemt. Zo kun je kiezen voor een grote of kleine ijsblokjesmachine, één met meer of juist iets minder vermogen. Wil je de ijsblokjesmachine makkelijk kunnen verplaatsen of is het de bedoeling dat deze steevast op dezelfde plek kan blijven staan? Kortom, wij helpen je in je zoektocht naar de voor jou beste ijsblokjesmachine.

 

 

Soorten ijsblokjes

 

Om de voor jou ideale ijsblokjesmachine te kunnen aankopen, dan is het belangrijk om jezelf te vraag te stellen welke soort ijsblokjes je wenst te creëren. Met andere woorden, waarvoor wil je de ijsblokjes uiteindelijk gaan gebruiken. Dit lijkt misschien heel nutteloos maar dat is het wel degelijk niet. Is het de bedoeling om de ijsblokjes te gebruiken op luxe feestjes? Of eerder in de medische sector of is het om de ijsblokjes te gebruiken in de kantine van de plaatselijke school of universiteit?

Zo kun je kiezen tussen verschillende soorten ijsblokjes zoals kogelvormige ijsblokjes en de standaard ijsblokjes. Maar je hebt ook de mogelijkheid om te opteren voor ijsblokjes die gevormd worden door gebruik van een daarvoor voorzien spraysysteem. De standaard ijsblokjes komen het vaakste voor en kunnen zowel professioneel alsook particulier gebruikt worden. Ze zorgen in de eerste plaats voor heel wat verkoeling en verfrissing.

Kogelvormige ijsblokjes daarentegen, zien er luxuezer uit en worden naast verkoeling, vooral als design en versiering gebruikt. Kogelvormige ijsblokjes zullen jammer genoeg iets vlugger smelten in vergelijking met de gewonde standaard ijsblokjes. Wanneer je kiest voor gespoten ijs, dan kies je voor een luxe product dat je vaak in restaurants en dergelijke zult tegenkomen. Kortom, welke soort je kiest, is dus afhankelijk van het doel en waarvoor je deze wenst te gebruiken.

 

 

Het formaat en de plaatsing van de ijsblokjesmachine

 

Je zult verder ook rekening moeten houden met het formaat van de ijsblokjesmachine. Zo kun je kiezen voor een compacte ijsblokjesmachine die je makkelijk en zonder problemen kunt verplaatsen en dus overal mee naartoe kunt nemen. Dat is best handig, als je zelf regelmatig eens een feestje organiseert. 

Er zijn echter ook heel wat grote ijsblokjesmachines op de markt gebracht die vaak door restaurants of grote bedrijven worden aangekocht. Deze beschikken in de meeste gevallen over iets meer mogelijkheden waarbij je dus kunt kiezen tussen verschillende soorten ijsblokjes.

Om de grootte of het formaat van de ijsblokjesmachine te kunnen bepalen, kun je verder ook rekening houden met de hoeveelheid ijs die je ongeveer gaat gebruiken op 1 dag. Zo kun je ongeveer een idee krijgen van de kracht en dus ook het formaat van de aan te kopen ijsblokjesmachine. 

Houd er ook rekening mee dat je de ijsblokjesmachine moet kunnen plaatsen. Kun je ergens een plekje voorzien in de buurt van water- en elektriciteitsvoorziening? Is het mogelijk om de ijsblokjesmachine makkelijk te verplaatsen, kies je dus voor een inbouw of vrijstaand exemplaar? Kortom, heel wat elementen waar je rekening mee moet houden.

 

 

Luchtgekoeld of watergekoeld

 

Wij willen er verder ook op wijzen om toch even stil te staan bij het verschil tussen een luchtgekoelde en watergekoelde ijsblokjesmachine. We bedoelen hiermee dus vooral de manier waarop de compressor van de ijsblokjesmachine zal worden afgekoeld. Hetzij door lucht hetzij door water. 

Wanneer je kiest voor een luchtgekoelde ijsblokjesmachine dan is het raadzaam om de machine op een plek te zetten waar er voldoende ruimte is. Zorg ervoor dat de omgeving rondom de ijsblokjesmachine voldoende schoongemaakt is en weinig tot geen andere apparaten heeft.

Een watergekoelde ijsblokjesmachine moet je dan weer kunnen aansluiten op een degelijke wateraansluiting. Enkel en alleen op die manier is het mogelijk om de condensor van de ijsblokjesmachine te kunnen afkoelen. Houd er echter wel rekening mee dat de meeste watergekoelde exemplaren niet meteen tussen de goedkope ijsblokjesmachines te vinden zijn.

 

 

Ijsblokjesmachine Reviews – Top 5

 

 

Als je in de zomerperiode wilt genieten van een heerlijke frisse cocktail dan kan een degelijke ijsblokjesmachine natuurlijk niet ontbreken. Wij willen jou dan ook graag wat helpen en zijn alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten. We hebben hierbij uiteraard rekening gehouden met de verschillende online reviews van klanten. Neem dus rustig je tijd om de producten even te bekijken en kies er dan voor jezelf even de beste ijsblokjesmachine uit. En wie weet is het wel een ijsblokjesmachine aanbieding.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Tectake 400476

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke ijsblokjesmachine dan kun je alvast even dit apparaat bekijken. Het is afkomstig van het bekende merk Tectake en we stellen vast dat de meeste kopers een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit van het toestel.

Het is een krachtig apparaat dat over een totaal vermogen van maximaal 90 Watt beschikt. Je zult dus in amper 6 tot 13 minuutjes over degelijke ijsblokjes kunnen beschikken. Ideaal wanneer je binnenkort een feestje geeft of wanneer je in de zomer van een heerlijk frisse cocktail wilt kunnen genieten. Je kunt het apparaat in 3 verschillende kleuren verkrijgen en het is makkelijk te plaatsen.

De overgrote meerderheid van de klanten is overtuigd van de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het apparaat. Toch is een enkele koper iets minder tevreden over het lawaai. De klant is van mening dat het toestel toch wel behoorlijk veel lawaai maakt en dit is best storend.

Het is niet altijd makkelijk om op zoek te gaan naar een degelijke en duurzame ijsblokjesmachine. Echter met dit apparaat mag je er zeker van zijn dat je met een topproduct naar huis gaat. De ijsblokjesmachine wordt geleverd door het bekende merk Tectake en wordt door heel wat kopers ook als veruit het beste merk beschouwd.

Voordelen
Vermogen:

deze ijsblokjesmachine is voorzien van een maximaal vermogen van maar liefst 90 Watt. In minimum 6 minuten en maximum 13 minuten kun je beschikken over heerlijke ijsblokjes.

Design:

deze ijsblokjesmachine is niet alleen degelijk maar ziet er ook bijzonder fraai uit. Bovendien heb je de mogelijkheid om een keuze te maken tussen de 3 beschikbare kleuren.

Prijs-kwaliteitverhouding:

de meeste gebruikers zijn overtuigd van het product en geven een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding.

Nadelen
Lawaai:

slechts één enkele klant vindt dat deze ijsblokjesmachine wel degelijk is maar veel te veel lawaai maakt en dat werkt storend.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Princess 283069

 

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de ijsblokjesmachine van het bekende merk Princess. Bovendien behoort dit apparaat vast en zeker tot de goedkope ijsblokjesmachines wanneer je het prijskaartje ervan bekijkt.

In vergelijking met het vorige apparaat zul je merken dat deze ijsblokjesmaker nog net iets krachtiger is en over een maximaal vermogen van 120 Watt beschikt. Het toestel is voorzien van een duidelijk afleesbaar LCD display. Daarop kun je bijvoorbeeld de vriestijd gaan instellen maar ook het formaat van de ijsblokjes gaan bepalen.

Volgens sommige kopers is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het toestel vrij groot is. Dit wil dus zeggen dat het niet altijd makkelijk te plaatsen of op te bergen is. Toch is de meerderheid van de gebruikers overtuigd van de gebruiksvriendelijkheid en de kwaliteit.

Je kunt natuurlijk ook meteen kiezen voor de unieke ijsblokjesmachine van het merk Princess. Princess mag je alvast beschouwen als één van de populairste merken op het gebied van huishoudapparaten. Het loont dan ook de moeite even de voor- en nadelen van het toestel op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Kostenplaatje:

het is misschien niet meteen het toestel met de laagste prijs maar toch zul je het vast en zeker in de categorie van de goedkope huishoudapparaten mogen verwachten.

Vermogen:

het is een bijzonder krachtig apparaat met een maximaal vermogen van maar liefst ruim 120 Watt. In een mum van tijd heb je dus een aantal heerlijke ijsblokjes klaar.

Gebruiksgemak:

het apparaat is verder ook voorzien van een duidelijk en helder LCD scherm waarop je alle belangrijke informatie kunt instellen. Zo kun je onder andere de vriestijd gaan regelen.

Nadelen
Formaat:

tot op heden zijn de reacties allemaal positief. Toch is het belangrijk om te beseffen dat het om een vrij groot apparaat gaat waar dus toch wel wat ruimte moet voor voorzien worden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

H.Koenig KB14

 

Indien je op zoek bent naar een echte ijsblokjesmachine aanbieding dan kunnen we jou vast en zeker dit apparaat aanraden. De ijsblokjesmaker is afkomstig van het bekende merk H.KOENIG en is uitgerust met een maximaal vermogen van maar liefst 120 Watt. Zo zul je snel van ijsblokjes voorzien zijn.

Het apparaat is voorzien van een waterreservoir met een totale inhoud van ruim 2,1 liter. Je hoeft dus enkel het reservoir met water te vullen en vervolgens doet het apparaat de rest voor jou. Zo kun je in amper 24 uur tijd maar liefst 12 kg ijsblokjes gaan produceren en dat is al heel wat. Je kunt de grootte van het ijsblokje bepalen en bij de aankoop krijg je er ook enkele handige spulletjes bij. Denk maar aan een degelijk schepje.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat deze ijsblokjesmachine nog niet beoordeeld is geweest. We vermoeden daarom dat het misschien wel om een vrij recent toestel gaat. Laat je hierdoor dus zeker niet afschrikken om het product te kopen.

Door te kiezen voor de H.KOENIG ijsblokjesmachine, kies je niet alleen voor kwaliteit en degelijkheid maar ook voor een uniek en klassevol design. Beslist dat deze ijsblokjesmachine in om het even welk interieur mooi tot z’n recht zal komen. Hieronder bieden we je alvast een opsomming aan van de verschillende eigenschappen van het toestel.

Voordelen
Budget:

het is niet meteen één van de dure apparaten en dat is natuurlijk een voordeel als je op zoek bent naar een betaalbare ijsblokjesmachine.

Kracht:

je zult het toestel vast en zeker tussen de krachtige ijsblokjesmachines kunnen spotten daar het maar liefst 120 Watt aan totaal vermogen heeft.

Waterreservoir:

verder zul je merken dat het toestel voorzien is van een ruim en degelijk waterreservoir met een maximaal volume van maar liefst 2,1 liter.

Gebruiksgemak:

het is een bijzonder handig apparaat dat makkelijk te bedienen is. Bovendien kun je makkelijk tot 12 kg aan ijsblokjes maken en dit in een tijdspanne van slechts 24 uur.

Nadelen
Geen review:

tot op heden is er nog geen reactie bij het toestel geplaatst. Dat maakt het voor ons bijzonder moeilijk om op zoek te gaan naar eventuele nadelen.

Koop bij bol.com (€149.95)

 

 

 

 

ProfiCook PC-EWB 1007

 

Wanneer je op zoek bent naar een degelijke ijsblokjesmachine dan zijn er ook meerdere kopers die dit model van ProfiCook aanraden. Het is een bijzonder krachtige ijsblokjesmachine in vergelijking met de vorige toestellen die we besproken hebben. Zo beschikt dit apparaat over een maximaal vermogen van maar liefst 180 Watt.

Ondanks de kracht hoef je je geen zorgen te maken om het lawaai. Het apparaat werkt zo goed als geluidloos en is bovendien ook bijzonder snel. In ongeveer 24 uur kun je met gemak 10 tot wel 15 kg aan ijsblokjes bekomen. Bovendien is de machine vrij compact en daardoor makkelijk op te bergen of ergens te plaatsen.

We stellen vast dat de reacties bij deze ijsblokjesmachine nogal verdeeld zijn. Dat is uiteraard helemaal niet zo erg aangezien er op die manier ruimte ontstaat tot verbetering. Zo zijn sommige klanten overtuigd van het apparaat en andere kopers net iets minder. Oordeel dus vooral zelf.

Verder zijn er ook heel wat gebruikers die zweren bij de ijsblokjesmachine van het alom bekende en sterk gewaardeerde merk ProfiCook. Het loont dan ook de moeite om de kenmerkende eigenschappen van dit toestel even van naderbij te bekijken. Zo zul je merken dat het om een krachtig apparaat gaat dat over heel wat opties beschikt.

Voordelen
Vermogen:

het is één van de krachtigste toestellen uit deze lijst met een totaal vermogen van wel ruim 180 Watt. In een mum van tijd kun je dus genieten van een heerlijke cocktail met verse ijsblokjes.

Geluidloos:

ook al behoort het apparaat tot de krachtige ijsblokjesmachines, je zult er echter versteld van staan hoe stil het toestel functioneert.

Formaat:

het is een vrij compacte ijsblokjesmachine die je makkelijk en zonder problemen ergens een plekje kunt geven op het aanrecht of gewoon kunt opbergen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een bijzonder kleine minderheid van de kopers is niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van deze ijsblokjesmachine.

Koop bij bol.com (€169.95)

 

 

 

 

Taurus MG17 Elegance Dispenser

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de Taurus ijsblokjesmachine. Indien je voor dit apparaat kiest dan zul je wel net iets meer budget hoeven te voorzien. Het is namelijk niet meteen één van de goedkope ijsblokjesmachines.

Het toestel is uitgerust met een totaal vermogen van maar liefst 150 Watt en werkt behoorlijk snel. Zo kun je in amper 7 tot 12 minuten al van een aantal ijsblokjes genieten. Op een tijdspanne van ongeveer 24 uur kun je tot wel 15 kg ijsblokjes bekomen. Het is bovendien mogelijk om reservoir manueel met water aan te vullen maar je kunt het toestel bijvoorbeeld ook gewoon op de waterleiding gaan aansluiten.

Ondanks de vele mogelijkheden stellen we vast dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Het is mogelijk dat de hoge prijs voor sommige kopers best vervelend is. Maar het kan ook zijn dat het gewoon om een recent apparaat gaat.

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te opteren voor de Taurus MG17 Elegance Dispenser. Met deze ijsblokjesmachine haal je niet alleen een krachtig maar ook bijzonder duurzaam en degelijk apparaat in huis. Houd er wel rekening mee dat het niet meteen over de laagste prijs beschikt vanwege de verschillende opties die het toestel aanbiedt.

Voordelen
Vermogen:

de ijsblokjesmachine beschikt over een maximaal vermogen van ruim 150 Watt. In slechts 7 tot maximaal 12 minuutjes kun je genieten van een paar heerlijke ijsblokjes.

Gebruiksgemak:

je hebt 2 mogelijkheden. Ofwel sluit je deze ijsblokjesmachine automatisch aan op de waterleiding ofwel kun je er ook voor kiezen om het waterreservoir manueel te gaan bijvullen.

Nadelen
Prijzig:

sommige klanten zullen het toestel misschien net iets te prijzig vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status