fbpx

Beste inbouw magnetron

Laatste update: 22.10.19

 

Inbouw magnetrons test van 2019

 

 

Tegenwoordig hebben we nauwelijks nog tijd voor het bereiden van uitgebreide maaltijden. Een magnetron is nu onontbeerlijk. Doordat we ook steeds meer aandacht besteden aan de esthetische aspecten, kiezen velen nu meestal voor een inbouw magnetron. Kies je bij aanschaf dan voor een standaard inbouw magnetron of voor een inbouw combi magnetron. Je hebt hierbij de mogelijkheid om te kiezen voor een duurder exemplaar of voor één van de goedkope inbouw magnetrons. Wij hebben de 5 beste inbouw magnetrons voor je vergeleken.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Exquisit EMW2546HI

 

Wil je een functionele inbouw magnetron, die doet wat je ervan verwacht. Dan is dit mogelijk wel de inbouw magnetron waarnaar je op zoek bent. Een mooi, strak design voor een redelijke prijs.

Deze inbouw magnetron heeft maar liefst 10 voorgeprogrammeerde functies met diverse standen, zoals convectie, hetelucht en grill. Deze Exquisit EMW2546HI inbouw magnetron wordt geleverd inclusief glazen draaiplateau met een diameter van 31,5 cm en meegeleverd rooster. De Exquisit EMW2546HI inbouw magnetron heeft een inhoud van 25 liter.

Kopers van dit product geven een positief advies op basis van de goede kwaliteit en de prijsverhouding. Ook het fraaie design, het gebruiksgemak en de vele functies waarover het apparaat beschikt, maken deze inbouw magnetron tot een aanrader.

 

Koop bij bol.com (€200)

 

 

 

 

Siemens CM585AMS0 iQ500

 

Heb je iets meer te besteden en/of zoek je een inbouw magnetron met wat meer inhoud, dan zou deze Siemens inbouw combi magnetron precies kunnen aansluiten bij jouw keuze. Verlang je wat meer van je apparaat dan alleen een magnetronfunctie. Deze Siemens inbouw magnetron zal aan die wens voldoen.

Dit Siemens apparaat biedt de mogelijkheid om de magnetronfunctie in combinatie met de grillfunctie te gebruiken en beschikt over twee roosters voor hoog grillen en laag heteluchtfuncties. De inhoud is maar liefst 44 liter en hij beschikt over een LCD display en een klapdeur met kinderbeveiliging.

Gebaseerd op de review van klanten wordt de Siemens inbouw magnetron als een top product beschouwd. Het fraaie design, de gebruiksvriendelijkheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn duidelijke pluspunten. Het lange snoer is handig als je het apparaat zelf wilt plaatsen.

 

Koop bij bol.com (€529)

 

 

 

 

Severin MW 7880

 

Wanneer je gewoon een complete, praktische inbouw magnetron wenst zonder al te veel toeters en bellen dan kan dit de juiste inbouw magnetron voor jou zijn. En dat alles voor een redelijke prijs. Je zou hier bijna kunnen spreken van een inbouw magnetron aanbieding.

Wat biedt deze Severin inbouwmagnetron. Een magnetron en grillfunctie die gecombineerd of afzonderlijk te gebruiken zijn.Daarnaast twee magnetron combi programma´s en een ontdooifunctie. Bovendien heeft deze Severin inbouw magnetron 8 verschillende automatische kookprogramma´s. Handig wanneer je je eigen maaltijden wilt bereiden.

Klanten beoordelen deze inbouw magnetron als een top aankoop. Zeer gebruiksvriendelijk en een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je naar de prijs kijkt, krijg je indruk van een aanbieding.

 

Koop bij bol.com (€230)

 

 

 

 

Inventum IMC6132F

 

Zoek je nu een inbouw magnetron die niet te groot of te klein is? Dan past deze Inventum IMC161232F inbouw magnetron met zijn inhoud van 32 liter misschien perfect bij jou. Deze Inventum inbouw magnetron wordt geleverd inclusief draaiplateau en ovenrooster.

Hij beschikt over 5 magnetronstanden, 10 automatische kookprogramma’s met vier combinatiestanden. Hiermee is deze Inventum inbouw magnetron een zeer veelzijdige inbouw magnetron die je een scala aan mogelijkheden biedt om je eigen favoriete gerechten te bereiden.

In hun review spreken  kopers van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een mooi design. Een apparaat dat makkelijk plaatsbaar is en zeker is aan te bevelen.

 

Koop bij bol.com (€239)

 

 

 

 

Bosch CMG676BS1

 

Ben je op zoek naar een inbouw magnetron met ovenfunctie. Als je van bakken houdt en je wilt daarnaast het gemak van een magnetron in één apparaat, dan is deze Bosch inbouw magnetron voor jou een top!

Het grote voordeel is dat deze inbouw magnetron met ovenfunctie beschikt over een pyrolytisch zelfreinigingssysteem. Nooit meer schoonmaken. Deze Bosch inbouw magnetron met ovenfunctie beschikt over een digitaal kookboek in kleur. Zo kun je je favoriete gerechten automatisch op de juiste manier bereiden. Allemaal eenvoudig in te stellen via het eenvoudig bedienbare heldere TFT touch display.

Eerdere kopers gaven een zeer positief advies over deze Bosch inbouw magnetron met ovenfunctie. Ondanks de vele mogelijkheden die het apparaat biedt, is de bediening zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarbij komen nog het fraaie design en de degelijke kwaliteit van Bosch.

 

Koop bij bol.com (€1029)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status