Beste inbouw magnetron

Laatste update: 06.08.20

 

Inbouw magnetrons test van 2020

 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve en duurzame inbouw magnetron maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hoef je alvast niet langer te panikeren want in onze koopgids bespreken we maar al te graag enkele belangrijke kenmerken. Uiteraard zijn we daarnaast ook op zoek gegaan naar 3 hedendaagse topproducten. Zo blijkt de Exquisit EMW2546HI inbouw magnetron alvast een goede keuze te zijn. Het toestel combineert kwaliteit moeiteloos met een bijzonder strak en modern design. Kortom, een echte aanrader! Met de Siemens CM585AMS0 iQ500 inbouw magnetron kies je alvast voor een meer dan evenwaardig topproduct. In vergelijking met het vorige product zul je merken dat deze inbouw magnetron net iets groter is en daardoor echt geschikt is voor grote gezinnen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Inbouw magnetrons koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke en duurzame inbouw magnetron? Dan kunnen wij jou met deze koopgids misschien wel even op weg helpen. Toch is het een goede aanbeveling om niet zomaar de eerste de beste inbouw magnetron aan te kopen, maar verschillende apparaten met elkaar te vergelijken. Ga hierbij eventuele aanbiedingen, kortingen of leuke promoties alvast niet uit de weg. Het is altijd leuk indien je met één van de goedkope inbouw magnetrons naar huis kunt gaan. Bekijk daarnaast ook het formaat, het type en de eventuele kenmerken of mogelijkheden van het apparaat.

 

 

Het gebruiksgemak van een inbouw magnetron

In de meeste huishoudens zul je vandaag de dag vast en zeker een degelijke magnetron kunnen vaststellen. De vraag is of je kiest voor een vrijstaande magnetron of toch eerder een exemplaar dat je in de keuken kunt inbouwen. Indien je kiest voor een degelijke en duurzame inbouw magnetron dan zul je uiteraard met bepaalde elementen rekening moeten houden. Zo kun je niet meteen de grootste of de kleinste magnetron aankopen maar moet je ook rekening houden met de plaats en dergelijke.

Daarnaast zul je merken dat er verschillende soorten magnetrons op de markt gebracht zijn. Kies je bijvoorbeeld voor een magnetron met ovenfunctie? Of is een basis exemplaar ruim voldoende? Wil je een ontdooifunctie, grillfunctie of hetelucht? Kortom, er zijn heel wat factoren waarop je zult moeten letten. En dan kan het soms wel bijzonder lastig zijn om een keuze te moeten maken. Vandaar ook deze koopgids om je wat verder op weg te helpen. Neem rustig de tijd om de koopgids door te nemen.

 

De inhoud

Over het algemeen kunnen we stellen dat er minder keuzemogelijkheden zijn op het gebied van inhoud en formaat bij inbouw magnetrons dan bij bijvoorbeelde de vrijstaande apparaten. Er zijn uiteraard wel mogelijkheden maar laat ons stellen dat die wel iets beperkter zullen zijn. Zo is de standaard nishoogte van een inbouw magnetron of 38 of 45 cm. Vaak is de inbouw combimagnetron het grootste.

Wat betreft de breedte zul je moeten rekening houden met een standaard nisbreedte van kan gerekend worden op zo’n 56 cm. Uiteraard zullen sommige inbouw magnetrons misschien een paar cm kleiner zijn maar het is de bedoeling dat de de plaats, waar je de magnetron wilt plaatsen, zeker 56 cm breed is. Wat de diepte betreft mag je rekenen op een standaard nisdiepte van ongeveer zo’n 55 cm. Ook hier zullen sommige inbouw magnetrons misschien iets minder diepte nodig hebben, maar maximaal moet je rekenen op 55 cm.

 

Het type inbouw magnetron

De beste inbouw magnetrons zijn niet de toestellen met het grootste vermogen of de grootste inhoud, maar wel diegene die helemaal aan jouw verwachtingen voldoen. Daarom is het alvast goed dat je op de hoogte bent van alle mogelijkheden. Zo kun je makkelijk opteren voor een standaard inbouw magnetron die voorzien is van alle basisfuncties. Dat kan bijvoorbeeld heel handig zijn voor studenten of mensen die alleen wonen.

Daarnaast heb je uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor een inbouw magnetron met net iets meer mogelijkheden. Zo bestaan er tegenwoordig de combimagnetrons, die de functies van een magnetron en een oven gewoon gaan combineren. En bovendien vaak compacter dan een oven. Dat kan ook wel handig zijn voor mensen met grote gezinnen. Kortom, heel wat mogelijkheden en dus de moeite waard om deze even rustig te overlopen.

 

Kenmerken en andere optiemogelijkheden

Het spreekt voor zich dat sommige inbouw magnetrons over net iets meer mogelijkheden zullen beschikken dan anderen. Sommige functies kunnen echt wel een meerwaarde vormen terwijl andere opties eerder als een gadget kunnen beschouwd worden. Zo kan het altijd handig zijn om over een ontdooifunctie of grillfunctie te beschikken. Ook een timer functie of automatische uitschakeling, en aan- en uitknop kunnen bij de pluspunten gerekend worden.

 

 

Met welk prijskaartje moet je rekening houden

In je zoektocht naar de voor jou perfecte inbouw magnetron zul je uiteraard heel wat verschillende prijskaartjes tegenkomen. Zo heb je heel wat goedkope inbouw magnetrons maar je hebt natuurlijk apparaten waarvoor je net iets meer budget zult moeten neertellen. De prijs kan uiteraard bepaald worden door bepaalde factoren. Zo kan het formaat en de mogelijkheden en extra functies vast en zeker een bepaalde invloed uitoefenen op de uiteindelijke prijsbepaling.

Het is daarom handig indien je voor jezelf op voorhand uitmaakt waar je precies naar op zoek bent en wat je verwachtingen zijn. Welke functies acht jij belangrijk en welke zijn bijvoorbeeld meer een extra? Op basis daarvan kun je voor jezelf een budget vastleggen en op zoek gaan naar de voor jou beste inbouw magnetron. Bekijk alvast ook even de verschillende online reviews die door klanten bij de producten worden geplaatst. En wie weet ga jij binnenkort wel met een inbouw magnetron aanbieding naar huis.

 

Inbouw magnetron Reviews – Top 5

 

Tegenwoordig hebben we nauwelijks nog tijd voor het bereiden van uitgebreide maaltijden. Een magnetron is nu onontbeerlijk. Doordat we ook steeds meer aandacht besteden aan de esthetische aspecten, kiezen velen nu meestal voor een inbouw magnetron. Kies je bij aanschaf dan voor een standaard inbouw magnetron of voor een inbouw combi magnetron. Je hebt hierbij de mogelijkheid om te kiezen voor een duurder exemplaar of voor één van de goedkope inbouw magnetrons. Wij hebben de 5 beste inbouw magnetrons voor je vergeleken.

 

 

Exquisit EMW2546HI

 

Wil je een functionele inbouw magnetron, die doet wat je ervan verwacht. Dan is dit mogelijk wel de inbouw magnetron waarnaar je op zoek bent. Een mooi, strak design voor een redelijke prijs.

Deze inbouw magnetron heeft maar liefst 10 voorgeprogrammeerde functies met diverse standen, zoals convectie, hetelucht en grill. Deze Exquisit EMW2546HI inbouw magnetron wordt geleverd inclusief glazen draaiplateau met een diameter van 31,5 cm en meegeleverd rooster. De Exquisit EMW2546HI inbouw magnetron heeft een inhoud van 25 liter.

Kopers van dit product geven een positief advies op basis van de goede kwaliteit en de prijsverhouding. Ook het fraaie design, het gebruiksgemak en de vele functies waarover het apparaat beschikt, maken deze inbouw magnetron tot een aanrader.

 

Koop bij bol.com (€219)

 

 

 

 

Siemens CM585AMS0 iQ500

 

Heb je iets meer te besteden en/of zoek je een inbouw magnetron met wat meer inhoud, dan zou deze Siemens inbouw combi magnetron precies kunnen aansluiten bij jouw keuze. Verlang je wat meer van je apparaat dan alleen een magnetronfunctie. Deze Siemens inbouw magnetron zal aan die wens voldoen.

Dit Siemens apparaat biedt de mogelijkheid om de magnetronfunctie in combinatie met de grillfunctie te gebruiken en beschikt over twee roosters voor hoog grillen en laag heteluchtfuncties. De inhoud is maar liefst 44 liter en hij beschikt over een LCD display en een klapdeur met kinderbeveiliging.

Gebaseerd op de review van klanten wordt de Siemens inbouw magnetron als een top product beschouwd. Het fraaie design, de gebruiksvriendelijkheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn duidelijke pluspunten. Het lange snoer is handig als je het apparaat zelf wilt plaatsen.

 

Koop bij bol.com (€582)

 

 

 

 

Severin MW 7880

 

Wanneer je gewoon een complete, praktische inbouw magnetron wenst zonder al te veel toeters en bellen dan kan dit de juiste inbouw magnetron voor jou zijn. En dat alles voor een redelijke prijs. Je zou hier bijna kunnen spreken van een inbouw magnetron aanbieding.

Wat biedt deze Severin inbouwmagnetron. Een magnetron en grillfunctie die gecombineerd of afzonderlijk te gebruiken zijn.Daarnaast twee magnetron combi programma´s en een ontdooifunctie. Bovendien heeft deze Severin inbouw magnetron 8 verschillende automatische kookprogramma´s. Handig wanneer je je eigen maaltijden wilt bereiden.

Klanten beoordelen deze inbouw magnetron als een top aankoop. Zeer gebruiksvriendelijk en een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Als je naar de prijs kijkt, krijg je indruk van een aanbieding.

 

Koop bij bol.com (€177.95)

 

 

 

 

Inventum IMC6132F

 

Zoek je nu een inbouw magnetron die niet te groot of te klein is? Dan past deze Inventum IMC161232F inbouw magnetron met zijn inhoud van 32 liter misschien perfect bij jou. Deze Inventum inbouw magnetron wordt geleverd inclusief draaiplateau en ovenrooster.

Hij beschikt over 5 magnetronstanden, 10 automatische kookprogramma’s met vier combinatiestanden. Hiermee is deze Inventum inbouw magnetron een zeer veelzijdige inbouw magnetron die je een scala aan mogelijkheden biedt om je eigen favoriete gerechten te bereiden.

In hun review spreken  kopers van een goede prijs-kwaliteitverhouding en een mooi design. Een apparaat dat makkelijk plaatsbaar is en zeker is aan te bevelen.

 

Koop bij bol.com (€267)

 

 

 

 

Bosch CMG676BS1

 

Ben je op zoek naar een inbouw magnetron met ovenfunctie. Als je van bakken houdt en je wilt daarnaast het gemak van een magnetron in één apparaat, dan is deze Bosch inbouw magnetron voor jou een top!

Het grote voordeel is dat deze inbouw magnetron met ovenfunctie beschikt over een pyrolytisch zelfreinigingssysteem. Nooit meer schoonmaken. Deze Bosch inbouw magnetron met ovenfunctie beschikt over een digitaal kookboek in kleur. Zo kun je je favoriete gerechten automatisch op de juiste manier bereiden. Allemaal eenvoudig in te stellen via het eenvoudig bedienbare heldere TFT touch display.

Eerdere kopers gaven een zeer positief advies over deze Bosch inbouw magnetron met ovenfunctie. Ondanks de vele mogelijkheden die het apparaat biedt, is de bediening zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarbij komen nog het fraaie design en de degelijke kwaliteit van Bosch.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status