n n
n
n
ᐅ Beste inductie fluitketels. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste inductie fluitketels Test Van 2019

Laatste update: 11.12.19

 

5 Beste inductie fluitketels (Reviews) van 2019

 

Wanneer je op zoek gaat naar de beste inductie fluitketel dan zul je in contact komen met heel wat verschillende merken die hun topproduct naar voren schuiven. Toch is het belangrijk om ook rekening te houden met je eigen wensen en verwachtingen. Bekijk daarom de 5 opties hieronder even rustig alvorens je een keuze maakt. Je zou hierbij ook aandachtig kunnen zijn voor de diverse online reviews die door klanten bij het desbetreffende product geplaatst staan.

 

 

1. Le Creuset Tradition Fluitketel  2.1 l  Kersenrood Inductie

 

Ben je op zoek naar een inductie fluitketel aanbieding, dan is dit apparaat van Le Creuset misschien niet meteen iets voor jou. Toch is het een goed idee om het product even van naderbij te bekijken aangezien het hoofdzakelijk positief advies van klanten heeft mogen ontvangen. Het is een duurzame fluitketel die is afgewerkt in een opvallende kersenrode kleur en dus meteen ook een echte blikvanger is.

De fluitketel is gemaakt uit bijzonder duurzaam en degelijk geëmailleerd staal en heeft een maximale capaciteit van 2,1 liter. Het is een degelijk en multifunctioneel apparaat aangezien je het niet alleen op inductie kunt gebruiken maar ook op een keramisch vuur, een elektrisch vuur, gasvuur of zelfs halogeen vuur. Deze 2-delige fluitketel is ongeveer 24,7 cm groot en bijzonder handig om te gebruiken.

Zoals vermeld merken we vooral heel wat positieve reacties van klanten op. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit en het fraaie design maar ook over de gebruiksvriendelijkheid ervan. Echter vindt één enkele koper wel dat de fluitketel bijzonder zwaar weegt zodra je die met water vult.

 

Koop bij bol.com (€81)

 

 

 

 

2. Demeyere Resto waterketel 6 l 1-delig 29 cm

 

Je kunt natuurlijk ook altijd nog kiezen voor deze unieke inductie fluitketel van Demeyere. Het apparaat is, net zoals het vorige product, multifunctioneel en kan bijgevolg op alle warmtebronnen worden gebruikt. Zo blijken ook een gasvuur, elektrisch vuur, halogeen en keramische kookplaat tot de mogelijkheden te behoren.

De fluitketel of waterketel bestaat uit 1 deel en is bovendien uitgerust met een degelijke 3-lagen bodem die maar liefst 4 mm dik blijkt te zijn. Het apparaat is vervaardigd uit duurzaam polyester en werd vervolgens nogmaals goed gepolijst. Vandaar het blinkende en opvallende ontwerp van deze unieke waterketel.

De fluitketel blijkt daarnaast niet alleen hittebestendig maar ook vaatwasserbestendig te zijn. Al deze voordelen zorgen dan ook meteen voor tevreden reacties bij de klanten. En dat vertaalt zich meteen in een maximumscore van maar liefst 5 sterren.

 

Koop bij bol.com (€67.5)

 

 

 

 

3. Habonne Mads Odgard 2.5l Rood fluitketel 1-delig 23 cm

 

Kies je voor de Habonne inductie fluitketel, dan kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor een opvallend design. De fluitketel bestaat uit 1 deel en is vervolgens afgewerkt in een opvallende rode kleur. Het is een degelijk product dat zonder problemen op een inductie of keramische kookplaat kan worden gebruikt. Ook een elektrisch vuur of gasvuur behoren tot de mogelijkheden.

Het apparaat heeft een totale afmeting van 23 cm en beschikt over een maximale capaciteit van ongeveer 2,5 liter. De fluitketel is vervaardigd uit bijzonder degelijk en makkelijk te onderhouden roestvrij staal in combinatie met een handgreep uit silicone.

Wanneer we de verschillende online beoordelingen bekijken dan merken we vooral dat de meningen verdeeld zijn. Zo blijken er heel wat klanten te zijn die duidelijk aangenaam verrast zijn en dus overtuigd blijken te zijn van het product. Anderzijds zijn er ook sommige personen die niet helemaal tevreden zijn met de geleverde kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€54)

 

 

 

 

4. Zwilling fluitketel recht model 1.5 liter 2-delig 23 cm

 

Zwilling is een bekend merk dat garant staat voor kwaliteit en degelijkheid. Echter zul je er wel rekening mee moeten houden dat dit product van Zwilling niet meteen tussen de goedkope inductie fluitketels te vinden zal zijn. De fluitketel is vervaardigd uit duurzaam roestvrij staal dat vervolgens volledig gepolijst werd. Vandaar het blinkende ontwerp van het product.

De fluitketel heeft een totale afmeting van 23 cm en een maximale inhoud van ruim 1,5 liter. Je kunt dit product niet alleen op inductie kookplaten gebruiken maar ook nog in combinatie met heel wat andere warmtebronnen zoals keramische kookplaat, halogeen, elektrisch of gasvuur. Op het moment dat het water een kooktemperatuur heeft bereikt, wordt een duidelijke fluittoon gehoord.

Dankzij de SIGMA Classic bodem mag je zeker zijn van een uitstekende en gelijkaardige warmteverdeling. Verder is het product voorzien van een duidelijk sluitend deksel waardoor eventuele waterdamp niet kan ontsnappen. Kopers reageren dan ook positief en beoordelen dit product met de maximumscore van 5 sterren.

 

Koop bij bol.com (€69)

 

 

 

 

5. BK Excellent Fluitketel Inhoud 2,5 l Inductie Zilver 20,5 cm

 

Tenslotte is er ook nog altijd een mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke fluitketel geleverd door BK. Dit apparaat maakt bovendien deel uit van de BK Excellent serie en wordt gekenmerkt door een maximale inhoud van 2,5 liter in combinatie met een totale afmeting van zo’n 20,5 cm.

Het is een handig en duurzaam toestel dat vervaardigd is uit makkelijk te onderhouden RVS. Bovendien kun je het op eender welke warmtebron gebruiken zoals bijvoorbeeld inductie kookplaten of een elektrisch vuur. Het deksel wordt gekenmerkt door een stevig handvat, en de ketel zelf door een praktische sandwichbodem. Daardoor wordt de warmte mooi en gelijkmatig verdeeld.

De fluitketel is bovendien hittebestendig en kan dan ook zonder problemen in de oven worden gebruikt. Na gebruik mag je de fluitketel dan gewoon in de vaatwasser stoppen. Kopers reageren dankzij deze pluspunten vooral positief alhoewel je er rekening mee moet houden dat de fluitketel geen maataanduiding heeft.

 

Koop bij bol.com (€53.05)

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status