fbpx

Beste inductiekookplaten

Laatste update: 15.10.19

 

Inductiekookplaat test van 2019

 

 

Steeds meer huishoudens schakelen over van koken op gas naar inductie koken. Niet alleen willen we van het gas af maar het is ook veel beter voor het milieu. Bovendien is het vriendelijker voor onze portemonnee. Er is nogal wat prijsverschil, dus we zetten een vijftal op een rij. Zo kun jij een selectie maken en bepalen wat de beste inductiekookplaat voor jou is. Wij baseerden ons daarbij op het advies van onze klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Inventum IKI6010

 

Met deze inbouw inductiekookplaat haal je de Nederlandse betrouwbaarheid van Inventum in huis tegen een heel betaalbare prijs. Op deze manier hoeft de overstap naar inductie koken niet meteen een financieel obstakel te zijn. Immers, je hoeft ook geen nieuwe pannen aan te schaffen. De oude kun je zo weer gebruiken.

Deze kookplaat beschikt over 4 kookzones. Deze zijn individueel te bedienen via tiptoetsen. Iedere kookzone heeft maar liefst 9 standen. Daarnaast beschikt hij over een boostfunctie voor wanneer je even snel een keteltje water of een pannetje melk wilt koken. Hij heeft een kinderslot en een indicatie voor de restwarmte.

Kopers van deze inductiekookplaat zijn zeer lovend over dit product. De installatie is heel eenvoudig te realiseren. Hij laat zich heel makkelijk reinigen. Zeker een aanrader gelet op de prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€228)

 

 

 

 

Primo IKP3-WS

 

Ben je student of heb je gewoon een klein huishouden? Dan is deze kookplaat misschien de juiste voor jou. Ook wanneer je er eentje zoekt voor in de caravan, dan kan dit de inductiekookplaat aanbieding zijn voor jou. Voor een hele leuke prijs haal je alle gemakken van inductie koken in huis.

Deze plaat beschikt over 2 zones met elk een diameter van 20 cm. Hij heeft een regelbare thermostaat en maar liefst 9 kookstanden. Daarnaast is hij voorzien van een kinderslot en een indicatie van de restwarmte. Met zijn breedte van 56,5 cm kun je er altijd wel een plekje voor vinden.

Kopers die je voorgingen in de aanschaf van deze kookplaat zijn zeer tevreden. In de review wordt dit product met maar liefst 5 sterren beoordeeld. Met name wordt positief gesproken over de strakke vormgeving en de prima prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€89.95)

 

 

 

 

Siemens EX975LXC1E iQ700

 

Deze Siemens inductiekookplaat is weer zo’n voorbeeld uit de top collectie van dit Duitse bedrijf. Hij behoort zeker niet tot de categorie goedkope inductiekookplaten. Maar daarvoor krijg je naast een prima kwaliteit ook een heel mooi product geleverd.

Hij heeft een royale breedte van 91,2 cm en maar liefst 5 kookzones. Met zijn powerboost functie zorgt hij ervoor dat je de maaltijden 35% sneller bereid. Hij heeft een digitaal display en is voorzien van een kookwekker. Met de energie beheerfunctie kun je nog meer besparen op je energieverbruik.

Door klanten wordt deze inductiekookplaat met maar liefst 5 sterren beoordeeld. Hij heeft een mooie grote kookplaat. Zoals je van Siemens mag verwachten is hij fraai vorm gegeven. Hoewel hij niet de goedkoopste is wordt de prijs-kwaliteitverhouding als zeer goed beschouwd.

 

Koop bij bol.com (€1049)

 

 

 

 

Sharp KH9I26CT00EU

 

Sharp staat erom bekend dat zij goede kwaliteit leveren tegen een betaalbare prijs. Zoek je een wat royalere kookplaat? Dan is deze inductiekookplaat van 90 cm voor jou de juiste keuze. Wanneer je hem qua prijs en opties vergelijkt met andere producten heb je het idee met een inductiekookplaat aanbieding te maken te hebben.

Hij beschikt over maar liefst 5 kookzones. Deze hebben een diameter van respectievelijk 2 x 16 cm, 2 x 20 cm en één van 25 cm. Deze worden bediend via tiptoetsen. Hij heeft een boostfunctie voor het extra snel bereiden van je maaltijden. 

Natuurlijk is hij voorzien van een kinderslot en een restwarmte indicatie. Geen risico meer van aanbranden dankzij de warmhoudstand. Dit artikel is nog niet zo lang geleden aan het assortiment toegevoegd. Om die reden beschikken wij helaas nog niet over klantenreviews.

 

Koop bij bol.com (€449.99)

 

 

 

 

Bosch PVS851F21E

 

Deze inductiekookplaat met afzuiging behoort ook tot de top producten in onze selectie. Zoals we gewend zijn van deze Duitse producent is deze Bosch inductiekookplaat ook weer van alle snufjes voorzien. Niet de goedkoopste maar wel waar voor je geld.

Hij heeft vier kookzones, die elk ook weer een boostfunctie hebben. Alles te bedienen via tiptoetsen. Daarnaast heeft hij een frituursensor met maar liefst 4 frituurniveaus. Het ventilatieniveau is regelbaar.  De RVS filters in het afzuigsysteem en het vetfilter zijn afneembaar en eenvoudig te reinigen in de vaatwasser.

Deze inductiekookplaat is nog niet zo lang geleden aan het assortiment toegevoegd. Helaas beschikken wij dan ook nog niet over reviews van onze klanten. Met de betrouwbaarheid van Bosch moet je echter niet verwachten dat je een “kat in de zak” koopt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status