5 Beste infrarood thermometers Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Infrarood thermometers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met een degelijke infrarood thermometer kun je op een makkelijke en snelle manier de temperatuur van een bepaald object, voorwerp of zelfs persoon te weten komen. Bovendien hoef je vaak niet rechtstreeks in contact te staan met het voorwerp of de persoon. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar enkele toppertjes binnen dit segment. Zo zou je onder meer kunnen kiezen voor de SINJI Infrarood Thermometer; een compact en lichtgewicht apparaatje waarmee je tot wel 32 metingen in het geheugen kunt opslaan. Daarnaast blijkt ook de DiaTemp infrarood thermometer alvast een schot in de roos te zijn. Bovendien verschijnt het resultaat van de meting in slechts enkele seconden.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Infrarood thermometers koopgids

 

Infrarood thermometers kun je gebruiken om vanop afstand de temperatuur te meten van een object of een persoon. Je kunt het apparaat zelfs gebruiken om de temperatuur van kokend water of een stuk voedsel mee te meten. De mogelijkheden van een infrarood thermometer aanbieding zijn eindeloos. Het is een aanbeveling om tijdens de aankoop te letten op het gebruik, de functies, de voordelen en de prijs van het product. Met onze tips zul je zeker de beste infrarood thermometer kunnen kopen.

Waarvoor kun je de thermometer gebruiken

Een infrarood thermometer is handig voor vele verschillende toepassingen. In de eerste plaats kun je het product gebruiken om je temperatuur te nemen wanneer je vermoedt dat je koorts hebt. Je kunt het ook gebruiken om de temperatuur van kinderen te nemen. Het grote voordeel daarvan is dat het makkelijk is en dat de kinderen er geen last van hebben.

Een tweede mogelijkheid is om de temperatuur van je voedsel te meten. Je kan echter enkel maar de temperatuur aan de buitenkant meten dus om de kerntemperatuur van vlees of vis te meten is dit type niet echt geschikt.

Een derde mogelijkheid is om de warmte van een vloerverwarming te meten of te controleren of bepaalde apparaten niet aan het oververhitten zijn. Het gebruik van deze thermometer is heel eenvoudig want je kunt het vanop afstand richten op een object om de temperatuur van het scherm af te lezen.

 

Nauwkeurigheid en snelheid

Infrarood thermometers zijn over het algemeen heel nauwkeurig. Dit is heel belangrijk, vooral als je het toestel wilt gebruiken om de temperatuur van een persoon te nemen. Een klein verschil in de metingen kan ervoor zorgen dat je een persoon die koorts heeft niet goed genoeg verzorgt. De nauwkeurigheid kan wel negatief beïnvloedt worden wanneer de batterij bijna leeg is.

Als je andere objecten wilt meten dan kan de temperatuur niet zoveel belang spelen, zoals de vloerverwarming. Deze resultaten mogen al gauw 1º verschillen. De nauwkeurigheid om de temperatuur van voedsel te meten kan ook belangrijk zijn, maar dit is vooral het geval wanneer je de kerntemperatuur meet. Bij een infrarood thermometer is dit niet echt belangrijk.

De snelheid van een infrarood thermometer ligt veel hoger dan van de klassieke thermometers. Vroeger moest je tot bijna 1 minuut wachten voordat je het resultaat kon aflezen en nu kun je na enkele seconden al meteen de temperatuur op het scherm zien verschijnen.

 

Meetbereik van het apparaat

De meeste thermometers hebben een bereik van 0º tot 50º Celsius. Er bestaan echter ook modellen die wel tot 100º kunnen meten. Andere toestellen zijn geschikt om bevroren voedsel of objecten mee te meten tot een bepaalde temperatuur onder het nulpunt.

Deze metingen kun je eenvoudig aflezen van het beeldscherm van de thermometer. Dit zorgt ervoor dat een infrarood thermometer heel makkelijk in gebruik is. Wees waakzaam wanneer je goedkope infrarood thermometers koopt want ze zijn meestal van minder goede kwaliteit. Zo kan het zijn dat de metingen minder correct zijn en dat ze een beperkt meetbereik hebben. Ook de kwaliteit van het gebruikte materiaal is minder goed, dus ze kunnen vlugger breken.

Voordelen en kostprijs van een infrarood thermometer

De grootste voordelen hebben we hierboven al besproken maar we zetten ze nog even op een rijtje. Met een infrarood thermometer kun je snelle metingen maken die accuraat zijn. Zo hoef je niet te wachten op de resultaten en moet je ook niet voor een lange tijd met een thermometer onder de arm zitten.

Ze zijn ook heel handig om de temperatuur van kinderen te meten. Omdat je het kind niet moet aanraken of de thermometer in een onplezierige plaats moet steken zullen de kinderen het niet meer erg vinden om hun temperatuur te nemen.

Deze thermometers beschikken meestal over een geheugen waarin de laatste metingen opgeslagen worden. Zo kun je deze opnieuw bekijken in de toekomst. Als het scherm beschikt over een verlichting dan kun je de resultaten ook in een donkere ruimte aflezen.

Om het product met de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden is het aangeraden om verschillende aanbiedingen te vergelijken. Je kunt dit eenvoudig doen door online op zoek te gaan. Als je gevonden hebt wat je zoekt kun je het product bestellen en aan huis laten leveren.

 

5 Beste Infrarood Thermometers (Reviews) van 2022

 

Als je de temperatuur van jouw lichaam of het lichaam van iemand anders wilt meten, dan kun je dat doen met een infrarood thermometer. Met dit apparaat hoeft er geen contact gemaakt te worden met de persoon of het object die je gaat meten. Het is heel handig om te gebruiken dus koop ook de beste infrarood thermometer voor jezelf.

 

1. SINJI Infrarood Thermometer – CE gecertificeerd – Meet lichaamstemperatuur

 

Ben je op zoek naar een functionele thermometer waarmee je contactloos de lichaamstemperatuur van zowel kinderen als volwassenen kunt meten? Dan loont het de moeite om deze digitale infrarood thermometer van het bekende merk Sinji eens even onder de loep te nemen. De online klantreacties en de mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren, tonen alvast aan dat dit model met rede tot de 3 best beoordeelde infrarood thermometers behoort. Kortom, de moeite waard om de Sinji infrarood thermometer eens even van dichterbij te bekijken.

Zo wordt de thermometer gekenmerkt door een relatief compacte uitvoering van 16 x 10 x 4 cm en een gewicht van amper 100 gram waardoor hij makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Bovendien werkt hij – met behulp van een stel degelijke AA batterijen – geheel draadloos waardoor je een optimale bewegingsvrijheid geniet. Let wel, de batterijen worden op het moment van de aankoop jammer genoeg niet meegeleverd.

Eenmaal het apparaat voorzien is van de nodige voeding en vervolgens correct werd ingeschakeld, dien je hem op een afstand van 1 à 5 cm van het voorhoofd te houden waarna het resultaat van de meting na amper 1 seconde op het scherm verschijnt. Bovendien zal het heldere en duidelijk leesbare LCD display tevens ook oplichten naargelang het resultaat van de meting.

Voordelen:
Meetafstand:

door het apparaat op zo’n 1 à 5 cm van het voorhoofd te houden, kan de lichaamstemperatuur in amper 1 seconde correct worden gemeten. Dit gaat gepaard met een nauwkeurigheid van maar liefst 0,1ºC.

Formaat:

zijn compacte uitvoering van 16 x 10 x 4 cm in combinatie met het lichte gewicht van amper 100 gram, maken dat het apparaatje makkelijk overal mee naartoe kan genomen worden.

Kleurindicatie:

naast de geluidsindicatie en het weergegeven getal op het LCD display, wordt de koortsmeting ook versterkt aan de hand van kleuren gaande van groen tot oranje en rood.

Gebruiksvriendelijk:

dit handige apparaatje garandeert maar liefst 32 geheugenplaatsen en weet zichzelf na ongeveer 30 seconden automatisch uit te schakelen. Verder kun je schakelen tussen Celsius en Fahrenheit.

Nadelen:
Geen batterijen:

houd er rekening mee dat de 2 noodzakelijke AA batterijen op het moment van aankoop niet worden meegeleverd.

Koop bij bol.com (€49.95)

 

 

 

 

2. DiaTemp Lichaamsthermometer

 

De DiaTemp infrarood thermometer is een geweldig product. Het heeft een 5 in 1 functie waarbij je het kunt gebruiken als oorthermometer, huidthermometer, voorhoofdthermometer, object thermometer en voor het meten van de omgevingstemperatuur. Bij het detecteren van koorts geeft het een geluidssignaal.

Dit apparaat geeft binnen een seconde de temperatuur aan op het display. Het slaat het resultaat van de laatste 18 metingen op. Deze thermometer wordt zelfs aangeraden voor wetenschappers en voetspecialisten. Het heeft een ruim meetbereik van 0 tot 50 graden.

In vergelijking met de andere 4 producten kun je de conclusie trekken dat dit product niet hoort bij de groep van goedkope infrarood thermometers. Dan nog zijn de personen die dit product hebben aangeschaft tevreden ermee, want het doet wat het moet doen. Je kunt snel en betrouwbaar de temperatuur meten. Dit apparaat is gemakkelijk om te gebruiken.

Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de infrarood thermometer van DiaTemp. Het is misschien niet meteen één van de goedkopere modellen maar dit heeft vooral te maken met de enorme hoeveelheid functies die het toestel aanbiedt. Hieronder kun je alvast een overzichtje vinden van de voor- en nadelen ervan.

Voordelen
5 in 1 functie:

je kunt dit toestel gebruiken als oorthermometer, maar ook als een huidthermometer, een object thermometer en een voorhoofdthermometer. Verder kun je er ook de omgevingstemperatuur mee meten.

Geluidssignaal:

op het moment dat er tekenen van koorts worden waargenomen dan zul je merken dat de infrarood thermometer een geluidssignaal afgeeft.

Meetbereik:

het toestel beschikt over een totaal meetbereik dat ligt tussen de 0 en de 50 graden.

Handig in gebruik:

het is een handig toestel dat je in veel situaties kunt gebruiken. Het is voorzien van een groot en duidelijk afleesbaar display. Bovendien is het apparaat in staat om de laatste 18 metingen te bewaren en op te slaan.

Nadelen
Budget:

jammer genoeg zul je dit apparaat niet tussen de goedkope infrarood thermometers hoeven te verwachten.

Koop bij bol.com (€43)

 

 

 

 

3. Medisana FTN – Thermometer // Snel, nauwkeurig én contactvrij

 

Ben je deze ochtend niet helemaal lekker opgestaan en heb je misschien wel een griepje te pakken? Dan is het hoog tijd om – mits hulp van deze Medisana FTN infrarood thermometer – eens even je lichaamstemperatuur te meten. Door de digitale thermometer op zo’n 1 à 5 cm van het voorhoofd in de richting naar de slaap te bewegen, verschijnt het resultaat binnen de 2 seconden op het heldere display en dit tot op 0,1º nauwkeurig. Zodra koorts – meer dan 38ºC – wordt gemeten, zal het apparaat tevens ook een geluidssignaal en een rood display afleveren. 

Maar dat is nog lang niet alles want naast het meten van je lichaamstemperatuur, is de Medisana infrarood thermometer eveneens in staat om de omgevingstemperatuur en de temperatuur van vloeistoffen te meten. Zelfs oppervlaktetemperatuur blijkt mogelijk voor dit relatief compacte model. Zijn contactvrije en gebruiksvriendelijke karakter worden tevens aangevuld met een geheugen van maximaal 30 metingen.

Hoewel de overgrote meerderheid duidelijk tevreden is over de aangeboden kwaliteit, lijkt een beperkt aantal klanten dat niet helemaal. Zo zijn zij van mening dat de kwaliteit beter had gekund en het resultaat van de metingen geheel onbetrouwbaar is.

Voordelen:
Verpakkingsinhoud:

deze digitale infrarood thermometer wordt jou aangeboden inclusief de nodige batterijen, een degelijke opbergetui en informatieve handleiding.

Geheugen:

het apparaatje garandeert een geheel automatische opslag van de laatste 30 binnengekomen meetresultaten.

Handig in gebruik:

door het apparaatje van het voorhoofd naar je slaap te bewegen, kan de lichaamstemperatuur in amper 2 seconden worden geverifieerd. In het geval van koorts gaat dit gepaard met een extra geluidssignaal en een rood verlicht display.

Toepassingen:

naast het meten van de lichaamstemperatuur weet hij ook de temperatuur van vloeistoffen, oppervlakken en de omgeving in kaart te brengen.

Nadelen:
Onbetrouwbaar:

een enkele koper is van mening dat de metingen van dit apparaat geheel onbetrouwbaar zijn.

Koop bij bol.com (€24.95)

 

 

 

 

4. Tapp digitale infrarood thermometer + gratis app (iOS/Android)

 

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor deze unieke infrarood thermometer van Oblumi. In vergelijking met sommige andere apparaten is hij iets goedkoper, wat hem meteen een pak toegankelijker maakt bij het grote publiek.

Deze digitale infrarood thermometer wordt jou aangeboden inclusief een gratis applicatie en blijkt compatibel te zijn met zowel het iOS als het Android besturingssysteem. In tegenstelling tot heel wat andere infrarood thermometers, is dit exemplaar in staat om de metingen van maar liefst 50 verschillende personen te onthouden. En dat is alvast heel wat! Echter wordt er dan wel geen geluidssignaal afgegeven op het moment dat koorts wordt gedetecteerd.

Bij aankoop van dit product wordt jou meteen een informatieve handleiding aangeboden alsook enkele cleaning doekjes en een kwalitatieve opbergpouch en duurzame accu. Jammer genoeg zijn niet alle kopers even tevreden met hun aankoop en vinden sommigen de metingen helemaal niet zo nauwkeurig en betrouwbaar.

Voordelen
Geheugen:

het is een bijzonder degelijke en krachtige infrarood thermometer die zonder problemen de metingen van wel 50 personen kan bijhouden.

Toebehoren:

zodra je besluit om dit product aan te kopen, krijg je er gelijk ook een accu bij net zoals een duurzame opbergpouch en diverse reinigingsdoekjes.

Budgetvriendelijk:

je zult meteen aangenaam verrast zijn bij het zien van z’n betaalbare en vriendelijke prijskaartje.

Nadelen
Niet betrouwbaar:

jammer genoeg vindt een kleine minderheid van de kopers, het resultaat van de metingen niet zo betrouwbaar.

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

5. Cresta TH838 Oor Thermometer Infrarood Digitaal

 

Tot slot kunnen we het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met deze unieke infrarood oorthermometer van Cresta. De Cresta TH838 lichaamsthermometer wordt jou bovendien aangeboden in een neutrale witte kleur maar kan ook in een ander design worden besteld. Verder krijg je er ook een krachtige CR2032 knoopcel batterij bij alsook een beschermkapje voor de lens en maar liefst 20 beschermhoesjes waarmee je de lens kunt schoonmaken.

Deze digitale infrarood thermometer geeft een duidelijk geluidssignaal af op het moment dat er koorts wordt gedetecteerd. Houd er wel rekening mee dat slechts de metingen van 1 enkele persoon in het systeem kunnen worden opgeslagen. Verder is het mogelijk om dit apparaat te gebruiken in combinatie met de bijbehorende applicatie, en dat wordt ook ten zeerste aangeraden.

Wanneer we dan een kijkje nemen tussen de online reacties dan zien we voornamelijk heel wat tevreden klanten die overtuigd zijn van hun aankoop. Slechts een enkeling blijkt toch wel met wat vragen te zitten ten opzichte van de kwaliteit en dat is jammer.

Voordelen
Geluidssignaal:

indien er koorts wordt waargenomen, dan zul je dit te weten komen aan de hand van een duidelijk geluidssignaal.

Applicatie:

het apparaat wordt geleverd inclusief een bijbehorende app die bijdraagt aan het comfort ervan.

Voeding:

hij werkt op basis van een duurzame CR2032 knoopcel batterij die je er op het moment van aankoop ook gewoon bij krijgt.

Nadelen
Matige kwaliteit:

jammer genoeg maakt één koper melding van een eerdere matige kwaliteit en een kwetsbaar product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Tapp Digitale Infrarood Thermometer

 

De Tapp Oblumi infrarood thermometer geeft jou veel voordelen en is daarom een topproduct. Met dit product kun je de temperatuur van het lichaam meten door dit apparaat te richten op het voorhoofd of in het oor. Je kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken om de temperatuur van de inhoud van een babyfles te meten.

Zo ben je ervan verzekerd dat de babymelk niet te heet is. Het komt met een handig reistasje, zodat je het overal kunt meenemen. Handig is dat je dit apparaat samen met een app kunt gebruiken. Je kunt dan de gegevens van vorige metingen zien en ook de gegevens delen. Je krijgt ook schoonmaakdoekjes, zodat je dit product gemakkelijk kunt schoonmaken.

De gebruikers vinden dit apparaat leuk en handig. Je kunt gemakkelijk en snel de temperatuur meten. Ook is de app heel erg handig om te gebruiken, want je kunt nu ook via je smartphone meten.

Met deze Tapp Oblumi infrarood thermometer haal je volgens verschillende kopers echt wel een bijzonder apparaat in huis. Het biedt je namelijk heel wat voordelen en opties aan die bijzonder handig kunnen zijn. Laten we even een kijkje nemen naar de verschillende eigenschappen van het apparaat.

Voordelen
Doeltreffend:

indien je de lichaamstemperatuur wenst te meten dan hoef je het toestel gewoon op het voorhoofd of het oor te richten. Verder kun je met dit toestel ook de temperatuur van een babyflesje bepalen.

Handig in gebruik:

je kunt deze infrarood thermometer gebruiken in combinatie met een handige applicatie. Zo kun je de voorgaande metingen opnieuw bekijken en eventueel zelfs delen.

Accessoires:

het toestel wordt geleverd met een degelijk reistasje en een aantal schoonmaakdoekjes. Zo kun je het toestel snel weer reinigen.

Nadelen

Momenteel kunnen we alleen maar positieve reacties waarnemen. Dit is uiteraard positief maar het maakt het niet zo eenvoudig om op zoek te gaan naar eventuele minpunten.

 

 

Elera- Infrarood oor en voorhoofd thermometer Digitaal

 

Tussen de gewaardeerde infrarood thermometers zul je vast en zeker dit product van Elera kunnen spotten. Een blik op de online reviews en een mooie eindbeoordeling van 5 sterren, toont ook effectief aan dat klanten bijzonder tevreden zijn met de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Het betreft hier een digitale lichaamsthermometer waarmee je de mogelijkheid hebt om de temperatuur te meten via het oor of het voorhoofd. Dergelijke metingen zijn niet alleen comfortabel maar vaak ook iets nauwkeuriger. Bovendien wordt door middel van een geluidssignaal aangegeven of je al dan niet koorts hebt. Je zult zien dat het een kwalitatieve lichaamsthermometer betreft die voorzien is van een kunststof behuizing. Dit maakt dat hij best wel wat kan verdragen.

Deze unieke infrarood thermometer is behoorlijk compact van formaat en licht van gewicht, wat hem dan weer handzaam maakt in gebruik. Indien er toch een klein puntje van kritiek mag worden geuit, dan heeft dit vooral te maken met het feit dat hij slechts de meting van 1 persoon kan onthouden.

Voordelen
Gebruiksvriendelijk:

met deze digitale lichaamsthermometer is het niet alleen mogelijk om de temperatuur via het oor te meten maar kun je die ook gewoon via het voorhoofd te weten komen.

Geluidssignaal:

de infrarood thermometer maakt door middel van een geluidssignaal duidelijk of je koorts hebt of niet.

Materiaal:

de behuizing van deze infrarood thermometer is voornamelijk uit duurzaam kunststof vervaardigd dat best wel tegen een stootje kan.

Nadelen
1 persoon:

ben je van plan om deze thermometer aan te kopen, besef dan wel dat hij slechts de metingen van 1 enkele persoon in het geheugen kan opslaan.

 

 

Medisana FTN Thermometer

 

Met de Medisana FTN infrarood thermometer kun je nu altijd de juiste temperatuur van jouw lichaam of dat van een ander meten. Dit product heeft een meetafstand van 5 cm en zorgt voor een snelle meting. Na 1 seconde weet jij al wat de temperatuur is van het lichaam dat je gemeten hebt. Met dit product kun je ook oppervlakten en vloeistoffen meten. Bij koorts geeft het een signaal en het verandert ook van kleur.

Het grootste deel van de gebruikers is blij met dit product, want het heeft een goede prijs en is daardoor een voordelige koop. Dit product is ook handig en gemakkelijk om te gebruiken, want je kunt de temperatuur snel meten.

Het heeft een goede kwaliteit en het is een duurzaam product. Sommige kopers vinden het lastig om te gebruiken en voor hen is dit product niet van de beste kwaliteit. Daarnaast is het ook niet helemaal betrouwbaar.

Met een degelijke infrarood thermometer hoeft er helemaal geen contact te zijn tussen het toestel en de persoon of het voorwerp waarvan je de temperatuur wenst te meten. Dit model is afkomstig van het bekende merk Medisana dat een vaste waarde is op het gebied van infrarood thermometers. Voor sommige kopers zou het ook wel eens het beste merk kunnen zijn.

Voordelen
Meetafstand:

het toestel heeft een maximale meetafstand van zo een 5 cm. Bovendien weet je in amper 1 seconde al meteen de temperatuur van het voorwerp of het lichaam dat je meet.

Doeltreffend:

met dit apparaat kun je niet alleen de temperatuur van een mensenlichaam meten maar ook van vloeistoffen en zelfs van oppervlakken.

Gebruiksgemak:

op het moment dat er bijvoorbeeld tekenen van koorts gemeten worden dan zul je merken dat de thermometer een signaal afgeeft. Bovendien zul je ook een verandering van kleur kunnen opmerken.

Prijskaartje:

het is niet misschien niet meteen het toestel met de laagste prijs maar toch zul je het zeker tussen de goedkope infrarood thermometers kunnen spotten.

Nadelen
Niet betrouwbaar:

volgens een kleine minderheid van de kopers zou het product toch niet echt betrouwbaar blijken te zijn.

 

 

Medisana TM750 Lichaamsthermometer

 

De Medisana TM750 infrarood thermometer is een geweldig apparaat dat een aantal functies biedt. Met dit apparaat kun je de temperatuur van het lichaam van een persoon meten. Bij waarneming van koorts geeft dit apparaat een signaal door middel van een alarm.

Je kunt ook de temperatuur van de omgeving, oppervlakken of van vloeistoffen meten tot 100 graden Celsius. De laatste 30 metingen worden opgeslagen met de datum en de tijd van de meting. Het is licht van gewicht, dus gemakkelijk om het overal mee te nemen. Voor dit apparaat heb je 2 x 1,5 V (AAA) batterijen nodig.

Niet alle gebruikers zijn helemaal tevreden met dit product, want voor sommige gebruikers heeft dit product een matige kwaliteit en is het niet altijd betrouwbaar. Het is ook niet altijd handig om te gebruiken om de temperatuur te meten van het voorhoofd.

Net zoals één van de voorgaande apparaten is ook deze infrarood thermometer afkomstig van het bekende en misschien wel het populairste merk Medisana. Alvorens je besluit om dit product aan te kopen, lijkt het ons een goed idee om eerst even op zoek te gaan naar de voor- en nadelen ervan.

Voordelen
Doeltreffend:

naast het feit dat het toestel ideaal is om de lichaamstemperatuur van iemand te meten, kun je het ook gebruiken om vloeistoffen of oppervlakken te meten.

Geheugencapaciteit:

het toestel ziet er misschien klein uit maar heeft wel een enorme geheugencapaciteit. Zo worden de resultaten van de laatste 30 metingen zonder problemen bewaard. Bovendien verschijnt naast de datum ook het tijdstip van de meting.

Handig in gebruik:

het toestel werkt op basis van krachtige AAA batterijen. Daarnaast weegt het weinig en is het vrij compact. Dit maakt het handig om overal mee naartoe te nemen.

Nadelen
Niet betrouwbaar:

volgens een kleine minderheid van de kopers zou het toestel niet helemaal betrouwbaar zijn.

 

 

Ecomed TM-65E Infrarood Thermometer

 

Met de Ecomed TM-65E infrarood thermometer kun je de temperatuur van het lichaam meten, zonder in contact te komen met het lichaam. Binnen enkele seconden heb je het resultaat en kan je het op het LCD scherm lezen.

Dit apparaat kan de vorige 30 metingen onthouden en het heeft ook een alarm als er koorts wordt gedetecteerd. Met dit apparaat kun je ook nog andere temperaturen meten zoals van vloeistoffen, de omgeving etc.

Een infrarood thermometer aanbieding is een thermometer met een goedkope prijs. En dat heb je met dit product. Ondanks de lage prijs van dit product, vinden de gebruikers dat het wel van goede kwaliteit is en dat het gemakkelijk is om te gebruiken. Het is vooral handig om te gebruiken bij oudere kinderen, die comfortabel zijn met een thermometer die je kunt gebruiken zonder contact te maken.

Indien je op zoek bent naar een infrarood thermometer aanbieding dan raden wij jou aan om dit model van het merk Ecomed even onder de loep te nemen. Bovendien is het ook een krachtig toestel dat snel werkt. In slechts enkele seconden kun je al het resultaat van de metingen waarnemen.

Voordelen
LCD scherm:

het toestel is voorzien van een groot maar vooral duidelijk afleesbaar LCD scherm.

Geheugencapaciteit:

deze infrarood thermometer is in staat om de meetresultaten van de laatste 30 metingen te bewaren met alle daarbij horende informatie.

Nadelen
Niet betrouwbaar:

volgens één enkele gebruiker levert deze infrarood thermometer niet altijd een nauwkeurige meting af. Daardoor is het toestel bijgevolg niet zo betrouwbaar.

 

 

Beste Laser Thermometers (Reviews)

 

 Ortho Infrarood Thermometer

 

De Digitale Infrarood Thermometer van het merk Ortho is heel erg handig en gemakkelijk in gebruik. Met dit product kun je van een afstand de temperatuur van verschillende objecten meten in ˚C en in ˚F. je kunt bijvoorbeeld waterleidingen, kookoppervlaktes, koelkasten, airconditioning, batterijen, zwembaden en nog veel meer mee meten.

Het heeft een lcd scherm met achtergrondverlichting die je gemakkelijk kunt aflezen. Het is voorzien van een laser licht, dat de temperatuur nauwkeurig meet. Je moet dit apparaat simpel richten op het object en het leest de temperatuur, hierdoor is het ook veilig in gebruik.

Voor dit product staan er tot nu toe alleen positieve beoordelingen geschreven. De kopers zijn tevreden met de kwaliteit van dit product en het is handig in gebruik. De prijs van dit product valt ook mee en het heeft ook nog een fraai design. Het is gemakkelijk te bedienen en het heeft een goede nauwkeurigheid.

Dankzij deze digitale laser thermometer van het merk Ortho kun jij vanaf nu vanop een veilige afstand de temperatuur van bepaalde objecten gaan meten. Bovendien zul je versteld staan van het behoorlijk voordelige tarief van dit apparaat. Daardoor zou het zeker wel eens tot de populairste laser thermometers kunnen behoren.

Voordelen
Batterij:

het toestel werkt op basis van batterijen die je er bij de aankoop ook meteen bij krijgt.

Gebruiksvriendelijk:

het toestel biedt je de mogelijkheid om te kiezen tussen Fahrenheit of Celsius. Het is bovendien geschikt voor warmwaterleidingen, kookplaten, zwembaden en nog zoveel meer.

Veiligheid:

de laser thermometer beschikt over een aan- en uitknop en schakelt bovendien automatisch uit wanneer het niet langer gebruikt wordt.

Nadelen
Onbetrouwbaar:

volgens een kleine minderheid van de kopers zijn de resultaten van de meting onbetrouwbaar.

Design:

één enkele koper vindt het design van het apparaat te ouderwets en niet aantrekkelijk.

 

 

Infrarood Thermometer Draadloze Temperatuurmeter

 

Met de Infrarood Thermometer van het huismerk Batterijshop kun je snel en nauwkeurig de temperatuur van verschillende objecten van een afstand meten en lezen op dit apparaat.

Je hebt de optie om de temperatuur te meten in ˚C of ˚F. het is voorzien van een laser zodat je gericht de temperatuur kunt meten. Je kunt kiezen om de laser aan of uit te schakelen, zo ook het achtergrondlicht van dit apparaat. Na 20 seconden schakelt dit apparaat automatisch uit, waardoor je bespaart op batterijen. Dit apparaat is licht van gewicht en het heeft een gemakkelijke bediening.

Er staat tot nu toe maar 1 review geschreven voor dit product. De koper is blij met dit product, want het is duurzaam en het is handig in gebruik. Dit product heeft ook een fraai design. Met dit product kun je snel en nauwkeurig de temperatuur aflezen. Voor deze koper is dit een top product.

Met deze draadloze laser thermometer is het mogelijk om metingen uit te voeren van -50 graden Celsius tot en met 330 graden Celsius. Dit biedt dus heel wat mogelijkheden en we merken dat de koper ook helemaal overtuigd is van dit product. Laten we even de voor- en nadelen ervan grondig doornemen.

Voordelen
Handig in gebruik:

het toestel is bijzonder licht van gewicht en ligt daardoor goed in de hand. Bovendien kun je ook hier weer kiezen tussen Fahrenheit of Celsius.

Batterij:

de laser thermometer is draadloos en werkt op basis van 2 AAA batterijen.

Prijs-kwaliteitverhouding:

het toestel doet perfect wat ervan verwacht wordt en bovendien kun je het aan een zeer voordelig tarief aankopen.

Nadelen

De gebruiker is werkelijk helemaal enthousiast over de aankoop van deze laser thermometer en beschouwt het dan ook als het beste merk. Dit maakt het voor ons niet eenvoudig om eventuele minpunten tijdig te ontdekken.

 

 

 IR Thermometer -50C tot 450C

 

De IR Thermometer is geschikt om de temperatuur van verschillende objecten te meten, zonder dat er contact wordt gemaakt met het object. Op zo een manier kun je van een afstand de temperatuur meten en is het ook veilig. Je kunt de temperatuur meten van buizen, motoronderdelen, airco, voedsel en dranken, kookoppervlakten, aquariums en nog veel meer.

Dit apparaat is gemakkelijk te bedienen en te gebruiken. Na het afmeten van de temperatuur, kun je dat op het display aflezen. Je kunt kiezen om de verlichting van het display aan of uit te doen en zo ook het laserlicht.

Ook voor dit product staat er tot nu toe maar 1 beoordeling geschreven. De gebruiker van dit product is tevreden met de kwaliteit en vindt dat het handig in gebruik is. Je kunt snel en eenvoudig de temperatuur van een object meten. Het is dus ook gemakkelijk in gebruik.

Indien je op zoek bent naar een degelijke laser thermometer maar er liefst niet zoveel geld wilt aan spenderen dan is het misschien een goed idee om dit model van Benetech eens te bekijken. Het werkt ideaal tussen een temperatuur van -50 graden Celsius en 450 graden Celsius. Het is dan ook een aanbeveling om de voor- en nadelen ervan even grondig te bekijken.

Voordelen
Prijskaartje:

in vergelijking met de andere 4 laser thermometers uit onze lijst, beschikt dit apparaat wel degelijk over de laagste prijs. Ideaal als je een beperkt budget hebt.

Efficiënt:

je kunt het toestel gebruiken om de temperatuur van buizen en motoronderdelen te meten. Ook kookoppervlakten, airco en aquariums zijn geen enkel probleem.

Handig in gebruik:

op het display kun je alle informatie aflezen van de meting. Bovendien kun je kiezen tussen Celsius of Fahrenheit.

Veiligheid:

het toestel schakelt automatisch uit nadat het 20 seconden niet gebruikt wordt.

Nadelen
Kwetsbaar:

één gebruiker laat weten dat het toestel van een matige kwaliteit is en vrij kwetsbaar.

 

 

Silverline -20°C tot 320°C

 

De Laser Thermometer van het merk Silverline is geschikt om van een afstand de temperatuur van verschillende objecten te meten. Het is voorzien van een laserstraal zodat je gericht en nauwkeurig de temperatuur kunt meten. Je kunt zelf kiezen als je de temperatuur wilt meten in Celsius of Fahrenheit.

Het is voorzien van een handig LCD display met verlichting, zodat je de temperatuur snel en gemakkelijk kunt aflezen. Deze infrarode thermometer heeft een pistool handvat en is licht van gewicht, wat het gemakkelijk in gebruik maakt.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope laser thermometers. En dat kun je merken aan het aantal reviews die er voor dit product geplaatst zijn. Er is tot nu toe geen enkele review geplaatst voor dit product en dat zou met de hoge prijs ervan te maken kunnen hebben.

Deze laser thermometer is afkomstig van het merk Silverline en is ideaal om metingen uit te voeren tussen -20 graden Celsius en 320 graden Celsius. Alvorens je besluit het product aan te kopen, lijkt het ons een goed idee als we de sterke en eventueel minder sterke kanten eens aandachtig bestuderen. Op die manier kun jij te weten komen of dit apparaat iets voor jou is of juist niet.

Voordelen
Meetbereik:

het meetbereik van dit toestel ligt tussen -20 graden Celsius en 320 graden Celsius. Het is ook mogelijk om te meten in Fahrenheit.

Batterij:

de laser thermometer werkt op basis van 2 AAA batterijen.

Handig in gebruik:

het pistool handvat zorgt ervoor dat je het toestel eenvoudig kunt gebruiken. Er is ook een display voorzien met verlichting waarop je alle informatie goed kunt aflezen.

Nadelen
Beoordeling:

op dit moment zijn er nog geen reviews bij dit product geplaatst. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat eventuele kopers worden tegengehouden om het product aan te kopen.

 

 

Laser Infrarood Oppervlak Thermometer

 

Met de Laser Infrarood thermometer van het merk Solid kun je de temperatuur van een bepaald object meten zonder dat er contact plaatsvindt.

Je kunt dit apparaat gebruiken om de temperatuur van verschillende objecten aan het werk te meten, maar je zou dit apparaat ook gewoon simpel thuis kunnen gebruiken om bijvoorbeeld de temperatuur van de koelkast, voedsel, aquarium, airco etc. te meten. Voor dit product heb je twee AAA batterijen nodig die niet inbegrepen zijn.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een laser thermometer aanbieding. Ondanks de lage prijs van dit product, is er nog geen review geplaatst ervoor. Het zou kunnen dat dit product wel gekocht is door mensen, maar dat zij nog geen review hebben geplaatst. Omdat er geen gebruikerservaring is, kan er op basis daarvan geen advies worden gegeven.

Met de laser thermometer van Solid kun jij in een recordtempo de temperatuur van verschillende objecten te weten komen. Het is bovendien een vrij compact apparaat dat je dus gemakkelijk weer kunt opbergen. Het toestel is in vergelijking met sommige andere modellen ook bijzonder nauwkeurig.

Voordelen
Gebruik:

je kunt deze laser thermometer eenvoudig op het werk gebruiken maar het is ook mogelijk om het te gebruiken voor metingen bij je thuis. Denk maar aan het aquarium of de koelkast.

Batterij:

de laser thermometer werkt op basis van twee AAA batterijen. Houd er wel rekening mee dat je deze nog apart hoeft aan te kopen.

Prijskaartje:

je zult versteld staan van het voordelige tarief waaraan je de laser thermometer kunt bekomen.

Nadelen

We merken dat de gebruiker helemaal overtuigd is van de voordelen van dit apparaat. Bovendien werkt het ook bijzonder nauwkeurig.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status