Beste insectenvallen

Laatste update: 18.01.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Insectenvallen test van 2021

 

Zodra het wat warmer begint te worden, zul je vrijwel te maken hebben met de eerste insecten. Sommige mensen hebben er iets meer last van dan anderen, maar toch kan het behoorlijk vervelend zijn als je bijvoorbeeld met vrienden van een heerlijke barbecue probeert te genieten. Daarom zijn er heel wat verschillende insectenvallen op de markt gebracht. Maar welke moet je nu kiezen? En welke blijken effectief te zijn? Wij zijn voor jou alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde insectenvallen. Zo hebben we gemerkt dat de Ebm Spidercatcher alvast een uitstekende insectenval blijkt te zijn als je last hebt van heel veel spinnen in huis. Net zoals het vorige product, kun je ook met de Spider Catcher eender welke spin net iets te slim af zijn. De compactheid van het product in combinatie met het lichte gewicht zorgt ervoor dat de insectenval makkelijk te gebruiken is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Insectenvallen koopgids

 

In bepaalde periodes kun je last hebben van heel wat vervelende insecten. Het is dan ook een goede aanbeveling om één van de beste insectenvallen in huis te halen. Het is altijd een pluspunt als je weet waarop je kunt letten bij het vergelijken van de verschillende modellen en aanbiedingen. Wanneer je de verschillende insectenvallen gaat bekijken dan kun je aandacht besteden aan het gebruiksgemak, de prijsbepaling, het type, het ontwerp, de plaats en de mogelijke ophanghoogte van de val.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Je zult het zeker al hebben meegemaakt dat er op bepaalde momenten in het jaar heel wat meer insecten zijn. Het type insect is natuurlijk ook afhankelijk van het seizoen. Toch is er niets zo vervelend dan een zwerm vervelende muggen wanneer je in de zomerperiode van een heerlijke barbecue geniet. Met behulp van een degelijke insectenval is het mogelijk om deze, en natuurlijk ook andere vervelende insecten, een halt toe te roepen.

Er zijn heel wat goedkope insectenvallen op de markt gebracht maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat je er alle soorten insecten mee kunt bestrijden. Bepaalde producten zijn beter voor mieren en andere producten zijn dan weer vooral ideaal tegen vliegen of muggen. Het is daarom een aanrader om voor jezelf uit te maken waar je precies naar op zoek bent. Je zult merken dat de zoektocht dan plots een pak eenvoudiger verloopt.

 

 

De mogelijke prijscategorie

 

Het ruime assortiment maakt het niet alleen moeilijker om een goede keuze te maken maar het zorgt er ook voor dat er heel wat prijsverschillen optreden. Het is niet noodzakelijk zo dat het duurste product het beste is of het goedkoopste het slechtste middel is. Het is vooral belangrijk dat je zoveel mogelijk vallen gaat vergelijken alvorens je er ook effectief eentje aankoopt. En hierbij hoef je vooral rekening te houden met het type insect dat je wilt bestrijden.

Bekijk misschien op voorhand even welk bedrag je beschikbaar kunt stellen om een degelijke en duurzame insectenval aan te kopen. Bekijk ook zeker even de verschillende online reviews van klanten. Daarin worden vaak heel wat nuttige tips en adviezen gegeven die je weer een beetje op weg kunnen helpen. Daarnaast willen wij jou ook aanraden om zoveel mogelijk rekening te houden met de eventuele promoties. Het is altijd mogelijk dat je een aantrekkelijke insectenval aanbieding tegenkomt.

 

 

Het type insectenval

 

We hebben het in het voorgaande deeltje al min of meer wat aangehaald. Er bestaan tegenwoordig een heleboel verschillende soorten insectenvallen. Het komt er in de eerste plaats op aan dat je zoveel mogelijk rekening houdt met het type insect dat je wilt bestrijden. Zo zal een middel om mieren te bestrijden niet noodzakelijkerwijze ideaal zijn om een muggen of vliegen probleem aan te pakken. Het lijkt misschien heel banaal maar het is toch belangrijk om hier rekening mee te houden.

Zo heb je bijvoorbeeld een handig apparaatje om spinnen mee te vangen zonder dat je ze hierbij hoeft te doden. Het toestel biedt je de mogelijkheid om de spin in te sluiten en ze buiten terug los te laten. Verder heb je ook heel wat apparaten die insecten gaan elektrocuteren waardoor het diertje onmiddellijk sterft. Er bestaan ook insectenvallen waarbij het insect wordt aangetrokken door licht of bepaalde geuren en dan aan een kleefstrip blijft hangen. En tot slot bestaat er ook een soort poeder waarmee je ongedierte zoals mieren en kakkerlakken kunt bestrijden.

 

 

De plaats en de ophanghoogte

 

Het lijkt misschien heel banaal maar toch is het ook wel belangrijk om rekening te houden met de plaats waar je de insectenval wilt bevestigen. Net zoals je ook rekening moet houden met de ophanghoogte. Wanneer je bijvoorbeeld in de zomer met vrienden en familie van een heerlijke barbecue wilt genieten, dan is het natuurlijk niet aan te raden om de kleefstrip met vliegen in het midden van de tafel te bevestigen.

Daarnaast is het ook niet echt aan te raden om een insectenval in de buurt van een airco systeem te plaatsen. De meeste insecten houden nu eenmaal niet van een krachtige luchtstroom. Verder willen wij jou aanraden om de insectenvallen niet meteen aan de deur of aan het raam te plaatsen. Op die manier bereik je alleen maar dat de insecten naar binnen gelokt worden.

 

 

Het ontwerp en het design

 

Tot slot is het ook belangrijk om even aandacht te besteden aan het ontwerp en het design van de insectenval. Het ontwerp is belangrijk in die zin dat het vooral veiligheid moet waarborgen. Indien je bijvoorbeeld een insectenval aankoopt dat over een elektrisch gedeelte beschikt, dan is het belangrijk dat er eventueel een veiligheid voorzien is bij kortsluiting. Of zelfs indien mogelijk tegen vocht bestand is.

Naast het ontwerp is het design tegenwoordig voor heel wat klanten ook belangrijk geworden. Vroeger waren de meeste insectenvallen namelijk voornamelijk wit. Het nadeel was dat dit er na een tijdje vaak heel vies en vuil uitzag. Daarom zul je merken dat de meeste insectenvallen tegenwoordig een zwarte kleur hebben of zelfs gewoon antraciet.

 

 

Insectenval Reviews – Top 5

 

 

Vooral in de zomer zijn er heel wat vervelende insecten die onze zenuwen danig op de proef durven stellen. Daarom is het belangrijk dat je op voorhand de beste insectenval uitzoekt en aankoopt. Omdat er tegenwoordig heel wat middeltjes bestaan, hebben wij 5 opties geselecteerd. We hebben hierbij rekening gehouden met het advies en de reviews van de klanten. Bekijk deze topproducten even rustig en kies er het beste product uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Ebm Spidercatcher

 

Heb jij ook zo een enorme angst elke keer wanneer je een spin ziet, dan kan dit product van EBM zeker soelaas bieden. Met deze spinnenvanger hoef je de spinnen zelfs niet te doden of aan te raken.

Doordat je de spinnen kunt vangen zonder dat je ze hoeft te doden of aan te raken, zul je achteraf ook niet met bloederige restanten zitten. Het toestel is voorzien van een lange steel die voorzien is van een handvat. Op het handvat zit een knop waardoor de borstelharen aan het uiteinde opengaan en de spin insluiten.

Sommige kopers vinden dat het toestel niet zo veilig is en heel kwetsbaar. Toch is de overgrote meerderheid van de gebruikers helemaal tevreden over het product. Zij vinden het handig in gebruik en geven bovendien positief advies over de goede prijs-kwaliteitverhouding.

Heb je ook genoeg van die vervelende insecten? Dan kun je daar vanaf nu ook effectief iets aan doen. Met deze unieke insectenval kun je op een eenvoudige en bijzonder snelle manier spinnen vangen. Het grote voordeel is dat je ze ook helemaal niet hoeft te doden maar gewoon kunt buitenzetten.

Voordelen
Ontwerp:

het is een unieke insectenval die bestaat uit enkele grote kenmerkende onderdelen zoals de stevige steel in combinatie met het ergonomische handvat en natuurlijk ook de kop waarmee je de spinnen kunt vangen.

Handig in gebruik:

je zult merken dat het handvat een speciale knop bevat. Door deze knop in te drukken zul je vaststellen dat de borstelharen opengaan. Op die manier is het mogelijk om de spinnen pijnloos en snel in te sluiten.

Nadelen
Kwetsbaar:

we merken echter wel op dat een kleine minderheid van de klanten van mening is dat de insectenval vrij kwetsbaar is en dus snel stuk gaat. Dat is best wel jammer.

Koop bij bol.com (€18)

 

 

 

 

Spider Catcher

 

Met deze spinnenvanger van het merk Spider Catcher ben jij vanaf nu voorgoed van die enge spinnen verlost. Zo hoef je niet meer in paniek je partner te roepen telkens wanneer je een spin ziet.

Dit model is niet alleen milieuvriendelijk maar ook gewoon heel efficiënt. Je hoeft de spin niet eens aan te raken laat staan ze te doden. Je kunt de vieze beestjes heel gemakkelijk vangen met de borstel en ze netjes buiten zetten. Bovendien is de spinnenvanger beschikbaar in maar liefst 3 verschillende en vooral opvallende kleurtjes.

Ondanks de lastige verpakking, blijken alle kopers toch helemaal overtuigd over de kwaliteiten van dit product. Het is veilig en voldoet volledig aan hun verwachtingen. Zij raden het product dan ook iedereen aan.

Net zoals het vorige product wordt ook deze insectenval voornamelijk gebruikt bij het vangen van spinnen. Om te weten of dit product al dan niet iets voor jou is, lijkt het ons een goed idee om de verschillende voor- en nadelen even te bekijken. Zo weet je meteen ook of het product al dan niet over de laagste prijs beschikt.

Voordelen
Milieuvriendelijk:

voor iedereen die begaan is met het milieu; dit is werkelijk de ideale insectenval. Je kunt spinnen pijnloos en snel insluiten en ze vervolgens weer vrijlaten in de tuin.

Design:

dit unieke product is afgewerkt in een vrij neutrale kleur met hier en daar een geel accent. Echter heb je de mogelijkheid om nog uit tal van andere prachtige kleuren en designs te kiezen.

Gebruiksgemak:

je zult merken dat de insectenval bijzonder eenvoudig te bedienen is. Bovendien is het voor velen een pluspunt om te weten dat je de spinnen helemaal niet hoeft aan te raden en al helemaal niet hoeft te doden. Daardoor zou het vast en zeker één van de populairste insectenvallen kunnen worden.

Nadelen
Verpakking:

we merken dat een enkele koper toch wel wat problemen ondervonden heeft met de verpakking van het product en dat is best wel jammer.

Koop bij bol.com (€22.35)

 

 

 

 

Luxan Mierenpoeder

 

Als je het voordelige tarief bekijkt van dit product dan kunnen we niet anders besluiten dan dat het wel tot de goedkope insectenvallen moet behoren.

Je zult het misschien wel al eens meegemaakt hebben op het terras of misschien wel binnen in huis. Een hele groep meren die uit een klein spleetje naar buiten komen. Doordat ze met zovelen zijn, is er vaak maar één manier om ze helemaal weg te krijgen. Door dit poeder uit te strooien over de plaats waar de mieren zich bevinden, zul je merken dat ze helemaal verdwijnen. Het doodt de mieren niet maar zorgt voor een storing in hun gedrag waardoor ze in een mum van tijd verdwijnen.

De meeste kopers zijn helemaal overtuigd van dit product en de mogelijkheden die het biedt. Het is niet alleen eenvoudig te gebruiken maar het zorgt ook meteen voor het gewenste resultaat. Toch blijkt één enkele gebruiker niet helemaal overtuigd te zijn wat betreft de veiligheid ervan.

Heb je ondervonden dat er toch heel wat mieren zitten? Eventueel op het terras of zelfs binnenshuis? Dan kun je alvast dit unieke mierenpoeder overwegen. Het wordt geleverd door Luxan dat door sommige klanten wel als het beste merk wordt beschouwd. Laten we toch maar even kijken.

Voordelen
Prijskaartje:

wil je liever toch niet zoveel geld spenderen maar zeker zijn van een doeltreffende insectenval? Dan is dit product alvast een goede aanbeveling.

Gebruiksgemak:

het product is bijzonder eenvoudig om te gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is een kleine hoeveelheid van dit mierenpoeder op de plek waar de mieren zich bevinden, strooien.

Werkwijze:

het poeder zal voor een bepaalde gedragsstoornis zorgen bij de mieren. Dergelijke storing zorgt ervoor dat de diertjes in een razendsnel tempo weer verdwijnen.

Nadelen
Niet veilig:

volgens één enkele koper zou deze insectenval toch niet helemaal veilig zijn zoals wordt beweerd.

Koop bij bol.com (€12.95)

 

 

 

 

Pro Garden Insectendeur 220 X 50 Cm 2 Delig

 

Dit product zul je zeker en vast tussen de goedkope insectenvallen kunnen spotten en zou zomaar eens een insectenval aanbieding kunnen zijn. In de zomer zijn er steeds meer vliegen en zeker wanneer je op de boerenbuiten woont.

Met dit product kun je vanaf nu de vliegen zoveel mogelijk afschepen. Het is een soort insectendeur die uit 2 delen bestaat. Bovendien sluit de deur automatisch af door de magneten die gebruikt worden. Kortom vanaf nu kun jij helemaal van die vervelende vliegen verlost zijn.

Als we de beoordelingen van de klanten bekijken dan durven we vermoeden dat het hier misschien wel eens over een topproduct zou kunnen gaan. Het doet precies wat het moet doen en is het bovendien ook nog eens helemaal veilig.

Door te kiezen voor deze unieke insectenval van het bekende merk Pro Garden, zul je merken dat je vanaf nu verlost bent van die vervelende vliegen. Om te weten of dit product al dan niet aan jouw verwachtingspatroon voldoet, loont het de moeite om de voor- en nadelen ervan alvast even op een rijtje te plaatsen.

Voordelen
Prijskaartje:

je zult merken dat de insectenval aan een bijzonder economisch prijskaartje aangeboden wordt. Ideaal dus voor mensen met een beperkter budget of indien je liever niet zoveel geld wenst te spenderen hieraan.

Ontwerp:

het product kun je vergelijking met een soort van praktische insectendeur die ontworpen is uit 2 afzonderlijke onderdelen. De deur is uitgerust met magneten zodanig dat het product vrijwel geheel automatisch zal afsluiten.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een blik op de verschillende online beoordelingen toont aan dat de kwaliteit niet aan de wensen van één koper voldoet.

Koop bij bol.com (€9.95)

 

 

 

 

Vivara Insectenwerendmiddel Bugaway

 

Deze insectenval van Vivara is misschien iets duurder in vergelijking met de voorgaande producten. Toch is het belangrijkste dat dit product doet wat het hoeft te doen.

Met deze insectenval kun je op een heel handige en vooral snelle manier spinnen of andere vervelende insecten verwijderen. Je hoeft ze helemaal niet aan te raken maar je hoeft ze ook niet te doden. Dit is ook hygiënisch want zo blijven er geen bloederige restjes op de muur of een ander meubelstuk achter.

We merken toch wel op dat de meningen bij dit product toch eerder verdeeld zijn. Dit hoeft niet meteen te betekenen dat de kwaliteit ervan slecht is. Het biedt gewoon iets meer ruimte tot verbetering. Sommigen vinden het product prijzig en voor anderen doet het perfect wat het moet doen.

Tenslotte is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke insectenval van het al dan niet bekende merk Vivara. Om te weten of dit product aanbevolen wordt door het beste merk, en al dan niet voorzien is van de laagste prijs, is het een aanrader om de populairste kenmerken ervan te bekijken.

Voordelen
Handig in gebruik:

het is een degelijk product om vervelende insecten zoals vliegen, spinnen en muggen pijnloos en snel te vangen.

Hygiënisch:

doordat je de diertjes helemaal niet hoeft te doden, hoef je je ook helemaal geen zorgen te maken over eventuele bloedspatten of resten op de muur.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg zul je toch met een iets hoger prijskaartje rekening hoeven te houden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status