fbpx

Beste instant camera

Laatste update: 15.10.19

 

Instant camera’s test van 2019

 

 

Ben je nog steeds op zoek naar een leuk en origineel geschenk om je partner of kind mee te verwennen? Dan kun je alvast deze 5 topproducten even bekijken. Het is altijd een leuk idee om de beste instant camera kado te doen. Toch is het een aanrader om ook even stil te staan bij de online reviews en het advies dat door verschillende klanten gegeven wordt. Je zult bijvoorbeeld merken dat er heel wat goedkope instant camera’s zijn net zoals er ook heel wat duurdere modellen zijn. Bekijk daarom de apparaten goed en kies er vervolgens de voor jou beste instant camera uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Fujifilm Instax Mini 9

 

Wil je liever niet zoveel geld uitgeven aan een leuk geschenk dan is deze Fuji instant camera alvast iets voor jou. Zodra je het prijskaartje ziet, zul je meteen het gevoel krijgen dat het hier om een instant camera aanbieding gaat.

De camera heeft een mooie kobalt blauwe kleur maar is ook nog in tal van andere kleurtjes te verkrijgen. Bovendien is het een vrij compact toestel dat je makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Deze instant camera werkt op batterijen en het grote voordeel is dat je deze er gewoon bij krijgt bij de aankoop. Verder is het apparaat uitermate geschikt om close-ups en selfies te maken.

Het feit dat je de belichting zelf handmatig kunt gaan instellen is ook een pluspunt voor heel wat kopers. Houd er wel rekening mee dat het jammer genoeg niet mogelijk is om de flitser van het toestel uit te schakelen. Het is mogelijk dat dit door sommige klanten dan ook als een minpuntje wordt beschouwd.

 

Koop bij bol.com (€62.99)

 

 

 

 

Fujifilm Instax Mini 90

 

Net zoals het vorige apparaat is ook deze instant camera afkomstig van het bekende merk Fujifilm. Echter zul je wel net iets meer budget hoeven te voorzien. Desondanks is het nog steeds één van de goedkopere instant camera’s.

De instant camera is beschikbaar in 2 donkere doch neutrale kleuren zoals bruin en zwart. De bruine instant camera krijgt daardoor een beetje een retro achtige look. Het apparaat werkt op basis van duurzame batterijen die worden meegeleverd in de verpakking.

We merken dan ook dat heel wat kopers duidelijk tevreden zijn over de eigenschappen van deze instant camera. Echter is het wel belangrijk om er ook bij te vermelden dat er toch wel één klein struikelblok is. Zo hoef je deze camera te gebruiken in combinatie met de Fuji Instax Mini Colorfilm. Jammer genoeg moet je deze er zelf nog gaan bij kopen aangezien deze niet in de verpakking zit.

 

Koop bij bol.com (€119)

 

 

 

 

Polaroid 300 Instant camera

 

Met deze Polaroid instant camera haal je niet meteen een kwalitatief uitstekend toestel in huis maar bovendien ook eentje dat er qua design echt wel goed uitziet. Deze camera is dus afkomstig van het bekende merk Polaroid dat duidelijk door heel wat kopers sterk gewaardeerd wordt.

De camera werkt op batterijen die ook hier in de verpakking worden meegeleverd. Verder is het toestel ook voorzien van een ingebouwde en volledige automatische flitser. De instant camera heeft een mooie neutrale zwarte kleur maar is ook te verkrijgen in 3 andere vrolijke kleurtjes.

Het is wel belangrijk om te vermelden dat de Polaroid instant camera werkt met behulp van Film fotopapier. En dit moet je dan zelf jammer genoeg nog gaan aankopen. Ondanks deze vervelende meerkost zijn heel wat kopers echter wel tevreden over de behuizing en de kwaliteit van de instant camera.

 

Koop bij bol.com (€89.95)

 

 

 

 

Polaroid Snap Touch

 

Net zoals het vorige apparaat zul je merken dat ook deze instant camera afkomstig is van het bekende merk Polaroid. Toch is dit toestel net iets duurder en zul je dus moeten rekening houden met iets meer budget.

Het toestel behoort tot de Polaroid Snap serie en is beschikbaar in het zwart, wit, blauw en rood. Zo kun jij de instant camera uitkiezen die je zelf het liefste ziet. Het apparaat is niet alleen uitgerust met een kwalitatieve viewfinder functie maar beschikt ook over een geïntegreerde printer. Het fotoformaat hierbij is ongeveer 5 centimeter bij 7,5 centimeter.

Het toestel is voorzien van een duidelijk afleesbaar LCD scherm dat volledig volgens het touchscreen principe werkt. Ondanks al deze voordelen merken we vooral op dat de meningen verdeeld zijn. Laat je hierdoor echter niet afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€199)

 

 

 

 

Leica Sofort

 

Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze Leica instant camera. In vergelijking met de andere 4 apparaten uit onze lijst, zul je merken dat dit product net een tikkeltje duurder is. De camera is niet alleen kwalitatief heel sterk maar ziet er ook gewoon heel fraai uit. Zo kun je kiezen uit maar liefst 3 verschillende kleuren.

Het apparaat is niet alleen uitgerust met viewfinder maar beschikt ook over een interne flits functie. Indien je het toestel echter in de automatische modus plaatst dan zul je merken dat het apparaat de flitser niet zal gebruiken. In dat geval maakt de instant camera vooral gebruik van het natuurlijke licht,

Het toestel werkt op basis van een krachtige Li-ion batterij die je er bij de aankoop gewoon bij krijgt. Toch merken we op dat er jammer genoeg nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Dit maakt het voor ons best wel moeilijk om jou verder advies hierover te geven.

 

Koop bij bol.com (€309)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status