5 Beste jacuzzi’s Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Jacuzzi’s – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod jacuzzi’s en bubbelbaden. Ben je op zoek naar een groot of klein exemplaar en hecht je belang aan extra functies of niet? Wil je de jacuzzi op het terras kunnen plaatsen of heb je al een leuk plekje in de tuin voorzien? Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we onder meer een koopgids en een bijbehorende top 3 opgesteld. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Beliani Miami – Whirlpool – PVC jacuzzi die gekenmerkt wordt door een ronde uitvoering en een inhoud van 670 liter. Mag het toch allemaal wat meer zijn en wil je liever een bubbelbad uitgerust met allerlei technologische snufjes, dan raden wij jou de King Spa 3018 Deluxe jacuzzi aan.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Jacuzzi’s koopgids

 

Op een warme zomeravond kan een jacuzzi even voor ontspanning zorgen. Tegenwoordig bestaan er heel wat soorten jacuzzi’s die verschillen op basis van het gebruiksgemak en de mogelijkheden. Als je effectief één van de beste jacuzzi’s wilt aankopen dan kun je hier eventueel rekening mee houden. Verder kun je je ook focussen op de prijs en het formaat als je de modellen gaat vergelijken. Houd zeker de aanbiedingen in de gaten. Het zal maar zo eens zijn dat er een jacuzzi aanbieding tussen zit.

Het prijskaartje

Wanneer je beslist hebt om een jacuzzi aan te kopen dan zul je versteld staan van de enorme prijsverschillen. Zo zijn er heel wat goedkope jacuzzi’s op de markt gebracht maar die qua kwaliteit misschien minder zijn dan de iets duurdere exemplaren. Het kan daarom een goed idee zijn om na te gaan waarom je een jacuzzi wilt aankopen. Als uitbater van een wellness zul je een jacuzzi zo goed als dagelijks gebruiken dus dan mag het al ietsje meer zijn van prijs en kwaliteit.

Als je als particulier een jacuzzi wilt plaatsen dan is alles afhankelijk natuurlijk van hoe vaak je de jacuzzi wilt gebruiken. Als je op voorhand al weet dat je dit slechts eenmaal per maand zult gebruiken dan is het niet aan te raden om er meteen 650 euro of meer aan te besteden. De prijs hangt natuurlijk ook helemaal samen met de mogelijkheden van de jacuzzi. Het is een aanbeveling om voor de aankoop even een kijkje te nemen naar de vele reviews van kopers. Je zult daar beslist nog wat handige informatie terugvinden en misschien ook enkele bruikbare tips. Op die manier zul je vroeg of laat wel de jacuzzi vinden die perfect aan jouw verwachtingen beantwoordt.

 

Het gebruiksgemak en het formaat

Vroeger vond je een jacuzzi meestal enkel terug in grote wellness complexen of sauna complexen. Tegenwoordig kun je deze toestellen ook vaak spotten als je op hotel gaat of gaat kamperen. Je merkt dus dat dit steeds toegankelijker wordt. Daarnaast zijn er ook steeds meer particulieren die vroeg of laat beslissen om een jacuzzi aan te kopen. Als jij dus binnenkort ook van plan bent om er eentje aan te kopen dan kun je met heel wat zaken rekening houden.

Zo heb je heel wat jacuzzi modellen die geschikt zijn voor slechts 2 personen. Verder heb je ook heel wat exemplaren die ruimte bieden voor wel 4 volwassen personen. Het is dus afhankelijk van wat je zelf verwacht. Uiteraard is het ook een goed idee om rekening te houden met de beschikbare plaats. Als je slechts een kleine tuin hebt of een klein terrasje dan is het niet de bedoeling om dit volledig vol te zetten met de grootste jacuzzi. Tevens kun je de grootte ervan ook laten bepalen door hoe vaak je het toestel gaat gebruiken. Verder moet je er ook bij stilstaan dat hoe groter de jacuzzi is, hoe meer water je zult nodig hebben.

 

Mogelijke kenmerken en stroomverbruik

Naast het formaat van de jacuzzi is het ook aan te raden om rekening te houden met het stroomverbruik. Niet elke jacuzzi verbruikt namelijk evenveel stroom. Uiteraard is dit ook afhankelijk van hoe vaak je het toestel wilt gebruiken en hoe vaak je het water wilt vervangen. Verder hoef je ook een keuze te maken tussen een jacuzzi voor binnen of voor buiten. Er zijn namelijk verschillende types jacuzzi en niet elk model voor buiten is dus ook geschikt om binnen te plaatsen. Of andersom natuurlijk ook niet. Indien je beslist hebt om de jacuzzi buiten te plaatsen dan is het altijd een goed idee op deze op een overdekte plaats te installeren. Indien het slecht weer zou zijn, kun je nog altijd even in de jacuzzi ontspannen.

Verder is er ook een verschil tussen een zitpositie en een ligpositie. Zo heb je heel wat modellen waar je kunt in gaan zitten maar die minder geschikt zijn om in neer te liggen. Indien je twijfelt kun je gewoon ook een jacuzzi aankopen waarbij beide posities mogelijk zijn.

Functiemogelijkheden

Afhankelijk van het toestel dat je aankoopt, zul je merken dat sommige jacuzzi’s over net iets meer mogelijkheden beschikken dan andere modellen. Zo heb je heel wat jacuzzi’s die over 80 bubble-jets beschikken die je een heerlijke massage kunnen aanbieden. Maar er bestaan ook jacuzzi’s met wel 120 bubble-jets.

Verder is het ook een goed idee om uit te kijken naar een product waarbij je er een afdekhoes bij krijgt. Zo kun jij het water afdekken en gaat de warmte zo goed als niet verloren. Sommige jacuzzi’s zijn voorzien van een “Hard Water Treatment” systeem waardoor kalk geen enkele kans krijgt. Andere modellen beschikken dan weer over andere filtersystemen die hetzelfde doel voor ogen hebben.

 

5 Beste Jacuzzi’s (Reviews) van 2022

 

Als je genoeg plaats hebt in je tuin of op je terras dan kun je eventueel overwegen om er een jacuzzi te plaatsen. Zo kun je op een mooie zomerdag of -avond genieten van een ontspannend bubbelbad met je partner. Waarom ook geen lekker glaasje wijn terwijl je aan het genieten bent? We hebben een top vijf samengesteld van goede jacuzzi’s. Je hoeft er enkel zelf nog de beste jacuzzi uit te kiezen voor jouw persoonlijke situatie.

 

1. Beliani Miami – Whirlpool – PVC // Diameter: 180 cm – 670 liter

 

De opblaasbare jacuzzi van het bekende merk Beliani kent een totale afmeting van 196 x 196 x 61 wat resulteert in een binnenkant diameter van zo’n 180 cm én een royale inhoud van maar liefst 670 liter. Dit maakt de Beliani Miami dan ook uitermate geschikt voor 2 tot 4 personen. 

Ongevuld kent de Beliani Miami jacuzzi – overigens vervaardigd uit stevig en duurzaam PVC materiaal – een gewicht van 33 kg wat het dan weer een pak makkelijker maakt om deze te verplaatsen. Bij aankoop zul je zien dat de whirlpool gedeeltelijk gemonteerd geleverd wordt inclusief een krachtige filterpomp én instructieve handleiding. Let wel; bij gebrek aan ervaring is het aangewezen om een erkend installateur onder de arm te nemen zodoende een veilige montage van de stroomaansluiting te kunnen waarborgen.

Een blik op de online reviews toont aan dat heel wat klanten duidelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid wat gelijk resulteert in een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren.

Voordelen:
Materiaal:

bij de productie van deze Beliani Miami whirlpool werd voornamelijk gekozen om gebruik te maken van duurzaam PVC materiaal.

Formaat:

de whirlpool kent een totale buitenafmeting van 196 x 196 x 61 cm wat resulteert in een binnenkant diameter van 180 cm.

Keurmerk:

hij werd gelabeld met het bekende CE keurmerk dat aantoont dat de whirlpool gebruiksvriendelijk, stevig én veilig is bevonden.

Filterpomp:

bij aankoop van deze opblaasbare jacuzzi wordt gelijk een krachtige filterpomp aangeboden.

Nadelen:
Installatie:

hoewel de installatie relatief eenvoudig is, wordt aangeraden om een vakman in te schalen met het oog op de montage van de stroomaansluiting.

Koop bij bol.com (€439.95)

 

 

 

 

2. King Spa 3018 Deluxe 500L

 

Ben je op zoek naar een grote jacuzzi waar je met het hele gezin tegelijk geniet van kunt hebben en ben je bereid hiervoor wat extra budget klaar te leggen? Dan kunnen wij jou de King Spa 3018 Deluxe jacuzzi alvast warm aanbevelen. Uit de online reviews zien we meteen een mooie gemiddelde score van 5 sterren verschijnen waardoor we niet het gevoel krijgen dat de meeste klanten zich aan het hoge prijskaartje lijken te storen.

In tegenstelling tot de vele standaard opblaasbare jacuzzi’s van Bestway of de verschillende bekende Intex jacuzzi’s exemplaren, valt dit model meteen op vanwege zijn rechthoekige design en de aanwezigheid van een ingebouwde bluetooth functie, speakers, leds, isolerende bekleding en bijbehorende opstapje. Van luxe gesproken dus!

Hij wordt hierbij gekenmerkt door een maximaal formaat van 180 x 180 x 90 cm en een totale inhoud van 500 liter wat hem uitermate geschikt maakt voor 4 volwassen personen. Door hem eenvoudigweg op het stroomnet aan te sluiten, kun je probleemloos genieten van de 2 krachtige waterpompen inclusief bijbehorende massagestralen en tal van andere functies. Dit alles wordt aangevuld met een krachtig filter- en drainagesysteem.

Voordelen
Massagejets:

in vergelijking met sommige andere jacuzzi\'s blijkt dit exemplaar maar liefst 30 afzonderlijke én bijzonder krachtige massagejets te tellen.

Formaat:

hij blijkt een totale afmeting van 180 x 180 x 90 cm wat betekent dat je een diameter geniet van maar liefst 180 cm. Genoeg om de jacuzzi met 500 liter water te vullen en er vervolgens met 4 personen gebruik van te kunnen maken.

Handig in gebruik:

het betreft een luxueuze jacuzzi die eveneens is uitgerust met een geïntegreerde bluetooth functie, diverse speakers en ledverlichting.

Nadelen
Prijzig:

het zal je allicht niet verwonderen dat het prijskaartje hier duidelijk een pak hoger ligt dan gemiddeld.

Koop bij bol.com (€4595)

 

 

 

 

3. Opblaasbare jacuzzi Avenli Nice Spa 4 personen

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar tegelijk toch zeker zijn van een kwalitatieve jaccuzi met bijbehorend uniek ontwerp? Dan raden wij jou aan om deze Nice Spa opblaasbare jacuzzi van Avenli even wat grondiger onder de loep te nemen. Heel wat klanten blijken alvast razend enthousiast over de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid waardoor het product een mooie score van 5 sterren geniet.

Hij wordt gekenmerkt door een totale afmeting van 175 x 175 x 70 cm wat overeenkomt met een totale inhoud van 800 liter en hem bijgevolg geschikt maakt voor maximaal 4 volwassen personen. De combinatie van het duurzame PVC materiaal en de opstaande randen zorgen bovendien voor extra stevigheid en stabiliteit wat deze jacuzzi vervolgens veilig maakt in gebruik. En dat wordt trouwens ook bevestigd aan de hand van het CE keurmerk.

In tegenstelling tot het vorige product blijkt het hier om een opblaasbare variant te gaan die in een mum van tijd helemaal is opgesteld en weer kan worden afgebroken. Bovendien kan hij zowel in de winter als zomer worden gebruikt aangezien er steeds een gemiddelde watertemperatuur kan geregeld worden van 30 tot 40 graden Celsius. Dit alles wordt aangevuld met een krachtig filtersysteem en maar liefst 125 afzonderlijke luchtstralen die instaan voor een ontspannende massage.

Voordelen
Verpakkingsinhoud:

de Avenli Nice Spa jacuzzi wordt geleverd inclusief een grond- én afdekzeil, een extra schoonmaak filter en bijbehorende handleiding met de nodige instructies.

Formaat:

Hij kent een maximale doorsnede van 175 cm die wordt aangevuld met een maximale hoogte van 70 cm. Dit komt ongeveer overeen met een royale inhoud van zo’n 800 liter.

Materiaal:

het grootste gedeelte van deze jacuzzi blijkt voornamelijk uit duurzaam PVC te zijn vervaardigd. Dit in combinatie met de verstevigde opstaande zijwanden, zorgt voor een stabiele jacuzzi die op eender welke ondergrond kan worden geplaatst.

CE keurmerk:

hij blijkt gelabeld met het bekende CE keurmerk dat aantoont dat de jacuzzi meermaals getest en vervolgens 100% goedgekeurd bevonden werd.

Nadelen
Geen bluetooth:

in vergelijking met het vorige product blijkt deze jacuzzi jammer genoeg niet voorzien van een bluetooth functie.

Koop bij bol.com (€455)

 

 

 

 

4. Bestway Lay-Z-spa Miami Jacuzzi Opblaasbaar  Bubbelbad voor 4 personen

 

Je zou natuurlijk ook op veilig kunnen spelen door te kiezen voor een bekend merk op het gebied van jacuzzi’s. Zo blijkt Bestway garant te staan voor kwaliteit, duurzaamheid, optimaal gebruiksgemak en een betaalbaar prijskaartje. En als we deze prachtige ronde opblaasbare Bestway jacuzzi zo even snel bekijken, dan lijkt ook effectief zo te zijn. Klanten zijn duidelijk overtuigd van de geleverde kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid en belonen dit product dan ook meteen met een mooie score van 5 sterren.

De jacuzzi kent hierbij een maximale doorsnede van 180 cm aangevuld met een hoogte van 66 cm, wat hem uitermate geschikt maakt om door 4 volwassen personen tegelijk te worden gebruikt. Bovendien blijkt de Lay-Z-spa Miami jacuzzi eveneens voorzien van maar liefst 120 afzonderlijke airjets die elk op hun beurt zorgen voor de perfecte massagestraal. Ideaal om na een lange en vermoeiende werkdag even wat stoom af te blazen.

Verder blijkt de buitenkant van de jacuzzi voornamelijk gemaakt uit stevig DuraPlus materiaal waardoor je dit product praktisch het hele jaar buiten kunt laten staan. Dit alles wordt onder andere verder aangevuld inclusief een krachtige pomp en bijbehorende filtersysteem, een geïntegreerde drainagepijp, een opblaasbare cover, 2 stevige handvatten en een bijbehorende reparatiekit.

Voordelen
Pomp:

de meegeleverde pomp blijkt uitgerust met een handig touchscreen display waarop alle instellingen worden weergegeven. Je hebt hierbij de optie om gebruik te maken van de automatisch start/ stop timerfunctie en het bekende Freeze Shield.

Handig in gebruik:

de jacuzzi is bijzonder handig en makkelijk het hele jaar door te gebruiken. Bovendien kun je de temperatuur stelselmatig met 1,5 tot 2 graden Celsius per uur verhogen wat de maximale temperatuur op ongeveer 40 graden Celsius brengt.

Formaat:

hij levert een totale afmeting van 180 x 180 x 66 cm wat ongeveer overeenkomt met een royale inhoud van 669 liter.

Budgetvriendelijk:

hij behoort alvast tot één van de budgetvriendelijke jacuzzi’s uit het lijstje.

Nadelen
Luxe:

hij is kwalitatief en comfortabel in gebruik maar uiteraard niet voorzien van alle mogelijke luxe zoals het eerste product uit de lijst.

Koop bij bol.com (€349)

 

 

 

 

5. Infinite opblaasbare jacuzzi Xtra 800 4-persoons rond 120 Airjets

 

Tot slot is er nog deze prachtige ronde opblaasbare jacuzzi voor 4 personen die jou wordt aangeboden door Infinite. De jacuzzi wordt gekenmerkt door een buitendiameter van 180 cm en een binnendiameter van 140 cm aangevuld met een hoogte van 65 cm wat overeenkomt met een royale inhoud van zo’n 800 liter.

Net zoals heel wat andere jacuzzi’s uit dit lijstje, blijkt ook dit exemplaar voornamelijk uit duurzaam PVC vervaardigd wat hem geschikt maakt voor dagelijks gebruik onder eender welke weersomstandigheden. Bovendien kan hij makkelijk op het stroomnet worden aangesloten waarna het verwarmingselement en de 120 airjets probleemloos een vermogen van respectievelijk 1200 en 600 Watt leveren. Ideaal voor een temperatuurbereik van 20 tot 40 graden Celsius.

Bij aankoop wordt hij onder andere geleverd inclusief een transportzak, reparatieset, thermisch grondzeil, isothermisch afdekzeil, een extra filterhoes en krachtig pompsysteem. Kortom, de moeite waard om even grondig te bekijken en daar zijn ook heel wat kopers het duidelijk over eens.

Voordelen
Formaat:

met een buitendiameter van 180 cm, wat resulteert in een binnendiameter van 140 cm, en een hoogte van 65 cm kan deze jacuzzi gevuld worden met maar liefst 800 liter water.

Verpakkingsinhoud:

hij wordt jou aangeboden inclusief een ingebouwd filtersysteem met bijbehorend filterpatroon, een extra filterhoes, een krachtig pompsysteem inclusief ventiel, een grond- én afdekzeil, een reparatieset en een transportzak.

Airjets:

hij telt maar liefst 120 krachtige airjets die makkelijk een vermogen van 600 Watt kunnen leveren.

Nadelen
Design:

het neutrale grijze design kan door sommigen als behoorlijk saai en ouderwets beschouwd worden.

Koop bij bol.com (€403)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Bestway Lay-Z-Spa 180 x 66 cm Bubbelbad 2 tot 4 personen

 

Met dit unieke en bovendien opblaasbare bubbelbad kies je alvast niet meteen voor het duurste product uit het rijtje. De jacuzzi wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 180 x 66 cm wat hem geschikt maakt voor maximaal 2 tot 4 volwassen personen. Met een dergelijke omvang kan hij bovendien worden opgevuld met maar liefst 669 liter water, wat reeds behoorlijk veel is.

Dit ronde bubbelbad is voornamelijk vervaardigd uit duurzaam TriTech materiaal en werd afgewerkt met een zwart design aan de buitenkant inclusief een mozaïek print aan de binnenkant. Het bad is ook nog eens uitgerust met een automatische start/ stop timer waarmee je het verwarmingssysteem eenvoudig kunt instellen. Overigens blijken alle andere functies makkelijk te bedienen door middel van het digitale soft-touch controlepaneel.

Verder zul je zien dat de bodem van de jacuzzi voorzien is van een ingebouwde drain en dat het geheel verder geleverd wordt inclusief een opblaasbare cover, een chloordrijver en een filtercartridge. Door middel van het leegloopventiel kun je het water makkelijk verwijderen en vervolgens kun je het bad via de handgrepen verplaatsen. Kortom, een handig product en dat wordt ook gesmaakt door de klanten. Slechts één koper had ook wel graag een schoonmaakset erbij gehad.

Voordelen
Formaat:

de jacuzzi biedt een totaal formaat van 180 x 180 x 66 cm waardoor hij met maximaal 669 liter water kan worden opgevuld. Dit maakt hem ideaal voor 2 tot maximaal 4 volwassenen.

Comfort:

het betreft een opblaasbare jacuzzi die je, indien deze leeg is, makkelijk kunt verplaatsen dankzij de 2 bijbehorende handgrepen. Verder is er ook een leegloopventiel voorzien.

Filterpomp:

zodra je besluit de jacuzzi aan te kopen, zul je zien dat deze met een filterpomp geleverd wordt. Deze biedt een capaciteit aan van maar liefst 1,3 m3 / uur.

Handig in gebruik:

het verwarmingssysteem kan worden geregeld dankzij de automatische start/ stop timer. De overige functies kunnen eenvoudig worden bijgesteld en bediend dankzij het digitale soft-touch controlepaneel.

Nadelen
Geen schoonmaakset:

een blik op de vele online reviews toont voornamelijk tevreden klanten aan alhoewel een enkeling toch wel een schoonmaakset mist.

 

 

Bestway Lay-Z-Spa Maimi JumboJet 2022 Jacuzzi Opblaasbaar

 

Wil je niet gelijk heel wat geld spenderen maar toch zeker zijn van een uitstekend en kwalitatief product? Dan lijkt deze jacuzzi van Bestway alvast een stap in de goede richting te zijn. Net zoals het vorige exemplaar, blijkt ook deze jacuzzi makkelijk en snel opblaasbaar te zijn.

Hij wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 180 x 132 x 66 cm, wat ongeveer overeenkomt met een totale capaciteit van ruim 669 liter. Hij blijkt dus wel iets compacter te zijn ten opzichte van de vorige jacuzzi en geschikt voor 2 volwassen personen of 4 kinderen. De ronde vorm is makkelijk te plaatsen en kan afgewerkt worden in een bruine, blauwe, grijze of witte kleur.

Bij de aankoop van dit product worden eveneens een Nederlandstalige handleiding, een filterpomp, een afdekzeil en pomp meegeleverd. Hij is makkelijk aan te sluiten op de tuinslang en is voorzien van verschillende massagefuncties. Jammer genoeg blijken er nog geen online reacties te zijn geplaatst door klanten.

Voordelen
Formaat:

deze unieke jacuzzi meet ongeveer 180 x 132 x 66 cm en kan gevuld worden met ongeveer 669 liter water.

Design:

je kunt hem aankopen in verschillende kleuren en designs waaronder blauw, grijs, bruin of wit.

Verpakking:

op het moment van aankoop wordt niet alleen de jacuzzi geleverd maar ook een handleiding, een afdekzeil, een filterpomp en een gewone pomp.

Prijskaartje:

momenteel blijkt hij in prijs verlaagd te zijn wat hem bijzonder aantrekkelijk maakt voor mensen met een beperkter budget.

Nadelen
Te klein:

het is echter wel mogelijk dat sommige klanten de jacuzzi als net iets te klein zullen beschouwen.

 

 

Netspa Montana opblaasbare jacuzzi 6 personen

 

Ben je toch op zoek naar een grotere jacuzzi dan lijkt dit exemplaar van het, al dan niet bekende merk NetSpa een goede oplossing. Dergelijk bubbelbad wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 204 x 204 x 70 cm en kan dan ook makkelijk worden gevuld met 930 liter. Dit maakt hem geschikt voor maar liefst 6 volwassen personen.

Het ronde opblaasbare bubbelbad wordt overigens geleverd inclusief een afdekzeil, een grondzeil en filterpomp. Dankzij het krachtige verwarmingssysteem met een vermogen van 1500 Watt kan makkelijk een temperatuurstijging van zo’n 1,5 tot wel 2,5 graden per uur worden bereikt. Verder blijkt het bad vervaardigd te zijn uit duurzame materialen zoals PVC dat overigens ultra-bestendig blijkt en best wel tegen een stootje kan en beschikt hij over maar liefst 140 luchtgaten.

Een blik op de online reviews toont aan dat de meningen jammer genoeg nogal verdeeld zijn. Het is mogelijk dat het hogere prijskaartje hier voor iets tussen zit. Laat je alvast niet meteen afschrikken en neem de tijd om deze jacuzzi even grondig onder de loep te nemen.

Voordelen
Formaat:

de jacuzzi kent een buitenmaat met een doorsnede van 204 cm en een hoogte van 70 cm. De binnenmaat wordt gekenmerkt door een diameter van 160 cm in combinatie met een hoogte van maar liefst 70 cm.

Capaciteit:

met een dergelijk formaat is het mogelijk om het bubbelbad van maar liefst 930 liter water te voorzien.

Handig in gebruik:

het bubbelbad is bijzonder eenvoudig te gebruiken en voorzien van een krachtig verwarmingssysteem dat probleemloos een piekvermogen van 1500 Watt bereikt. Daardoor kan een temperatuurstijging van 1,5 tot 2,5 graden worden gegarandeerd.

Nadelen
Prijskaartje:

ben je van plan om deze jacuzzi aan te kopen dan zul je jammer genoeg net iets meer budget hoeven te voorzien.

 

 

Netspa Aspen opblaasbare jacuzzi 4 personen

 

In tegenstelling tot het vorige product, lijkt deze jacuzzi van NetSpa wel een koopje te zijn. Uiteraard blijft het prijskaartje nog aanzienlijk hoog en dat zou eventueel een reden kunnen zijn voor het ontbreken van online reviews. Het kan evengoed perfect zo zijn dat het een recente jacuzzi betreft en dat klanten tot op heden nog geen tijd gehad hebben om een beoordeling te schrijven.

In tegenstelling tot de andere jacuzzi’s die we hier in dit rijtje besproken hebben, zul je merken dat dit exemplaar gekenmerkt wordt door een vierkante vorm met een maximaal formaat van 168 x 168 x 70 cm. Dit komt overeen met ongeveer zo’n 700 liter. Hij blijkt makkelijk opblaasbaar en wordt geleverd inclusief een afdekzeil én een grondzeil.

Je kunt deze unieke jacuzzi bekomen in een zwarte of grijze kleur en bijgevolg een keuze maken naargelang je persoonlijke voorkeur. Verder wordt hij voorzien van het TüV keurmerk en krijg je bij aankoop maar liefst 1 jaar garantie aangeboden. Een goede aanbeveling als je na een lange werkdag even aan wat ontspanning toe bent.

Voordelen
Installatie:

de installatie heeft helemaal niet zoveel voeten in de aarde en verloopt bijgevolg makkelijk en snel. Zo kun je de wanden zonder problemen opblazen met behulp van een pomp.

Toebehoren:

de jacuzzi wordt jou aangeboden inclusief een Nederlandstalige handleiding, een grondzeil én een afdekzeil.

Formaat:

de jacuzzi van NetSpa wordt gekenmerkt door een totale afmeting van maar liefst 168 x 168 x 70 cm en kan met maximaal 700 liter water worden gevuld.

Nadelen
Prijzig:

houd er wel rekening mee dat het hier geen koopje betreft.

 

 

Nancy’s Whirlpool Dayton Jacuzzi Onderwater Led verlichting

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn dan kun je altijd nog kiezen voor deze unieke Dayton Whirlpool die jou wordt aangeboden door Nancy’s. Het prijskaartje is duidelijk een pak hoger in vergelijking met de vorige 2 producten maar het verschil zit hem dan ook echt in de details.

Zo betreft het hier een degelijke hoek bubbelbad die je zonder problemen in de badkamer kunt inbouwen. Hij is voornamelijk uit duurzaam en makkelijk te onderhouden acryl vervaardigd en wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 150 x 150 x 59 cm. Verder is hij voorzien van een diverse ledspotjes die zorgen voor een unieke en prachtige onderwaterverlichting. Hij blijkt uitgerust met verwarming, radio en zelfs een ozonreiniger.

Je kunt de verwarming, met een totaal vermogen van 1500 Watt en bovendien roestvrij, makkelijk bedienen door middel van de bijbehorende schakelaar. Het ingesloten veiligheidsglas zorgt niet alleen voor een unieke special effect maar biedt ook structuur en kwaliteit aan. Kortom, een topproduct maar wel degelijk met een prijskaartje.

Voordelen
Materiaal:

bij de productie van deze jacuzzi heeft men voornamelijk gebruik gemaakt van de positieve eigenschappen van acryl.

Verwarming:

de jacuzzi is voorzien van een krachtige verwarmingsfunctie met een ruim vermogen van maar liefst 1500 Watt. Je kunt de verwarming zonder problemen instellen met behulp van de daarvoor voorziene schakelaar.

Formaat:

dit prachtige hoek bubbelbad meet maar liefst 150 x 150 x 59 cm.

Handig in gebruik:

hij is makkelijk te installeren en bovendien voorzien van alle comfort. Zo is hij uitgerust met een ozonreiniger en beschikt hij over meerdere duurzame ledspotjes die zorgen voor een prachtige verlichting onderwater.

Nadelen
Niet budgetvriendelijk:

het zal je alvast niet verwonderen dat deze jacuzzi jammer genoeg niet budgetvriendelijk blijkt te zijn.

 

 

Intex Pure Spa Bubble Sahara jacuzzi 4 personen

 

Indien je op zoek bent naar een heerlijke ontspanning na een lange stressvolle werkdag dan is deze jacuzzi alvast een schot in de roos. Hij wordt jou aangeboden door het bekende merk Intex en maakt deel uit van het Pure Spa-assortiment.

Met zijn maximale formaat van 196 x 196 x 771 cm blijkt hij alvast uitermate geschikt om te gebruiken met maximaal 4 volwassen personen. Hij is makkelijk opblaasbaar en wordt geleverd inclusief een stevige pomp en een Nederlandstalige handleiding. Je kunt deze jacuzzi zonder problemen opvullen met maar liefst 795 liter water en vervolgens genieten van een heerlijk relaxerend momentje. De beige kleur oogt heel neutraal en elegant en bovendien blijkt hij voorzien te zijn van het CE keurmerk.

Een blik op de online reviews toont aan dat werkelijk alle klanten tevreden zijn met hun aankoop en deze jacuzzi zelfs aanbevelen. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de kwaliteit maar ook over de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid. Je zult echter wel rekening moeten houden met het hoge prijskaartje.

Voordelen
Formaat:

de jacuzzi wordt gekenmerkt door een totale afmeting van 196 x 196 x 771 cm en blijkt bijgevolg behoorlijk groot te zijn. Hij kan gevuld worden met maar liefst 795 liter water wat hem geschikt maakt voor ongeveer 4 volwassenen.

Installatie:

de installatie van deze jacuzzi is bijzonder eenvoudig en bovendien is hij makkelijk opblaasbaar dankzij de meegeleverde pomp.

Keurmerk:

de jacuzzi is voorzien van het bekende CE keurmerk wat aantoont dat hij werd getest en goedgekeurd.

Nadelen
Prijskaartje:

jammer genoeg is het niet meteen de jacuzzi met de laagste prijs.

 

 

Intex PureSpa Bubbel Massage

 

Deze Intex jacuzzi beschikt over 120 bubble-jets die zorgen voor een ontspannende massage na een lastige dag. Het is een opblaasbare jacuzzi die genoeg plaats bevat voor maximaal vier personen. Het product wordt geleverd met een afdekhoes die gebruikt wordt om het verlies van warmte te beperken.

Dankzij het ingebouwde Hard Water Treatment systeem krijgt kalk geen kans in dit bubbelbad. Bovendien voelt het water ook zachter aan op je huid. De jacuzzi is voorzien van een isolerend grondzeil en wordt ook geleverd met een opbergtas.

De meeste kopers geven positief advies over deze jacuzzi aanbieding. Het bubbelbad is makkelijk om op te zetten en zorgt voor een goede ontspanning. De prijs-kwaliteitverhouding van het product is gunstig en voor twee personen is het perfect. Voor vier personen is het artikel echter een beetje te klein.

Ben je op zoek naar een duurzame jacuzzi? Dan kun je misschien dit exemplaar van het bekende en misschien ook wel het beste merk, Intex, even bekijken. Deze jacuzzi is voorzien van maar liefst 120 bubble-jets om je voldoende ontspanning aan te bieden. Kortom, de moeite waard om de voor- en nadelen even te bekijken.

Voordelen
Formaat:

deze jacuzzi is ideaal om te genieten met het hele gezin aangezien het geschikt is voor wel 4 volwassen personen.

Installatie:

de jacuzzi is makkelijk en zonder problemen te installeren daar het geheel opblaasbaar is.

Hard Water Treatment systeem:

het Hard Water Treatment systeem zorgt ervoor dat de kans op kalk wordt verminderd tot zelfs helemaal voorkomen wordt.

Gebruiksgemak:

het is een bijzonder handig product dat geleverd wordt in combinatie met een afdekhoes. Zo voorkom je dat het water vuil wordt en warmte verliest.

Nadelen
Te klein:

echter is een kleine minderheid van de klanten niet helemaal overtuigd van het formaat van deze jacuzzi. Zo zou het product toch net iets groter mogen zijn.

 

 

Beliani Miami Whirlpool

 

Deze opblaasbare jacuzzi van het merk Bestway is geschikt voor maximaal 4 personen en beschikt over een totaal van 81 airjets. Het product wordt geleverd met een afdekhoes die je kunt gebruiken om het water langer warm te houden. Het product is voorzien van een timer die de airjets automatisch in- en uitschakelt om energie te besparen.

Het water wordt continu gefilterd dankzij de filterpomp en door het verwarmingssysteem blijft de temperatuur van het water aangenaam. Er wordt een instructie DVD en een reparatiekit bij het artikel geleverd. Dit product maakt deel uit van de goedkope jacuzzi’s vanwege de lagere prijs in vergelijking met andere producten.

De gebruikers geven goed advies over de kwaliteit van deze jacuzzi. Je kunt het product heel vlug opzetten en vullen met een tuinslang of emmers water. Het bubbelbad is perfect om te ontspannen na een vermoeiende dag.

Net zoals het vorige product is ook deze jacuzzi van Bestway een opblaasbaar model. Daardoor is het mogelijk om de jacuzzi in een mum van tijd en zonder al teveel problemen te installeren. Het is een handig product dat kan gebruikt worden door maximaal 4 volwassenen op hetzelfde moment. Verder is het ook voorzien van de laagste prijs.

Voordelen
Verwarmingssysteem:

het ingebouwde verwarmingssysteem moet ervoor zorgen dat het water van de jacuzzi steeds op temperatuur blijft zodanig dat het ten alle tijde aangenaam aanvoelt.

Airjets:

deze jacuzzi is voorzien van maar liefst 81 airjets. Ideaal als je na een lange en stresserende werkdag thuiskomt en even nood hebt aan ontspanning.

Timer:

verder is het product ook uitgerust met een handige timer functie die ervoor zorgt dat de airjets op een geheel automatische basis zullen in- en weer uitschakelen. Zo wordt heel wat energie bespaard.

Filterpomp:

deze jacuzzi beschikt overigens ook over een handige en bijzonder krachtige filterpomp waardoor het water steeds opnieuw wordt gefilterd en proper blijft.

Nadelen

Tot op heden zijn er alleen maar positieve online beoordelingen bij het product geplaatst. Dit maakt het voor ons niet eenvoudig om op zoek te gaan naar eventuele nadelen.

 

 

Whirlpool Bestway LayZ-spa

 

Het Vegas model van de Lay-Z-Spa beschikt over 87 airjets en is bedrukt met een mozaïek print aan de binnenkant. Net als bij de Miami bespaart het artikel energie dankzij de timer die de airjets automatisch in- en uitschakelt. Met de afdekhoes kun je de temperatuur van het water op peil houden.

Het product is makkelijk op te zetten en is voorzien van een waterfiltratiesysteem. De wanden van de jacuzzi zijn gemaakt van Tri-Tech materiaal voor een hoge duurzaamheid. Dankzij de reparatiekit kun je het bubbelbad repareren en de instructie DVD toont je nuttige informatie over het product.

De reviews tonen positieve commentaar van de gebruikers van dit bubbelbad. De jacuzzi is eenvoudig om op te zetten en zorgt voor een goede ontspanning. Het is makkelijk in gebruik en heeft een mooi ontwerp.

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze jacuzzi geleverd wordt door één van de populairste merken, namelijk Bestway. Alvorens je het product beslist aan te kopen dan is het uiteraard een goed idee om even op zoek te gaan naar wat de voordelen en de nadelen precies zijn.

Voordelen
Design:

het is een handig product dat in een mum van tijd te installeren is. De jacuzzi is afgewerkt in een lichte kleur die heel klassevol oogt en de aan de binnenkant heeft men gewerkt met een unieke mozaïek print.

Timer:

de timer functie zorgt ervoor dat de 87 airjets vrijwel automatisch worden in- en uitgeschakeld zodanig dat er toch heel wat energie bespaard wordt.

Afdekhoes:

de jacuzzi wordt geleverd met een degelijke afdekhoes waardoor het water schoon blijft en bovendien ook op temperatuur kan gehouden worden.

Gebruiksgemak:

het product is vervaardigd uit duurzame materialen zoals Tri-Tech. Verder is er een ingebouwd waterfiltratiesysteem aanwezig zodat het water continu gefilterd wordt.

Nadelen
Prijskaartje:

houd er echter wel rekening mee dat je deze jacuzzi niet meteen tussen de goedkope producten zult hoeven te verwachten.

 

 

Jacuzzi ‘Pure Spa Jet and Bubble

 

Deze Intex jacuzzi is heel stevig en stabiel dankzij het gebruik van fiberdraden voor de constructie van het product. Bovendien werd het bubbelbad nog extra versterkt met gelamineerd PVC zodat je op de rand kunt zetten zonder het risico te lopen dat de rand inklapt. De ingebouwde verwarming kun je instellen op een temperatuur van 20 tot 40º Celsius.

Deze jacuzzi is geschikt voor maximaal vier personen en geniet van een lange levensduur dankzij het hardwater- en zoutwatersysteem. Het artikel beschikt over 120 bubble jets en wordt geleverd met een afdekzeil en een opbergtas.

De kopers vinden de jacuzzi makkelijk om te installeren en ook heel stevig. De temperatuur kan goed geregeld worden en je beschikt over genoeg ruimte voor vier volwassenen. De filter wordt wel vlug vuil en moet je bijna dagelijks reinigen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor de Intex Pure Spa Deluxe jacuzzi. Net zoals het eerste product is ook deze jacuzzi afkomstig van het bekende merk Intex. Het is een degelijke en duurzame jacuzzi die ervoor zorgt dat je op een makkelijke manier alle stress en spanning kunt kwijtraken.

Voordelen
Materialen:

de combinatie van enerzijds de fiberdraden die gebruikt werden voor de constructie, en anderzijds het gelamineerd PVC zorgt voor een duurzame en bijzonder stevige jacuzzi.

Verwarming:

de jacuzzi is voorzien van een ingebouwd verwarmingssysteem dat je helemaal zelf naar eigen wensen kunt regelen.

Accessoires:

bij de aankoop van deze unieke jacuzzi dan krijg je er meteen ook een degelijke afdekzeil en zelfs een duurzame opbergtas bij.

Nadelen
Filter:

het is jammer dat de filter bijna dagelijks moet worden gereinigd.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status