5 Beste Jumpstarters Test van 2022

Laatste update: 29.06.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Jumpstarters – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een jumpstarter is een handig apparaatje waarmee jij op een snelle en veilige manier de motor van je wagen kunt herstarten. Dit kan echt wel handig zijn om in huis te hebben als je bijvoorbeeld vaak je wagen nodig hebt om naar het werk te gaan bijvoorbeeld. Want hoe vaker je je wagen gebruikt hoe groter de kans dan ook is dat je wagen eens een keertje niet zal starten. Nadat we een grondig onderzoek gedaan hebben, kunnen we vaststellen dat de Noco Genius GB40 Booster alvast een schot in de roos blijkt te zijn. Een compacte jumpstarter maar met een enorme kracht waardoor hij geschikt is voor benzine- en dieselmotors. Door te kiezen voor de Caliber JST200 Startstroom  kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor gebruiksvriendelijkheid.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Jumpstarters koopgids

 

Een jumpstarter kan je uit de nood helpen wanneer je auto niet wil starten op een koude winterochtend. Om de beste jumpstarters te vinden moet je eerst beslissen waarvoor je het apparaat wilt gebruiken. Daarna moet je nog rekening houden met de beveiliging, de aansluitingen en de prijs. In deze koopgids zullen we deze punten even bespreken zodat je daarna op zoek kunt gaan naar de beste jumpstarter aanbiedingen.

 

 

Gebruik van de jumpstarter

Er zijn verschillende soorten jumpstarters die elk een apart gebruik hebben, we zullen deze even vergelijken in dit gedeelte.

De mobiele jumpstarters beschikken over een ingebouwde accu zodat je het apparaat eenvoudig kunt meenemen op verplaatsing. Deze apparaten zijn meestal geschikt voor verschillende soorten voertuigen zoals motoren, boten, auto’s, tractoren en zelfs kleine vrachtwagens. Je kunt de mobiele jumpstarter vooraf thuis opladen zodat je altijd een starthulp bij je hebt in geval van nood. De kracht van deze apparaten hangt voor een stuk af van het vermogen van de accu.

De tweede soort zijn de 230V jumpstarters die je aansluit op het lichtnet. Deze apparaten beschikken over verschillende voordelen. Je hoeft geen batterij op te laden en meestal kunnen ze ook vlug een accu van een voertuig opladen. Het nadeel is natuurlijk dat je altijd een stopcontact in de buurt nodig hebt want anders kun je het apparaat niet gebruiken.

We hebben het al gehad over de mobiele jumpstarters voor lichte voertuigen, nu gaan we ons even concentreren op de jumpstarters voor vrachtwagens en andere zware voertuigen. Deze toestellen beschikken over een hoog vermogen en zijn heel stevig gebouwd. Vooral dieselmotoren hebben een apparaat nodig met een hoog vermogen zodat je goed kunt doorstarten.

De laatste apparaten zijn de jumpstarters die door particulieren gebruikt worden om af en toe een motor te kunnen starten. Deze werken echter niet op een lege accu want ze beschikken meestal niet over genoeg vermogen.

 

Beveiliging

Net zoals alle apparaten die stroom gebruiken is het een aanbeveling dat je jumpstarter over bepaalde beveiligingen beschikt die het apparaat beschermen tegen schade.

De meeste toestellen zijn standaard beschermd tegen kortsluiting. Dit wordt voorkomen doordat het toestel zichzelf automatisch uitschakelt wanneer er overspanning plaatsvindt. Zo kom je niet tot het punt waar het apparaat kan kortsluiten en beschadigd raken.

Sommige jumpstarters zijn ook beschermd tegen schade door een verkeerde aansluiting. Wanneer je het apparaat verkeerd aansluit zal het niet werken, zo kan het apparaat niet beschadigd raken en loop je zelf geen risico op schokken. Enkel als je het apparaat correct aansluit kun je ook werkelijk een boost geven aan je motor.

Tenslotte zijn er ook modellen die voorzien zijn van een beveiliging tegen omgekeerde polariteit. Als je vooral zoekt naar goedkope jumpstarters houd er dan rekening mee dat deze apparaten meestal minder beveiligd zijn.

 

Aansluitingen en extra’s

De meeste mobiele jumpstarters zijn voorzien van een kabel om het apparaat aan te sluiten op 230V of op 12V. Op die manier kun je de accu van de jumpstarter na gebruik opnieuw opladen via de sigarettenaansteker van de auto. De 230V jumpstarters zijn natuurlijk uitgerust met een kabel om het apparaat aan te sluiten op het stopcontact zodat je het kunt gebruiken.

Er zijn echter ook mobiele jumpstarters die je kunt gebruiken als een soort van powerbank om andere mobiele apparaten op te laden. In dit geval is het toestel voorzien van nuttige aansluitingen zoals USB en worden er verschillende kabels meegeleverd om je telefoon of laptop te kunnen aansluiten.

Sommige modellen zijn voorzien van een krachtige led lamp die je kunt gebruiken om je auto of de omgeving te verlichten. Dit is vooral handig als je ‘s nachts of in de vroege ochtend tijdens de winter je auto een boost moet geven.

Verder is het nog belangrijk dat het apparaat beschikt over een stevige behuizing zodat het tegen een stootje kan. Ook het formaat kan van belang zijn want een compact toestel kun je veel makkelijker meenemen dan een groot model.

 

 

Prijs van de jumpstarter

De prijzen variëren natuurlijk, afhankelijk van de kwaliteit en het nut van de jumpstarter. Als je het toestel kunt gebruiken voor andere doeleinden zoals het opladen van mobiele apparaten dan zul je iets meer geld moeten uitgeven.

Let op de garantieduur van het product want dit is meestal een indicatie van de kwaliteit van het toestel. Een hoge garantieduur betekent dat er minder kans is dat een apparaat vlug kapot kan zijn.

Overweeg om online een jumpstarter aan te kopen want je kunt interessante promoties vinden op de meeste webwinkels en bovendien wordt het product aan huis geleverd.

 

5 Beste Jumpstarters (Reviews) van 2022

 

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt. Je kruipt ‘s tijdens de winter ‘s morgens in je auto en je motor wil niet starten. Als je een tweede auto hebt kun je met de startkabels je motor doen starten maar niet iedereen heeft die luxe. Met een jumpstarter kun je dit probleem gemakkelijk oplossen. Om de keuze makkelijker te maken hebben wij vijf topproducten geselecteerd en in dit artikel samengevat. Je mag zelf beslissen welke volgens jou de beste jumpstarter is.

 

1. Noco Genius GB40 Booster Jumpstarter 12V 1000A

 

Ben je op zoek naar een kwalitatieve jumpstarter waarmee je het probleem van een lege accu kunt verhelpen, maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Dan kunnen wij jou alvast dit exemplaar van het bekende merk Noco Genius warm aanbevelen.

Zo zul je zien dat de GB40 Booster gekenmerkt wordt door een compact formaat van 82 x 41 cm. Dit maakt hem makkelijk te plaatsen en eenvoudig om overal mee naartoe te nemen. Ondanks het compacte formaat, biedt hij echter heel wat kracht aan. Zo wordt een stroomspanning van 12 Volt gegarandeerd alsook een amperage van maar liefst 1000 A. Dit maakt hem niet alleen geschikt voor benzinemotoren tot maximaal 6 liter maar ook voor dieselmotoren tot ongeveer 3 liter.

Een krachtige jumpstarter die zelfs in staat is om een dieselmotor opnieuw te starten noch onderhevig blijkt te zijn aan extreme temperaturen, verdient uiteraard een goede beoordelingen. Klanten beoordelen hem dan ook met 4,3 sterren en vinden de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid top. Slechts één klant had wat meer van de kwaliteit verwacht.

Voordelen
Formaat:

het is een vrij compacte jumpstarter met een totale afmeting van 82 bij 41 cm. Handig om te installeren en te verplaatsen dus!

Capaciteit:

toch mag je zeker zijn van een uitstekende kracht en capaciteit. Zo wordt hij gekenmerkt door een 12 Volt stroomspanning in combinatie met een amperage van 1000 A,

Handig in gebruik:

je kunt deze jumpstarter dan ook probleemloos gebruiken in combinatie met een benzinemotor van maximaal 6 liter en zelfs voor dieselmotoren tot 3 liter.

Nadelen
Matige kwaliteit:

uit de online reviews blijkt dat één gebruiker misschien toch wel wat meer verwacht had van de aangeboden kwaliteit.

Koop bij bol.com (€106.99)

 

 

 

 

2. Caliber JST200 startstroom 240 ampere jumpstarter 12V

 

Als we op basis van de gebruikerservaring en de online reviews mogen afgaan, dan blijkt het hier om een topproduct te gaan. Deze unieke jumpstarter wordt jou aangeboden door het bekende en sterk gewaardeerde merk Caliber. Deze Caliber JST 200 jumpstarter beschikt over een startstroom van maar liefst 240 Ampère.

De jumpstarter kun je makkelijk aansluiten op een 12V spanning. Heb je problemen om je wagen te starten of wil deze helemaal niet meer starten? Dan kan deze Caliber JST 200 misschien wel soelaas bieden. De jumpstarter kun je maximaal met maar liefst 2880 Watt belasten en wordt gekenmerkt door een 10 cm lang snoer.

Tot op heden heeft er nog maar één koper een reactie geplaatst op het product. Toch blijkt de klant helemaal overtuigd te zijn van de aankoop. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven op basis van de kwaliteit maar ook op basis van de gebruiksvriendelijkheid. Het product wordt zelfs met de maximumscore van 5 sterren beloond.

Ben je op zoek naar een degelijke jumpstarter die je gewoon makkelijk kunt meenemen? Dan raden wij jou aan om de Caliber JST 200 alvast even grondig te bekijken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden, bekijk dan alvast het lijstje hieronder even.

Voordelen
Startstroom:

het apparaat wordt gekenmerkt door een maximale startstroom van wel ruim 240 Ampère.

Belastbaarheid:

het is alvast een bijzonder krachtig apparaat waarbij je kunt rekenen op een totale belastbaarheid die ruim 2880 Watt bedraagt.

Handig in gebruik:

de jumpstarter is compact en behoorlijk licht van gewicht. Handig om mee te werken en praktisch om overal mee naartoe te nemen.

Nadelen
Prijzig:

ondanks het feit dat er tot op heden geen nadelen zijn gevonden, kan het prijskaartje misschien door sommige klanten als te duur worden ervaren.

Koop bij bol.com (€99.95)

 

 

 

 

3. Carpoint Jumpstarter met Compressor

 

Als je niet te diep in je portefeuille wilt tasten dan is deze Carpoint het ideale product voor jou. Er bestaan zeker nog meer goedkope jumpstarters maar dit product heeft de laagste prijs van alle items in ons artikel. Het is een draagbare jumpstarter die je ook kunt gebruiken als stroombron. Je kunt het apparaat opladen via de 230V of 12V adapter.

Je kunt dit toestel gebruiken voor het starten van auto’s, boten en zelfs vrachtwagens. De jumpstarter is voorzien van een beveiliging tegen overspanning en ook een circuit beveiliging. De batterij is stevig en je hoeft je geen zorgen te maken over lekkage van zuur.

De kopers zijn tevreden over de gunstige verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het product en vinden het handig in gebruik. Een koper had problemen met de motor van z’n boot en heeft de jumpstarter kunnen gebruiken om de motor te starten.

Indien je op zoek bent naar een degelijke jumpstarter maar daar liefst niet zoveel geld wenst aan te spenderen dan kun je altijd dit toestel van Carpoint eens bekijken. Het heeft wel degelijk de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 toestellen uit onze lijst. Carpoint behoort zeker tot de bekende en misschien wel de populairste merken en dat kun je ook wel merken aan de reacties.

Voordelen
Gebruiksvriendelijk:

het is mogelijk om het toestel ook in het donker te gaan gebruiken dankzij de LED lamp die voorzien is. Verder wordt ook de laadstatus op het apparaat duidelijk weergegeven.

Batterij:

je kunt de batterij van de jumpstarter eenvoudig opladen door middel van een 230V of zelfs een 12V adapter.

Veiligheid:

het toestel is voorzien van een extra beveiliging tegen kortsluiting of overspanning. Verder is het toestel ook nog uitgerust met een circuit beveiliging.

Nadelen
Vermogen:

het is een compact toestel dat door alle kopers helemaal goedgekeurd is. Toch is het mogelijk dat bepaalde toekomstige klanten eventueel een toestel met meer vermogen wensen.

Koop bij bol.com (€90.01)

 

 

 

 

4. Black & Decker Snoerloze Jumpstarter 450A met Luchtcompressor

 

Deze draadloze jumpstarter van Black & Decker heeft een capaciteit van 450 Amp. Het apparaat is uitgerust met een luchtcompressor en je kunt het gebruiken om snel de motor van je auto te starten. Je kunt de jumpstarter opladen via de 12V DC aansluiting of de 230V lader en je kunt de status van de batterij controleren met de LED indicator.

Het apparaat beschikt verder nog over een LED lamp om de omgeving mee te verlichten, dit is handig als je ‘s avonds of ‘s nachts zonder batterij valt. Ook is er een indicator voor omgekeerde polariteit en het toestel beschikt over koperen klemmen en kabels.

Volgens de koper van dit product is het heel belangrijk om eerst de gebruiksaanwijzing te lezen en de batterij correct op te laden. Voor de rest is de gebruiker tevreden over de goede kwaliteit van het product, het enige minpunt is de lange laadtijd van de accu.

Deze jumpstarter van Black & Decker is ook nog eens voorzien van een handige compressor. Het is een snoerloos apparaat dat dus voor voldoende bewegingsvrijheid kan zorgen. Toch raden wij jou aan om eerst even de voor- en nadelen van het apparaat grondig onder de loep te nemen.

Voordelen
Comfort:

het apparaat is helemaal draadloos en daardoor bijzonder handig om te gebruiken. Het zorgt voor net iets meer bewegingsvrijheid.

Batterij:

het is mogelijk om de batterij van deze jumpstarter op een snelle manier op te laden door middel van gebruik van de 12V of 230V adapter.

Handig in gebruik:

er is een indicator voorzien om de omgekeerde polariteit aan te duiden. En dankzij het LED lampje is het ook mogelijk om het toestel ’s nachts te gebruiken.

Nadelen
Oplaadtijd:

voor één gebruiker duurt het toch wel behoorlijk lang eer het product helemaal is opgeladen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Ferm Acculader Jumpstarter 6V/12V

 

In vergelijking met het vorige product dan lijkt deze jumpstarter wel een unieke aanbieding te zijn. Deze jumpstarter wordt bovendien geleverd door het bekende en sterk gewaardeerde merk FERM. De set telt niet alleen een degelijke BCM1020 acculader maar bevat verder ook een starthulp in combinatie met een impuls druppellading. Verder krijg je er meteen ook een set accuklemkabels bij.

Het is een degelijke jumpstarter met een maximale aansluitspanning van maar liefst 230 Volt. Daardoor is het ideaal om eender welke wagen weer in gang te krijgen indien er deze niet langer wil starter. Het toestel beschikt over een handige LED-laadaanduiding en een degelijke en betrouwbare automatische beveiliging.

Slechts een enkele koper blijkt niet helemaal overtuigd te zijn van de geleverde kwaliteit van deze jumpstarters. Echter is de meerderheid wel tevreden. Er wordt dan ook heel wat positief advies gegeven over verschillende punten van het apparaat. Kortom, een echte aanrader.

Met deze unieke jumpstarter, geleverd door het merk FERM, zul je gelijk welke motor van eender welke wagen weer aan de praat krijgen. Kopers zijn tevreden over de kwaliteit en raden dit product meteen aan. Hieronder dan ook een opsomming van de belangrijkste kenmerken van het toestel.

Voordelen
Budget:

je kunt deze krachtige jumpstarter aankopen tegen een mooi en bovenal betaalbaar prijskaartje.

Aansluitspanning:

het apparaat is voorzien van een maximale aansluitspanning van maar liefst 230 Volt.

Veiligheid:

je hoeft je helemaal geen zorgen te maken want het apparaat is volledig beveiligd en voorzien van een automatische beveiliging.

Nadelen
Stug:

een enkele klant blijkt niet helemaal tevreden te zijn met de kwaliteit van het apparaat. En dat is best wel jammer.

Koop bij bol.com (€57.95)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Einhell Acculader Laadvoltage 6/12 V Geschikt voor accu’s

 

Met deze jumpstarter van het bekende merk Einhell haal je volgens de meeste gebruikers duidelijk een topproduct in huis. Je kunt het apparaat gebruiken in combinatie met diverse accu types. Zo kun je het gebruiken voor een 6 of 12 Volt gel accu, maar ook voor een AGM, een loodzuuraccu en zelfs voor een onderhoudsvrije accu.

Dankzij een speciaal intern systeem zal deze jumpstarter steeds op zoek gaan naar het juiste laadvoltage en dit ook gebruiken. Dit zorgt ervoor dat de jumpstarter ook veel duurzamer is en langer zal meegaan. Wanneer je een camper hebt of een motorvoertuig of een vaartuig dan is deze jumpstarter werkelijk iets voor jou.

Slechts voor één enkele koper voldoet deze jumpstarter niet volledig aan de verwachtingen en is het niet aan te raden als speelgoed. De meerderheid van de gebruikers is echter wel helemaal tevreden met de mogelijkheden en de kwaliteiten van dit handige toestel.

Het is misschien niet meteen één van de meest goedkope jumpstarters maar daar lijken de meeste kopers zich duidelijk niet aan te ergeren. Het toestel biedt heel wat opties en mogelijkheden en zeker wanneer je een kampeerwagen of een boot hebt. Kortom laten we alvast even een kijkje nemen naar de verschillende eigenschappen van het toestel.

Voordelen
Soft Start:

het apparaat is voorzien van een Soft Start functie. Op die manier kun je op een snelle en eenvoudige manier te weten komen of de accu de lading van de acculader al dan niet zal accepteren.

Veiligheid:

het toestel is bestand tegen kortsluiting en oververhitting. Op die manier kun je telkens opnieuw op een veilige manier te werk gaan.

LCD display:

je zult merken dat de jumpstarter over een handige LCD display beschikt waarop je alle informatie kunt aflezen. Zo kun je onder andere de accuspanning te weten komen en zelfs het laadproces gaan volgen.

Nadelen
Geen speelgoed:

we merken dat één enkele koper het toch wel belangrijk vindt om te benadrukken dat dit product geen speelgoed is.

 

 

RavPower Portable Jumpstarter Powerbank 18000mAh

 

Ben je op zoek naar een krachtige en duurzame jumpstarter? Dan kan dit product van het bekende merk RAVPOWER alvast een stap in de goede richting zijn. Deze unieke jumpstarter heeft een zwarte kleur en een maximale capaciteit van maar liefst 18000 mAh met een piekspanning van wel 600 A. Je kunt gebruik maken van een 120 Watt output.

Het is een degelijke jumpstarter die makkelijk te gebruiken is in combinatie met zowel dieselmotoren als benzinemotoren. De jumpstarter beschikt verder ook over 2 iSmart USB poorten, een ingebouwde zaklamp die makkelijk tot wel 72 uur lang zonder problemen meegaat, en een uitschuifbaar handvat. Je hoeft helemaal geen schrik te hebben want er het toestel is beveiligd tegen de gevolgen van oververhitting, spanningspieken en zelfs kortsluiting.

Een blik op de verschillende online beoordelingen leert ons meteen wat kopers denken over dit toestel. Zo zijn er velen die een positief advies geven over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze jumpstarter. Anderen vermelden ook dat het toestel makkelijk en snel op te laden is.

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een goede keuze te maken uit het ruime assortiment aan jumpstarters. Vandaar dat we zoveel mogelijk trachten te helpen. Het kan dan ook best wel handig zijn om even het overzichtje bij het product hieronder te bekijken.

Voordelen
Veiligheid:

deze jumpstarters zijn niet alleen beveiligd tegen de gevolgen van kortsluiting maar bieden verder ook bescherming bij oververhitting en zelfs spanningspieken.

Comfort:

het uitschuifbare handvat, de iSmart USB poorten en de ingebouwde zaklamp zorgen voor heel wat meer comfort.

Vermogen:

het is een krachtige jumpstarter met een maximale capaciteit van maar liefst 18000 mAh en een output die maximaal rond de 120 Watt bedraagt.

Nadelen
Prijskaartje:

het is mogelijk dat sommige klanten het prijskaartje misschien wel iets te duur zullen vinden.

 

 

Hofftech Li-Ion 12V

 

Met deze jumpstarter van het merk Hofftech kun je je auto laten starten. Het is een Li-Ion batterij die je kunt opladen en dan in de auto houden in geval van nood. Het toestel beschikt over een aan- en uitschakelaar en een LCD display.

Het apparaat is beschermd tegen kortsluiting, verkeerde aansluiting en omgekeerde polariteit. Deze jumpstarter kun je ook gebruiken voor een boot of motor en past op elke auto. Het is een compact toestel die je makkelijk kunt meenemen en je kunt het bewaren in de compacte doos die meegeleverd wordt. Je kunt het terug opladen via de 12V adapter of het 220V netsnoer.

De geplaatste review geeft positief advies over dit product. Het apparaat is van goede kwaliteit en is compact en makkelijk mee te nemen. Het laadt vlug op en is handig in gebruik. Het is ook een duurzaam apparaat.

Als je vaak met de wagen onderweg bent dan zul je het misschien al eens meegemaakt hebben dat de motor niet meer wilde starten. Met een jumpstarter kun je dit probleem op een eenvoudige manier oplossen. Dit model is afkomstig van het bekende en misschien wel beste merk Hofftech. Voor deze gebruiker gaat het hier echt wel om een topproduct aan de review te zien.

Vooredelen
Handig in gebruik:

deze jumpstarter is voorzien van een oplaadbare Li-Ion batterij. Verder is er ook een handige aan- en uitschakelaar voorzien net zoals er ook een duidelijk afleesbaar LCD display aanwezig is.

Veiligheid:

je hoeft helemaal geen schrik te hebben voor kortsluiting. Verder is het toestel ook nog eens beveiligd tegen een eventuele verkeerde aansluiting of omgekeerde polariteit.

Opladen:

het is mogelijk om deze jumpstarter op te laden door middel van het 220V netsnoer of met behulp van de 12V adapter.

Nadelen

We merken dat dit voor de koper duidelijk een topproduct is dat ook meteen aangeraden wordt. Dit maakt het voor ons niet zo eenvoudig om eventuele gebreken tijdig op te merken.

 

 

Boltpower FKG6

 

Deze mini jumpstarter is geschikt om alle soorten auto’s of motorfietsen te starten. Maar je kunt het ook gebruiken om je smartphone of laptop op te laden, alle nodige stekkers of adapters worden meegeleverd. Het toestel heeft een compacte vorm dus je kunt het makkelijk bewaren of meenemen.

Het toestel bevat een Li-ion batterij met een vermogen van 16500 mAh. Je kunt dit apparaat gebruiken bij temperaturen tussen -20 tot 60º Celsius en het beschikt over een felle LED lamp. Je kunt de jumpstarter opladen met de 220V of 12V adapter. Lees sowieso eerst goed de gebruiksaanwijzing om problemen met je apparaat te vermijden.

De enige koper die momenteel een beoordeling heeft geschreven is lovend over dit toestel. Het is handig in gebruik en is van topkwaliteit. Deze koper raadt deze jumpstarter aanbieding aan.

Als je op zoek bent naar een duurzame en degelijke jumpstarter dan hoef je volgens de gebruiker dit model van Boltpower zeker eens te bestuderen. Het zou misschien wel eens één van de populairste jumpstarters kunnen worden alhoewel je dan zult moeten rekening houden met een iets hoger prijskaartje.

Voordelen
Formaat:

deze compacte jumpstarter is gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en eenvoudig op te bergen.

Toebehoren:

bij de aankoop zul je merken dat meteen alle nodige stekkers of mogelijke adapters erbij zitten. Zo kun je het gebruiken op verschillende soorten auto’s, motorfietsen of zelfs op je smartphone.

Batterij:

de oplaadbare Li-Ion batterij beschikt over een vermogen van maar liefst 16500 mAh. Je kunt dit apparaat opladen door middel van de 12V adapter of eventueel met 220V netstroom.

Nadelen
Prijskaartje:

de gebruiker is laaiend enthousiast over de aankoop. Toch zou de prijs eventueel een probleem kunnen zijn voor sommige andere klanten.

 

 

VidaXL KS Tools

 

Deze jumpstarter beschikt over een lange startkabel met een lengte van 160 cm zodat je het makkelijk kunt plaatsen om je motor te starten. De status van de batterij wordt aangegeven met indicatielampjes en het apparaat is beveiligd voor omgekeerde polariteit.

Het toestel beschikt over een een schokbestendig omhulsel en wordt geleverd met een oplader en kabels. Het apparaat levert 1400/700 Amp startvermogen en de aansluitklemmen zijn volledig geïsoleerd.

Dit artikel heeft nog geen reviews ontvangen. Wegens gebrek aan een beoordeling is het voor ons niet mogelijk om een advies te formuleren over deze jumpstarter aanbieding.

Deze jumpstarter is afkomstig van toch wel een bekend merk namelijk vidaXL. Het toestel is iets minder compact in vergelijking met de voorgaande jumpstarters maar dit wil niet zeggen dat het minder is van kwaliteit. Het loont dus zeker en vast de moeite om de voor- en nadelen van deze jumpstarter eens grondig te bekijken.

Voordelen
Comfort:

het toestel is voorzien van een bijzonder lange startkabel van maar liefst 160 cm. En je krijgt ook alle nodige kabels en opladers meegeleverd bij de aankoop.

Handig in gebruik:

de jumpstarter kan de status van de batterij gemakkelijk weergeven en verder is het toestel ook bijzonder goed beveiligd tegen omgekeerde polariteit. Met dit toestel bedraagt het startvermogen maar liefst 1400/700 Amp.

Nadelen
Review:

het gebrek aan reviews zou sommige kopers kunnen tegenhouden om het product aan te kopen.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

4 COMMENTAIRES

Bram

June 18, 2019 at 12:06 am

Die einhell is toch geen jumpstarter?

Reply
10top Team

June 21, 2019 at 12:53 pm

Beste,

onze oprechte excuses voor het laattijdige antwoord, maar we hebben even wat opzoekingswerk gedaan. In het titeltje wordt dit apparaat een acculader genoemd, maar er zijn ook heel wat acculaders die als jumpstarter kunnen fungeren. Dit apparaat is bijvoorbeeld krachtig genoeg om motoren van wagens en vaartuigen terug in te schakelen. En dat is de reden dat het onder de noemer van jumpstarters wordt aangeboden. Niet alleen op de bol.com site, maar we hebben gemerkt dat dit apparaat ook op andere sites onder dezelfde noemer wordt aangeboden.

Hopelijk hebben we toch iets kunnen betekenen? En indien er nog vragen mochten zijn, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Met vriendelijke groet

Reply
Harald Coppoolse

October 11, 2020 at 9:05 pm

Jammer, n.a.v. dit antwoord besteld, maar is toch echt een acculader. Van een jumpstarter verwacht je dat, als je onderweg stil staat, je zonder stopcontact in de buurt je moter kan starten. Deze kan dat niet.

Reply
10top Team

October 11, 2020 at 11:00 pm

Hoi Harald,

Bedankt voor de reactie op de tekst over de jumpstarters.

Wij stellen het erg op prijs dat je ons hierover hebt ingelicht en vinden het oprecht vervelend dat het product niet aan jouw verwachtingen heeft kunnen voldoen.
Wij hopen dan ook dat de mogelijkheid bestaat om het toestel alsnog om te ruilen?

Met vriendelijke groet,
het 10toptest.nl team

Reply
DMCA.com Protection Status