fbpx

Beste kamerthermometer

Laatste update: 15.10.19

 

Kamerthermometers test van 2019

 

 

Iedereen wil altijd graag weten hoe warm of koud het is, zowel binnen als buiten. Daar zijn thermometers voor ontworpen. Ze zijn er voor de kamer, voor de kinderkamer, het badwater en natuurlijk ook voor buiten. Wij hebben hier een selectie gemaakt van vijf verschillende types. Zo kun jij makkelijk de beste kamerthermometer voor jou selecteren.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Luvion Olifant

 

Luvion is opgericht door twee jonge vaders met technisch inzicht. Zij hebben producten ontwikkeld voor kinderen die nog niet op de markt waren. En dit op basis van hun eigen ervaringen. Inmiddels is dit bedrijf uitgegroeid tot een innoverende producent met klanten over de hele wereld.

Eén van deze ontwikkelingen is deze kamerthermometer voor op de kinderkamer. Maar hij meet ook de temperatuur van het badwater voor je kindje. Zo weet je zeker dat je kindje altijd in een omgeving zit met de juiste temperatuur. Daarnaast is dit leuke olifantje ook heel geweldig speelgoed voor de kleine in het bad.

Het advies van klanten is over het algemeen positief. Het geeft betrouwbaar de temperatuur van het badwater en de kinderkamer aan en kinderen spelen er graag mee in bad. Eén koper gaf aan, dat de kwaliteit van het product niet geheel aan de verwachtingen voldeed.

 

Koop bij bol.com (€12.95)

 

 

 

 

Dr. Friedrichs Aluminium 30×5 cm

 

Deze valt in de categorie goedkope kamerthermometers. Hij meet heel nauwkeurig de binnentemperatuur van de woonkamer of andere kamers in je huis. Als je naar de prijs kijkt, heb je hier ook het gevoel met een kamerthermometer aanbieding te maken te hebben.

De afmetingen zijn 30 x 5 cm en met zijn chique uitstraling vormt hij een aanwinst voor je interieur. Aan de andere kant is hij bescheiden genoeg om de ruimte niet echt te overheersen. Met de strakke vormgeving zal hij ongetwijfeld in ieder interieur passen.

Kopers geven in hun review aan zeer tevreden te zijn met hun aankoop. De temperatuurmeting is heel nauwkeurig en het is erg eenvoudig aan de muur te bevestigen. Hier is zeker sprake van een heel goede prijs-kwaliteitverhouding. Kortom een top kamerthermometer.

 

Koop bij bol.com (€11.95)

 

 

 

 

Wekker met thermometer

 

Deze wekker voorkomt niet alleen dat je je verslaapt ´s ochtends. Hij vertelt je bij het wakker worden ook nog eens hoeveel graden het op je slaapkamer is. Deze analoge wekker beschikt over een flinke knop om het alarm uit te zetten. Zo hoef je niet lang te zoeken om in de vroege ochtend nog even de rust te laten weerkeren.

Deze zwarte wekker met thermometer heeft een heel duidelijke wijzerplaat. Hij werkt op batterij, die niet wordt meegeleverd. Deze moet je even zelf kopen of bij je bestelling extra laten meeleveren. De afmetingen van de wekker zijn 8,5 x 10,5 x 8,5 cm. Met dit handige formaat is hij ook heel makkelijk als reiswekker mee te nemen.

Dit product is nog maar kort geleden opgenomen in ons assortiment. Helaas beschikken wij dan ook nog niet over beoordelingen van andere kopers.

 

Koop bij bol.com (€20.24)

 

 

 

 

Philips Avent SCH550/20

 

Dit lieve bloemetje meet niet alleen de temperatuur van het badwater voor je kindje. Ook meet hij heel nauwkeurig de temperatuur van de kinderkamer. Dat kan heel belangrijk zijn wanneer deze verandert door de stand van de zon. De ideale temperatuur op de kinderkamer ligt tussen de 18 en 20º C.

De ideale watertemperatuur van het badje ligt tussen de 36,5 en 39º C. Je kindje kan ook heel fijn spelen met dit bloemetje. Je schudt even flink om de batterij te activeren en de temperatuur te meten. Na een uurtje gaat hij vanzelf weer uit en zo gaat de batterij van deze badthermometer lekker lang mee.

Klanten zijn erg te spreken over de nauwkeurigheid van deze thermometer. Hij heeft wel even nodig om de juiste temperatuur te kunnen bepalen. Het is daarnaast ook een heel handig apparaatje om mee te nemen op vakantie.

 

Koop bij bol.com (€21)

 

 

 

 

Luvion Roze

 

Ook dit is naast het gebruik als bad- en kamerthermometer een leuk speeltje voor je kindje. Bovendien staat het ook nog eens heel schattig als een heel lief bloemetje op de kinderkamer. Hij is verkrijgbaar in de kleuren roze en blauw. Wanneer de temperatuur van het badwater te hoog is, krijg je een visueel alarm.

Om de batterij te activeren moet je even krachtig schudden. De batterij schakelt na een uur vanzelf uit om zichzelf te sparen. Hij gaat dan ook lekker lang mee. De afmetingen van dit apparaatje zijn 8,4 x 3 x 8,5 cm en heeft daarmee ook een handig formaat als je hem mee wilt nemen op reis.

De reviews van klanten zijn nogal wisselend. Sommige zijn heel positief terwijl er weer andere zijn die toch van een aantal minpuntjes melding maken. Het is dan ook een beetje lastig om hier een objectief advies te geven. 

 

Koop bij bol.com (€11.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status