fbpx

Beste kandelaar

Laatste update: 22.10.19

 

Kandelaars test van 2019

 

De definitie van een mooie kandelaar is voor iedereen anders. Sommige personen kiezen voor een zilveren kandelaar terwijl andere gebruikers toch eerder voor een kandelaar uit hout zullen kiezen. Ook glazen kandelaars worden steeds vaker aangekocht. Je merkt het al, er bestaat niet zoiets als de beste kandelaar aangezien het heel persoonsgebonden is. Toch hebben wij de moeite genomen om even 5 topproducten te bespreken. Deze producten zijn geselecteerd op basis van de online reviews en de ervaringen van de klanten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Blomus vloerkandelaar

 

Met deze unieke kandelaar haal je niet meteen één van de goedkope kandelaars in huis. Toch mag je zeker zijn van een kwalitatief sterk product en tevens ook een echte blikvanger. De kandelaar heeft een maximale hoogte van maar liefst 128 cm en biedt de mogelijkheid om tot wel 8 kaarsjes te gebruiken.

Deze prachtige kandelaar wordt geleverd door het bekende merk Blomus en is volledig gemaakt uit duurzaam en degelijk gepoedercoated staal in combinatie met glas. Je mag er dus zeker van zijn dat deze kandelaar dan ook best wel tegen een stootje kan.

Een blik op de online reviews leert ons dat er tot op heden nog maar 4 personen een reactie hebben geplaatst. Toch hebben alle kopers een maximale score van maar liefst 5 sterren gegeven. Het lijkt hier dus wel om een topproduct te gaan. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over het prachtige en aparte design

 

Koop bij bol.com (€93.2)

 

 

 

 

Zuiver Pawn

 

In vergelijking met het vorige product lijkt het hier wel om een kandelaar aanbieding te gaan. Deze kandelaar is afkomstig van het merk Zuiver en maakt deel uit van de „Zuiver Pawn” serie. De kandelaar is bovendien beschikbaar in 3 neutrale doch bijzonder klassevolle kleuren.

De kandelaar heeft een maximale afmeting van maar liefst 7 bij 17 cm en een totale doorsnede van ruim 7 cm. De kandelaar is vervaardigd uit duurzaam en lichtgewicht aluminium en is bovendien ook makkelijk schoon te maken. Of je er nu waxinelichtjes in wilt plaatsen of kaarsjes, het is allemaal mogelijk. Kortom, het ideale product indien jij de woonkamer nog net wat extra wilt opfleuren.

We merken dat ook de kopers overtuigd zijn van het unieke design en de uitstekende kwaliteit van deze kandelaar. De prachtige en mooie vormgeving spreekt heel wat kopers zeker aan waardoor ze het meteen aan andere gebruikers willen aanbevelen.

 

Koop bij bol.com (€19.35)

 

 

 

 

Pot & Vaas

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke houten kandelaar die geleverd wordt door het merk Pot & Vaas. Deze kandelaar heeft een totale afmeting van 14 bij 15 cm met een maximale diameter van zo’n 35 cm.

Deze kandelaar is, heel specifiek, vervaardigd uit duurzaam en natuurlijk mango hout. Vandaar ook deze rustgevende prachtige kleur. Het product beschikt over maar liefst 8 armen en dus ook de mogelijkheid om maximaal 8 kaarsjes te plaatsen. Het leuke aan deze designvolle kandelaar is dat het product helemaal verstelbaar is. Je kiest met deze kandelaar niet alleen voor kwaliteit maar bovenal ook voor een echte blikvanger.

Deze eyecatcher wordt door de meeste kopers positief beoordeeld. Zo wordt er onder andere positief advies gegeven over de gebruiksvriendelijkheid van het product en de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan. Kortom, een echte aanrader.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Riviera Maison Port Hunter

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een unieke vintage kandelaar? Dan loont het alvast de moeite om dit product van Riviera Maison even te bekijken. Bovendien valt ook het prijskaartje hartstikke goed mee en dat is altijd mooi meegenomen.

De kandelaar heeft een totale hoogte van maar liefst 13 cm in combinatie met een diameter van zo’n 10 cm. De kandelaar is bovendien vervaardigd uit duurzaam helder glas en oogt heel klassevol en stijlvol. Het is altijd leuk om te weten dat je dit type kandelaar in allerlei verschillende vormen en ook maten kunt aanschaffen. Zo kun je bijvoorbeeld meerdere kandelaars combineren tot een prachtig en uniek geheel.

Tot op heden zijn er nog maar 3 reacties bij deze kandelaar geplaatst. Toch krijgen we meteen het gevoel dat het hier om een topproduct gaat. Werkelijk alle klanten hebben de kandelaar met een maximale score van 5 sterren beoordeeld. Zeker de moeite waard dus!

 

Koop bij bol.com (€18.25)

 

 

 

 

Wandkandelaar

 

Ben je op zoek naar iets speciaals en uniek om je woonkamer of inkomhal te decoreren? Dan kun je even stil staan bij deze prachtige kandelaar. Het is echter niet zomaar een kandelaar maar eentje die je aan de muur of de wand kunt bevestigen. Dat zorgt voor een rustgevend en prachtig ontwerp.

De wandkandelaar is vervaardigd uit duurzaam smeedijzer en heeft een totale afmeting van 90 x 27 x 90 cm. Je kunt er maximaal 4 kaarsjes in plaatsen die een maximale hoogte mogen hebben van zo’n 8 cm. Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat je er bij de levering geen kaarsjes bij krijgt. Deze moet je dus zelf nog extra aankopen.

Toch vinden de klanten dat helemaal niet erg. Zo wordt er positief advies gegeven over de kwaliteit en het unieke design. En dat uit zich dan weer in een uitstekende beoordeling met een maximale score van maar liefst 5 sterren. Kortom, waar wacht je nog op? Misschien is dit de kandelaar waar je al zo lang naar op zoek bent.

 

Koop bij bol.com (€34.5)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status