Beste kaptafels

Laatste update: 13.08.20

 

Kaptafel test van 2020

 

Ben je op zoek naar een degelijke kaptafel die enorm duurzaam en stevig is? Dan helpen wij jou graag eventjes op weg. Zo leggen we in onze koopgids zo goed mogelijk uit waarmee je rekening kunt houden als je de kaptafels gaat vergelijken. Daarnaast zijn we alvast ook op zoek gegaan naar wat momenteel de 3 beste kaptafels zijn. Zo hebben we gemerkt dat de vidaXL Wit kaptafel voor heel wat vrouwen een degelijk product is. Bovendien haal je met deze kaptafel ook een echte blikvanger in huis. Ook met de TecTake 402072 mag je rekenen op een mooi en evenwaardig alternatief. De combinatie van de witte kleur en de roosjes in de afwerking van de kaptafel, zorgen voor een romantisch en zeer vrouwelijk product.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Kaptafels koopgids

 

Heb jij als vrouw ook graag je eigen plekje waar je ongestoord je make-up kunt aanbrengen en je haar in model kunt brengen? Dan is een kaptafel misschien wel iets voor jou. Daarom willen wij jou enkele tips geven zodat je weet waar je op moet letten als je verschillende aanbiedingen gaat vergelijken.Denk hierbij aan het materiaal, het formaat, de mogelijkheden en de prijs.

 

 

Materiaal

 

Een kaptafel is het ideale product voor vrouwen die op bepaalde momenten van de dag graag eens wat tijd voor zichzelf nemen. De ideale plaats om je make-up te doen, je haar in model te brengen en een beetje parfum op te doen. Tegenwoordig zijn er verschillende modellen op de markt gebracht.

Het is belangrijk dat je rekening houdt met de verschillende materialen. De meest gekende materiaalsoort is hout waarbij je de keuze hebt tussen mahoniehout, eikenhout, spaanplaat of MDF. Je zult merken dat het altijd om hardhout gaat omdat dit steviger is.

Je hebt ook modellen die gemaakt zijn uit RVS wat een zeer sterk en degelijk materiaal is en daardoor dus een goede kaptafel aanbieding zou kunnen zijn. Sommige kaptafels zijn gemaakt uit kunststof en zelfs volledige glazen modellen zijn mogelijk. De tafels worden heel vaak afgewerkt met een soort van mat vernis of met acrylverf.

Het stoeltje dat vaak bij de kaptafel hoort, is gemaakt uit kunstleder en opgevuld met schuim zodat je altijd lekker zacht zit. Ook kaptafels van plastic zijn een mogelijkheid. Houd er wel rekening mee dat dit heel vaak kaptafels zullen zijn die niet zo heel stevig zijn en dus misschien niet tot beste kaptafels zullen behoren.

 

 

Afmetingen en formaat

 

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte kaptafel voor jou of misschien wel voor jouw dochtertje dan is het een goede aanbeveling om rekening te houden met het formaat. Het formaat van de kaptafel is in eerste instantie afhankelijk van de beschikbare ruimte. Heb je veel of weinig plaats?

Vervolgens moet je ook letten op het model. Je hebt namelijk kaptafels die niet voorzien zijn van een spiegel en dan heb je modellen waarbij er één of meerdere spiegels beschikbaar zijn. Uiteraard is het logisch dat wanneer je bijvoorbeeld een model wilt met drie spiegels je ook iets meer plaats zal moeten voorzien.

Het formaat van de kaptafel is dus ook afhankelijk van de hoeveelheid lades en legplanken die je wilt. Wanneer je namelijk graag veel opbergruimte wilt hebben dan is het beter om een grotere kaptafel aan te kopen die beschikt over meer lades en legplanken. Op die manier kun je al je verzorgingsproducten zonder problemen opbergen. Zo een model zal dus meteen ook meer plaats in beslag nemen.

Over het algemeen kunnen we zeggen dat de hoogte van de kaptafels tussen de 70 cm en de 155 cm ligt. De breedte ligt, afhankelijk van het model, vaak tussen de 40 cm en de 120 cm. De lengte zien we variëren van 35 cm tot zelfs 50 cm. Houd er wel rekening mee dat een kaptafel voor een kindje iets kleiner zal zijn en dus iets minder ruimte in beslag zal nemen.

 

 

Functiemogelijkheden

 

Vandaag de dag zijn er ook heel wat extra mogelijkheden. Je hebt de standaard modellen die voorzien zijn van een enkele spiegel die je niet kunt draaien. Momenteel heb je ook modellen die voorzien zijn van drie spiegels waarbij je de eerste en de laatste spiegel perfect kunt kantelen en draaien.

Wanneer je graag heel veel opbergruimte en plaats wilt creëren dan zijn er nu ook kaptafels met extra lades en legplanken. Zo heb je modellen die voorzien zijn van een grote basis legplank in combinatie met twee kleinere legplankjes waar je de belangrijkste spulletjes in kwijt kunt.

Er zijn ook tafels waarbij er lichtjes in de spiegel zijn ingebouwd. Of kaptafels in barokke stijl of victoriaanse stijl. Kortom er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat meer opties niet noodzakelijk leiden tot de beste kaptafels.

 

 

Prijs

 

De prijs is eerst en vooral afhankelijk van het bedrag dat je er zelf wilt en kunt aan spenderen. Ook het verschil in materiaal speelt een belangrijke rol. Een plastic kaptafel zal iets minder duur zijn dan een kaptafel uit mahoniehout.

Alles is ook een beetje afhankelijk van de functiemogelijkheden die de kaptafel heeft. Een model dat bijvoorbeeld beschikt over drie spiegels die ook nog eens draaibaar zijn en voorzien zijn van ingebouwde lichten zullen vaak niet meer tot de goedkope kaptafels behoren.

Over het algemeen zien we de prijs variëren van 50 euro tot zelfs tafels van 300 euro. Daarom is het belangrijk dat je probeert zoveel mogelijk aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Lees eventueel ook de reviews van mensen die het product reeds gebruiken. Op die manier zal je zeker en vast jouw ideale kaptafel kunnen vinden.

 

 

Kaptafel reviews – top 5

 

 

Een slaapkamer is voor een vrouw pas compleet als zij haar eigen kaptafel heeft. Op dit product kan zij al haar persoonlijke spullen op een ordelijke manier regelen. Wanneer zij zich moet klaarmaken dan kan dat korter duren, want zij heeft al haar spullen binnen handbereik. Hieronder staan er een paar opties, kies voor de beste kaptafel.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

vidaXL Wit

 

Voel je als een koningin met de kaptafel van vidaXL. Dit product ziet er prachtig en elegant uit en zal elke ruimte doen opfleuren. Het is gemaakt van stevig hout en is afgewerkt met een mooie witte kleur.

Het is voorzien van een kantelbare spiegel die rondom sierlijke figuurtjes heeft. Onder deze spiegel zijn er twee lades waarin je sieraden, sleutels, make up etc. kunt opbergen. Er is ook een plank waarop jij diverse toiletartikelen zoals je parfum, deodorant en nog veel meer op kunt leggen. Dat is nog niet alles, want in het onderste gedeelte van de kaptafel heb je ook nog een grote lade.

Tot nu toe zijn bijna alle personen die dit product hebben aangeschaft, tevreden met de kwaliteit ervan. Het is een mooie en prachtige kaptafel met een fraai design. Het is gemaakt van stevig materiaal en het is handig om te gebruiken.

Heel wat vrouwen zullen wel een degelijke kaptafel in huis willen hebben. Dit model is afkomstig van één van de populairste merken en misschien voor sommigen ook wel het beste merk vidaXL. Bovendien zul je ook versteld staan van het voordelige prijskaartje dat aan dit toestel verbonden is.

Voordelen
Budget:

in vergelijking met de andere 4 kaptafels beschikt dit model wel degelijk over de laagste prijs.

Materiaal:

deze kaptafel is helemaal vervaardigd uit bijzonder stevig en duurzaam hout. Vervolgens werd het helemaal afgewerkt met een elegante en moderne witte kleur.

Handig in gebruik:

de spiegel kun je helemaal kantelen. Verder zijn er ook heel wat opberglades voorzien waar je spulletjes kunt in opbergen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één koper is jammer genoeg niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van deze kaptafel.

Koop bij bol.com (€135.99)

 

 

 

 

TecTake 402072

 

Met de TecTake kaptafel is haast elke vrouw wel gelukkig. Dit product ziet er royaal uit en is op een hoogwaardige manier afgewerkt in de kleur wit. Met de mooie rozen bewerkingen op de kruk en laden is dit product niet alleen romantisch, maar ook elegant.

Het heeft een grote ovale spiegel die je kunt omdraaien of zelfs eraf kunt halen. Verder is dit product voorzien van twee kleine en twee grote laden. Net onder de spiegel is er een legplank, waarop jij ook andere spullen kunt zetten zoals lotions, parfum, deodorant etc. Dit product heeft stevige en gebogen voetjes.

De beoordelingen over dit product zijn verdeeld, want er staan niet alleen positieve reviews geschreven. Het grootste deel van de kopers is blij met deze kaptafel, want het is van een goede kwaliteit en het komt erg handig uit. Dit product ziet er ook leuk uit. Andere personen vinden de kwaliteit en de verpakking slecht.

Je kunt natuurlijk ook altijd voor deze kaptafel van het merk TecTake kiezen. Daar zul je je vrouw of vriendin beslist een groot plezier mee doen. De kaptafel heeft een mooie witte kleur en ziet er daardoor bijzonder stijlvol en elegant uit. Hieronder kun je alvast even de voor- en nadelen van het toestel bekijken.

Voordelen
Design:

je zult meteen merken dat de spiegels en de lades van deze kaptafel helemaal zijn afgewerkt met mooie rozen. Daardoor krijgt de kaptafel ook iets heel romantisch.

Spiegel:

de kaptafel is voorzien van een mooie ovale spiegel. Deze kun je probleemloos kantelen en het is zelfs mogelijk om de spiegel eraf te nemen indien je dit wenst.

Opbergruimte:

dit model is uitgerust met verschillende grote laden waar je heel wat spulletjes in kunt opbergen. Verder is er ook een grote legplank voorzien.

Nadelen
Matige kwaliteit:

enkele kopers zijn van mening dat de kwaliteit van deze kaptafel niet echt uitstekend is.

Verpakking:

een kleine minderheid van de gebruikers was ook minder tevreden over de verpakking van deze kaptafel.

Koop bij bol.com (€119.9)

 

 

 

 

KidKraft Prinses

 

Met de KidKraft Prinses kaptafel voelt elk meisje zich net een prinses. Dit is het ideale product dat je als cadeau kunt geven aan je dochter, kleindochter etc. Het heeft een leuk prinsessen thema en het ziet er vooral mooi uit.

Deze kaptafel is voorzien van een onbreekbare spiegel. Dit product heeft een unieke en aparte vormgeving en het komt samen met een bijpassend krukje. Het is ook een goed product om jouw dochter van kleins af te leren om haar spullen netjes en ordelijk te bewaren. Er is een lade met een leuke lade knop in de vorm van een kroontje. Hierin kunnen alle persoonlijke spullen opgeborgen worden.

Als je de reviews van de gebruikers leest, dan merk je dat ze dit product top vinden. Het heeft een leuk design en is gemaakt van stevig materiaal. Dit product is duurzaam en is van goede kwaliteit.

Wanneer het binnenkort de verjaardag van jouw dochtertje is dan wil je haar zeker kunnen verrassen met een bijzonder geschenkje. Misschien kan deze KidKraft Prinses kaptafel dan wel een goed idee zijn. De mooie roze kleur zal vooral jonge meisjes meteen aantrekken.

Voordelen
Materiaal:

deze handige kaptafel is helemaal gemaakt uit duurzaam en stevig hout. Vervolgens is het afgewerkt met een mooi lichtroze kleur waardoor het geheel een echte prinsessen look krijgt.

Gebruiksvriendelijk:

de kaptafel is uitgerust met een spiegel die helemaal niet kan breken. Bovendien krijg je er bij de aankoop meteen ook een heel leuk krukje bij.

Doeltreffend:

met deze kaptafel is het mogelijk om je dochter reeds bepaalde vaardigheden aan te leren. Zo kun je je kindje aanleren om bepaalde dingen op te ruimen en mooi te ordenen.

Nadelen
Budget:

werkelijk alle kopers zijn bijzonder tevreden en raden deze kaptafel aan. Toch durven wij vermoeden dat sommige potentiële klanten het prijskaartje misschien iets te hoog zullen vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Meubella Luis

 

De kaptafel Luis van het merk Meubella is nou echt iets aparts. Dit product straalt klasse uit en ziet er heel erg elegant uit. Met deze kaptafel in huis, creëer jij genoeg opbergruimte voor al je persoonlijke spullen.

Dit product is voorzien van maar liefst 4 laden. In deze lades kun je al jouw spullen apart en ordelijk opbergen. Het bovenblad van de kaptafel heeft ook de mogelijkheid om je spullen daar te zetten die jij dagelijks gebruikt en binnen handbereik wilt hebben. Denk daarbij maar aan je diverse verzorgingsproducten zoals lotions, haarproducten, make-up etc.

Er is jammer genoeg nog geen review geschreven voor dit product. Het zou best kunnen dat dit product aangeschaft is door mensen, maar dat zij niet eraan hebben gedacht om een beoordeling te geven hiervoor. Het is dus moeilijk om een advies te geven voor dit product als er nog geen gebruikerservaring bij is.

Met deze Luis kaptafel van het bekende merk Meubella haal je niet alleen een degelijk toestel in huis maar meteen ook een echte blikvanger. Het design ziet er heel erg strak en modern uit en kan daardoor in heel wat verschillende interieurs tot zijn recht komen. Hieronder kun je even de sterke en minder sterke punten van de kaptafel raadplegen.

Voordelen
Opbergruimte:

deze kaptafel is voorzien van maar liefst 4 grote lades waar je heel wat spulletjes in kunt opbergen. Daarnaast is de tafel ook uitgerust met een grote kaptafel waar je bijvoorbeeld je deo en je parfum op kunt plaatsen.

Materiaal:

de kaptafel is gemaakt uit bijzonder duurzaam en stevig hout. Het gaat hier meer specifiek om eiken hout.

Nadelen
Geen reviews:

momenteel zijn er nog geen online beoordelingen geplaatst. Dit kan eventuele potentiële kopers tegenhouden om het toestel aan te kopen.

Geen gebruikerservaring:

doordat er nog geen beoordelingen zijn geplaatst, is er ook nog niets bekend omtrent de gebruikerservaring. Daardoor kunnen wij jou geen verder advies geven over de eventuele mindere eigenschappen van het product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Volage

 

Als je een kaptafel met genoeg opbergruimte wilt, dan is de kaptafel Volage van het merk Parisot het ideale product voor jou.

Dit product is gemaakt van stevig materiaal, namelijk spaanplaat. Het heeft maar liefst 5 laden en biedt daarmee genoeg opbergruimte. Maar dat is nog niet alles, want dit product heeft ook nog 2 kleine en 1 grote legplank. Deze kaptafel is speciaal gemaakt voor de vrouwen die behoefte hebben aan veel ruimte, zodat zij al hun spullen op 1 plek kunnen zetten.

Dit product heeft, vergeleken met de andere vier producten, een hogere prijs en behoort daarom niet tot de categorie van goedkope kaptafels. Dat is trouwens ook te merken aan het aantal reviews dat men geplaatst heeft voor dit product. Er is nog geen enkele beoordeling geplaatst voor dit item en dat zou met de prijs ervan te maken kunnen hebben.

Tot slot is er dan ook nog de Volage kaptafel die toebehoort aan het bekende merk Parisot. In vergelijking met de voorgaande modellen, haal je met deze kaptafel een gedurfd en apart exemplaar in huis. Wanneer je op zoek bent naar een blikvanger dan is dit werkelijk iets voor jou.

Voordelen
Materiaal:

je zult merken dat deze kaptafel zeker en vast bijzonder stevig is en tegen een stootje kan. Dit model is namelijk helemaal vervaardigd uit spaanplaat.

Opbergruimte:

dit product heeft 5 grote opbergladen waarin je heel wat spullen kunt opbergen. Daarnaast zijn er ook meerdere grote en kleine legplankjes voorzien.

Nadelen
Kostenplaatje:

het zal niet verwonderen dat aan deze kaptafel ook een iets hoger prijskaartje vasthangt. Dit zou voor sommige kopers wel een minpuntje kunnen zijn.

Koop bij bol.com (€279)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status