5 Beste karaoke sets Test Van 2020

Laatste update: 25.11.20

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Karaoke sets – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Houd je van dansen, zingen en muziek? Dan kan een degelijke karaoke set misschien wel een leuke aanbeveling zijn. Er bestaan wel degelijk verschillende karaoke sets, van professionele exemplaren tot particuliere karaoke sets. Wij helpen jou graag bij de zoektocht naar de voor jou beste karaoke set. Zo zou je kunnen kiezen voor de VTech Junior karaoke set, indien je op zoek bent naar een leuk en origineel geschenk voor je kind. Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn, dan blijkt de Vonyz SBS50B een schot in de roos te zijn. Hierbij geniet je een totaal vermogen van maar liefst 50 Watt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Karaoke sets koopgids

 

Staat er binnenkort een leuk feestje op de agenda? Of wil je je kinderen gewoon even verrassen? Kies dan voor één van de beste karaoke sets. Het is daarom een goede aanbeveling om niet gelijk het eerste het beste toestel aan te kopen maar verschillende apparaten met elkaar te vergelijken. Ga eventuele aanbiedingen hierbij alvast niet uit de weg. Bedenk wat de eventuele mogelijkheden zijn, de leeftijdscategorie, de aansluitingen en het prijskaartje.

Wat is een karaoke set en het gebruiksgemak

Wie houdt er nu niet van muziek? Of je nu aan het klussen bent, rustig thuis zit of in de wagen; de meeste mensen houden van allerlei soorten muziek. Ook op speciale gelegenheden zoals een trouwfeest, verjaardag of communie is er altijd wel een streepje muziek te noteren. En wat kan er dan nog leuker zijn dan een duurzame karaoke set? Het ideale apparaat indien je van zingen en performen houdt.

Je zult merken dat er heel wat mogelijkheden zijn op het gebied van karaoke sets. Zo kun jij kiezen voor één van de eenvoudige exemplaren maar je kunt ook kiezen voor semi-professionele apparaten of professionele installaties. Alhoewel aan dit laatste ook wel een bepaald prijskaartje aan vasthangt. Ben je iemand die graag en vaak zingt voor de lol of ben je iemand die echt alles op alles wilt zetten en een toekomst ziet in de muziekwereld? Een karaoke set is dan alvast een stap in de goede richting.

 

Eventuele opties en kenmerken

Sommige karaoke sets beschikken over net iets meer mogelijkheden en functies in vergelijking met andere sets. Daar is helemaal niets mis mee, alhoewel sommige functies misschien wel als een meerwaarde kunnen beschouwd worden. Indien je de karaoke set regelmatig moet verplaatsen, dan kies je bijvoorbeeld beter voor een draagbaar exemplaar.

Is het mogelijk om externe muziek op de karaoke set aan te sluiten of niet? En zijn er speciale lichteffecten en/ of echo effecten voorzien? Is de karaoke set voorzien van voorgeprogrammeerde karaoke liedjes of niet? Is het mogelijk om de microfoon draadloos met het apparaat te verbinden en eventueel cd’s af te spelen? Kortom, heel wat mogelijkheden en dus ook heel wat knopen om door te hakken.

 

Het mogelijke budget

De zoektocht naar een karaoke set zal aantonen dat je dergelijk apparaat niet per sé hoeft aan te kopen. Het is namelijk mogelijk om een karaoke set te huren voor een avond, dag of week. Indien je dus van plan bent om de karaoke set niet vaak te gebruiken en zo nu en dan eens een keertje dan is huren een alvast een betere oplossing.

Als bedrijf dat evenementen en feestjes organiseert, lijkt het dan weer handiger om er zelf eentje aan te kopen. Ook als particulier is het mogelijk om een volledig nieuwe karaoke set aan te kopen. Gemiddeld moet je rekening houden met ongeveer 65 euro, alhoewel er heel wat sets een pak duurder worden aangeprijsd. Houd er dus rekening mee dat niet alle sets tot de goedkope karaoke sets behoren. Ga daarom op zoek naar je eigen wensen en verwachtingen.

Aansluitingen en installatie

Op het moment dat je besluit een karaoke set aan te kopen, is het raadzaam de verschillende aansluitmogelijkheden te bekijken. Zo heb je heel wat karaoke sets die je probleemloos op het lichtnet kunt aansluiten met behulp van een adapter. Je hebt er ook die functioneren met behulp van een krachtige oplaadbare accu en bijgevolg volledig draadloos werken.

In sommige gevallen kan een karaoke set ook voorzien zijn van een USB aansluiting of netstroom. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden op het gebied van aansluitingen. Bedenk daarnaast ook waar je van plan bent om de installatie te plaatsen. Soms neemt een karaoke set toch wel redelijk veel ruimte in beslag en het is goed om hier dan zoveel mogelijk rekening mee te houden.

 

Leeftijdscategorie en doelgroep

De aanschaf van een degelijke en duurzame karaoke set is helemaal niet gebonden aan een bepaalde leeftijdscategorie of doelgroep. Iedereen, jong en oud, kan er probleemloos gebruik van maken en van genieten. Zo kan een karaoke set alvast een goede aanbeveling zijn wanneer je besluit een verjaardagsfeestje of eender welk ander evenement te organiseren.

Het kan echter ook een leuk geschenk zijn voor de kinderen zodat ze zich tijdens vakanties probleemloos enkele uurtjes kunnen vermaken. Kortom, een karaoke set is een goed idee op verschillende momenten. En wil je liever niet zoveel geld spenderen en ben je op zoek naar een karaoke set aanbieding dan kun je er nog altijd eentje huren.

 

5 Beste karaoke sets (Reviews) van 2020

 

Ben je van plan om binnenkort een verjaardagsfeestje te organiseren? Dan is karaoke alvast een leuke activiteit om op de agenda te zetten. De beste karaoke set komt natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Daarom zijn we alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten, waarbij je misschien ook wel de mogelijkheid hebt om te huren. Neem rustig de tijd om de opties even te bekijken en maak vervolgens een goede keuze. Of je nu kiest voor een Tomtec karaoke set of juist niet, het blijft altijd een goede aanbeveling om ook de online reviews even door te nemen.

 

 

1. VTech Junior Gadgets Kidi Lightshow Party 24,1 cm Lila

 

Ben je op zoek naar een leuke karaoke set voor je kind en tegelijk naar een betaalbaar product? Dan kunnen wij jou alvast het advies geven om dit product van het bekende merk VTech even grondig te bekijken. Bovendien lijkt het hier wel om een karaoke set aanbieding te gaan.

Deze draagbare karaoke set is vrij compact en voorzien van een stevig handvat. Zo kun je het product makkelijk overal mee naartoe nemen. De prachtige paarse kleur zorgt ervoor dat het meteen heel aantrekkelijk wordt gemaakt voor kindjes. Het is een multifunctioneel apparaat dat voorzien is van een roterende discolamp waarbij je kunt kiezen tussen diverse kleurtjes en lichteffecten. Verder kun je ook je MP3 op deze karaoke set aansluiten, of de set gewoon als wekker gebruiken.

Bij de aankoop van het product wordt er meteen ook een audiokabel geleverd. We merken dat heel veel klanten duidelijk bijzonder tevreden zijn met de aankoop van deze unieke karaoke set. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over het fraaie design maar ook over de kwaliteit ervan.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Vonyz SBS50B op accu draadloos met Bluetooth Zwart

 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor deze unieke zwarte karaoke set, bij jou geleverd door het bekende merk Vonyx. Vanwege de lage prijs zul je dit product ook vast en zeker tussen de goedkope karaoke sets mogen verwachten. De set heeft een zwarte kleur maar kun je ook in het paars of wit bekomen.

Het is een vrij compacte karaoke set met een totale afmeting van 190 x 160 x 265 mm en een gewicht van amper 1,6 kg. Dit maakt het mogelijk om de karaoke set makkelijk en zonder problemen te verplaatsen. Het maximale vermogen bedraagt ruim 50 Watt en je hebt de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten. Zowel de microfoon alsook de bijbehorende microfoonkabel worden bij de levering inbegrepen.

Het is mogelijk om het echo bestand in te schakelen. Het is een krachtige karaoke set die voorzien is van een degelijke accu, die door middel van de micro USB kabel, in een mum van tijd opladen. Heel wat kopers zijn best tevreden over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van dit product.

 

Koop bij bol.com (€55)

 

 

 

 

3. Vonyx SBS50P set met Bluetooth echo en microfoon Roze

 

Net zoals het vorige product wordt ook deze unieke karaoke set geleverd door het bekende merk Vonyx. De karaoke set is afgewerkt in een opvallende roze kleur maar kun je ook in het wit of zwart bekomen indien je dat wenst.

De karaoke set heeft een maximale afmeting van 220 x 205 x 260 mm en beschikt over een totaal vermogen van maar liefst 50 Watt. Het frequentiebereik van deze set situeert zich van minimaal 30 Hz tot maximaal 20 kHz. Bij de levering van het product krijg je bovendien nog tal van handige hulpstukken meegeleverd. Denk maar aan een microfoonkabel, een microfoon en een handige micro USB kabel zodat de accu kan worden opgeladen.

De karaoke set is voorzien van een echo functie en beschikt bovendien ook over bluetooth. Zo kun je muziek van je laptop, tablet of smartphone streamen. De meeste kopers zijn duidelijk bijzonder tevreden alhoewel er ook enkele kopers zijn die de kwaliteit wat minder vinden.

 

Koop bij bol.com (€55)

 

 

 

 

4. Bigben Sing-along Karaoke Tower Stickers 2 x 10 Watt

 

Door te kiezen voor de karaoke set van Bigben kies je voor een vrij compacte en dus makkelijk te verplaatsen audiotoren. De set is handig om mee te nemen naar feestjes en is na gebruik ook makkelijk om weer op te bergen.

We zouden kunnen zeggen dat het hier om een multifunctioneel product gaat aangezien het niet alleen als karaoke set kan worden gebruikt maar ook als 2.1 kanaals audiotoren. Zo kun je bijvoorbeeld ook naar FM radio luisteren net zoals er ook een USB poort aanwezig is en een AUX ingang om naar MP3 muziek te luisteren. Het product is bovendien voorzien van een helder en duidelijk leesbaar display.

Deze unieke karaoke set wordt geleverd inclusief microfoon en microfoonkabel. We merken dat er tot op heden nog maar 2 klanten een reactie bij het product hebben geplaatst. Echter blijkt het hier wel degelijk om een topproduct te gaan aangezien beide kopers de maximumscore van 5 sterren hebben toegekend.

 

Koop bij bol.com (€74.22)

 

 

 

 

5. Skytec Complete set met draadloze telefoon (master-slave)

 

Tenslotte kunnen we het rijtje van de ideale karaoke sets makkelijk afsluiten met dit prachtige product van Skytec. Deze draadloze karaoke set is bijzonder compleet en bijgevolg multifunctioneel. Zo zal het jou meteen opvallen dat de set gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van maar liefst 2 krachtige luidsprekers. De zogenaamde master-slave.

De speakers worden bovendien aangevuld met een handige draadloze microfoonset. Je kunt je laptop of tablet makkelijk met deze karaoke set verbinden en op die manier bijvoorbeeld je favoriete muziek via Youtube afspelen.

De koper die op dit product gereageerd heeft, is vrijwel positief over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Echter is het toch niet meteen de meeste goedkope karaoke set. We vermoeden dat dit voor sommige klanten misschien wel als een minpuntje zou kunnen worden beschouwd.

 

Koop bij bol.com (€169)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status