n n
n
n
ᐅ Beste karaoke sets. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste karaoke sets Test Van 2019

Laatste update: 10.12.19

 

5 Beste karaoke sets (Reviews) van 2019

 

Ben je van plan om binnenkort een verjaardagsfeestje te organiseren? Dan is karaoke alvast een leuke activiteit om op de agenda te zetten. De beste karaoke set komt natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Daarom zijn we alvast op zoek gegaan naar 5 topproducten, waarbij je misschien ook wel de mogelijkheid hebt om te huren. Neem rustig de tijd om de opties even te bekijken en maak vervolgens een goede keuze. Of je nu kiest voor een Tomtec karaoke set of juist niet, het blijft altijd een goede aanbeveling om ook de online reviews even door te nemen.

 

 

1. VTech Junior Gadgets Kidi Lightshow Party 24,1 cm Lila

 

Ben je op zoek naar een leuke karaoke set voor je kind en tegelijk naar een betaalbaar product? Dan kunnen wij jou alvast het advies geven om dit product van het bekende merk VTech even grondig te bekijken. Bovendien lijkt het hier wel om een karaoke set aanbieding te gaan.

Deze draagbare karaoke set is vrij compact en voorzien van een stevig handvat. Zo kun je het product makkelijk overal mee naartoe nemen. De prachtige paarse kleur zorgt ervoor dat het meteen heel aantrekkelijk wordt gemaakt voor kindjes. Het is een multifunctioneel apparaat dat voorzien is van een roterende discolamp waarbij je kunt kiezen tussen diverse kleurtjes en lichteffecten. Verder kun je ook je MP3 op deze karaoke set aansluiten, of de set gewoon als wekker gebruiken.

Bij de aankoop van het product wordt er meteen ook een audiokabel geleverd. We merken dat heel veel klanten duidelijk bijzonder tevreden zijn met de aankoop van deze unieke karaoke set. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over het fraaie design maar ook over de kwaliteit ervan.

 

Koop bij bol.com (€50.95)

 

 

 

 

2. Vonyz SBS50B op accu draadloos met Bluetooth Zwart

 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor deze unieke zwarte karaoke set, bij jou geleverd door het bekende merk Vonyx. Vanwege de lage prijs zul je dit product ook vast en zeker tussen de goedkope karaoke sets mogen verwachten. De set heeft een zwarte kleur maar kun je ook in het paars of wit bekomen.

Het is een vrij compacte karaoke set met een totale afmeting van 190 x 160 x 265 mm en een gewicht van amper 1,6 kg. Dit maakt het mogelijk om de karaoke set makkelijk en zonder problemen te verplaatsen. Het maximale vermogen bedraagt ruim 50 Watt en je hebt de mogelijkheid om een microfoon aan te sluiten. Zowel de microfoon alsook de bijbehorende microfoonkabel worden bij de levering inbegrepen.

Het is mogelijk om het echo bestand in te schakelen. Het is een krachtige karaoke set die voorzien is van een degelijke accu, die door middel van de micro USB kabel, in een mum van tijd opladen. Heel wat kopers zijn best tevreden over de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van dit product.

 

Koop bij bol.com (€54)

 

 

 

 

3. Vonyx SBS50P set met Bluetooth echo en microfoon Roze

 

Net zoals het vorige product wordt ook deze unieke karaoke set geleverd door het bekende merk Vonyx. De karaoke set is afgewerkt in een opvallende roze kleur maar kun je ook in het wit of zwart bekomen indien je dat wenst.

De karaoke set heeft een maximale afmeting van 220 x 205 x 260 mm en beschikt over een totaal vermogen van maar liefst 50 Watt. Het frequentiebereik van deze set situeert zich van minimaal 30 Hz tot maximaal 20 kHz. Bij de levering van het product krijg je bovendien nog tal van handige hulpstukken meegeleverd. Denk maar aan een microfoonkabel, een microfoon en een handige micro USB kabel zodat de accu kan worden opgeladen.

De karaoke set is voorzien van een echo functie en beschikt bovendien ook over bluetooth. Zo kun je muziek van je laptop, tablet of smartphone streamen. De meeste kopers zijn duidelijk bijzonder tevreden alhoewel er ook enkele kopers zijn die de kwaliteit wat minder vinden.

 

Koop bij bol.com (€54)

 

 

 

 

4. Bigben Sing-along Karaoke Tower Stickers 2 x 10 Watt

 

Door te kiezen voor de karaoke set van Bigben kies je voor een vrij compacte en dus makkelijk te verplaatsen audiotoren. De set is handig om mee te nemen naar feestjes en is na gebruik ook makkelijk om weer op te bergen.

We zouden kunnen zeggen dat het hier om een multifunctioneel product gaat aangezien het niet alleen als karaoke set kan worden gebruikt maar ook als 2.1 kanaals audiotoren. Zo kun je bijvoorbeeld ook naar FM radio luisteren net zoals er ook een USB poort aanwezig is en een AUX ingang om naar MP3 muziek te luisteren. Het product is bovendien voorzien van een helder en duidelijk leesbaar display.

Deze unieke karaoke set wordt geleverd inclusief microfoon en microfoonkabel. We merken dat er tot op heden nog maar 2 klanten een reactie bij het product hebben geplaatst. Echter blijkt het hier wel degelijk om een topproduct te gaan aangezien beide kopers de maximumscore van 5 sterren hebben toegekend.

 

Koop bij bol.com (€79.69)

 

 

 

 

5. Skytec Complete set met draadloze telefoon (master-slave)

 

Tenslotte kunnen we het rijtje van de ideale karaoke sets makkelijk afsluiten met dit prachtige product van Skytec. Deze draadloze karaoke set is bijzonder compleet en bijgevolg multifunctioneel. Zo zal het jou meteen opvallen dat de set gekenmerkt wordt door de aanwezigheid van maar liefst 2 krachtige luidsprekers. De zogenaamde master-slave.

De speakers worden bovendien aangevuld met een handige draadloze microfoonset. Je kunt je laptop of tablet makkelijk met deze karaoke set verbinden en op die manier bijvoorbeeld je favoriete muziek via Youtube afspelen.

De koper die op dit product gereageerd heeft, is vrijwel positief over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Echter is het toch niet meteen de meeste goedkope karaoke set. We vermoeden dat dit voor sommige klanten misschien wel als een minpuntje zou kunnen worden beschouwd.

 

Koop bij bol.com (€169)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status