fbpx

Beste Kärcher hogedrukreiniger

Laatste update: 15.10.19

 

Kärcher hogedrukreinigers test van 2019

 

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een Kärcher hogedrukreiniger maar weet je niet of je moet kiezen voor een Kärcher K2, Kärcher K3, Kärcher K4 of Kärcher K5 exemplaar? Dan kan het misschien helpen om de top 5 hieronder even rustig te bekijken. De producten werden geselecteerd op basis van de gebruikerservaring, de reviews en het advies van verschillende kopers. Bekijk het allemaal even rustig en kies er vervolgens de voor jou beste Kärcher hogedrukreiniger uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Kärcher K7 Premium Full Control

 

Met deze Kärcher K7 hogedrukreiniger haal je niet meteen één van de goedkope Kärcher hogedrukreinigers in huis. Toch lijken de meeste klanten daar niet meteen van wakker te liggen. Het is een handig en degelijk apparaat dat makkelijk te bedienen is.

Dankzij de enorme kracht van maar liefst 180 bar, is dit de ideale hogedrukreiniger bij intensief gebruik. De maximale oppervlakteprestatie bedraagt maar liefst 60 m2 waardoor het toestel dus werkelijk ideaal is voor grote en moeilijke klussen. Met het slanghaspel is het mogelijk om de slang van de hogedrukreiniger makkelijk en snel op te rollen. Bij de aankoop krijg je er meteen ook een handige Home Kit bij.

De handige parkeerfunctie in combinatie met de duurzaamheid en de multi jet spuitlans zorgen voor heel wat positieve online beoordelingen. Tot op heden kunnen we dan ook geen enkele negatieve online review waarnemen. Kortom, een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€434.99)

 

 

 

 

Kärcher K4 Full Control

 

In vergelijking met het vorige product, lijkt dit apparaat wel een Kärcher hogedrukreiniger aanbieding te zijn. De lage en voordelige prijs doet echter niets af aan de kwaliteit en de kracht van deze hogedrukreiniger. Je kunt rekenen op een maximale kracht van 130 bar wat overeenkomt met een maximale oppervlakteprestatie van maar liefst 30 m2 per uur.

De Kärcher K4 hogedrukreiniger is werkelijk ideaal indien je het toestel op een regelmatige basis en voor middelzware klussen wilt gebruiken. Je kunt er niet alleen je terras maar ook bijvoorbeeld tuinmeubelen en muren in een handomdraai mee schoonmaken. Bij de aankoop van het toestel wordt meteen ook een handige en degelijke Home Kit meegeleverd.

Verder kun je genieten van een lange levensduur en een praktische parkeerfunctie. Houd er echter wel rekening mee dat het toestel niet is uitgerust met een slanghaspel. Dit zou door sommige klanten misschien wel eens als een minpuntje kunnen worden beschouwd.

 

Koop bij bol.com (€229)

 

 

 

 

Kärcher K2 Home

 

Met de Kärcher K2 Home hogedrukreiniger haal je een krachtig apparaat in huis met een maximale druk van maar liefst 110 bar. Zo kun je rekenen op een maximale en totale oppervlakteprestatie van wel 20 m2 en dit telkens per uur. In vergelijking met sommige andere Kärcher hogedrukreinigers zul je meteen versteld staan van het mooie en economische prijskaartje ervan.

Indien je van plan bent om de hogedrukreiniger zo nu en dan even te gebruiken, dan is dit toestel werkelijk ideaal voor jou. Dankzij de Full Control functie is het mogelijk om de druk zelf te regelen afhankelijk van de klus die je uitvoert. De wieltjes zorgen voor iets meer comfort tijdens het verplaatsen en verder kun je genieten van tal van handige accessoires.

Deze vele voordelen en optiemogelijkheden zorgen ervoor dat heel wat klanten bijzonder tevreden zijn over de kwaliteit van deze hogedrukreiniger. Echter is het wel belangrijk om te beseffen dat het toestel niet over een slanghaspel beschikt.

 

Koop bij bol.com (€93.99)

 

 

 

 

Kärcher K5 Premium Full Control

 

Je hebt natuurlijk ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze Kärcher K5 Premium hogedrukreiniger. Het apparaat is uitgerust met een maximale druk van maar liefst 145 bar waardoor je het vast en zeker tussen de krachtige hogedrukreinigers kunt spotten. Verder kun je genieten van een maximale oppervlakteprestatie van wel 40 m2 per uur.

Met behulp van dit apparaat kun je zelfs het hardnekkigste vuil op muren, terras of tuinmeubels in een handomdraai verwijderen. De hogedrukreiniger is bovendien uitgerust met een handig slanghaspel en een degelijke en krachtige multi jet spuitlans. Je kunt de druk makkelijk en snel aanpassen met behulp van de Full Control Plus knop.

De lange levensduur en de eenvoudige parkeerfunctie toveren deze hogedrukreiniger om tot een topproduct. Het is echter best wel jammer dat er geen extra accessoires bij de aankoop van het product worden meegeleverd.

 

Koop bij bol.com (€306.95)

 

 

 

 

Kärcher K3 Full Control Car & Home

 

Wil je liever niet teveel geld spenderen aan een degelijke Kärcher hogedrukreiniger? Of beschik je misschien over een iets beperkter budget? Alvast niet getreurd want dan kan deze Kärcher K3 hogedrukreiniger misschien wel iets voor jou zijn.

Het is een degelijk apparaat met een maximale druk van maar liefst 120 bar. De oppervlakteprestatie, die berekend wordt per uur, bedraagt wel 25 m2. Kortom, een degelijk en duurzaam apparaat met een bijzonder krachtige motor. Je kunt er makkelijk je tuinmeubels mee schoonmaken, of wil je toch liever het terras of de muren even reinigen? Geen enkel probleem voor deze hogedrukreiniger.

Verder kun je het toestel makkelijk verplaatsen dankzij de wieltjes en de druk wijzigen door middel van de Full Control knop. Bovendien krijg je er ook heel wat handige extra accessoires bij. Enkel jammer dat het apparaat niet is uitgerust met een degelijke slanghaspel.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status