5 Beste karperhengels Test Van 2020

Laatste update: 13.08.20

 

5 Beste karperhengels (Reviews) van 2020

 

Ervaren visser of niet, vissen op karpers kan best wel lastig zijn. Door te kiezen voor de beste karperhengel heb je alvast een streepje voor. Je kunt kiezen voor een karperhengel met molen of heb je misschien liever een volledige set. Houd er wel rekening mee dat dergelijke factoren het prijskaartje kunnen beïnvloeden waardoor het product niet langer tot de goedkope karperhengels behoort. Bekijk de 5 topproducten hieronder rustig en besteed tegelijk ook aandacht aan de reviews en het advies van klanten.

 

 

1. Fox Warrior S Karperhengel 12ft 2.75lb – 360 cm

 

Het is niet altijd eenvoudig om een keuze te maken uit het ruime assortiment karperhengels. Dit product wordt jou aangeboden door het populaire merk Fox en behoort tot de meest lichte en slanke karperhengels die ooit door Fox werden geproduceerd.

De karperhengel bestaat uit maar liefst 2 onderdelen die je makkelijk en snel kunt monteren en heeft een totale lengte van 360 cm. Dit maakt het mogelijk om vanop een bepaalde afstand op karpers te vissen. De hengel is vervaardigd uit bijzonder stevig doch lichtgewicht carbon, wat de hengel goed hanteerbaar maakt. De handgreep voelt dan weer bijzonder zacht aan door het foam materiaal waaruit deze is gemaakt.

Ondanks het feit dat de karperhengel helemaal niet tot de telescopische hengels behoort, kunnen we toch alleen maar positieve reacties van klanten waarnemen. Koper belonen het product dan ook met een maximumscore van maar liefst 5 sterren.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. X-Max Winkle Picker 240 cm 10 – 40 gram inclusief 2 Tips 2-delig

 

Indien je liever niet gelijk veel geld spendeert aan een kwalitatieve karperhengel, dan kun je altijd nog opteren voor dit unieke exemplaar van Albatros. Zodra je het prijskaartje onder ogen krijgt, zul je meteen het gevoel krijgen met een karperhengel aanbieding te maken te hebben.

Deze duurzame karperhengel heeft een maximale lengte van maar liefst 240 cm en een gewicht van amper 220 gram. Dit maakt het eenvoudig om de hengel makkelijk en ver uit te werpen. Het werpgewicht dat je in combinatie met deze karperhengel kunt gebruiken, mag variëren van minimaal 10 tot maximaal 40 gram.

De karperhengel bestaat uit maar liefst 4 onderdelen maar kun je herleiden tot een transportlengte van maximaal 125 cm. Dit maakt het eenvoudiger om de hengel te verplaatsen. Bij de productie heeft men voornamelijk gebruik gemaakt van stevige materialen zoals EVA en glasvezel. Naast karpers kun je de hengel ook gebruiken om op tal van andere vissoorten te vissen. Ook hier werd alleen maar de maximumscore van 5 sterren toegekend.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3.  NGT Namazu Mini Telescopische Reis Werp Hengel Met Molen

 

Net zoals het vorige product zul je ook deze hengel vast en zeker tussen de goedkope karperhengels kunnen spotten. De hengel wordt jou aangeboden door het bekende merk NGT en bestaat uit maar liefst 2 onderdelen, die nadien volledig zijn afgewerkt in een zwarte kleur.

Tijdens de productie van de karperhengel heeft men voornamelijk gebruik gemaakt van duurzaam glasvezel dat tevens ook heel licht aanvoelt. Dat heeft dan weer een positief effect op de maximaal te bereiken werpafstand. De hengel kun je makkelijk uitschuiven tot op een maximale lengte van maar liefst 150 cm. Het grote voordeel is dat je de hengel na gebruik kunt inkorten tot een aangename transportlengte van amper 31 cm.

Ook de handgreep, vervaardigd uit duurzaam EVA materiaal, draagt bij aan het comfort en zorgt voor een aangename viservaring. Verder zul je zien dat de karperhengel is uitgerust met een handige molen. Een blik op de online reacties toont aan dat ook hier kopers het product met de maximumscore van 5 sterren hebben beloond.

 

Koop bij bol.com (€28.9)

 

 

 

 

4.  Shimano Tribal TX-2 Karperhengel 10ft 3.00lb 40mm

 

Mag het allemaal net een tikkeltje meer zijn dan zou je altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke karperhengel van Shimano. Shimano is een bekend merk op het gebied van werphengels en staat dan ook gekend om z’n jarenlange ervaring en optimale kwaliteit.

De karperhengel bestaat uit maar liefst 2 delen die heel makkelijk en snel in elkaar te monteren zijn. Zo bereik je een maximale lengte van wel 10 ft of 305 cm. Doordat de karperhengel voor het grootste gedeelte uit duurzaam en lichtgewicht carbon vervaardigd is, zul je merken dat deze aangenaam in de hand ligt en makkelijk hanteerbaar is om verre worpen te garanderen. Kortom, alles wat je nodig hebt voor de ultieme viservaring.

Wanneer we even een kijkje nemen naar de ervaringen van diverse klanten dan kunnen we vrijwel meteen een algemene tevredenheid vaststellen. Dit wordt opnieuw beloond met een mooie score van maar liefst 5 sterren.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5.  Angling Intelligence Ai-Q 12ft 2.75lb set van 3 karperhengels

 

In vergelijking met sommige andere producten uit het lijstje, zul je merken dat de prijs van deze karperhengel wel meteen een pak hoger ligt. De hengel wordt jou aangeboden door het bekende merk Angling Intelligence en bestaat uit maar liefst 2 onderdelen die samen een maximale lengte aangeven van 360 cm.

Doordat de hengel voornamelijk uit duurzaam en lichtgewicht carbon vervaardigd blijkt, zul je gelijk vaststellen dat het helemaal geen moeite kost om de hengel ver uit te werpen. De handgreep van de hengel, vervaardigd uit duurzaam foam materiaal, staat in voor het comfort en de garantie van een aangename viservaring.

Het mag dan wel geen telescopische karperhengel zijn, toch biedt deze hengel alles wat je nodig hebt om binnenkort met vrienden en familie van een leuke visvangst te genieten. Het loont dan ook de moeite om dit product even grondig te bekijken. De hoge prijs zou alsnog een verklaring kunnen zijn voor het uitblijven van enige online reviews.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status