fbpx

Beste keramisch mes

Laatste update: 15.10.19

 

Keramische messen test van 2019

 

 

Keramische messen hebben het grote voordeel dat ze niet roesten. Ze zijn bovendien vlijmscherp en blijven dat ook veel langer. Wij zetten een vijftal keramische messen voor je op een rijtje en laten ons daarbij leiden door het advies van onze klanten. Zo kun jij het voor jou meest geschikte mes selecteren.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Kyocera 16cm

 

Dit mes is van de Japanse producent Kyocera. Zij leveren geen goedkope keramische messen maar wel van een top kwaliteit. Keramiek is een milieuvriendelijk materiaal en veel harder dan roestvrij staal. Het is van uitstekende kwaliteit en slijpen van je mes hoeft niet meer.

Ga jij voor het beste keramische mes, dat zal jouw keuze hierop vallen. Dit mes van Kyocera laat geen smaakjes of luchtjes achter op de producten die je ermee snijdt. Het mes heeft een lengte van 28 cm. Net zoals andere keramische messen kun je het beter niet in de vaatwasser reinigen.

Kopers die je voorgingen beoordelen dit artikel in hun review met maar liefst 5 sterren. Dit mes snijdt zonder enige moeite door etenswaren zonder druk uit te oefenen. Het ligt prima in de hand en heeft een heel goede prijs-kwaliteitsverhouding.

 

Koop bij bol.com (€78.89)

 

 

 

 

Adler AD6686 

 

De prijs van dit keramische mes is in vergelijking met die van Kyocera aanmerkelijk gunstiger. Je krijgt hier zelfs het gevoel dat je met een keramisch mes aanbieding te maken hebt. Zoals voor al deze messen geldt, kun je het alleen gebruiken op een plank van hout of kunststof.

Het mes heeft een lengte van 20 cm en is vlijmscherp. Het blijft ook lang scherp en slijpen behoort tot het verleden. Dat komt omdat keramiek een zeer hard materiaal is maar wel breekbaar. Slijpen is dan ook lastig. Je kunt dit mes het beste met de hand reinigen.

Klanten die dit mes reeds kochten beoordelen dit met maar liefst 5 sterren. Het is een handzaam mes dat ook heel goed geschikt is wanneer je wat zwakkere polsen hebt. Met zijn super prijs kun je zeker van een prima prijs-kwaliteitverhouding spreken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Infinite Styles 3 Stuks

 

Messen zijn in de keuken natuurlijk onontbeerlijk en vaak heb je er meer dan één nodig. Heel handig zijn dan deze drie keramische fruitmesjes. Hoewel ze geen luchtjes en geurtjes achter laten wil je toch graag voor verschillende producten een ander mesje gebruiken.

Deze drie mesjes hebben respectievelijke lengtes van 8, 10 en 12 cm. Ze worden elk geleverd met aparte beschermhoesjes. Omdat ze vlijmscherp zijn, is dat ook heel plezierig. Wil je er lang plezier van hebben, dan kun je ze beter niet in de vaatwasser reinigen.

Klanten die deze messenset reeds kochten, zijn zeer lovend over deze artikelen. Voor een hele leuke prijs krijg je een superscherpe set. Heel handig in het gebruik en ze blijven ook lang scherp.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

AdHoc Dunschiller 13,5 cm

 

Wat dacht je van deze keramische dunschiller? Geschikt voor het schillen van komkommer, fruit en aardappelen. Dat is nu een fluitje van een cent met dit mesje. De uit keramiek vervaardigde snijvlakken hebben geen invloed op geur en smaak.

Het handvat is gemaakt van milieuvriendelijk doorzichtig kunststof. De afmeting van het mesje is 13,5 x 13,5 cm dus het past altijd in je keukenlade. Zo’n handig keukenhulpje mag niet in je keukenuitrusting ontbreken. Hiermee wordt aardappels schillen een fluitje van een cent.

Kopers van deze dunschiller beoordelen dit product met maar liefst 5 sterren. Het is super scherp en blijft dat ook heel lang. Hij is van prima kwaliteit en heel handig in het gebruik. Het handvat ligt plezierig in de hand.

 

Koop bij bol.com (€21.95)

 

 

 

 

Point-Virgule 20,6cm

 

De messen van deze leveranciers zijn geliefd bij de echte kookliefhebbers. Dit koksmes beschikt over zeer scherpe tanden en snijdt moeiteloos door de hardste broodkorsten. Voor het snijden van bevroren producten of vleesbotten is het minder geschikt. Keramische messen zijn namelijk breekbaar.

Dit mes heeft een lengte van 20,6 cm. Het lemmet is vervaardigd uit keramiek en het handvat uit hoogwaardige kunststof. Point Virgule heeft een eigen messen serie ontworpen met een heel fraai design, dat ook prima in de hand ligt. Het mes is ook geschikt voor het snijden van kool en knolgewassen.

Helaas ontvingen wij slechts één beoordeling van een koper. Deze was jammer genoeg niet zo tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding. Nu geldt voor alle gebruiksartikelen dat de beoordeling ervan natuurlijk altijd heel persoonlijk is.

 

Koop bij bol.com (€64.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status