fbpx

Beste keramische kachel

Laatste update: 15.10.19

 

Keramische kachels test van 2019

 

 

Ben je op zoek naar een duurzame en degelijke keramische kachel? Dan zul je misschien wel al heel wat toestellen bekeken hebben, en je wel afvragen wat nu precies de beste keramische kachel is. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we alvast een top 5 samengesteld. Daarin vermelden we de 5 best beoordeelde keramische kachels op basis van de online reviews en het advies van gebruikers. Neem rustig de tijd om deze even te bekijken, en wie weet zit er wel een aantrekkelijke keramische kachel aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Steba KH2

 

Ben je op zoek naar goedkope keramische kachels? Dan zal dit exemplaar misschien niet meteen aan jouw verwachtingen voldoen. Toch biedt dit toestel heel wat mogelijkheden aan. Zo is het een bijzonder krachtige keramische kachel die over een totaal vermogen van maar liefst 1500 Watt beschikt. Zo kun je probleemloos ruimtes met een oppervlakte van zo’n 46 m2 verwarmen.

De kachel biedt de mogelijkheid om uit 2 verschillende warmtestanden te kiezen. Doordat het toestel zo compact is, zul je merken dat je de kachel makkelijk kunt verplaatsen. Bovendien biedt dit exemplaar niet alleen een uitstekende kwaliteit aan, maar bovenal ook een elegant en uniek design. De rode kleur zorgt ervoor dat dit toestel een echte blikvanger wordt.

We merken dat de meeste klanten een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van de kachel. Slechts één enkele gebruiker vindt dat de keramische kachel net iets teveel lawaai maakt.

 

Koop bij bol.com (€89.24)

 

 

 

 

Eurom Wall Designheat 2000

 

Volgens verschillende klanten mag je ook met de keramische kachel van Euromac alvast zeker zijn van een topproduct. Het is een krachtig apparaat waarmee je een ruimte van zo’n 29 m2 zonder problemen mee kunt verwarmen. Deze keramische kachel heeft namelijk een totaal vermogen van ruim 2000 Watt.

Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen de 2 beschikbare warmtestanden. De minimale stand bedraagt hierbij zo’n 1000 Watt. Ondanks de kracht, zul je merken dat de kachel weinig energie verbruikt. Je hoeft je geen zorgen te maken, want er is ook nagedacht over de veiligheid. Zo is er een handige beveiliging tegen oververhitting voorzien. Daarnaast is deze keramische kachel ook in staat om koude luchtstromen te verspreiden.

Ondanks de vele voordelen merken we toch op dat de meningen eerder verdeeld zijn. Voor sommige klanten is dit duidelijk een topproduct. Andere kopers hebben toch nog wat twijfels.

 

Koop bij bol.com (€67.95)

 

 

 

 

Quality Camp – Oscillerend

 

Wil je liever niet teveel geld spenderen aan een degelijke keramische kachel? Of heb je gewoon een beperkt budget? In dat geval hoef je niet langer te vrezen. Dit apparaat van het bekende merk Quality Camp is alvast een goede aanbeveling.

Het is een bijzonder krachtige keramische kachel die over een minimaal vermogen van 450 Watt beschikt, en een maximaal vermogen van zo’n 1500 Watt heeft. Hierbij kun je kiezen uit maar liefst 3 verschillende warmtestanden. Het toestel is voorzien van een handvat, zodat je de kachel makkelijk van de ene naar de andere ruimte kunt verplaatsen.

We merken dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn over deze keramische kachel. Zo wordt er vaak een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit en het mooie prijskaartje van de kachel. Kortom, bekijk dit product even rustig en misschien is het wel iets voor jou.

 

Koop bij bol.com (€36.95)

 

 

 

 

HONEYWELL HCE200BE4

 

Net zoals de vorige keramische kachel zul je ook dit exemplaar vast en zeker tussen de goedkope toestellen kunnen spotten. Het apparaat is afkomstig van het bekende merk Honeywell en kan rekenen op heel wat positieve online beoordelingen.

Je zult merken dat de keramische kachel makkelijk te bedienen is, en over een totaal vermogen beschikt van maar liefst 1500 Watt. Daardoor kun je zonder problemen een ruimte met een oppervlakte van maximaal 20 m2 verwarmen. Je kunt hierbij kiezen uit 2 krachtige warmtestanden.

We merken dat de klanten niet alleen een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit, maar ook over de duurzaamheid van deze keramische kachel. Ondanks de voordelige prijs, is één enkele koper toch niet helemaal overtuigd van het prijskaartje van dit apparaat.

 

Koop bij bol.com (€37.95)

 

 

 

 

De’Longhi lTCH8993ERBC

 

Tenslotte heb je ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de keramische kachel van het bekende merk De’Longhi. Het bovendien niet meteen één van de duurste kachels en dat is altijd wel een groot pluspunt.

Het is een bijzonder krachtige keramische kachel die over een totaal vermogen van maar liefst 2400 Watt beschikt. Je kunt er dus zonder problemen een ruimte met een oppervlakte van wel 70 m3 mee verwarmen. Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen 3 verschillende warmtestanden. Verder is er ook sprake van het ECO Energy System waardoor je dus zo min mogelijk energie zult verbruiken.

De meeste klanten zijn duidelijk tevreden en geven dan ook een positief advies over deze keramische kachel. Toch vindt een kleine minderheid van de kopers het apparaat niet zo degelijk qua kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€109.84)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status