Beste keukentafel

Laatste update: 12.08.20

 

Keukentafels test van 2020

 

Tegenwoordig zijn er heel wat verschillende soorten keukentafels op de markt. Je moet hierbij niet alleen een keuze gaan maken in het formaat, maar ook wat betreft de materiaalsoorten en het design. Om het voor jou net allemaal iets gemakkelijker te laten verlopen, hebben we dan ook de 3 beste keukentafels van het moment geselecteerd. Deze selectie kun je hieronder raadplegen. Je zult merken dat de Eetkamertafel Wish zeker en vast één van de betere keuzes is. Doordat de tafel vervaardigd is uit sterke en duurzame materialen kan dit model zeker en vast tegen een stootje. De Rivièra Maison Wooster Table is zeker en vast een waardig alternatief. Bovendien haal je met deze tafel ook een echte blikvanger in huis omwille van het aparte design.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Keukentafels koopgids

 

In haast elk huis kun je een keukentafel vinden, waar het gezin of de familie dagelijks maaltijden met elkaar eet. Als je ook zoekt naar een keukentafel, dan worden er in dit artikel een paar punten besproken waarop je zou kunnen letten bij het kopen van zo een tafel. Het is een aanbeveling om de punten even goed door te nemen.

Prijs

 

De prijs van een product is haast wel de belangrijkste eigenschap waarop de meeste mensen letten. In het bijzonder de mensen die extra op de centjes letten. Dan heb je ook wel mensen die juist niet letten op de prijs, zolang ze houden van het product. Meestal is een keukentafel geen kleine uitgave, omdat het gaat om een duurzaam product dat je jaren kunt gebruiken.

Je hebt ook wel goedkope keukentafels die je kunt vinden, maar die zullen dan verschillen in formaat of het materiaal waarvan ze gemaakt zijn. Natuurlijk kun je ook goede tafels ertussen vinden. In dat geval kun je praten van een keukentafel aanbieding.

Belangrijk is dat je de favoriete keukentafels met elkaar gaat vergelijken en de beste kiest uit de opties die je hebt. Kies niet alleen op basis van de prijs, maar ook de andere eigenschappen die in dit artikel besproken zijn.

 

 

Materiaal

 

Voor wat materiaal betreft, dan vraag je jezelf zeker af welke de beste keukentafels zijn. Hierover zijn de meningen verdeeld als je online reviews leest. Het is echter wat je als persoon leuk of goed vindt. Over smaak valt er niet te twisten!

Maar er zijn wel enkele feiten die je zouden kunnen helpen bij het maken van een keus. Als je wilt kiezen voor een houten tafel, dan wordt er geadviseerd om te kiezen voor een keukentafel dat van hardhout is gemaakt.

Denk hierbij aan houtsoorten als mahonie, eik en teak. Deze tafels zullen duurzaam zijn en kunnen jaren meegaan. Ben je echter iemand die van stijl houdt, dan kun je ook kiezen voor een keukentafel die van glas of marmer is gemaakt. Houd er rekening mee dat glas een kwetsbaar materiaal kan zijn.

 

 

Afmeting

 

Een keukentafel is iets waar je jarenlang van gaat kunnen genieten. Het laatste wat je wilt is dat je met een keukentafel in huis zit die te groot is of die niet past in jouw keuken of eetruimte. Het is dus daarom belangrijk om te weten hoe groot de keukentafel maximaal kan zijn in zo een ruimte.

Houdt er ook rekening mee dat je niet alleen de keukentafel moet plaatsen in deze ruimte, maar natuurlijk ook de stoelen. Je moet de stoelen ook kunnen uitschuiven, zodat je gemakkelijk plaats kunt nemen. Daarbij moet je ook rekening houden met mensen die je op bezoek zou kunnen krijgen dat ze kunnen verschillen in omvang.

Deze personen moeten ook gemakkelijk hun stoel kunnen uitschuiven en plaats kunnen nemen aan jouw keukentafel. Er moet dus nog genoeg beweegruimte over zijn.

 

 

Voor hoeveel personen is het bestemd?

 

Wat je ook van tevoren moet weten is voor hoeveel personen je een keukentafel nodig hebt. Heb je een klein gezin en krijg je niet zo vaak bezoek, dan kun je misschien voor een ronde keukentafel gaan. Ook die heb je in verschillende formaten waarbij je het samen kunt gebruiken met 4 of 6 stoelen.

Dit is ook een ideale keus voor personen die alleen wonen. Ze kunnen ook kiezen voor een vierkante tafel waaraan je 2 of 4 stoelen kunt aanschuiven. Het is altijd handig om extra zitplaatsen te hebben voor eventuele gasten. Dus afhankelijk van hoeveel personen er bij jou in het huis wonen, is het goed om 1 tot 2 extra stoelen te hebben.

Dat verschilt ook natuurlijk per geval. Want een ouder echtpaar die alle kinderen en kleinkinderen haast elk weekend op bezoek krijgt, weet dat ze behoefte hebben aan een grote keukentafel.

 

 

Vorm

 

Er zijn verschillende soorten aanbiedingen door producenten als het gaat om de vorm van een keukentafel. Wanneer je aan een vorm denkt voor een eettafel, dan denk je misschien gelijk aan een rechthoek. Dat is ook de meest populaire vorm van eettafels die er zijn. Je kunt het ook zelf merken als je gaat naar een meubelzaak. Je zult meer rechthoekige keukentafels tegenkomen, dan keukentafels die een andere vorm hebben.

Als je een tijdschrift pakt dat over meubels gaat of leuke foto’s op het internet zoekt, dan kom je ook meer de rechthoekige tafels tegen. Een andere populaire keukentafel is de ronde keukentafel. De ronde keukentafel is een goede uitkomst als je een kleine ruimte hebt die je zoveel als mogelijk wilt benutten. De rechthoekige of ovale keukentafels zijn meestal lang en worden in smalle ruimtes gebruikt.

 

 

Keukentafel reviews – top 5

 

 

Als je van plan bent om een keukentafel te kopen, dan moet je wel op een aantal dingen letten zoals het materiaal waarvan het gemaakt is en het formaat. Een mooie tafel waarbij het hele gezin eromheen aan tafel kan zitten of gewoon als tafel waarop je spullen wilt zetten. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste keukentafel.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Eetkamertafel Wish

 

De Eetkamertafel keukentafel Wish is het ideale product om in jouw keuken of eetkamer te zetten. Dit product zorgt voor een mooie en moderne uitstraling van uw ruimte.

Het tafelblad van dit product is gemaakt van hoogwaardig kwaliteit MDF en is 16 mm dik. Andere delen die gebruikt moeten worden om de tafel te verlengen zijn gemaakt van hoogwaardig staal.

Je kunt deze tafel op een eenvoudige manier verlengen van 49 cm tot 271 cm lang. Het is ook geschikt om te gebruiken als vergadertafel of om in uw kantoorruimte te zetten. Let wel dat dit product niet voorgemonteerd is en dat je het zelf in elkaar zal moeten zetten.

Voor dit product zijn er nog geen reviews geschreven. Het zou kunnen dat de kopers van dit product nog geen beoordeling hebben geplaatst. Er kan dus nog geen advies worden gegeven voor dit product.

Met deze keukentafel van Vcm zit je werkelijk altijd goed. Je kunt de grootte helemaal naar wens aanpassen. Zo is de tafel geschikt voor zowel kleine of middelgrote gezinnen alsook grote huishoudens. Dit zou ervoor kunnen zorgen dat de keukentafel wel eens tot de populairste tafels behoort.

Voordelen
Formaat:

het is mogelijk de tafel in grootte te verstellen. Zo is de tafel geschikt voor kleine en grote huishoudens.

Materiaal:

deze keukentafel is gemaakt uit een combinatie van MDF en hoogwaardig staal. Je kunt er dus zeker van zijn dat de tafel erg stevig en bijgevolg duurzaam is.

Nadelen
Montage:

je kunt de tafel niet voorgemonteerd aankopen. Dit betekent dus dat je de tafel na de aankoop, zelf in elkaar hoeft te steken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Rivièra Maison Wooster Table

 

De Rivièra Maison Wooster Dining Table is zeker een blikvanger en zal elke ruimte waarin het geplaatst wordt, laten doen opleven.

Dit product heeft een modern en uniek design, want het tafelblad is gemaakt van Driftwood: oude schuurdeuren van iepenhout. Als je niet zoveel ruimte hebt en toch graag deze tafel zou willen hebben, dan hoef jij je geen zorgen te maken.

Je kunt het tafelblad aan beide uiteinden op een gemakkelijke manier in- en uitklappen. In het midden van de tafel is er aan de onderkant een lade waarin jij ook spullen kunt bewaren.

Gezien de prijs van dit product dan behoort het niet tot de categorie van goedkope keukentafels. En dat kun je merken aan het aantal reviews dat er voor dit product is geplaatst.

Voor dit product is er tot nu toe geen enkele review geplaatst en dat zou te maken kunnen hebben met de hoge prijs van dit product.

Als je op zoek bent naar een rustiek uitziende keukentafel dan kun je dit model eens bekijken. Deze keukentafel ziet er heel natuurlijk uit en past daardoor uitermate goed in een keuken of salon met een landelijk interieur. Bovendien is het merk Rivièra Maison ook zeer gekend en wordt het door veel gebruikers als het beste merk beschouwd.

Voordelen
Materiaal:

deze keukentafel is vervaardigd uit Driftwood. Dit zijn niet meer dan oude schuurdeuren die ontworpen zijn uit iepenhout. Daardoor is het echt stevig en dus duurzaam.

Formaat:

het is mogelijk om de keukentafel te verlengen of te verkleinen. Dit doe je door de uiteinden van het tafelblad handig in te klappen of weer uit te klappen. Daardoor past de tafel zowel in een kleine als iets grotere ruimte.

Nadelen
Prijzig:

dit product is niet voorzien van de laagste prijs en dit zou een eventueel struikelblok kunnen zijn voor een aantal kopers.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Beliani Natura

 

De Beliani Natura eettafel is van hoogwaardige kwaliteit en is een duurzaam product. Deze tafel is met de hand gemaakt van fijn eiken hout.

Dit behoort tot de een van de mooiste soorten hout die er bestaan. Het materiaal waarmee er gewerkt is, is massief en stevig. Het is ook bewerkt en geolied met de hand.

De tafel is gemaakt volgens de timmermans normen. Er is bewust gekozen voor een eenvoudig design, omdat het hout al mooi genoeg is. Als je dit product in een ruimte plaatst, zal er een elegante en moderne uitstraling ontstaan. Daarnaast krijg je op zo een manier een stukje natuur in huis.

Voor dit product zijn er nog geen reviews geplaatst. Het zou kunnen dat dit product wel al verkocht is, maar dat de kopers hun ervaring nog niet hebben gedeeld. Het is dus moeilijk om een advies te geven over dit product.

Met de Beliani keukentafel haal je zeker en vast een blikvanger in huis. En dit heeft hoofdzakelijk met de mooie indringende kleur te maken. De vorm en de grootte zijn redelijk neutraal gebleven. Dit model zou heel erg goed passen in een modern of zelfs gewoon landelijk interieur.

Voordelen
Materiaal:

de tafel is volledig handgemaakt uit eikenhout. Dit is één van de stevigste houtsoorten. Achteraf wordt de tafel bewerkt en volledig met de hand geolied.

Stabiliteit:

eikenhout is niet alleen één van de mooiste soorten hout maar ook één van de stevigste en massiefste soorten. Daardoor biedt het heel wat stabiliteit en stevigheid aan. Op die manier wordt het geheel ook veel duurzamer.

Nadelen
Reviews:

op dit moment zijn er nog helemaal geen beoordelingen geplaatst bij dit product. Dit hoeft uiteraard niet negatief te zijn maar het kan eventuele kopers uiteraard wel tegenhouden om dit product aan te kopen.

Koop bij bol.com (€464)

 

 

 

 

Clp design Amalie

 

De Clp design keukentafel Amalie is een mooie en modieuze ronde tafel die handig is voor mensen die niet te veel ruimte in huis hebben, maar toch een keukentafel willen hebben.

Voor de mensen die veel ruimte hebben kan deze tafel ook als koffietafel functioneren of je zou het ook gewoon als een bijzettafel in de studeerkamer of woonkamer kunnen gebruiken.

Het tafelblad van dit product heeft een diameter van 60 cm en de tafel is 70 cm hoog. Het is gemaakt van hout, waarbij het tafelblad wit gelakt is. De vloerbeschermers zijn zilverkleurig en vormen een mooi contrast met de houtkleurige poten. In zijn geheel is dit product een blikvanger.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel op een keukentafel aanbieding. Ondanks de lage prijs van dit product zijn er nog geen reviews geplaatst ervoor.

Deze keukentafel is afkomstig van het merk Clp en ziet er helemaal anders uit in vergelijking met de andere producten die we reeds besproken hebben. Het is ook iets kleiner en compacter dan de vorige modellen. Eigenlijk zou je deze keukentafel dus ook perfect in andere situaties kunnen gebruiken. Denk maar aan een soort bijzettafeltje dat je in de woonkamer of zelfs in de inkomhal kunt plaatsen.

Voordelen
Gewicht:

de tafel weegt amper 9 kg en is dus gemakkelijk van de ene ruimte naar de andere ruimte te verplaatsen. Zo kun jij wanneer je het maar wilt even je interieur veranderen. Bovendien maakt dit het ook eenvoudiger als je wilt schoonmaken.

Design:

deze tafel heeft een ronde vorm met een 3-potig frame. Het onderstel is gemaakt uit stevig hout. Terwijl het tafelblad een matte witte kleur heeft. Dit zorgt voor een groot contrast en maakt dat je met deze tafel een echte blikvanger in huis haalt.

Vloerbeschermers:

dankzij de zilveren vloerbeschermers kun jij de vloer van je woonkamer of inkomhal ook extra beschermen.

Nadelen
Niet verstelbaar:

de tafel is helemaal niet in hoogte te verstellen. Dit zou misschien voor een aantal kopers wel als een struikelblok ervaren kunnen worden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

City Interiors Moderne Samba

 

De Moderne Samba dining table is gewoon een top product. Het heeft een moderne en elegante uitstraling doordat het een afwerking heeft met hoogglans. Deze witte en chique tafel past in elke ruimte en zorgt ervoor dat de ruimte zal doen opleven. Deze tafel is gemaakt van hoogwaardig MDF en is een duurzaam product.

De poten zijn gemaakt van metaal, waardoor dit product stevig is. Het heeft mooie vloerbeschermers aan de poten, die ervoor zullen zorgen dat je vloer niet beschadigd raakt. Je zou deze tafel overal kunnen gebruiken. Je kunt het in de eetkamer zetten als een eettafel, maar je zou het ook op je terras kunnen zetten voor wanneer je gasten moet ontvangen.

Ook voor dit product zijn er nog geen reviews geschreven. Het is mogelijk dats koper dit product wel gekocht hebben, maar nog geen beoordeling hebben geplaatst hiervoor.

Ben je op zoek naar een eenvoudige keukentafel dan is dit model van Deli Lifestyle misschien wel wat jij zoekt. De tafel meet 120 cm en kan daardoor perfect gebruikt worden voor kleine en middelgrote gezinnen. Het lijkt ons een goed idee om de sterke punten van deze keukentafel eens te bekijken en te vergelijken met de minder sterke punten ervan.

Voordelen
Design:

de tafel is gemaakt uit MDF en is daardoor extra stevig. De witte kleur creëert een tijdloze en klassevolle uitstraling.

Handig in gebruik:

doordat de poten van de keukentafel zijn uitgerust met vloerbeschermers kun jij er zeker van zijn dat er geen krassen op je vloer zullen komen. Bovendien is dit model ook perfect om buiten in de tuin te plaatsen.

Nadelen
Beoordelingen:

ook hier werden momenteel nog geen beoordelingen geplaatst wat eventuele klanten zou kunnen afschrikken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status