Beste kinderkoffer

Laatste update: 12.08.20

 

Kinderkoffers test van 2020

 

Wanneer je je kinderen mee op reis neemt dan kan het een goed idee zijn om even uit te kijken naar een degelijke kinderkoffer. Op die manier kunnen je kindjes eventueel een knuffeltje en wat andere nuttige spulletjes meenemen en zo verantwoordelijk leren zijn. Hieronder kun je alvast een overzicht vinden van de 3 beste hedendaagse kinderkoffers. Zo haal je met de Trunki Ride-On Frank Brandweer een degelijke kinderkoffer in huis. De kinderkoffer heeft een tof brandweer design en is afgewerkt met heel wat vrolijke kleurtjes. Je kunt natuurlijk ook altijd opteren voor de Disney Frozen Anna en Elsa kinderkoffer. Dit model zal waarschijnlijk vooral jonge meisjes aantrekken die dol zijn op alles wat met prinsessen te maken heeft.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Kinderkoffers koopgids

 

Als kinderen met je mee moeten reizen, dan is het altijd leuk voor hen om een eigen koffer te hebben. En dan ook een koffer dat ze leuk vinden, zodat het reizen aangenamer wordt voor hen. Er zijn enkele punten waarop je kunt letten als je een kinderkoffer wilt kopen. Lees de punten hieronder en kies de beste kinderkoffer.

Prijs

 

Als het gaat om een specifiek product dat je wilt kopen, dan zul je merken dat de prijzen hiervan soms heel erg van elkaar kunnen verschillen. Het is daarom een aanbeveling om de prijzen eerst met elkaar te vergelijken voordat je een keuze maakt. Natuurlijk moet je ook eerst weten hoeveel geld je wilt uitgeven aan een kinderkoffer. Er zijn goedkope kinderkoffers te vinden, maar er zijn ook duurdere kinderkoffers die je kunt kopen.

Een goedkope kinderkoffer hoeft niet altijd van slechte kwaliteit te zijn, want met een beetje geluk kun je een heel goede kinderkoffer vinden voor een redelijke prijs. Een dure koffer wil eigenlijk ook niet zeggen dat het van de beste kwaliteit is. Soms gaat het bij dure producten gewoon om een merk of bekende naam.

 

 

Materiaal

 

Bij het kopen van een kinderkoffer zou je ook goed moeten nadenken over het materiaal waarvan zo een koffer is gemaakt. Je kunt onder andere koffers vinden die van een hard materiaal gemaakt zijn. De inhoud van de koffer is dan goed beschermd tegen beschadiging, doordat de koffer wel tegen een paar stoten kan. Echter, heb je ook enkele nadelen als je kiest voor een koffer dat van een hard materiaal is gemaakt.

Een nadeel van zo een koffer is dat het materiaal niet flexibel is en ook niet meegaat wanneer de koffer een beetje te vol is. Een koffer dat van een zacht materiaal is gemaakt zoals stof, gaat dan toch wel mee in vergelijking met een harde koffer. In zo een koffer kun je dan meestal wat meer spullen kwijt. In beide gevallen kun je de koffer gemakkelijk onderhouden door het te vegen met een vochtige doek.

 

 

Waarop je moet letten

 

Bij het aanschaffen van een kinderkoffer zijn er nog enkele dingen waarop je kunt letten. Denk daarbij maar aan de wielen van het product. Is de koffer voorzien van stevige zwenkwielen? Hiermee kan het kind de koffer dus gemakkelijker voort bewegen of trekken in alle richtingen. Is het voorzien van een trekstang en hoeveel handvatten heeft zo een koffer? Dit heeft te maken met de handigheid waarmee je de koffer kunt vasthouden of mee trekken.

Een stevige trekstang is in het bijzonder belangrijk, want kinderen kunnen soms onhandig zijn. Is de koffer ook voorzien van ritsvakken aan de buitenkant zodat het kind nog enkele spullen erin kan zetten? Op zo een manier zijn bepaalde spullen dan gemakkelijk te vinden en bij de hand als het kind het nodig heeft.

Kleur

 

Er zijn tegenwoordig veel aanbiedingen voor wat betreft kinderkoffers, want je kunt ze in verschillende afmetingen, thema’s en kleuren vinden. Het ligt aan jou om te weten waarvan het kind houdt voor wie je zo een kinderkoffer gaat kopen. Is het kind dol op een bepaalde animatiefiguur die nu populair is, dan zou het heel erg leuk zijn als je een kinderkoffer aanbieding kunt vinden met zo een animatiefiguur op de koffer.

Je kunt ook kinderkoffers vinden die gewoon voorzien zijn van een bepaalde kleur en geen thema hebben erop. Die koffers kunnen handig zijn voor de iets oudere kinderen, want na een bepaalde leeftijd zullen sommige kinderen niet meer met een koffer met animatiefiguren erop willen rondlopen. Het is wel handig om voor een koffer te kiezen met een aparte of een opvallende kleur. Op zo een manier kun je het gemakkelijk vinden.

 

 

Afmeting

 

De afmeting van een kinderkoffer speelt ook een belangrijke rol. Voordat je een kinderkoffer gaat kopen, is het handig om eerst te weten welke spullen je in deze koffer wilt zetten. Een reden hiervoor is dat je het reizen voor jouw kind zo aangenaam mogelijk wilt maken. Je wilt dus niet dat de koffer van jouw kind te zwaar is waardoor het moeizaam is om het te trekken of te duwen. In de meeste gevallen zet men persoonlijke spullen van de kinderen erin die niet te zwaar zijn zoals kleren, speelgoed, knutselwerk etc. Het is dan duidelijk dat de kinderkoffer daarom ook niet te groot hoeft te zijn. Een te grote koffer kan ook onhandig zijn voor het kind om te gebruiken.

 

 

Kinderkoffer reviews – top 5

 

 

Reizen met kinderen kan best wel vermoeiend zijn. In de meeste gevallen vervelen de kinderen zich dan ook tijdens de lange wachttijden of de vluchten. Vaak genoeg heb jij als ouder zelf de handen vol met bagage en is het moeilijk om dan ook de bagage van je kinderen te moeten dragen. Koop daarom een leuke kinderkoffer, zodat je kinderen zelf op hun bagage kunnen letten. Kies voor de beste kinderkoffer.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Trunki Ride-On Frank Brandweer

 

Met de Trunki Ride-On Frank Brandweer kinderkoffer, kunnen kinderen nu op een leuke en comfortabele manier reizen. Dit product is geschikt voor kinderen van 3 tot 6 jaar en heeft een maximale draagkracht van 50 kg.

De kinderen zullen deze koffer zeker leuk vinden en wat het handig maakt is dat het kind op de koffer kan zitten. Als het kind moe is van het staan of van het wachten kan hij of zij op de koffer zitten. Moeten er grote afstanden gelopen worden, dan kan het kind ook op deze koffer voortgetrokken worden.

Voor dit product staan er niet alleen positieve beoordelingen geschreven. Het grootste deel van de kopers is wel tevreden met de goede kwaliteit van dit product. Het is een leuk ontwerp en de kleur komt overeen met de afbeelding. Voor enkele andere kopers heeft dit product een moeilijke sluiting en is het van slechte kwaliteit.

Deze handige kinderkoffer van Trunki beschikt niet meteen over de laagste prijs maar kan toch op heel wat positieve reacties van klanten rekenen. Daardoor zou het eventueel wel eens één van de populairste kinderkoffers uit onze lijst kunnen worden. Bekijk daarom zeker eens de voor- en nadelen van deze leuke koffer.

Voordelen
Draagkracht:

de kinderkoffer beschikt over een maximale draagkracht van ongeveer 50 kg. Dit komt overeen met kindjes tussen de leeftijd van 3 en 6 jaar.

Comfort:

dit model biedt het kind de mogelijkheid om op de koffer te gaan zitten. Het is zelfs mogelijk om het kind met de kinderkoffer voort te trekken.

Nadelen
Sluiting:

een kleine minderheid van de kopers vindt dat de kinderkoffer niet over een eenvoudige sluiting beschikt.

Matige kwaliteit:

ondanks het feit dat de overgrote meerderheid duidelijk tevreden is, vindt één gebruiker de kwaliteit eerder matig.

Koop bij bol.com (€50.55)

 

 

 

 

Disney Frozen Anna en Elsa

 

Met de Disney Frozen Anna en Elsa kinderkoffer gaat jouw kind graag op reis of logeren. Dit is een ideaal product voor meisjes in het bijzonder, want deze koffer is fleurig bewerkt met de animatiefiguren van ‘Frozen’.

Haast elk meisje is dol op deze animatiefilm en zal daarom van deze koffer houden. Het is groot genoeg om op reis mee te nemen en je kunt het ook gebruiken voor de kinderen als zij gaan logeren. Het is gemaakt van kunststof en kan gemakkelijk gesloten worden met de ritssluiting.

Er staan alleen positieve reviews geschreven voor dit product. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het voldoet aan de verwachtingen. De kleur van dit product komt overeen met de afbeelding. Het is van stevig materiaal gemaakt en is ruim van binnen. Voor deze kopers is dit een top product.

Frozen is bij heel wat kinderen enorm populair en dit kan de vele positieve online reacties duidelijk verklaren. De kinderkoffer van Frozen is afkomstig van het bekende en misschien meteen ook wel het beste merk Disney. Het lijkt ons dan ook de moeite waard om de sterke en eventueel minder sterke eigenschappen eens grondig te bekijken.

Voordelen
Design:

de koffer is afgewerkt met roze en paarse tinten waardoor het vooral meisjes heel erg kan aanspreken. De afbeelding van Frozen maakt het plaatje helemaal af.

Handig in gebruik:

de kinderkoffer is helemaal vervaardigd uit kunststof en is dus degelijk en duurzaam. Verder is er een handige sluiting voorzien om de koffer te openen en te sluiten.

Nadelen

Werkelijk alle klanten blijken laaiend enthousiast te zijn over deze leuke kinderkoffer van Frozen. Dit maakt het uiteraard voor ons niet eenvoudiger om eventuele nadelen tijdig te ontdekken en jou daarover in te lichten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Skoot Reiskoffer

 

De Skoot reiskoffer voor kinderen is een heel leuk en praktisch product. Deze koffer is in de vorm van een scooter en het heeft een beweegbaar stuur, waarmee je het kunt besturen. Een leuk product voor de kinderen om te reizen.

Op zo een manier hoeven zij niet te lang rechtop te staan of wachten en kunnen zij zich vermaken met dit product. Het is geschikt voor kinderen van 3-6 jaar en kan maximaal tot 50 kg belast worden.

Het grootste deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het voldoet aan de verwachtingen. De kleur komt overeen met de afbeelding en dit product is praktisch. Het heeft een leuk en hip design en dit product is licht, wat het gemakkelijk maakt voor een kleuter om het te besturen. Een minpunt dat aangegeven wordt is dat dit product weinig opbergruimte heeft.

Met deze leuke kinderkoffer van Skoot wordt het voor jouw kind vast en zeker een feest om op zijn of haar eigen koffer te letten. De koffer komt in een leuke uitvoering waarbij het zelfs mogelijk is om er bovenop te zitten. Het loont dan ook absoluut de moeite om even de voor- en nadelen grondig onder de loep te nemen.

Voordelen
Het kleur:

deze leuke kinderkoffer is beschikbaar in maar liefst 5 aantrekkelijke kleurtjes waaronder rood, blauw, wit, paars en lichtblauw.

Comfort:

de kindjes kunnen probleemloos op de koffer gaan zitten en er ook op voortgetrokken worden. De kinderkoffer beschikt verder ook nog eens over een beweegbaar stuur.

Leeftijdscategorie:

deze kinderkoffer is vooral ideaal voor kindjes vanaf de leeftijd van 3 jaar en kan gebruikt worden tot de leeftijd van 6 jaar. Dit komt overeen met een maximale draagkracht van ongeveer 50 kg.

Nadelen
Matige kwaliteit:

voor één enkele koper blijkt deze kinderkoffer toch niet helemaal aan het verwachtingspatroon te voldoen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Disney Ultimatie

 

De DISNEY ULTIMATIE kinderkoffer van het merk Samsonite zal de favoriet zijn van haast elk meisje. Dit product is gemaakt met een iconisch Minnie design en heeft veel reflecterende details.

Het is geschikt voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Deze kinderkoffer is gemaakt van hoogwaardig materiaal met extra vulling en is voorzien van een S-vormige schouderriem. Dit product is licht van gewicht, zodat het gemakkelijk is voor jouw kind om te gebruiken. Het heeft een inhoud van 25,3 liter en heeft een ruime berging mogelijkheid.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope kinderkoffers. En dat kun je merken aan het aantal reviews die er geplaatst zijn voor dit product. Tot nu toe is er nog geen review geplaatst voor dit product en dat zou met de hoge prijs ervan te maken kunnen hebben.

Als je een kindje hebt dat helemaal dol is van Cars dan is deze kinderkoffer van het merk Samsonite misschien wel iets voor hem of haar. De felrode kleur in combinatie met de Cars afbeelding zorgen ervoor dat het vooral voor jongens heel aantrekkelijk wordt gemaakt. Dankzij deze koffer zul jij met een gerust hart op reis kunnen aangezien je er zeker van kunt zijn dat je kindje wel op zijn eigen koffer zal letten.

Voordelen
Veiligheid:

de koffer is voorzien van een handige ritssluiting en is verder ook nog uitgerust met een heleboel reflecterende details.

Formaat:

de koffer beschikt over een inhoud van wel 25,3 liter en is dus behoorlijk groot. Daardoor is dit model vooral geschikt voor kindjes tussen de leeftijd van 6 en 9 jaar.

Comfort:

de kinderkoffer is voorzien van een handige S-vormige schouderriem. Maar er is natuurlijk ook een uitschuifbaar handvat voorzien.

Nadelen
Reviews:

momenteel zijn er nog geen online reviews geplaatst. Dit zou potentiële klanten kunnen tegenhouden om het product aan te kopen.

Gebruikerservaring:

doordat er nog geen reacties geplaatst zijn, weten we bijgevolg ook niets over de gebruikerservaring. Daardoor is het moeilijk om eventuele minpunten te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Leuk kado met naam

 

De Roze kinderkoffer met naam is een kleine en schattige koffer die je als cadeau kunt geven aan jouw dochter, nichtje of vriendin.

Dit is een ideaal product dat je kunt gebruiken om je spullen op te bergen of voor jouw kleintje om enkele dingen mee te kunnen nemen op reis. Niets is zo leuk als je eigen koffer hebben met je naam erop. Het heeft een inhoud van 3,2 liter en is gemaakt van kunststof. Let wel dat deze koffer geen wielen heeft.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een kinderkoffer aanbieding. Ondanks de lage prijs van dit product, zijn er tot nu toe nog geen reviews geschreven hiervoor. Het zou kunnen dat personen dit product gekocht hebben, maar nog geen gebruikerservaring hebben gedeeld. Op basis hiervan kan er geen advies worden gegeven voor dit product.

Indien je liever niet zoveel geld zou willen uitgeven aan een leuke en degelijke kinderkoffer dan kun je eventueel dit model van Leuk kado met naam eens bekijken. Het is zeker niet meteen één van de duurste koffers en dit zou wel erg gewaardeerd kunnen worden door de klanten. Bekijk daarom zeker eens de voor- en nadelen van deze kinderkoffer grondig.

Voordelen
Design:

het handige aan deze kinderkoffer is dat je dit model kunt personaliseren door er je naam op te laten bevestigen.

Handig in gebruik:

de koffer beschikt over een inhoud van 3,2 liter en is helemaal vervaardigd uit stevig en duurzaam kunststof.

Prijskaartje:

dit is zonder twijfel één van de goedkope kinderkoffers uit onze lijst.

Nadelen
Geen wielen:

de kinderkoffer is niet voorzien van wieltjes waardoor je deze altijd zult moeten optillen.

Koop bij bol.com (€30.5)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status