fbpx

Beste kinderschommel

Laatste update: 15.10.19

 

Kinderschommels test van 2019

 

Ben je op zoek naar een duurzame kinderschommel maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan raden wij jou alvast aan om onze koopgids hieromtrent even grondig door te nemen. Daarin bespreken we een aantal belangrijke factoren die de zoektocht naar de perfecte kinderschommel een pak makkelijker kunnen maken. Ben je echter dringend op zoek naar de perfecte kinderschommel? Scrol dan zeker even verder naar onze top 3, gebaseerd op de verschillende online reviews en het advies van klanten. Door te kiezen voor de Kbt Meegroei Lime kinderschommel kies je voor een handige kinderschommel die meegroeit met de ontwikkelingen van je kind. Je zou eventueel ook kunnen kiezen voor de Kbt Kunststof Roze schommelstoel. De roze kleur zal dit product extra aantrekkelijk maken voor jonge meisjes.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Kinderschommels koopgids

 

Met een degelijke kinderschommel kun jij jouw kind of kindjes een heerlijke tijd bezorgen. Toch zijn er heel wat dingen die je in je achterhoofd moet houden indien je een keuze wilt kunnen maken uit de beste kinderschommels. Zo kun je rekening houden met de veiligheid als je de verschillende modellen of aanbiedingen beslist te vergelijken. Maar je kunt ook aandacht besteden aan zaken zoals kenmerken, budget, materiaal, formaat en de plaatsing. Wie weet kun je zo wel een kinderschommel aanbieding spotten die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Extra kenmerken en het budget

 

Je zult vrijwel meteen opmerken dat bepaalde kinderschommels iets meer mogelijkheden of kenmerken bezitten. Zo zijn er bepaalde kinderschommels die doorgroeimogelijkheden aanbieden. Dit kan ideaal zijn omdat je op die manier de schommel toch een aantal jaren kunt gebruiken en zo kun je heel wat extra kosten uitsparen. Het is dus zeker een aanrader om te kijken naar een kinderschommel waarbij je het zitje of de rugleuning kunt verstellen. Ook de kinderschommels die deel uitmaken van een grotere constructie kunnen een leuk idee zijn. Deze zijn dan vaak ook voorzien van een glijbaan, een zandbak of eventueel een klein huisje of klimrek.

Uiteraard zal het niet verwonderen dat hoe meer mogelijkheden er aangeboden worden, hoe hoger het prijskaartje zal worden. Een grotere constructie zal dus bijvoorbeeld niet meteen tot de goedkope kinderschommels behoren. Het lijkt ons daarom aan te raden om even voor jezelf na te gaan wat nou precies je eisen en je verwachtingen zijn. Misschien heb je ook wel een beschikbaar budget dat je wilt en kunt uitgeven. Het is zeker geen verloren moeite mocht je ook even de tijd nemen om te kijken naar de online reviews. Daar staat vaak heel wat extra advies in en info omtrent de gebruikerservaring die altijd nuttig kan zijn.

 

 

Materiaal en formaat

 

In je zoektocht naar de ideale kinderschommel zul je meteen versteld staan van het ruime assortiment dat er tegenwoordig op de markt is. Zo heb je heel wat verschillende formaten en verschillende soorten materialen. Er zijn bijvoorbeeld heel wat kinderschommels die gemaakt zijn uit kunststof of plastic. Deze zijn behoorlijk stevig en duurzaam en worden vaak aan een constructie gehangen door middel van dikke stevige touwen. Daarnaast heb je ook kinderschommels die deel uitmaken van een groter geheel dat uit hout bestaat. Deze zullen vaak iets duurder zijn in vergelijking met de standaard kinderschommels en ook iets meer plaats gaan innemen.

Je hoeft dus niet alleen rekening te houden met de verschillende materiaalsoorten maar je hoeft tegelijk ook aandacht te besteden aan het formaat. Zo kun je beslissen om enkel een schommel aan te kopen maar tegenwoordig maken heel wat kinderschommels deel uit van een grotere constructie. Het is daarom een goede aanbeveling om even stil te staan bij de ruimte die je beschikbaar hebt. Wil je de schommel bijvoorbeeld binnen plaatsen of heb je misschien wel een grote tuin voorhanden. Het is dus enorm belangrijk dat je al deze gegevens op voorhand eens goed probeert door te nemen.

 

 

Plaats van de kinderschommel en de veiligheid

 

Wanneer je van plan bent om een kinderschommel aan te schaffen dan is het niet de bedoeling om het eerste het beste model aan te kopen. Het dient een weloverwogen beslissing te zijn waarbij je hoeft rekening te houden met een aantal zaken. In eerste instantie is het belangrijk dat je probeert na te gaan waar je de kinderschommel wilt plaatsen. Zo heb je bepaalde modellen die je enkel binnen kunt plaatsen en die dus bijgevolg iets beperkter zijn qua omvang. Indien je de kinderschommel buiten wenst te plaatsen dan is het aan te raden om voor een model te kiezen dat weersbestendig is. Op die manier hoef je geen schrik te hebben mocht het eens een keertje regenen of vriezen.

Indien je de kinderschommel in de tuin plaatst dan is het ook belangrijk dat je deze niet te dicht onder de takken plaatst. Op die manier kan je kindje geen takken in het gezicht krijgen en bijgevolg geen schrammen of andere schaafwonden oplopen. Bij jonge kindjes in het aan te raden om vooral uit te kijken naar een model dat voorzien is van een handige veiligheidsriem. Op die manier heb je toch nog altijd iets meer zekerheid en kun je er vanop aan dat je kindje niet uit het zitje zal allen. Houd er verder ook rekening mee dat het onderstel van de kinderschommel stabiel staat en dus helemaal niet kan verschuiven. Dit is belangrijk omdat er tijdens het schommelen toch een bepaalde kracht gebruikt wordt.

 

 

Kinderschommel Reviews – Top 5

 

 

Als jij één of meerdere kinderen hebt dan zul je zelf misschien al gemerkt hebben dat de meeste dol zijn op schommelen. Tegenwoordig is er een ruime keuze op de markt waardoor het niet gemakkelijk is er de beste kinderschommel uit te pakken. Om jou te helpen, hebben wij op basis van de reviews van kopers een top 5 gemaakt. Neem dus gerust een kijkje in de kinderschommels hieronder.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Kbt Meegroei Lime

 

Met deze kinderschommel van KBT kan je kind urenlang genieten. De schommelstoel bestaat uit drie delen die je gemakkelijk en snel in elkaar kunt plaatsen. Als je op zoek bent naar een kinderschommel die een tijdje kan meegaan, dan ben je met dit model zeker aan het juiste adres.

De stoel groeit namelijk mee met jouw kind doordat je de rugleuning kunt verstellen. In de beginfase heb je het babyzitje die je gemakkelijk kunt omtoveren naar een schommelstoel. En in de laatste fase is er dan de schommelzit.

We zien dat de meningen hier echter heel verdeeld zijn. En dat is uiteraard geen enkel probleem aangezien dit ruimte biedt tot verbetering. Sommige kopers zijn overtuigd van de kwaliteit en de gebruiksvriendelijk. Uit andere reviews kunnen we opmaken dat er heel wat kleine onderdelen zijn en het niet zo eenvoudig op te zetten is.

 

Koop bij bol.com (€39.9)

 

 

 

 

Kbt Kunststof Roze

 

Net zoals het vorige product behoort ook deze schommelstoel tot het merk KBT. Toch is dit model één van de goedkope kinderschommels als je de prijs bekijkt. Als jij ook een mooie grote tuin hebt, dan kan dit model de ideale kinderschommel voor buiten zijn.

Door het zitje uit kunststof goed aan de daarvoor voorziene touwen te hangen, kun je er jarenlang plezier van hebben. De roze kleur maakt het heel erg aantrekkelijk voor meisjes. Uiteraard kun je ook uit andere kleuren kiezen. Doordat de hoogte aan te passen is, kan de schommel meegroeien met je kind.

We merken dat alle kopers het unaniem eens zijn over de goede kwaliteit van dit product. Het is ook heel handig op te zetten en het biedt jarenlang speelplezier. Kortom dit zou wel eens een kinderschommel aanbieding kunnen zijn.

 

Koop bij bol.com (€17.9)

 

 

 

 

Wickey Meegroei Groen

 

Deze kinderschommel van Wickey is in vergelijking met de vorige twee producten iets duurder. Toch kan het ook een heel interessant product zijn omdat het meegroeit met je kind.

Je kunt de rugleuning eenvoudig in twee verschillende standen zetten en er is een veiligheidsriempje voorzien. Op die manier hoef jij echt geen schrik te hebben dat jouw kind uit de stoel valt tijdens het schommelen. Deze schommelstoel is perfect voor kinderen tot de leeftijd van 4 jaar.

De reacties bij dit product leren ons dat het een kinderschommel van goede en degelijke kwaliteit is die heel eenvoudig op te zetten is. Het leuke ontwerp maakt het extra aantrekkelijk naar kinderen toe. Kortom een kinderschommel die garant staat voor urenlang speelplezier.

 

Koop bij bol.com (€45.95)

 

 

 

 

Plum Bush

 

Als je op zoek bent naar een kinderschommel voor buiten, bekijk dan zeker eens dit model van Plum. Deze houten constructie is namelijk ideaal om in de tuin te plaatsen.

De kinderschommel uit hout is voorzien van sterke verbindingsstukken. Dit zorgt ervoor dat het frame van de schommel veel stabiliteit biedt en kindvriendelijk is. Verder zijn ook het zitje en de touwen uit zeer sterke en stevige materialen gemaakt. Die zijn dan ook nog eens bestand tegen om het even welke weersomstandigheid.

Bij dit product werd momenteel nog maar één review geschreven. Hierin geeft de koper positief advies over de goede kwaliteit van het product. Het is ook gemakkelijk op te zetten en ziet er daarnaast nog eens heel erg leuk uit. Dus waar wacht je nog op? Misschien is dit wel de kinderschommel waar jij naar op zoek bent.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Wickey Smart Sail Blauw

 

Als je op zoek bent naar goedkope kinderschommels dan zul je dit product van Wickey er zeker en vast niet in terugvinden. Dit is de duurste schommel uit onze lijst maar het biedt ook heel wat mogelijkheden.

Dit model is werkelijk het meest geschikt om buiten in de tuin te plaatsen. Naast een kinderschommel is er namelijk ook een glijbaan en zelfs een zandbak voorzien. Deze kinderschommel uit hout is ideaal voor kinderen vanaf 3 jaar en tot de leeftijd van 12 jaar. Kortom het ideale geschenk dat garant staat voor urenlang speelplezier.

Doordat er nog geen beoordelingen geplaatst zijn, kunnen wij jou jammer genoeg geen verder advies hierover geven. Uiteraard hoef je zeker geen schrik te hebben. Wij vermoeden dat het om een relatief nieuw product gaat. Wees dus gerust de eerste en laat ons via een review weten wat je ervan vindt.

 

Koop bij bol.com (€759.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status