fbpx

5 Beste Kindertablets Test van 2019

Laatste update: 15.10.19

 

Kindertablets – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een leuk en origineel geschenk te vinden voor de verjaardag van je kind? Heb je misschien al even nagedacht over een leuke kindertablet? Tegenwoordig heb je heel wat keuze. Zo kun je kiezen voor goedkope kindertablets maar er zijn natuurlijk ook heel wat duurdere toestellen. Dit heeft te maken met de beschikbare opties maar ook de beeld- en de geluidskwaliteit. Daarom lijkt het ons een goed idee om de top 5 die we voor hebben uitgezocht eens even rustig te bekijken. Het zijn 5 producten die tot hiertoe de beste beoordeling hebben gekregen. Probeer ook het advies van de klanten en de online reviews even te bekijken.

 

5 Beste Kindertablets (Reviews) van 2019

 

 

1. Kurio Tab Lite 7 inch Kindertablet 8GB

 

Ben je op zoek naar een leuk geschenkje voor de verjaardag van je kind dan kun je misschien alvast even deze Kurio kindertablet bekijken. Het toestel heeft heel wat online beoordelingen mogen ontvangen waarvan de meerderheid duidelijk positief zijn. De kindertablet is bovendien beschikbaar in het blauw, groen en roze.

Het is een krachtig toestel dat werkt met het besturingssysteem Android 6.0. Het is een vrij compacte kindertablet met een duidelijk afleesbaar scherm van ongeveer 7 inch. Het feit dat de kindertablet compact is en weinig weegt, zorgt ervoor dat het product makkelijk onderweg mee te nemen is. Met een totale geheugencapaciteit van 8 GB kun je bovendien al heel wat bestanden opslaan.

Verschillende klanten geven niet alleen een positief advies over de gebruiksvriendelijkheid maar ook over de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Slechts enkele gebruikers vinden het product kwetsbaar en niet zo degelijk.

 

Koop bij bol.com (€94.9)

 

 

 

 

2. Waiky Tablets & Multimedia BV Waiky Power Tab Kindertablet 

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst te spenderen maar toch op zoek bent naar een degelijke kindertablet dan is dit product misschien wel iets voor jou. Deze kindertablet aanbieding is afkomstig van het al dan niet bekende merk Waiky.

Het toestel beschikt over het Android 7.1 besturingssysteem en heeft een totale opslagcapaciteit van maar liefst 8 GB. Verder beschikt deze kindertablet over een duidelijk afleesbaar display met een schermgrootte van maar liefst 7 inch. Het is een degelijk toestel dat werkelijk het ideale geschenk is voor je kindjes.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er op dit moment nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Daardoor is het voor ons best wel moeilijk om jou verder advies te geven over de gebruikerservaringen van dit toestel.

 

Koop bij bol.com (€44.95)

 

 

 

 

3. Alcatel 1T7 Family Kindertablet 8GB WiFi

 

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor deze kindertablet van het bekende merk Alcatel. Het is misschien iets duurder dan het vorige toestel maar toch zul je de tablet nog steeds in de categorie van de goedkope toestellen kunnen vinden.

Het apparaat is voorzien van een Android 8.1 Go besturingssysteem en een maximaal geheugen van maar liefst 8 GB. Verder heeft het toestel een schermgrootte van 7 inch waarop je alles duidelijk kunt aflezen. Bovendien kun je dankzij de kids mode functie zelf gaan kiezen welke applicaties mogen worden gebruikt door je kinderen.

Het toestel beschikt ook over een handige tijdcontrole functie. Zo kun je het tabletgebruik door je kinderen toch een beetje gaan beperken. Kortom de meeste kopers blijken echt helemaal overtuigd te zijn van dit product.

 

Koop bij bol.com (€78.99)

 

 

 

 

4. Archos Sense 101X 10.1 inch WiFi + 4G

 

Het is misschien niet meteen één van de goedkope apparaten maar toch is deze kindertablet voor beide kopers echt wel de beste kindertablet uit de lijst. Het toestel is afkomstig van het al dan niet bekende merk Archos en heeft een mooie robuuste zwarte kleur.

In vergelijking met de vorige apparaten die we in deze lijst hebben besproken, zul je merken dat dit toestel over een groter display beschikt. Zo heeft het toestel een schermgrootte van maar liefst 10,1 inch. Verder heeft het apparaat een totale geheugencapaciteit van ruim 16 GB. Indien je dit wilt uitbreiden dan kun je dit makkelijk doen met behulp van een SD kaartje.

Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van het Android 7.0 besturingssysteem. Het is een degelijk toestel dat door beide kopers heel sterk aangeraden wordt. Voor beide klanten is dezde kindertablet echt wel een topproduct.

 

Koop bij bol.com (€128.8)

 

 

 

 

5. Denver TAQ-70353K Kindertablet

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de Denver kindertablet. Dit product is beschikbaar in een blauwe of roze kleur en zul je vast en zeker tussen de goedkope kindertablets kunnen vinden.

Het apparaat is uitgerust met het Android 8.1 Go besturingssysteem en beschikt over een schermgrootte van ongeveer 7.0 inch. Het toestel heeft een totale geheugencapaciteit van maar liefst 16 GB. Je kunt dus al heel wat bestanden zonder problemen gaan opslaan. Indien je dit wenst dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een grotere geheugencapaciteit te voorzien. Dit kun je doen met behulp van een SD kaart.

Wanneer we een kijkje nemen naar de verschillende online beoordelingen dan kunnen we alleen maar vaststellen dat de meningen eerder verdeeld zijn. Zo zijn er sommige kopers die helemaal overtuigd zijn van het apparaat en andere gebruikers die toch wel wat twijfels hebben over de kwaliteit ervan.

 

Koop bij bol.com (€64.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status