Beste kladblok

Laatste update: 02.12.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Kladblokken test van 2022

 

Doen de schoolpoorten binnenkort hun deuren weer open? Of ben je gewoon iemand die graag en vaak creatief bezig is? Een degelijke kladblok kan dan misschien best wel van pas komen. Toch is het niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken aangezien er tegenwoordig zoveel soorten kladblokken zijn. Daarom willen wij jou graag helpen en zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde kladblokken. Zo blijkt het Aurora formaat A4 effen kladblok alvast een goede keuze te zijn. Zoals de naam doet vermoeden, wordt het kladblok gekenmerkt omwille van z’n A4 formaat. Door te kiezen voor het Disney Frozen kladblok kies je niet alleen voor kwaliteit maar bovenal ook voor een kladblok met een prachtig design.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Kladblokken koopgids

 

Vind jij het ook zo moeilijk om een goede keuze te maken uit de beste kladblokken? Dan kan het misschien wel een goede aanbeveling zijn om deze koopgids even rustig en aandachtig door te nemen. Wij willen jou namelijk helpen op zoek te gaan naar het voor jou ideale kladblok door rekening te houden met een aantal factoren. Denk maar aan het design, het formaat, het type en eventueel het mogelijke prijskaartje ervan. Het kan bovendien ook nooit geen kwaad om ook even een blik te werpen op de talrijke online reviews van andere klanten. En wie weet kun je zo wel een aantrekkelijke kladblok aanbieding op de kop tikken die helemaal aan jouw wensen voldoet.

 

 

Wat is een kladblok en het gebruiksgemak

Je zult je misschien afvragen waarom je nu eigenlijk op zoek moet gaan naar een degelijke kladblok. Of waarom er bijvoorbeeld een koopgids over geschreven wordt. Toch blijken heel wat mensen te twijfelen wanneer ze op zoek moeten naar producten die voor de hand liggend zijn. Zoals bijvoorbeeld in dit geval een degelijke kladblok. Het kan dan helpen om even wat handige informatie en praktische tips te lezen. Zo kun je misschien sneller met de voor jou ideale kladblok naar huis gaan. Een kladblok is zoals de naam doet vermoeden een blok papier waarop je notities of aantekeningen kunt maken.

Toch een kladblok tegenwoordig niet zo nodig meer een blok papier te zijn. Vandaag de dag zijn er namelijk ook heel wat digitale kladblokken die de markt aan het veroveren zijn. Een kladblok kan bovendien nuttig van pas komen in tal van verschillende situaties en omstandigheden. Denk maar wanneer je binnenkort opnieuw naar school moet of gaat verder studeren aan de universiteit. 

Verder kun je een kladblok ook best gebruiken wanneer je op kantoor gevraagd bent om een vergadering voor te bereiden. Maar wat is dan nu het ideale kladblok aangezien er zoveel soorten op de markt worden aangeboden. Dat is jammer genoeg vooral een persoonlijke keuze.

 

Analoog of digitaal

Zoals in het voorgaande stukje reeds min of meer vermeld, zijn de meeste kladblokken papieren versies. Zo kun je gaan voor gelijnd of geruit papier, met de optie lange of korte ruitjes. Welke je kiest, is helemaal persoonlijk. Toch blijkt gelijnd papier beter te werken wanneer je bijvoorbeeld teksten moet neerpennen of taalvakken moet bijhouden op school. Geruit papier blijkt dan weer een echte aanrader te zijn voor wiskundige of wetenschappelijke vakken. Vanwege de verschillende formules en (chemische) bewerkingen.

Echter, kun je ook steeds vaker gaan kiezen voor een digitale kladblok. Het spreekt voor zich dat een digitale versie uiteraard niet meteen tot de goedkope kladblokken zal behoren. Alhoewel het altijd mogelijk is om eventuele aanbiedingen tegen te komen. Onder de digitale kladblokken kun je bijvoorbeeld een laptop, een tablet of een notebook bestaan. Vooral in universiteiten en op kantoor zul je vaak mensen met een digitaal kladblok zien verschijnen, omdat het nu eenmaal iets vlotter en sneller schrijft. Houd er wel rekening mee dat een digitaal kladblok vaak voor een ongeïnteresseerde indruk kan zorgen.

 

De voordelen van een analoog kladblok

We hebben het al even vermeld. Een digitaal kladblok brengt heel wat voordelen met zich mee maar biedt ook heel wat nadelen. Het grootste nadeel is dat het vaak lijkt alsof je niet geïnteresseerd bent in wat de spreker je te vertellen heeft. Bij de meeste mensen lijkt een analoog kladblok toch nog steeds de voorkeur te halen. Doordat je zelf manueel alles nog op papier moet schrijven, zullen de hersenen ook meteen beter onthouden wat er gezegd werd. Ideaal dus op school.

Het grootste voordeel is echter dat de interactie tussen de schrijver en de spreker ook veel groter en toegankelijker is. En dat is niet alleen aangenamer voor jou als notitie schrijver maar ook voor degene die een voordracht of presentatie aan het geven is. Kortom, wanneer je besluit om op zoek te gaan naar een degelijk kladblok, probeer alvast even de voordelen te bekijken waarom je zoal voor een papieren versie zou kunnen kiezen.

 

 

Het formaat, design en mogelijke prijsklasse

Je zult merken dat er kladblokken in tal van vormen, formaten en designs bestaan. Zo kun je kiezen voor een rechthoekig of vierkant kladblok net zoals er ook heel wat speciale designs op de markt gebracht zijn. Denk maar in de vorm van je favoriete Disney prinses of een leuk dierfiguurtje. Alles is tegenwoordig mogelijk. Toch zul je voor de unieke en speciale kladblokken vaak iets meer hoeven te betalen. Net zoals een digitaal exemplaar ook vaak iets duurder is. Het komt er vooral op aan om zoveel mogelijk te vergelijken en rekening te houden met leuke promoties.

 

Kladblok Reviews – Top 5

 

Een kladblok kan echt wel van pas komen wanneer je binnenkort terug naar school moet of wanneer je gevraagd wordt om een vergadering voor te bereiden. Door de topproducten hieronder even te bekijken en vergelijken zul je merken dat het niet zo moeilijk is om er het beste kladblok uit te kiezen. De kladblokken zijn geselecteerd op basis van de vele online reviews en het advies dat door de gebruikers werd meegegeven.

 

Aurora formaat A4 effen

 

Een kladblok kan echt wel handig zijn als je binnenkort terug naar school moet. Maar het kan ook goed van pas komen wanneer je gaat werken of gewoon graag creatief bezig bent.

Dit model heeft een afmeting van 21 x 297 cm en komt dus overeen met een A4 formaat. Zodra je het kladblok open doet dan zul je merken dat het over een effen blok gaat. Deze zijn werkelijk ideaal als je graag schetsen en tekeningen maakt. De kladblok is voorzien van maar liefst 200 vellen en is helemaal kopgelijmd

Op dit moment kunnen we alleen maar vaststellen dat er nog geen online reviews bij dit product zijn geplaatst. Dat hoeft uiteraard niet meteen te betekenen dat het hier om een kladblok van slechte kwaliteit gaat. Het is perfect mogelijk dat de kladblok vrij recent geleden op de markt gebracht is.

Ben je van nature een heel creatief persoon? Dan zou dit kladblok misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Het kladblok wordt jou aanbevolen door het bekende, en misschien meteen ook wel het beste merk Aurora. Laten we daarom maar even bekijken wat nu precies de voor- en nadelen zijn.

Voordelen
Formaat:

het kladblok wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van maar liefst 21 bij 297 cm. Dit zijn dus de afmetingen van een standaard A4 formaat.

Type:

er bestaan diverse soorten kladblokken. Dit exemplaar levert effen vellen papier op die best wel handig zijn om te tekenen en schetsen.

Aantal vellen:

het is een vrij groot kladblok dat je ruim 200 afzonderlijke vellen papier zal aanbieden. De vellen papier zijn bovendien volledig kopgelijmd.

Nadelen
Prijskaartje:

het is mogelijk dat sommige klanten het prijskaartje als behoorlijk duur ervaren en dat is uiteraard best wel jammer.

Koop bij bol.com (€6.89)

 

 

 

 

Disney Frozen

 

Indien je je kindje een kladblok laat uitkiezen dan zal dit model van Disney Frozen er zeker en vast heel aantrekkelijk uit zien. Je hoeft er natuurlijk wel rekening mee te houden dat je het niet meteen tussen de goedkope kladblokken zult vinden alhoewel het ook niet meteen het duurste exemplaar is.

Dit kladblok is bovendien vrij klein en je kunt het vergelijken met een A7 formaat. Zodra je het kladblok doorbladert, zul je merken dat elke afzonderlijke pagina werd afgewerkt met een typische afbeelding uit de bekende Disney film Frozen.

Ook hier kunnen we jammer genoeg geen verder advies geven over dit product. Doordat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst, is er namelijk ook niet meteen iets bekend over de gebruikerservaring. Dit maakt het voor ons dan ook behoorlijk moeilijk om hier verder een oordeel over te vellen.

Start je kindje binnenkort weer met school? Of is hij/ zij graag creatief aan het werk? Deze prachtige kladblok van Disney Frozen kan dan misschien wel iets voor jou zijn. Om het allemaal wat makkelijker te maken, zetten we de populairste kenmerken alvast even op een rijtje.

Voordelen
Formaat:

in vergelijking met het vorige kladblok, zul je merken dat dit exemplaar net iets compacter is van formaat. Dit kladblok komt overeen met een standaard A7 formaat.

Design:

niet alleen de kaft is voorzien van een herkenbaar Frozen design, maar ook de afzonderlijke vellen papier zijn afgewerkt met een bekend figuurtje uit de gelijknamige Frozen film.

Nadelen
Prijzig:

indien er dan toch een klein puntje van kritiek mag vermeld worden, dan heeft dit vooral te maken met het prijskaartje. Het valt dus meteen op dat dit kladblok niet van de laagste prijs voorzien is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

100 Euro geldbundel

 

Zodra je de prijs van dit product ziet dan zul je meteen denken dat het hier om een kladblok aanbieding gaat. Het ziet er niet meteen uit zoals de standaard kladblok maar is natuurlijk wel ideaal om tijdens een thema feestje te gebruiken.

Dit product bestaat eigenlijk uit een kladblok van 80 vellen die dienst doen als 100 euro briefjes. Uiteraard gaat het hier wel degelijk om nepgeld. Daardoor kan het echt wel geschikt zijn op moment dat je je hoeft te verkleden bijvoorbeeld voor Halloween.

We merken dat er bij dit product al één enkele beoordeling is geplaatst. De koper is bijzonder tevreden over de snelle levering van het product maar is minder enthousiast over de prijs-kwaliteitverhouding. Bijgevolg raadt deze gebruiker het kladblok dan ook niet meteen aan.

Mag het allemaal net een tikkeltje meer zijn en ben je op zoek naar een opvallend kladblok om tijdens een themafeestje te gebruiken? Kies dan voor dit unieke product waarbij het kladblok samengesteld lijkt te zijn uit 100 Euro briefjes. Uiteraard gaat het hier logischerwijze niet om echte 100 Euro briefjes.

Voordelen
Kostenplaatje:

je zult het misschien niet meteen verwachten maar toch lijkt het prijskaartje van dit unieke kladblok hartstikke goed mee te vallen.

Inhoud:

het kladblok telt maar liefst 80 afzonderlijke vellen papier, afgewerkt zoals een levensecht 100 Euro briefje.

Formaat:

het kladblok wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van maar liefst 18,5 bij 10,4 cm.

Handig in gebruik:

het is mogelijk om dit unieke kladblok te gebruiken als een soort van onderdeel/ accessoire tijdens een themafeestje. Of je kunt het natuurlijk ook gewoon als notitieblok gebruiken.

Nadelen
Slechte prijs-kwaliteitverhouding:

volgens één enkele koper zou de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit van het product niet helemaal aan de verwachtingen voldoen. En dat is uiteraard jammer.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Aurora formaat geruit 5 mm

 

Indien je op zoek bent naar goedkope kladblokken dan is het zeker en vast een aanrader om dit model van Aurora eens te bekijken. Dit kladblok heeft een formaat van 135 x 21 cm en bestaat uit kleine ruitjes.

De ruitjes hebben een afstand van 5 mm en het kladblok zelf bevat ruim 200 vellen. Op die manier kun jij al heel wat notities maken en deze veilig bewaren. Net zoals het eerste product is ook dit kladblok helemaal kopgelijmd en dus behoorlijk stevig.

We kunnen jammer genoeg niet anders dan vaststellen dat er momenteel nog geen enkele online beoordeling werd geplaatst. We vermoeden daarom dat het hier misschien om een vrij recent product gaat en dat er daardoor nog geen kopers hebben kunnen reageren. Haast je dan ook naar de winkel en wees de eerste in het plaatsen van een review.

Net zoals het eerste product wordt ook dit kladblok jou aanbevolen door het bekende en sterk gewaardeerde merk Aurora. Ben je benieuwd en wil je te weten komen of dit kladblok al dan niet aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen? Neem dan rustig de tijd om de voor- en nadelen alvast even te bekijken.

Voordelen
Formaat:

het kladblok wordt gekenmerkt door een heleboel vellen papier met een maximale afmeting van maar liefst 135 x 21 cm.

Type:

in tegenstelling tot het eerste product gaat het hier niet om effen vellen papier maar wel om kleine ruitjes. Handig bijvoorbeeld tijdens de wiskunde en/ of meetkunde les.

Aantal:

het is een vrij groot kladblok met wel 200 afzonderlijke vellen papier. Zo kun je toch al best een tijdje voort.

Nadelen
Niet tekenen:

het is mogelijk dat sommige klanten liever geen ruitjes aankopen om te tekenen of schetsen. Houd hier dan ook zoveel mogelijk rekening mee.

Koop bij bol.com (€5.09)

 

 

 

 

Verona 200vel 10 stuks

 

Dit kladblok van Verona behoort jammer genoeg niet meteen tot de goedkope kladblokken vanwege de hoge prijs ervan. Toch doet dit niet meteen iets af aan de kwaliteit ervan.

Het kladblok heeft een formaat van 20 x 12 cm en bestaat uit maar liefst 200 vellen. Bovendien blijkt de prijs wel behoorlijk goed mee te vallen als je weet dat je voor dit bedrag maar liefst 10 stuks krijgt. Je krijgt dus 10 kladblokken van 200 vellen meegeleverd.

We vermoeden dat het hier om een vrij nieuw product gaat. Alhoewel het ook mogelijk is dat verschillende kopers het kladblok reeds hebben aangekocht maar gewoon nog niet de tijd hebben gevonden om een degelijke review te plaatsen. Haast je naar de winkel en oordeel dan vooral zelf.

Tenslotte kunnen we het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met dit unieke kladblok van het bekende en sterk gewaardeerde merk Verona. Alvorens je besluit het kladblok aan te kopen, willen wij jou graag even doorverwijzen naar het overzicht hieronder. Hierbij zetten we voor- en nadelen even tegenover elkaar.

Voordelen
Formaat:

het is een vrij compact kladblok met een maximale afmeting van 20 bij 12 cm. Handig om notities te nemen.

Inhoud:

het kladblok mag dan wel compact zijn, toch kun je rekenen op een totaal van maar liefst 200 afzonderlijke velletjes papier.

Verpakking:

het grote pluspunt is dat de verpakking niet 1 maar wel 10 afzonderlijke kladblokken bevat.

Kostenplaatje:

doordat het hier om een voordeelverpakking gaat, valt het prijskaartje echt wel goed mee.

Nadelen
Te klein:

ben je op zoek naar een A4 formaat dan is dit kladblok niet meteen waar jij naar op zoek moet.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status