fbpx

Beste kniebeschermer

Laatste update: 15.10.19

 

Kniebeschermers test van 2019

 

 

Kniebeschermers koopgids

 

Tijdens bepaalde sporten is het belangrijk om beschermende kledij aan te trekken. Hierbij vormen de kniebeschermers in de meeste gevallen een belangrijk onderdeel. Om een verantwoorde keuze te maken uit de beste kniebeschermers zou je kunnen rekening houden met een aantal factoren. Denk hierbij maar aan het gebruiksgemak, het type, de pasvorm, het onderhoud, het materiaal en de extra kenmerken wanneer je de verschillende kniebeschermers gaat vergelijken. Het is daarnaast ook een goede aanbeveling om zoveel mogelijk te letten op eventuele aanbiedingen.

Het gebruiksgemak

 

Je zult je misschien afvragen waarom kniebeschermers een voordeel kunnen zijn. Toch kun je ze in heel wat situaties perfect gebruiken. Denk maar aan voetballers die zowel naar links als rechts moeten kunnen duiken. Maar ook in heel wat werksituaties zijn kniebeschermers echt een goede aanbeveling. Zo ben je als vloerenlegger echt wel gebaat bij een paar degelijke kniebeschermers. Op die manier kun je je knieën beschermen tegen eventuele pijnlijke klachten en ongemakken.

Zodra je dan ook besluit om op zoek te gaan naar de perfecte kniebeschermers dan is het natuurlijk aan te raden om met een aantal zaken rekening te houden. In eerste instantie kan het goed zijn om te weten hoeveel keer per dat je knielt en terug opstaat. Anderzijds kan het ook altijd handig zijn indien je weet hoeveel tijd je ononderbroken op je knieen doorbrengt. Indien je lange tijd op je knieen doorbrengt dan is een extra kniebescherming uiteraard wel aangewezen.

 

 

Het type kniebeschermers

 

Vervolgens is het ook belangrijk om er rekening mee te houden dat er meerdere soorten kniebeschermers op de markt gebracht zijn. Het type dat het beste bij jou past, is vooral afhankelijk van de situatie waarin je de beschermers wilt gebruiken. Zo zullen bepaalde werksituaties iets meer bescherming verwachten dan andere werksituaties. Ook tijdens bepaalde sporten zoals voetbal en skeeleren ben je maar beter iets meer beschermd.

Je zult merken dat bepaalde kniebeschermers enkel en alleen aan de voorkant voor bescherming zorgen. Maar je hebt evenveel modellen die ook extra bescherming bieden aan de zijkanten van je knie. Dit kan voor een voetballer bijvoorbeeld echt wel een must zijn. In sommige situaties is het ook belangrijk om het achterste gedeelte van de knie voldoende te beschermen. Dan kies je natuurlijk ook beter voor een kniebeschermer die zowel aan de voorkant, de achterkant alsook de 2 zijkanten bescherming biedt.

 

 

De pasvorm en het onderhoud

 

In je zoektocht naar de ideale kniebeschermer is het ook aangewezen om voldoende stil te staan bij de pasvorm. Er zijn namelijk heel wat goede kniebeschermers op de markt. Echter wanneer de pasvorm niet ideaal is, dan zal het product ook niet de juiste bescherming aanbieden. Indien je de kniebeschermer gebruikt voor je werksituatie dan is het in eerste instantie een goed idee om rekening te houden met de maat en het design van je werkbroek. Als voetballer of wanneer je gaat skeeleren volstaat het om rekening te houden met de omvang van je blote knie.

Het is belangrijk dat de kniebeschermer niet te groot maar ook niet te klein is. Daarnaast is het ook raadzaam om even stil te staan bij het onderhoud ervan. Het is vanzelfsprekend dat wanneer je je kniebeschermers goed onderhoudt, ze meteen ook veel langer zullen meegaan. Zo is het een goed idee om de kniebeschermers niet in de wasmachine of de droogtrommel te stoppen. Indien je dit toch doet, probeer dan geen agressieve wasproducten te gebruiken. Het beste is nog steeds om de kniebeschermers met de hand te wassen.

 

 

Materiaal, ontwerp en extra kenmerken

 

Daarnaast zul je merken dat er ook heel wat onderscheid is op het gebied van materiaalsoorten en het ontwerp. Bepaalde kniebeschermers zullen namelijk iets beter en comfortabeler zijn in vergelijking met andere exemplaren. Het is aan te raden om een kniebeschermer uit te zoeken waarvan het design licht gebogen is en de zijkanten iets hoger staan. Zo creëer je de optimale bescherming. Daarnaast hebben sommige kniebeschermers ook ventilatiemogelijkheden. Dit kan echt wel een pluspunt zijn en zeker voor personen die regelmatig zweten.

Probeer ook zeker te letten op de sluiting methode. Zo gaat klittenband bijvoorbeeld vaak los en is het iets kwetsbaarder. Kortom er zijn heel wat elementen waar je rekening mee kunt houden. Een kniebeschermer die meerdere opties aanbiedt, zal niet meteen tot de goedkope kniebeschermers behoren. Toch is het altijd mogelijk om een leuke kniebeschermer aanbieding tegen te kopen indien je de promoties in de gaten houdt. Het kan ook een hulpmiddel zijn om de verschillende online beoordelingen van de kopers even door te nemen. Op die manier kom je sneller tot de perfecte kniebeschermer.

 

 

Kniebeschermer Reviews – Top 5

 

 

Bepaalde sporten vragen net om dat tikkeltje meer bescherming. Kniebeschermers zijn bijvoorbeeld geen overbodige luxe als je gaat skeeleren of wanneer je gaat volleyballen. Momenteel zijn er dan ook heel wat mogelijkheden op de markt. Om het jou net iets gemakkelijker te maken, hebben wij 5 topproducten geselecteerd. We hebben de selectie gemaakt door rekening te houden met het advies en de reviews van gebruikers. Bekijk de lijst dus maar eens rustig en kies er de voor jou beste kniebeschermer uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Nijdam Junior Beschermset Deluxe

 

Met deze kniebeschermers van het merk Nijdam kun jij jouw kinderen extra beschermen wanneer ze bepaalde sporten uitvoeren. Bovendien kun je kiezen tussen kniebeschermers met een blauw accent voor jongens en een roze accent voor meisjes.

Bij de aankoop zul je merken dat er naast de kniebeschermers ook heel wat andere leuke toebehoren bij zitten. Zo krijg je er ook een paar polsbeschermers en een paar elleboogbeschermers bij. Op die manier zijn je kinderen helemaal veilig tijdens het sporten. Dankzij de elastische banden passen de beschermers altijd. Met behulp van de klittenbandsluiting kun je de beschermers extra aanspannen.

De meeste kopers zijn overtuigd van de goede kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Toch is het een goede aanbeveling om rekening te houden met de maat. Volgens één gebruiker vallen de beschermers toch iets kleiner uit.

 

Koop bij bol.com (€19.9)

 

 

 

 

Rucanor Smash Zwart

 

Ook wanneer je als volwassene aan sport doet, is het belangrijk dat je zoveel mogelijk beschermd bent. Deze Rucanor kniebeschermers voor volwassenen kunnen net dat tikkeltje extra veiligheid bieden tijdens een training volleybal of handbal.

Om de perfecte maat te weten, hoef je enkel maar de omtrek van je been net boven je knie te meten. De dikke padding die in de kniebeschermers zijn ingewerkt, kunnen de schokken helpen opvangen.

Soms kan het wel eens zijn dat alle klanten helemaal tevreden zijn over een bepaald product. Dit is ook hier het geval bij deze Rucanor kniebeschermers. Sommige gebruikers geven een positief advies over de goede prijs-kwaliteitverhouding. Anderen zijn dan weer lovend over de duurzaamheid en het comfortabele gevoel.

 

Koop bij bol.com (€14.99)

 

 

 

 

Tunturi Volleybal Junior

 

Als je liever niet zo veel geld wenst uit te geven aan degelijke kniebeschermers voor je kinderen, dan hoef je zeker dit model van Tunturi eens te bekijken. Door de lage prijs behoren ze absoluut tot de goedkope kniebeschermers. Bovendien zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren en maten.

De kniebeschermers zijn voorzien van een zachte padding. Deze padding helpt eventuele schokken op te vangen waardoor je knieën niet volledig belast worden. Je kunt deze kniebeschermers ook in een grotere maat krijgen voor volwassenen.

Ondanks het feit dat de kniebeschermers voor één enkele gebruiker toch redelijk oncomfortabel zitten, is de meerderheid van de kopers wel overtuigd. Ze vinden de kniebeschermers van een goede kwaliteit getuigen en een correcte prijs hebben. Kortom, het zou hier wel eens om een kniebeschermer aanbieding kunnen gaan.

 

Koop bij bol.com (€12.99)

 

 

 

 

Soy Luna maat L

 

Heel veel kinderen zijn nu eenmaal dol op rolschaatsen en al helemaal wanneer ze dit samen met hun vriendjes kunnen doen. Toch is het belangrijk om dan degelijke kniebeschermers te dragen in het geval ze zouden vallen. Het merk Soy Luna probeert deze veiligheid ook te garanderen.

Je zult merken dat je er naast een paar degelijke kniebeschermers ook elleboogbeschermers bij krijgt. Op die manier wordt nog net dat tikkeltje meer bijgedragen tot de veiligheid van je kind. Deze beschermers uit kunststof zijn beschikbaar in verschillende maten en in een roze, gele of blauwe kleur.

Alle kopers blijken helemaal overtuigd te zijn van de goede kwaliteit van de kniebeschermers. Ze bieden niet alleen bescherming maar staan ook garant voor urenlang speelplezier. De felle kleuren dragen bij aan het leuke ontwerp.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

McDavid 646 Volleybal

 

Als je vaak trainingen en wedstrijden speelt dan is het misschien een goed idee om deze kniebeschermers van McDavid eens te bekijken. Je kunt ze verkrijgen in een zwarte of blauwe kleur en ze zijn beschikbaar in 4 verschillende maten.

Deze kniebeschermers zijn eigenlijk speciaal vervaardigd om te volleyballen. Uiteraard kun je ze ook tijdens een training handbal aantrekken. Achteraan de knie is de beschermer zo goed als open opdat je meer bewegingsvrijheid zou hebben. De extra padding zorgt er dan weer voor dat grote schokken grotendeels kunnen worden opgevangen.

We merken dat de overgrote meerderheid van de klanten helemaal tevreden is over de goede kwaliteit ervan. Het is een gebruiksvriendelijk product dat aan de verwachtingen voldoet. Slechts één enkele koper vindt dat de kleur niet helemaal overeenkomt met die van op de afbeelding.

 

Koop bij bol.com (€25.95)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status