fbpx

Beste koelkast met vriesvak

Laatste update: 24.10.19

 

Koelkasten met vriesvak test van 2019

 

 

Het is niet altijd makkelijk om te weten wat nu precies de beste koelkast met vriesvak is. Voor sommige personen zal dit een inbouw koelkast met vriesvak zijn terwijl andere mensen liever uitkijken naar een camping koelkast met vriesvak. De definitie zal dus voor iedereen anders zijn en is bijgevolg heel persoonlijk. Wij zijn zo vrij geweest om al eventjes 5 topproducten te selecteren. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met de verschillende online reviews, maar ook met het advies van klanten. Neem rustig de tijd om deze top 5 te bekijken, en wie weet zit er wel een aantrekkelijke koelkast met vriesvak aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Exquisit SBS 550-4 A+

 

Ben je op zoek naar een grote koelkast met vriesvak? Dan kunnen wij jou alvast deze Amerikaanse koelkast van het bekende merk Exquisit aanraden. Deze koelkast is bovendien te verkrijgen in 2 mooi neutrale kleuren, die in eender welk interieur passen.

De koelkast is maar liefst 177 cm hoog en heeft een breedte van 90,5 cm. Op die manier kun jij beschikken over een vriesruimte met een maximale inhoud van ruim 172 liter, en een koelruimte van maximaal 345 liter. Ondanks de kracht waarmee deze Amerikaans koelkast werkt, verbruikt het bijzonder weinig energie. Vandaar ook dat de koelkast de aanduiding energieklasse A+ heeft meegekregen.

De No Frost functie zorgt ervoor dat je deze koelkast met vriesvak nooit meer hoeft te ontdooien. We merken dat de meeste klanten duidelijk bijzonder positief zijn over de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van deze koelkast.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Bosch KGN33NL20

 

In vergelijking met sommige andere koelkasten, zul je het gevoel krijgen dat het hier wel eens om een aanbieding zou kunnen gaan. Deze koelkast van het bekende merk Bosch heeft misschien niet het laagste prijskaartje, maar toch zul je dit toestel tussen de goedkope koelkasten met vriesvak kunnen spotten.

De koelkast is 176 cm hoog en biedt daardoor heel wat ruimte aan. Zo is er een vriesruimte voorzien met een inhoud van maar liefst 87 liter. De koelruimte daarentegen heeft een maximale capaciteit van ruim 192 liter. Het is een krachtige koelkast maar toch zul je het label energieklasse A+ erop terugvinden. In vergelijking met oudere toestellen, zal deze koelkast dus iets minder energie verbruiken.

Het toestel werkt zo goed als geluidloos en is bovendien ook uitgerust met de bekende No Frost functie. De meeste klanten zijn dan ook vol lof over deze unieke koelkast met vriesvak. Toch is het aan te raden om, indien je echt een energiezuinige koelkast wilt, uit te kijken naar een energielabel A++ of A+++.

 

Koop bij bol.com (€399)

 

 

 

 

Siemens KG39NLB35iQ300

 

Een ander bekend en kwaliteitsvol merk is natuurlijk Siemens. Het loont dan ook de moeite om deze koelkast met vriesvak van het merk Siemens even grondig onder de loep te nemen. Indien je niet alleen op zoek bent naar kwaliteit, maar ook naar design dan is dit toestel alvast iets voor jou. Met deze koelkast met vriesvak haal je een echte blikvanger in huis. Je kunt hierbij kiezen uit 3 kleuren.

De koelkast is maar liefst 203 cm hoog en behoort tot de energieklasse A++. Je kunt er dus wel zeker van zijn dat het om een energiezuinig apparaat gaat. Bovendien werkt deze koelkast ook zo goed als geluidloos. Het is een handige koelkast met heel wat opbergruimte. Zo heeft het vriesvak een inhoud van 87 liter en de koelruimte een maximale capaciteit van 279 liter. Dankzij de No Frost functie hoef je de koelkast nooit meer te ontdooien.

We merken dat heel wat klanten niet alleen een positief advies geven over de kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid. Zo wat alle kopers blijken deze koelkast ook aan te raden.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Zanussi ZBB28430SL

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven, of over een beperkt budget beschikt, dan is deze koelkast van Zanussi iets voor jou. Je zult meteen aangenaam verrast zijn door het mooie voordelige prijskaartje.

Deze handige inbouw koelkast met vriesvak heeft een hoogte van maar liefst 177 cm en werkt op basis van een handig scharniersysteem met sleepdeur. Het is misschien niet meteen het zuinigste toestel, maar toch al een heel pak zuiniger in vergelijking met oudere koelkasten. Vandaar ook het energielabel A+. Dit apparaat heeft een koelruimte van maximaal 202 liter en een vriesruimte met een volume van 75 liter.

Ondanks de vele voordelen is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat deze koelkast geen No Frost functie heeft. Dat wil dus zeggen dat je de koelkast op geregelde tijdstippen zelf zult moeten ontdooien.

 

Koop bij bol.com (€449)

 

 

 

 

Guzzanti GZ 10

 

Ben je op zoek naar een kleine koelkast met vriesvak? Dan kunnen wij jou alvast dit exemplaar van Guzzanti aanraden. Het is een vrij compacte koelkast met een hoogte van amper 44 cm. Je zou dit exemplaar bijvoorbeeld in de kampeerwagen kunnen installeren.

De koelkast heeft een totale koelruimte van maar liefst 85 liter, en een vriesvak met een inhoud van 85 liter. Het apparaat werkt zo goed als geluidloos en is voorzien van het energielabel A+. Doordat er geen No Frost functie aanwezig is, zul je de koelkast zelf regelmatig moeten ontdooien.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit apparaat. We vermoeden dat het om een recente koelkast gaat en dat er daardoor nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Laat je hierdoor niet afschrikken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status