Beste koelkast met vriezer

Laatste update: 01.06.20

 

Koelkasten met vriezer test van 2020

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een degelijke koelkast met vriezer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou natuurlijk wel helpen. In onze koopgids bespreken we een aantal factoren die belangrijk kunnen zijn tijdens de zoektocht. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een groot apparaat of eerder een compacte koelkast met vriezer? Wat met het energieverbruik en de eventuele extra functies en kenmerken? Verder zijn we ook op zoek gegaan naar 3 huidige topproducten. Zo blijkt de Bosch KGN33NL20 koelkast met vriezer alvast een goede aanbeveling te zijn. Met amper 42 dB zul je bovendien merken dat dit apparaat zo goed als geluidloos werkt. Door te kiezen voor de Primo- Mini Koelkast kies je voor een veel compacter apparaat dat handig van pas kan komen als je bijvoorbeeld gaat kamperen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Koelkasten met vriezer koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken tussen de beste koelkasten met vriezer. Je zou de keuze makkelijker kunnen maken door rekening te houden met bepaalde factoren. Denk maar aan het gebruiksgemak, het type, het formaat, het design en de eventuele kenmerken en mogelijke opties. Ook het prijskaartje kan voor sommige klanten een doorslaggevende rol spelen. Daarin is het een aanbeveling om tijdens het vergelijken van de apparaten, eventuele aanbiedingen en kortingen niet uit de weg te gaan. En wie weet ga je op het einde van de rit wel naar huis met één van de goedkope koelkasten met vriezer.

 

 

Het gebruiksgemak van een koelkast met vriezer

Of je nu alleen woont of een gezin hebt dat uit meerdere leden bestaat, een koelkast met vriezer is in beide gevallen geen overbodige luxe. Uiteraard kan het formaat en het type gaan verschillen. Een koelkast helpt je om bepaalde ingrediënten een paar dagen langer te kunnen bewaren. Denk maar aan beleg zoals ham en kaas. Met behulp van een vriezer kun je dan klaargemaakte gerechten, of onbewerkt vlees en vis, zonder problemen enkele weken bewaren.

Toch is het belangrijk om niet meteen de eerste de beste koelkast met vriezer aan te kopen. Zo zul je merken dat bepaalde apparaten over net iets meer functies beschikken dan andere. Uiteraard zal dat ook een invloed uitoefenen op het uiteindelijke prijskaartje. Bekijk ook even de mogelijkheden inzake het formaat en het type. Wil je graag een exemplaar dat je kunt inbouwen of niet? En wil je een koelkast met een ruim vriesvak? Of is dat helemaal niet zo belangrijk.

 

Inbouw of vrijstaand

Zoals reeds min of meer vermeld, zijn er heel wat mogelijkheden zodra je besluit om op zoek te gaan naar de ideale koelkast met vriezer. De eerste vraag die je jezelf dan ook zult moeten stellen, is of je kiest voor een inbouw exemplaar of een vrijstaande koelkast met vriezer. Bij een inbouw exemplaar zul je uiteraard rekening moeten houden met de beschikbare ruimte en is de keuze dan misschien ook net iets beperkter. Kies je echter voor een vrijstaande koelkast met vriezer dan kun je kiezen tussen heel wat formaten en designs.

 

Het formaat van de koelkast met vriezer

Wanneer we het hebben over het formaat van de koelkast met vriezer dan hebben we het eigenlijk over de inhoud. De inhoud wordt telkens uitgedrukt in liter. In de meeste gevallen zal de inhoud van de koelkast veel groter zijn dan de inhoud van het vriesvak. Toch heb je heel wat keuzemogelijkheden. Wanneer je de inhoud of het formaat van dergelijk apparaat moet bepalen, dan kan het handig zijn om rekening te houden met het aantal leden waaruit het gezin bestaat.

Indien je bijvoorbeeld alleen woont, dan volstaat een compacte koelkast met vriezer. Die makkelijk te plaatsen is en helemaal niet zoveel ruimte in beslag neemt. Telt je gezin 5 of meer leden, dan ben je uiteraard veel beter af met een grotere koelkast met vriezer. Bovendien is het ook de vraag of je van plan bent om heel wat gerechten en dergelijke in te vriezen? Of ben je van plan om elke dag een nieuw gerechtje klaar te maken? Kortom, stel jezelf op voorhand een aantal vragen zodanig dat de zoektocht iets makkelijker kan verlopen.

 

Opties en kenmerken

In je zoektocht naar de voor jou beste koelkast met vriezer, zul je merken dat bepaalde exemplaren toch net iets meer mogelijkheden aanbieden in vergelijking met andere. Uiteraard kunnen bepaalde functies best wel een meerwaarde bieden, terwijl anderen een gadget zijn. Zo kan het handig zijn indien de koelkast met vriezer milieuvriendelijk te werk gaat. Dat wordt meestal aangeduid met een energielabel. Zo zal een koelkast met een energielabel A+++ veel zuiniger zijn dan een koelkast met een energielabel A+.

Bekijk of de koelkast met vriezer over een handige no frost functie beschikt. Dit zorgt ervoor dat je de koelkast met vriezer niet moet ontdooien en dus weinig tot geen onderhoud vraagt. Produceert het apparaat veel lawaai of valt het nog wel mee? Ook dat kan voor sommige klanten al dan niet een bepalende factor zijn. Sommige koelkasten beschikken ook over meer opbergcompartimenten en een aparte flessenhouder.

 

 

Mogelijke prijskaartje en design

Het mag wel duidelijk zijn dat niet alle apparaten tot de goedkope koelkasten met vriezer behoren. Voor sommige toestellen betaal je dus net iets meer. Bekijk voor jezelf welk budget haalbaar is en waar je precies naar op zoek bent. Wat zijn je verwachtingen? Bij eventuele twijfel kan het ook raadzaam zijn om de online reviews even door te nemen. En wie weet kun je zo nog wel een koelkast met vriezer aanbieding tegenkomen.

 

Koelkast met vriezer Reviews – Top 5

 

Is jouw koelkast aan vervanging toe of ben je op zoek naar een grote of milieuvriendelijke koelkast met vriesvak? Wij hebben voor jou de top 5 koelkasten met vriezer geselecteerd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een inbouw koelkast met vriezer of een Amerikaanse koelkast met vriezer. Misschien wil je wel een koelkast met een grote vriezer. Of ben je op zoek naar goedkope koelkasten met vriezer.

 

 

Bosch KGN33NL20

 

Deze koelkast met vriezer van Bosch is erg populair. Hij is van degelijke Duitse kwaliteit en uiterst betrouwbaar. Daarnaast beschikt hij over een royale koel- en vriesruimte van in totaal 192 liter netto

Deze koelkast met vriezer heeft een luxe RVS uitvoering. Het is een zogenaamd No Frost type. Ontdooien behoort daarmee tot het verleden. Hij is bovendien geluidsarm met  slechts 42 dB. Hoewel de energieklasse A+ niet de meest zuinige is, zal deze koelkast met vriezer zeker zuiniger zijn dan uw huidige.

In de review van onze klanten geven zij aan zeer tevreden  te zijn over deze Bosch koelkast met vriezer. Met name wordt de praktische en ruime indeling geprezen evenals het design en de scherpe prijs. Kortom men ervaart deze Bosch koelkast met vriezer als een top product.

 

Koop bij bol.com (€399)

 

 

 

 

Primo- Mini Koelkast

 

Beschik je niet over een grote keuken of heb je een eenpersoons huishouden? Dan is dit misschien wel de beste koelkast met vriezer voor jou. Met deze koelkast met vriezer kun je toch je levensmiddelen en drankjes koel houden. Door zijn geringe hoogte van 50 cm is hij makkelijk plaatsbaar.

De deur is omkeerbaar en de pootjes zijn verstelbaar. Deze Primo-Mini koelkast valt in de energie categorie A+. Hij heeft een regelbare thermostaat, waarmee de temperatuur op 5 standen afgesteld kan worden. Met een geluidsniveau van 41 dB is hij lekker stil.

De leuke prijs van dit apparaat zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt met een koelkast met vriezer aanbieding te maken te hebben. In de reviews brengen onze klanten een positief advies over de aankoop van deze mini koelkast met vriesvak. Zij hebben geen minpunten kunnen ontdekken. De kwaliteit wordt als verrassend goed ervaren en de prestaties als uitstekend.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Zanussi ZRG 15805WA

 

Ben je op zoek naar een niet te grote maar ook niet te kleine koelkast met vriezer? Dan is deze koelkast met vriezer wellicht dat wat je zoekt. Het gaat hier om een tafelmodel met compacte afmetingen. Ideaal wanneer de beschikbare ruimte voor plaatsing beperkt is.

Deze koelkast met vriezer heeft een breedte van 55cm en een hoogte van 85 cm. Daarmee is hij makkelijk in huis, in de caravan, of in je studentenkamer te plaatsen . Heel handig zijn de legplateaus en een groentelade. Het vriesvak heeft een royale inhoud van 18 liter.  Met een geluidsniveau van slechts 38 DB kan deze Zanussi als erg stil gekwalificeerd worden.

Onze klanten zijn erg blij met dit product. Koelen en vriezen doet hij uitstekend. Deze koelkast met vriezer is volgens vele kopers een goede, voordelige koop en een echte aanrader.

 

Koop bij bol.com (€199)

 

 

 

 

Bosch KGV 33VW31 Serie 4

 

Stel je hoge eisen aan een koelkast met vriezer, dan is deze Bosch koelkast met vriezer absoluut iets voor jou. Hij heeft een uiterst gunstig energieverbruik en valt in de energieklasse A++. Zijn vele voordelen, gekoppeld aan de Duitse kwaliteit van Bosch kun je spreken van een top product.

De inhoud van koel- en vriesruimte is respectievelijk 193 en 94 liter.  Deze koelkast met vriezer heeft een hoogte van 176 cm. Met zijn ruime vriesbox heb je de mogelijkheid je etenswaren extra snel in te vriezen. En wat dacht je bijvoorbeeld van het lage  geluidsniveau van slechts 39 dB?

Volgens de reviews van kopers die je voorgingen, wordt deze koelkast met vriezer als fraai en praktisch ervaren. Onder andere het handige flessenrek en de grote laden in het vriesgedeelte vindt men erg plezierig.

 

Koop bij bol.com (€411.63)

 

 

 

 

Siemens K124LV21FF inbouwkoelkast

 

Niet te groot, maar ook weer niet te klein is deze inbouw koelkast met vriezer van het bekende merk Siemens. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Typisch Duitse degelijkheid en zeer betrouwbaar zoals te verwachten van de producten van Siemens.

Deze inbouw koelkast met vriezer heeft zeer praktische en gangbare afmetingen van122x54x54 cm en een zeer laag geluidsniveau van 37 dB. Hij wordt geleverd in de kleur wit. De inhoud van 200 liter is royaal te noemen. Hij beschikt onder andere over een handig rek voor flessen.

Omdat dit product pas onlangs is opgenomen in het assortiment, beschikken we tot nu toe over slechts 1 review. Hierin wordt wel gesproken over een goede koelkast met vriezer voor een redelijke prijs.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status