fbpx

Beste koelkast met vriezer

Laatste update: 15.10.19

 

Koelkasten met vriezer test van 2019

 

 

Is jouw koelkast aan vervanging toe of ben je op zoek naar een grote of milieuvriendelijke koelkast met vriesvak? Wij hebben voor jou de top 5 koelkasten met vriezer geselecteerd. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een inbouw koelkast met vriezer of een Amerikaanse koelkast met vriezer. Misschien wil je wel een koelkast met een grote vriezer. Of ben je op zoek naar goedkope koelkasten met vriezer.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Bosch KGN33NL20

 

Deze koelkast met vriezer van Bosch is erg populair. Hij is van degelijke Duitse kwaliteit en uiterst betrouwbaar. Daarnaast beschikt hij over een royale koel- en vriesruimte van in totaal 192 liter netto

Deze koelkast met vriezer heeft een luxe RVS uitvoering. Het is een zogenaamd No Frost type. Ontdooien behoort daarmee tot het verleden. Hij is bovendien geluidsarm met  slechts 42 dB. Hoewel de energieklasse A+ niet de meest zuinige is, zal deze koelkast met vriezer zeker zuiniger zijn dan uw huidige.

In de review van onze klanten geven zij aan zeer tevreden  te zijn over deze Bosch koelkast met vriezer. Met name wordt de praktische en ruime indeling geprezen evenals het design en de scherpe prijs. Kortom men ervaart deze Bosch koelkast met vriezer als een top product.

 

Koop bij bol.com (€400)

 

 

 

 

Primo- Mini Koelkast

 

Beschik je niet over een grote keuken of heb je een eenpersoons huishouden? Dan is dit misschien wel de beste koelkast met vriezer voor jou. Met deze koelkast met vriezer kun je toch je levensmiddelen en drankjes koel houden. Door zijn geringe hoogte van 50 cm is hij makkelijk plaatsbaar.

De deur is omkeerbaar en de pootjes zijn verstelbaar. Deze Primo-Mini koelkast valt in de energie categorie A+. Hij heeft een regelbare thermostaat, waarmee de temperatuur op 5 standen afgesteld kan worden. Met een geluidsniveau van 41 dB is hij lekker stil.

De leuke prijs van dit apparaat zorgt ervoor dat je het gevoel krijgt met een koelkast met vriezer aanbieding te maken te hebben. In de reviews brengen onze klanten een positief advies over de aankoop van deze mini koelkast met vriesvak. Zij hebben geen minpunten kunnen ontdekken. De kwaliteit wordt als verrassend goed ervaren en de prestaties als uitstekend.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Zanussi ZRG 15805WA

 

Ben je op zoek naar een niet te grote maar ook niet te kleine koelkast met vriezer? Dan is deze koelkast met vriezer wellicht dat wat je zoekt. Het gaat hier om een tafelmodel met compacte afmetingen. Ideaal wanneer de beschikbare ruimte voor plaatsing beperkt is.

Deze koelkast met vriezer heeft een breedte van 55cm en een hoogte van 85 cm. Daarmee is hij makkelijk in huis, in de caravan, of in je studentenkamer te plaatsen . Heel handig zijn de legplateaus en een groentelade. Het vriesvak heeft een royale inhoud van 18 liter.  Met een geluidsniveau van slechts 38 DB kan deze Zanussi als erg stil gekwalificeerd worden.

Onze klanten zijn erg blij met dit product. Koelen en vriezen doet hij uitstekend. Deze koelkast met vriezer is volgens vele kopers een goede, voordelige koop en een echte aanrader.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Bosch KGV 33VW31 Serie 4

 

Stel je hoge eisen aan een koelkast met vriezer, dan is deze Bosch koelkast met vriezer absoluut iets voor jou. Hij heeft een uiterst gunstig energieverbruik en valt in de energieklasse A++. Zijn vele voordelen, gekoppeld aan de Duitse kwaliteit van Bosch kun je spreken van een top product.

De inhoud van koel- en vriesruimte is respectievelijk 193 en 94 liter.  Deze koelkast met vriezer heeft een hoogte van 176 cm. Met zijn ruime vriesbox heb je de mogelijkheid je etenswaren extra snel in te vriezen. En wat dacht je bijvoorbeeld van het lage  geluidsniveau van slechts 39 dB?

Volgens de reviews van kopers die je voorgingen, wordt deze koelkast met vriezer als fraai en praktisch ervaren. Onder andere het handige flessenrek en de grote laden in het vriesgedeelte vindt men erg plezierig.

 

Koop bij bol.com (€379)

 

 

 

 

Siemens K124LV21FF inbouwkoelkast

 

Niet te groot, maar ook weer niet te klein is deze inbouw koelkast met vriezer van het bekende merk Siemens. Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Typisch Duitse degelijkheid en zeer betrouwbaar zoals te verwachten van de producten van Siemens.

Deze inbouw koelkast met vriezer heeft zeer praktische en gangbare afmetingen van122x54x54 cm en een zeer laag geluidsniveau van 37 dB. Hij wordt geleverd in de kleur wit. De inhoud van 200 liter is royaal te noemen. Hij beschikt onder andere over een handig rek voor flessen.

Omdat dit product pas onlangs is opgenomen in het assortiment, beschikken we tot nu toe over slechts 1 review. Hierin wordt wel gesproken over een goede koelkast met vriezer voor een redelijke prijs.

 

Koop bij bol.com (€428)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status