5 Beste Koffers Test van 2021

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Koffers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Als je regelmatig onderweg bent of op vakantie gaat dan is een degelijke koffer werkelijk zo goed als onmisbaar geworden. Toch is het niet altijd makkelijk om een goede keuze te maken en dat heeft vooral te maken met het ruime assortiment. Zo zul je moeten beslissen over het formaat, het materiaal en tal van andere opties en mogelijkheden. Daarom willen wij het jou allemaal iets makkelijker maken en zijn we op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde toestellen. Zo haal je met de Samsonite Termo Young Spinner alvast een topproduct in huis. Dit product is bovendien volledig vervaardigd uit bijzonder duurzame en stevige thermoplastische kunststof. De Ceruzo handbagage ABS koffer hoeft alvast niet onder te doen. De koffer is duurzaam en stevig maar tegelijk licht van gewicht en daardoor makkelijk te verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Koffers koopgids

 

Wanneer je vaak reist of onderweg bent voor het werk dan is een koffer onmisbaar. Je kunt er al je bezittingen zoals kleding, schoenen, boeken en zoveel meer in opbergen en verplaatsen. Momenteel is er een ruim assortiment aan koffers zodat je zeker een model kunt vinden naar jouw wensen. Houd rekening met het type, het materiaal, de sluiting, de afmeting en het gewicht en natuurlijk ook de prijs.

 

 

Type koffers

De eerste koffers die op de markt kwamen waren standaard modellen gemaakt uit zwaar leer of textiel. De koffer had geen wieltjes of uitschuifbaar handvat, enkel een handvat uit leer of textiel. Uiteraard zijn er vandaag de dag veel meer aanbiedingen te vinden.

De gewone koffer uit leer is gemoderniseerd en is vervangen door een exemplaar uit kunststof of aluminium. Bovendien is de koffer voorzien van een handvat dat al dan niet uitschuifbaar is en twee of meer wieltjes. De standaard koffer is met andere woorden geëvolueerd naar een verrijdbare koffer die door velen ook wel de trolley genoemd wordt.

Ook reistassen worden steeds meer gezien als koffer. De vroegere reistassen zagen er veeleer uit als gewone sporttassen met twee stoffen handvaten of gewoon één grote riem die je over je schouder moest hangen. Vandaag zijn de reistassen geëvolueerd naar sporttassen op wieltjes voorzien van een uitschuifbaar handvat.

 

Materiaal

Koffers kunnen uit verschillende materialen gemaakt zijn. De koffers van vroeger die je bij een speciale koffer aanbieding eventueel nog kunt spotten zijn nog altijd gemaakt uit leer of textiel.

De hedendaagse modellen zijn gemaakt uit kunststof. Hierbij heb je de mogelijkheid tot koffers gemaakt uit de kunststof polycarbonaat dat zeer sterk en schokbestendig is of polypropyleen dat ook zeer sterk maar iets goedkoper is in vergelijking met het polycarbonaat. Vroeger werd er ook gebruik gemaakt van vinyl maar dit is een kwalitatief minder sterke kunststof. Een koffer gemaakt uit vinyl zal dus misschien wel tot de goedkope koffers behoren omwille van zijn mindere kwaliteit.

Sommige koffers en trolleys zijn gemaakt uit aluminium. Deze koffers worden over het algemeen beschouwd als duurzame koffers van een degelijke kwaliteit die sterk maar ook heel licht zijn. Daardoor behoren deze koffers zeker tot de beste koffers.

 

Sluitingen en sloten

De meeste koffers zijn sowieso voorzien van een onbeveiligd vergrendelsysteem waarmee je de koffer al goed kunt afsluiten, denk hierbij aan ritssystemen bijvoorbeeld. Naast dit onbeveiligd vergrendelsysteem beschikken de meeste hedendaagse koffers nu ook over een schuifslot met een sleuteltje of een ingebouwd cijferslot dat je zelf kunt instellen of veranderen.

Iets exclusiever is het TSA-slot, een systeem dat men ontwikkeld heeft voor de iets recentere reiskoffers. Het is een slot waarbij medewerkers op de luchthaven een loper hebben waarmee ze de sluiting zonder problemen kunnen openen en je bagage kunnen controleren. Het is zeker een aanrader aangezien het in steeds meer landen verplicht is om een reiskoffer met dit type sluiting te hebben.

 

Afmetingen en gewicht

Vroeger reisden mensen hoofdzakelijk met de auto of met de trein en was er niet echt een limiet op de afmetingen en het gewicht van je bagage. Vandaag reizen steeds meer mensen met het vliegtuig, en in tegenstelling tot reizen met de wagen moet je je hier wel aan bepaalde afmetingen en volumes houden. En daar houden ook steeds meer fabrikanten van koffers rekening mee.

Een handbagage bijvoorbeeld mag namelijk niet hetzelfde gewicht en formaat hebben als een koffer die meegaat in het bagageruim van het vliegtuig. Een koffer, reistas of kleine trolley die dienst doet als handbagage mag meestal niet meer dan 5 kg zijn. De afmetingen van een handbagage liggen gemiddeld rond de 55 cm lengte op 40 cm breedte op 25 cm diepte.

Een koffer die meegaat in het ruim van het vliegtuig mag vaak een gewicht hebben van 23 kg en de hoogte mag hierbij niet groter zijn dan 86 cm en de breedte niet meer dan 115 cm.

Een correcte aanbeveling is dat je ook best even de vliegmaatschappij contacteert aangezien elke maatschappij bepaalde normen heeft omtrent de afmetingen en het volume van de bagage.

 

 

Prijs

Doordat er zo een ruim assortiment aan koffers te vinden is, zal het ook niet verbazen dat er ook verschillende prijsklassen voorkomen. Het is belangrijk dat je zelf goed weet waar je naar op zoek bent en met welk doel je de koffer aankoopt.

Het is daarom aan te raden verschillende koffer aanbiedingen met elkaar te gaan vergelijken. Een koffer die gemaakt is uit aluminium bijvoorbeeld weegt veel minder dan een koffer die gemaakt is uit de kunststof polypropyleen maar zal hierdoor ook meteen veel duurder zijn.

 

5 Beste koffers (Reviews) van 2021

 

Voor iedere vakantie of verblijf buitenshuis is er een goede koffer nodig om al jouw toebehoren mee te kunnen nemen. Afhankelijk van wat je allemaal wilt meenemen, kun je het formaat bepalen. Een koffer moet stevig genoeg zijn om wat erin zit goed te beschermen. Kies daarom de beste koffer die bij jou past.

 

1. Samsonite Reiskoffer Termo Young Spinner

 

De Samsonite Termo Young Spinner reiskoffer van Samsonite is gemaakt van een thermoplastische kunststof voor een mooie uitstraling.

Het biedt verder veel ruimte en een goede bescherming dankzij de speciale kunststof waarvan het gemaakt is, de 3-puntsluiting dat is verzegeld door een TSA slot en de overige verzonken componenten. Dit product heeft aan de bovenkant en aan de zijkant een handvat. Aan de onderkant bevinden zich 4 soepele draaibare wielen en er is een tussenschot met een ritsvak.

De Termo Young Spinner behoort zeker niet tot de categorie van goedkope koffers als dat het aspect is waarop er wordt gelet. Het is toch zo dat alle gebruikers een positieve review hebben geplaatst voor deze reiskoffer. Voor hen is dit product heel praktisch en uitstekend in kwaliteit. Het is duurzaam en ziet er professioneel uit. Overigens valt er niets over te klagen.

Als je vaak op reis gaat dan is een degelijke koffer best wel een goede aanbeveling. Met dit model van het bekende en misschien ook wel het beste merk Samsonite haal je een handige reiskoffer in huis. Het lijkt ons dan ook een goed idee om samen even op zoek te gaan naar de voor- en nadelen van het toestel.

Voordelen
Materiaal:

deze prachtige reiskoffer is voor het grootste gedeelte vervaardigd uit een degelijke en duurzame thermoplastische kunststof. Dit zorgt meteen ook voor een stijlvolle uitstraling.

Veiligheid:

deze reiskoffer is bijzonder goed beveiligd. Zo is er onder andere een 3-puntsluiting voorzien. Deze sluiting is bovendien verzegeld met behulp van een handig TSA slot.

Comfort:

de transportwieltjes zorgen ervoor dat je de koffer op een eenvoudige manier kunt verplaatsen. De handgrepen bieden dan weer extra comfort.

Nadelen
Budget:

jammer genoeg zul je deze koffer niet meteen tussen de goedkope reiskoffers hoeven te verwachten. Het is dus niet voorzien van de laagste prijs.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Ceruzo handbagage koffer 30 liter

 

De Ceruzo ABS is een super lichte handbagage koffer die klein genoeg is om als handbagage mee te nemen in de cabine. Deze koffer is gemaakt van harde kunststof van ABS en het is heel stevig en duurzaam.

Dit product heeft 4 zwenkwielen die 360 graden draaibaar zijn en aan de binnenkant van deze koffers is er een afsluitbaar vak en pakbanden. Er is een ingebouwd cijferslot en een aluminium trekgreep die gemakkelijk uitschuifbaar is. Deze trolley heeft aan de bovenkant ook een stevige handgreep.

Dit product is voor de meeste gebruikers een koffer aanbieding, want naast de goede prijs en de goede kwaliteit is het ook een blikvanger. Verder is het heel eenvoudig om te gebruiken en het voldoet aan al de verwachtingen van deze personen. Het voldoet voor een handvol gebruikers niet aan alle verwachtingen.

Ook met de koffer van Ceruzo mag je rekenen op een product van uitstekende kwaliteit. In vergelijking met het voorgaande toestel zul je merken dat deze koffer iets compacter is. Daardoor is dit model ideaal om mee te nemen als handbagage op het vliegtuig bijvoorbeeld.

Voordelen
Materiaal:

deze reiskoffer is vervaardigd uit bijzonder harde en stevige kunststof meer bepaald ABS. Bovendien is het ook heel erg duurzaam en kan deze koffer zeker tegen een stootje.

Comfort:

je kunt het handvat van de koffer uitschuiven. Daarnaast zijn er ook 4 zwenkwielen voorzien zodat je de koffer gemakkelijk kunt verplaatsen.

Prijs en design:

voor heel wat kopers is de prijs van deze koffer zeker en vast goed. Ook het design en de vormgeving spreekt heel wat gebruikers meteen aan.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een beperkt aantal kopers is niet helemaal overtuigd van de voordelen en de kwaliteit van deze koffer.

Koop bij bol.com (€37.19)

 

 

 

 

3. Travelz Big Bars Handbagagekoffer 55 cm

 

Deze koffer is voorzien van een wereldwijd erkend TSA slot, dat verplicht is in sommige landen. Het trolleysysteem van deze koffer heeft 4 draaibare wielen.

Je kunt dit product gebruiken als handbagage of als klein koffer materiaal, want het is licht van gewicht. Deze koffer heeft een lengte van 20,8 centimeter dat ingedrukt kan worden tot 20 centimeter, een breedte van 40 centimeter en een hoogte van 55 centimeter met een inhoud van 35 liter.

Het slot van dit product valt tegen en het is voor enkele gebruikers teleurstellend om een bepaalde verwachting te hebben voor een product, maar iets totaal verschillends te beleven. Dit is niet de ervaring van de overige gebruikers, want zij geven goed advies voor dit product. Deze koffer is gebruiksvriendelijk en het is heel efficiënt. Ook zijn de kwaliteit en de prijs van dit product naar hartenwens.

Met deze koffer van het bekende merk Travelz mag je volgens heel wat kopers zeker zijn van een duurzaam product. Dit product kun je bovendien zowel als reiskoffer alsook als gewone handbagage gebruiken. Je hebt dus verschillende mogelijkheden indien je besluit om deze koffer aan te kopen.

Voordelen
TSA slot:

de koffer is voorzien van het TSA slot. Dit is een slot dat niet alleen wereldwijd erkend is maar in heel wat landen bovendien ook verplicht is.

Comfort:

het toestel is voorzien van een uitschuifbare handgreep en 4 handige zwenkwielen. Op die manier is het meteen iets eenvoudiger om de koffer te transporteren.

Formaat:

deze koffer is voorzien van een totaal volume van maar liefst 35 liter. Daardoor kun je dit model zowel als reiskoffer alsook als standaard handbagage gaan gebruiken.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts een bijzonder kleine minderheid van de kopers is niet zo tevreden met deze koffer. Zo zou het slot niet naar behoren werken en dat vinden ze best wel jammer.

Koop bij bol.com (€44.95)

 

 

 

 

4. Top Lite Vlinders Reistas Trolley Koffer

 

De Top Lite trolley koffer van Top Line heeft over de hele tas leuke vintage vlinders. Door het design ziet dit product er mooi en hip uit.

Dit product heeft een uittrekbare trekstang met een lengte van 52 centimeter, handvatten aan de bovenkant en ook aan de zijkant. Het heeft ook 4 compartimenten, waarin jij al jouw spullen op een ordelijke manier kunt opbergen. Het heeft voordelige ritsvakken en het voldoet aan de toegestane groottes voor handbagage van de meeste landen. Dit product heeft een volume van 36,5 liter. Deze koffer beschikt over 2 wielen en handige rust pootjes.

Voor de gebruikers van deze koffer is dit een topproduct, want het ziet er vrij praktisch uit en het is van goede kwaliteit. Het ziet er heel mooi uit en het is gemakkelijk om te gebruiken. Deze koffer heeft ook een heel gunstige prijs. Zij raden dit product daarom aan.

Met deze Top Lite trolley koffer van het bekende en sterk gewaardeerde merk Top Line haal je niet alleen een degelijk product maar meteen ook een echte blikvanger in huis. De koffer heeft een lichte paarse kleur en is afgewerkt met een heleboel leuke en vrolijke vlindertjes. Je zult je koffer dus meteen kunnen herkennen wanneer je met het vliegtuig op reis vertrekt.

Voordelen
Comfort:

het toestel is voorzien van een uitschuifbare trekstang en enkele handige handvatten. De wieltjes zorgen ervoor dat het gemakkelijker is om de koffer te verplaatsen. Verder zijn er ook handige rust pootjes voorzien.

Formaat:

deze reiskoffer beschikt over een totale inhoud van maar liefst 36,5 liter. Je kunt dit toestel dus ook gewoon als handbagage gebruiken. Er zijn verder ook heel wat compartimenten voorzien.

Nadelen

We merken dat de kopers duidelijk bijzonder tevreden zijn over deze koffer. Ze raden het product ook meteen aan iedereen aan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Marvel legends spinner alfatwist marvel comics

 

De Marvel legends spinner is vervaardigd uit een unieke kunststof van ABS. Het is zeer stevig, maar het is toch ook heel erg licht van gewicht. Dit product voldoet aan de internationale norm van handbagages.

De Marvel legends heeft een lengte van 55 centimeter, een breedte van 35 centimeter en een hoogte van 25 centimeter. Het heeft een licht gewicht van 2,7 kg en een volume van 32 liter. Dit product beschikt over 4 wielen die de koffer de mogelijkheid biedt om 360 graden te draaien.

De enige gebruiker is vol lof voor deze koffer en geeft er ook positief advies voor. Het is terecht ook, want als je let op de beoordeling van deze persoon kun je tot de conclusie komen dat deze koffer eenvoudig is om te gebruiken. Voor het kind is het comfortabel en het ontwerp is op zichzelf staand.

Tot slot is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de Marvel legends spinner koffer. Dit model is afkomstig van het merk American Tourister. De koffer ziet er heel apart en uniek uit. Het is dan ook een echte blikvanger en ideaal voor de durvers. Hieronder kun je alvast even de eigenschappen van deze koffer rustig bekijken.

Voordelen
Materiaal:

deze koffer is helemaal gemaakt uit een bijzonder stevige en duurzame kunststof van ABS. Je zult dus merken dat de koffer zeker tegen een stootje kan maar toch behoorlijk weinig weegt.

Formaat:

deze koffer is maar liefst 55 cm lang, 35 cm breed en 25 cm hoog. Verder heeft het een totale inhoud van maar liefst 32 liter.

Nadelen
Design:

de koper is duidelijk tevreden met deze koffer. Toch vermoeden we dat het design voor andere potentiële klanten een tegenvaller zou kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

 

 

Kofferset reviews 

 

 

 

Travelz 4 Delig

 

De Travelz – Kofferset is 4 delig, waardoor je dus genoeg keus hebt wanneer je op reis gaat. De koffers zijn voorzien van een handig trolley systeem met 4 wielen.

Hierdoor is het gemakkelijk om met de koffers te reizen, want ze zijn zeer wendbaar. De wielen kun je ook helemaal losmaken en de koffers in elkaar opbergen om ruimte te winnen.

De koffers passen zonder de wielen precies in elkaar. Heel erg handig en ruimtebesparend. Je kunt deze set in verschillende kleuren kopen.

Voor dit product zijn er tot nu toe alleen positieve reviews te lezen, want alle kopers zijn tevreden met dit product. Het is een kofferset dat van goede kwaliteit is en ook duurzaam is. Het is handig in gebruik en heeft zeker ook een goede prijs. Voor deze kopers is het dus een top product.

Wanneer je vaak op reis gaat dan is het belangrijk dat je al je spullen veilig kunt opbergen. Dan kunnen wij je aanraden deze kofferset van Travelz zeker eens te bekijken. Aan de vele reacties te zien zouden we zelfs durven vermoeden dat het misschien wel tot de populairste koffersets behoort.

Voordelen
Design:

de kofferset is beschikbaar in maar liefst 6 verschillende kleuren. Zo kies jij gewoon de koffers die jij het mooiste vindt en die het beste bij jouw persoonlijkheid passen.

Comfort:

de koffers zijn voorzien van wieltjes zodat jij de koffer heel gemakkelijk kunt verplaatsen zonder veel kracht te gebruiken. Ook het verstelbare handvat biedt extra comfort tijdens de reis.

Opbergmogelijkheid:

wanneer je niet reist, dan kun je de koffers op een heel eenvoudige manier opbergen. Door de wielen in te klappen, passen de koffers eenvoudigweg in elkaar. Zo bespaar jij heel wat plaats.

Nadelen
Kwetsbaar:

niet iedereen blijkt even enthousiast. Volgens één enkele koper gaan de wielen niet zo lang mee. Verder had er ook nog een extra opbergvak in de koffers mogen zitten.

 

 

 

 

 

VidaXL 5 Delig

 

Met de vidaXL – Kofferset 5-delig wordt reizen nu gemakkelijker dan ooit. Dit is een kofferset die je voor elke trip of vakantie kan gebruiken. Gaat u naar het buitenland, dan kunt u gebruik maken van de drie koffers die voorzien zijn van handige wielen. Op zo een manier kunt u comfortabel reizen.

Gaat u gewoon voor een weekendje weg, dan kunt u gebruikmaken van de weekendtas. Er is ook een handige toilettas erbij waarin u al uw toiletartikelen kunt zetten.

Een deel van de kopers is wel tevreden met dit product. Voor hen heeft dit product een goede kwaliteit en is het handig in gebruik, omdat het vooral verschillende maten heeft.

Het is verder ook licht van gewicht en de koffers zijn ruim. Sommige kopers vinden dat het een slechte kwaliteit heeft en dat dit product niet duurzaam is. De koffers zijn gemaakt van materiaal van slechte kwaliteit.

Deze kofferset van vidaXL bestaat maar liefst uit 5 verschillende delen. Zo kun je zonder problemen met het hele gezin op reis vertrekken. VidaXL is zeker één van de bekendere merken en misschien voor sommige personen ook wel het beste merk. Laten we dus even naar de voor- en nadelen van deze kofferset kijken.

Voordelen
Formaat:

deze kofferset bestaat uit maar liefst 5 verschillende delen. Dit maakt deze kofferset daarom geschikt om zowel tijdens een korte alsook langere reis te gebruiken.

Comfort:

het ontwerp van dit product is hoofdzakelijk gericht op comfort. Dankzij de wieltjes kun jij de koffers gemakkelijk overal verplaatsen. De uittrekbare handvatten bieden nog dat tikkeltje meer comfort.

Handig in gebruik:

bij de aankoop krijg je er meteen ook een toilettas en handige reistas bij. Daarnaast is het mogelijk om de koffers handig op te bergen door ze in elkaar te plaatsen.

Nadelen
Wielen:

de kofferset voldoet jammer genoeg niet aan de verwachtingen van alle kopers. De wieltjes vormen het grootste probleem doordat ze niet heel soepel zijn en sneller stuk gaan.

 

 

 

 

Tectake Kofferset

 

De Tectake – Kofferset zet er mooi uit en is een geweldig product. Deze set bestaat uit 3 koffers in de formaten XL, L en M. De binnenkant van de koffers heeft een handige indeling, zodat jij bepaalde spullen apart van elkaar kunt inpakken. Het heeft een spangordel en net om alle spullen op hun plek te houden.

Voor gemak heeft het aan twee zijden handgrepen die stevig zijn en van aluminium gemaakt zijn. Verder heeft het 4 rubberen wielen die je nauwelijks kunt horen en die 360 graden draaien.

Het overgrootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product en zij geven er positief advies over. Het is een product van goede kwaliteit en het heeft ook een redelijke prijs.

Het is handig in gebruik en heeft een fraai design met een mooie kleur. De koffers zijn ook nog licht van gewicht. Enkele kopers vinden dat dit product van slechte kwaliteit is.

Met deze kofferset van het merk Tectake haal je zeker en vast een blikvanger in huis. De opvallende roze kleur maakt de set ideaal voor vrouwen en meisjes. Deze unieke en felle kleur zal er ook voor zorgen dat jij je bagage op de luchthaven veel sneller opmerkt.

Voordelen
3-delig:

deze kofferset bestaat uit maar liefst 3 verschillende delen. De 3 koffers hebben elk een andere maat namelijk M, L en XL. Dit maakt ze geschikt om zowel tijdens korte alsook lange reizen te gebruiken.

Handig in gebruik:

de koffers zijn gericht op het comfort van de gebruiker. De binnenkant van de 3 koffers is voorzien van een handige indeling. Zo is het gemakkelijker om je spullen op te bergen. Er is ook een spangordel en een net voorzien waardoor alle spullen tijdens de reis veilig en goed vast blijven zitten.

Comfort:

de handvatten maken het veel eenvoudiger om de koffers te verplaatsen. Dit comfort wordt nog extra verhoogd dankzij de 4 wielen uit rubber. Bovendien kun je de wielen tot 360 graden draaien.

Nadelen
Matige kwaliteit:

voor één enkele persoon zijn de koffers te kwetsbaar en dus van een matige kwaliteit.

 

 

 

 

 

Kofferset 3 Delig Reno

 

De Kofferset – 3 delig – Reno bestaat uit mooie en hardschalen koffers die rood en zwart van kleur zijn. Dit product is voorzien van 4 wielen en een uitschuifbare trekstang.

Hierdoor is dit product gemakkelijk om te gebruiken. Het is ook handig in gebruik doordat het aan de binnenkant spanbanden en een tussenschot met een rits heeft. Er is ook een aparte vak met rits voor kleine accessoires.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope koffersets. Voor dit product is er tot nu toe maar 1 review geplaatst.

Deze koper is tevreden met dit product. Het is een set van degelijke kwaliteit en het is handig in gebruik door de indeling dat het heeft. Het enige minpunt is dat er geen TSA slot aanwezig is, maar die kan voor weinig geld apart aangeschaft worden.

Deze 3 delige kofferset zul je niet meteen tussen de goedkope exemplaren hoeven te zoeken. Dit komt omdat deze kofferset van het merk Benzi helemaal niet over de laagste prijs beschikt. Toch biedt het heel wat mogelijkheden. Laten we deze even bekijken en afwegen tegenover de eventuele nadelen ervan.

Voordelen
Design:

de kofferset is beschikbaar in 3 verschillende kleuren. Je kunt dus kiezen voor de kleur die jij het liefste ziet.

Veiligheid:

de 3 koffers zijn allemaal voorzien van een ritssluiting waarmee je de koffer gemakkelijk kunt afsluiten. Verder zijn ze ook uitgerust met een extra cijferslot. Op die manier blijft de inhoud van je koffer extra beschermd.

Gebruiksgemak:

de wieltjes maken de koffers gemakkelijk verplaatsbaar en de uitschuifbare trekstang biedt net dat tikkeltje meer comfort. De koffers zijn binnenin ook uitgerust met tussenschotten en spanbanden.

Nadelen

Werkelijk alle gebruikers zijn helemaal enthousiast over deze kofferset en kunnen er helemaal geen minpuntjes aan ontdekken.

 

 

 

 

 

Enrico Benetti

 

De Enrico Benetti kofferset is gemaakt van stof en is voorzien van een ritssluiting rondom. Deze ritssluiting kan dan gemakkelijk op slot gedaan worden met het losse slot, dat meegeleverd wordt.

Deze koffers zijn voorzien van twee wielen en twee ritsvakken aan de voorzijde. In de ritsvakken kun je al je spullen zetten, dat je gemakkelijk bij de hand wilt hebben.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het wel een kofferset aanbieding. Ook voor dit product is er maar 1 review te lezen. De koper is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het heeft een fraai design.

Daarnaast heeft het ook een goede prijs. Het enige minpunt is dat het geen praktisch design heeft. De grootste koffer is niet groot genoeg voor een koffer met een inhoud van 25 kg.

Ook het merk Enrico Benetti staat bekend omwille van zijn uitgebreide collectie aan bagage en koffers. Deze kofferset bestaat uit 3 verschillende delen die handig zijn tijdens een korte of lange reis. Laten we even de sterke en minder sterke punten ontdekken.

Voordelen
Veiligheid:

alle 3 de koffers zijn voorzien van een ritssluiting. Je kunt de koffers daarnaast nog extra op slot doen dankzij het handige sleutelslot. Dit sleutelslot wordt bij de aankoop ook meegeleverd.

Comfort:

de binnenkant van de koffers is uitgerust met een ritsvak en spanbanden. De handvatten en de wieltjes maken de koffers nog net dat tikkeltje comfortabeler.

Nadelen
Niet praktisch:

één enkele koper vindt het design van de koffers niet zo heel erg handig.

 

 

 

» Verberg voorgaande informatie

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status