fbpx

Beste koffiepad

Laatste update: 15.10.19

 

Koffiepads test van 2019

 

 

Veel mensen hebben hun oude koffiepot met filter inmiddels vervangen door een Senseo koffiepad machine. Hiermee kun je ook eenvoudig één kopje of twee kopjes maken. Het voordeel hiervan is dat je kopje koffie altijd vers is. Wij hebben een aantal merken koffiepads voor je geselecteerd. Ook voor hen met een ander type koffiemachine hebben we een selectie gemaakt. Waar gaat jouw voorkeur naar uit en wat is voor jou de beste koffiepad.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Senseo Cappuccino koffiepads

 

Heb je een voorkeur voor cappuccino koffie met melk? Dan zou je voor deze senseo koffiepads kunnen kiezen. Ze vallen in de categorie goedkope koffiepads en vaak tref je ze ook aan als een koffiepad aanbieding.

Je bent duidelijk een liefhebber van een lekkere cappuccino met melk. maar je wilt niet zo’n overheersende smaak? Dan zijn deze cappuccino pads met milde smaak wel een echte aanrader voor jou. Voor een hele redelijke prijs drink je een heel lekker kopje koffie. Bovendien heb je hier duidelijk het gevoel dat je met een koffiepad aanbieding te maken hebt.

Klanten die dit product reeds kochten zijn erg tevreden over de kwaliteit. Je drinkt een prima kopje koffie voor een vriendelijke prijs. Er wordt hier gesproken van een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€22.99)

 

 

 

 

Douwe Egberts Aroma Rood 

 

De naam Douwe Egberts is al honderden jaren een begrip in de koffiewereld. Wie kent nou niet de bekende reclames met “je bent thuis waar je Douwe Egberts vindt….” Ook rood merk is al jaren een begrip. Wil je een ouderwets kopje koffie voor een hele schappelijk prijs? Met deze koffiepads haal je dat in huis.

De pads zijn prima voor één kopje koffie. Wil je even snel twee kopjes zetten, dan gebruik je er gewoon twee. Om de prijs hoef je het niet te laten. De gemalen koffie bevat cafeïne en de bonen zijn medium gebrand.

Kopers zijn uiterst tevreden. De overheerlijke smaak geeft je het nostalgische gevoel van Douwe Egberts thuis. Bovendien is de kwaliteit van deze goedkope koffiepads super en maakt dit tot een top product.

 

Koop bij bol.com (€23.8)

 

 

 

 

Kanis & Gunnink Regular

 

Ook Kanis & Gunnink is een begrip binnen de koffiewereld. Ooit in Kampen opgericht produceert deze leverancier al sinds 1897 een prima  koffie van ouderwetse Nederlandse kwaliteit. Niet voor niets de slogan. “Doe mij maar Kanis & Gunnink”. Het geurige aroma en de volle smaak zorgen voor een heerlijke start van de morgen.

De combinatie van de medium gebrande Robusta en Arabica bonen zorgen voor een volle en evenwichtige smaak. De koffie in de pad bevat cafeïne maar hoeft niet gescheiden te worden weggegooid. De koffiepad is geseald en isoleert daarmee de inhoud.

Klanten beoordelen dit product zeker als een aanrader. Veel kwaliteit voor weinig geld. De smaak is heerlijk en maakt daarmee het drinken van een kopje koffie geschikt voor ieder moment van de dag.

 

Koop bij bol.com (€43.99)

 

 

 

 

Icaf Crema ESE

 

Beschik je over een koffiemachine met ESE servings, dan zijn deze koffiepads geschikt voor jouw machine. Icaf is een wat minder bekende leverancier van koffie. Zij levert wel een hele goede kwaliteit koffie met fruitige aroma´s. Houd je van Italiaanse koffie, dan moet je deze espresso pads zeker eens proberen.

Deze koffiepads zijn speciaal bedoeld voor espresso en niet geschikt voor een Senseo apparaat. Zeker wel voor machines met ESE servings. Deze Italiaanse mengeling van exotische houtsmaken met geroosterde hazelnoten maakt koffie drinken tot een belevenis. Bij het drinken van een kopje koffie waan je je terug in Toscane.

Kopers van deze koffiepads zijn uiterst tevreden en geven zeker een positief advies voor aankoop. De koffiepads zorgen voor een stevige en krachtige smaak van de koffie met een mooie cremelaag. De pads zijn erg handig in gebruik en voldoen helemaal aan de verwachting.

 

Koop bij bol.com (€40.95)

 

 

 

 

Borbone Blauw Lungo

 

Wil je eens wat anders proberen? Deze koffiepads van het niet zo bekende bedrijf Borbone bieden je dat. Borbone is een origineel Napolitaans familiebedrijf dat op zoek is gegaan naar een zich onderscheidend product. En zij zijn daarin geslaagd!

De koffie in deze pads is medium gebrand en heeft een krachtige smaak. Heb je een voorkeur voor een chocolade-achtige smaak van je koffie. Dan zijn deze koffiepads zeker de moeite waard om eens te proberen. De combinatie van de zoetste bonen uit Afrika en de aromatisch milde bonen uit Brazilië maken deze koffiepads bijzonder. Je haalt er de originele Napolitaanse koffie mee in huis.

De mogelijkheden van en met koffiepads worden steeds uitgebreider. Deze koffiepads van dit kleine familiebedrijf zijn nog niet zo lang op de markt. Helaas beschikken wij dan ook nog niet over reviews van dit product.

 

Koop bij bol.com (€36.8)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status