Beste koffiezetapparaat

Laatste update: 14.07.20

 

Koffiezetapparaten test van 2020

 

Als je ’s morgens opstaat dan kan een heerlijk kopje zelfgemaakte koffie echt wel deugd doen. Met behulp van een degelijke en vooral duurzaam koffiezetapparaat hoef je dit kopje koffie ook helemaal niet te missen. We hebben dan ook een onderzoek gedaan om uit te zoeken wat nu de beste koffiezetapparaten van het moment zijn. In onze top 3 hieronder kun je dan ook een overzicht terugvinden van de 3 beste apparaten. Met het De’Longhi Magnifica S 20.110.B haal je een degelijk apparaat in huis en kun je bovendien kiezen uit verschillende koffiesmaken. Ook de Nespresso Magimix Inissia M105 zal je verrassen met de vele functies en mogelijkheden. Het toestel werkt op basis van handige koffiecups waardoor je dagelijks kunt genieten van een heerlijk kopje koffie.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Koffiezetapparaten koopgids

 

Voor een heerlijk en vers kopje koffie kan een koffiezetapparaat nodig zijn in huis. Het zal niet gemakkelijk zijn om te kiezen voor een koffiezetapparaat aangezien de beste koffiezetapparaten bijna overal te vinden zijn. Het ligt dus aan jou om de producten met elkaar te vergelijken en te kiezen wat je precies wilt. Hieronder worden enkele punten besproken om je te helpen met jouw keuze.

Prijs

 

Zoals dat bij alle producten het geval is, zullen ook bij deze apparaten de prijzen verschillen. Het is een aanbeveling om een goede vergelijking te maken tussen de verschillende apparaten, want je wilt niet meer geld uitgeven dan nodig is of dan het product daadwerkelijk waard is of niet.

Er zijn tegenwoordig zoveel gemakkelijke manieren om dat te doen, want je hoeft niet speciaal uit huis om de producten met elkaar te vergelijken. Je kunt gewoon lekker op de bank zitten en de verschillende aanbiedingen voor koffiezetapparaten bekijken. De koffiezetapparaten die veel functies bieden zijn meestal niet de goedkope koffiezetapparaten. Ook de apparaten die de naam hebben van een bekend merk, zullen niet goedkoop zijn.

Je zult dan misschien moeten overwegen om wat meer geld uit te geven, zodat je van meer functies kunt genieten. Met een beetje geluk kun je ook wel een koffiezetapparaat aanbieding vinden en toch ook wel genieten van een goed product dat genoeg opties biedt. De simpele apparaten kunnen een beetje goedkoper zijn, maar dat hoeft het geval ook niet te zijn.

 

 

Type

 

De apparaten zullen niet alleen in prijs verschillen, maar misschien ook in kleur, omvang, vermogen, functies etc. Zo heb je ook verschillende soorten apparaten. Je hebt koffiezetapparaten waarbij je verse bonen kunt gebruiken om koffie te maken.

Daarnaast heb je ook de apparaten waarbij je gebruik moet maken van koffiepads of navulling capsules. Je hebt bijvoorbeeld ook apparaten die voorzien zijn van een melkschuimer. Je hebt apparaten die je gewoon handmatig moet bedienen en je hebt verder ook semi automatische en automatische koffiezetapparaten. Bij een apparaat dat je handmatig moet bedienen, ga je zelf de sterkte van de koffie moeten bepalen.

Dat kan een beetje moeilijk zijn voor de personen die niet zoveel ervaring hebben met het maken van koffie. De automatische machines kunnen gemakkelijk in gebruik zijn, maar kosten in de meeste gevallen veel meer geld. Een semi automatische koffiezetapparaat is dan de keus van de meeste mensen die niet teveel geld willen uitgeven aan zo een apparaat.

 

 

Omvang

 

Een ander belangrijk punt waarop je moet letten is de omvang van het product. Vooral als je iemand bent die van plan is om een paar koppen koffie per dag te drinken. In dat geval is het niet ideaal om een apparaat aan te schaffen die je elke keer moet wegzetten omdat je geen plek meer hebt op jouw aanrecht. Het is zeker handig als je het koffiezetapparaat gewoon op het aanrecht kan laten staan.

Hiervoor moet je dus een apparaat kiezen die zal passen op jouw aanrecht en aan de hand van de beschikbare ruimte die je hebt. Bij omvang moet je ook denken aan de inhoud van het waterreservoir en het aantal kopjes koffie dat je met zo een apparaat kunt maken. Het laatste wat je wilt is een groot apparaat op je aanrecht, waaraan je bijna niets hebt.

Let ook op de hoogte van de mok die je onder zo een apparaat kunt plaatsen en of je de hoogte kunt verstellen. Hoe meer functies zo een product heeft, hoe groter de omvang ervan waarschijnlijk gaat zijn.

Extra functies waarnaar je kunt uitkijken

 

Als je toch eenmaal van plan bent een koffiezetapparaat te kopen, dan kun je misschien kiezen voor 1 dat gelijk een paar extra functies heeft. Er zijn tegenwoordig tal van aanbiedingen voor wat betreft functies bij deze apparaten. Het is altijd leuk als je genoeg opties hebt met jouw apparaat.

Denk daarbij maar aan verschillende warme dranken die je kunt maken met hetzelfde apparaat. Of handige instellingen die je kunt gebruiken voor de ochtend, wanneer je niet zoveel tijd hebt. Zo heb je ook koffiezetapparaten met een verwarmingssysteem voor kopjes. Sommige apparaten zijn voorzien van een ingebouwde maalfunctie, waarbij je dan vers jouw koffiebonen kunt malen en gelijk heerlijke en verse koffie kunt maken.

Zo een apparaat is ook handig als het automatisch uitschakelt, want op zo een manier kun je energie besparen doordat het apparaat niet onnodig aan staat. Als je zult kiezen voor een apparaat dat voorzien gaat zijn van een kan, waarin het de koffie zal opvangen, kies dan voor een thermische kan. Hierdoor zal de koffie langer warm blijven.

 

 

Koffiezetapparaat reviews – top 5

 

 

Als je iemand bent die graag geniet van een kopje heerlijke en verse koffie, dan is het aangeraden om een koffiezetapparaat in huis te hebben. Met zo een apparaat kun je elke dag en op elk moment koffie zetten. Afhankelijk van het apparaat kun je ook kiezen wat voor soort koffie het is en hoe sterk het moet zijn. Bekijk de opties hieronder en kies voor het beste koffiezetapparaat.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

De’Longhi Magnifica S 20.110.B

 

Met het De’Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B koffiezetapparaat heb je genoeg opties om een kopje heerlijke en verse koffie te maken. Je kunt kiezen tussen espresso, lungo of cappuccino, waarbij je de sterkte en de temperatuur zelf kunt bepalen. Al dat kunt u doen met het efficiënte en eenvoudige bedieningspaneel van dit apparaat.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope koffiezetapparaten. Als je het aantal beoordelingen ziet die geplaatst zijn voor dit apparaat, dan kun je wel zeggen dat dit product veel verkocht wordt.

Het overgrootste deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Deze kopers geven positief advies voor dit apparaat en raden het aan. Andere kopers vinden het kwetsbaar en dat het een te kleine watertank heeft.

Dit koffiezetapparaat van het merk De’Longhi behoort zeker en vast tot de populairste toestellen als we de reviews bekijken. Dit kan zijn doordat het merk bij heel wat mensen ook bekend is omwille van zijn degelijkheid. Houd er wel rekening mee dat het één van de duurdere toestellen is.

Voordelen
Bedieningspaneel:

dit apparaat heeft een eenvoudig bedieningspaneel waarmee je verschillende soorten koffies kunt bereiden. Bovendien kies je de temperatuur en de sterkte helemaal zelf.

Cappuccino systeem:

dankzij dit systeem kun jij vanaf nu ook genieten van een heerlijke cappuccino wanneer jij dat maar wilt.

Gebruiksgemak:

verder beschikt het toestel over een waterfilter en een energiespaarstand. Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,8 liter en kun je er gemakkelijk uithalen om te reinigen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

enkele kopers zijn van mening dat het product te kwetsbaar is. Enkele andere gebruikers vinden dan weer dat de inhoud van het waterreservoir iets groter had mogen zijn.

Koop bij bol.com (€318.99)

 

 

 

 

Nespresso Magimix Inissia M105

 

De Nespresso Magimix Inissia M105 heeft een inhoud van 0,7 liter en is goed om 1 kopje koffie klaar te maken. Dit apparaat is geschikt voor koffiecups en maakt lekkere koffie.

Met een druk op de knop kun je heerlijke espresso maken. Dit product heeft een mooie en moderne uitstraling en is zeker een aanwinst voor je keuken. Het heeft ook een compact design waardoor het niet veel ruimte in beslag neemt. Als je dit product koopt, krijg je 16 capsules om het uit te proberen.

Gelet op de prijs van dit product, dan lijkt het wel een koffiezetapparaat aanbieding en dat is het ook, want dit product heeft heel veel beoordelingen.

Het overgrootste deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het heeft ook een goede prijs. Dit apparaat is eenvoudig in gebruik en het maakt heerlijke koffie.

Kun jij ’s morgens vroeg ook zo genieten van een heerlijk kopje koffie? Dan heb jij geluk want met dit koffiezetapparaat van Magimix is dit mogelijk. Daarnaast ziet het toestel er ook heel stijlvol en elegant uit. Je kunt zelfs kiezen uit maar liefst 4 kleuren. Op die manier is er voor elk wat wils.

Voordelen
Inhoud:

dit koffiezetapparaat heeft een waterreservoir met een inhoud van 0,7 liter. Verder kun jij probleemloos 1 kopje heerlijke koffie per keer maken.

Gebruiksgemak:

het is een compact toestel dat je gemakkelijk kunt plaatsen. Je kunt het waterreservoir eruit halen en handig schoonmaken. Er is zelfs een opvangbakje voorzien waar je de capsules kunt in opvangen.

Nadelen
Kostprijs:

ondanks de vele voordelen, is het toestel voor één enkele gebruiker toch net iets te duur.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Philips Grind & Brew HD7765/00

 

Met het Philips Grind & Brew HD7765/00 koffiezetapparaat kun je nu elke dag heerlijke en verse koffie maken van versgemalen koffiebonen. Dit apparaat heeft een unieke en eenvoudige bedieningsknop, zodat het koffie zetten nu gemakkelijk wordt. Je kunt verse koffiebonen gebruiken en die met het apparaat malen, maar je kunt ook normale gemalen koffie gebruiken.

Met dit apparaat kun jij je koffie geheel naar eigen wens maken met de sterkte instelling. Let wel dat de koffie die eruit komt filterkoffie is en geen espresso. Dit apparaat is compact en zal dus niet te veel ruimte in beslag nemen in je keuken.

De meeste kopers zijn wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het maakt binnen de kortste tijd heerlijke koffie klaar. Enkele kopers zijn van mening dat dit apparaat teveel lawaai maakt bij het malen van de koffie en dat het een hoog verbruik heeft van koffiebonen.

Philips staat bij heel wat mensen bekend omwille van zijn kwaliteit en duurzaamheid. Daardoor vinden de meesten dat dit het beste merk is. Bovendien is het ook één van de minder dure toestellen. Als je dit toestel wilt aankopen, zul je dit zeker en vast aan een leuk voordeeltarief kunnen doen.

Voordelen
Budget:

in vergelijking met sommige andere producten uit onze lijst, is dit zeker een koffiezetapparaat aanbieding.

Formaat:

dit is eerder een compact koffiezetapparaat. Dit heeft dan weer als voordeel dat je helemaal niet veel ruimte hoeft te voorzien om het toestel te kunnen plaatsen.

Gebruiksgemak:

met één druk op de knop kun jij genieten van een heerlijk kopje koffie. Je kunt zowel gemalen koffie gebruiken alsook de koffiebonen laten malen door het apparaat. Verder bepaal jij helemaal zelf hoe sterk jij je koffie wilt.

Nadelen
Filterkoffie:

een eventueel minpuntje voor sommige gebruikers zou kunnen zijn dat het filterkoffie is en niet de typische espresso.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Krups Dolce Gusto Apparaat MiniMe KP1208

 

Heerlijke koffie kun je nu met de Krups Dolce Gusto Apparaat MiniMe KP1208 maken. Dit product is klein en compact, maar maakt heerlijke koffie klaar geheel naar eigen wensen.

Met de verschillende geprogrammeerde smaken kun je de koffie naar eigen smaak maken. Doordat dit product klein en compact is, neemt het niet veel ruimte in beslag. Het ziet er trouwens ook mooi uit, dus je kunt het gewoon op het aanrecht laten staan.

Als je de reviews leest, dan merk je dat het overgrootste deel van de kopers tevreden is met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik, want het heeft een eenvoudige bediening.

Deze kopers geven positief advies erover en raden dit product aan. Enkele kopers geven aan dat de cups een hoge prijs hebben. Sommige kopers vinden dit apparaat ook te duur.

Als je op zoek bent naar goedkope koffiezetapparaten dan hoef je enkel maar dit product van Krups eens te bekijken. In vergelijking met de andere 4 producten uit onze lijst, heeft dit toestel echt wel de laagste prijs. Uit de 4 beschikbare kleuren kies jij de kleur die jij het liefste ziet en het beste in jouw interieur past.

Voordelen
Waterreservoir:

dit koffiezetapparaat heeft een watertank met een volume van maar liefst 0,8 liter. Verder kun jij één kopje zelfgemaakte koffie per keer zetten.

Formaat:

doordat dit eerder een compact toestel is, hoef je helemaal niet zoveel plaats te voorzien. Verder kun je het ook handig opbergen.

Handig in gebruik:

je kiest zelf de smaak van je koffie dankzij de verschillende voorgeprogrammeerde smaken. Er is een automatische waterdosering voorzien en het toestel schakelt automatisch uit na 5 minuten.

Nadelen
Capsules:

enkele kopers vinden dat de capsules redelijk duur in aankoop zijn. Andere gebruikers vinden daardoor het totale kostenplaatje iets te hoog.

Koop bij bol.com (€79.99)

 

 

 

 

Siemens TK53009 Surpresso Compact

 

Voor het Siemens TK53009 Surpresso Compact koffiezetapparaat moet je verse koffiebonen gebruiken om heerlijke en verse koffie te maken. Dit apparaat heeft heel veel functies en is voorzien van alle gemakken. Je kunt met een druk op de knop heerlijke koffie of espresso maken, precies zoals jij het wilt.

Zo heeft het automatische reinigingsprogramma’s zoals een singlePortion® Cleaning functie die alle leidingen van het apparaat schoonmaakt en de calc’nClean die tegelijkertijd reinigt en ontkalkt. Het heeft ook een instelbare maalgraad. Het heeft verder een melkschuimer functie en een hete waterfunctie, waardoor je ook thee kunt maken met dit product.

Voor dit product zijn er tot nu toe alleen positieve reviews te lezen. Alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Dit product is ook zeker een voordelige koop. Voor deze kopers is dit daarom een top product.

Dit koffiezetapparaat van het merk Siemens zul je zeker en vast niet meer terugvinden tussen de goedkope apparaten. Dit komt omwille van de hogere prijs. Misschien staat de hoge prijs wel garant voor meer voordelen? Laten we dit even bekijken en tevens de eventuele nadelen overwegen.

Voordelen
Versheid:

bij dit apparaat worden je koffiebonen door het toestel zelf gemaald. Zo ben jij zeker van een heerlijk en vooral vers kopje zelfgemaakte koffie.

Keuzeprogramma’s:

je kunt kiezen om een normaal kopje koffie te maken. Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een heerlijke espresso of thee te bereiden. Bij dit toestel heb je een brede waaier aan keuzes.

Gebruiksgemak:

dankzij de reinigingsprogramma’s worden de leidingen van het koffiezetapparaat automatisch schoongemaakt. Verder is er ook een systeem om kalk te verwijderen en te voorkomen. Ook de maalgraad kun je helemaal zelf instellen.

Nadelen
Aankoopprijs:

de hoge prijs van dit toestel zou misschien wel eens een struikelblok kunnen zijn voor verschillende personen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Beste koffiezetapparaat

Leuk overzicht! Op onze website staat ook een leuk overzicht.

10top Team
Admin
10top Team
9 months ago

Hartelijk dank voor de positieve feedback!!!

DMCA.com Protection Status