fbpx

Beste kolomventilator

Laatste update: 15.10.19

 

Kolomventilatoren test van 2019

 

 

Wanneer het in de zomer te warm wordt, dan kan een verkoelend briesje echt wel welgekomen zijn. Een degelijke en duurzame kolomventilator is dan ook een meer dan goed advies. De verschillende reviews die door klanten geplaatst worden, kunnen je helpen te weten komen wat nu precies de beste kolomventilator is. Je kunt ook gewoon de top 5 hieronder even rustig bekijken. En wie weet zit er misschien wel een aantrekkelijke kolomventilator aanbieding tussen, die helemaal aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Tristar VE-5962

 

Ben je op zoek naar goedkope kolomventilatoren? Dan zullen we jou bij dit toestel moeten teleurstellen. Echter is het ook niet meteen de duurste kolomventilator uit onze top 5. Deze kolomventilator behoort toe aan het bekende merk Tristar en kan rekenen op heel wat positieve reacties van klanten.

Het is een vrij compacte kolomventilator die toch wel over een krachtig vermogen van 35 Watt beschikt. Hierbij heb je bovendien de mogelijkheid om te schakelen tussen 3 verschillende luchtstroom standen. Zo beslis je zelf of je kiest voor een intensieve koude luchtstroom of een zacht koel briesje. Het handvat maakt het makkelijker om deze kolomventilator te verplaatsen. En verder heeft men ook gedacht aan een handige beveiliging tegen oververhitting.

Slechts een kleine minderheid van de klanten is niet echt tevreden met het toestel. Zo zou deze kolomventilator toch behoorlijk wat lawaai maken. Echter zijn de meeste kopers overtuigd van de prijs en de kwaliteit van de ventilator.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Rowenta VU6620F0

 

Je kunt natuurlijk ook nog altijd kiezen voor deze kolomventilator van het bekende merk Rowenta. Je zult er misschien iets meer budget voor hoeven te voorzien, maar toch werd het product al verlaagd in prijs.

Het ontwerp van deze kolomventilator is vooral vrij smal en hoog. Zo heeft het toestel een lengte van 1 meter en een doorsnede van maximaal 28,5 cm. Het is een krachtig apparaat waarbij je kunt kiezen tussen 3 verschillende luchtstroom standen. Verder kun je deze kolomventilator ook makkelijk onderhouden. Zo is het mogelijk om het rooster aan de achterzijde van de ventilator, er zonder problemen af te nemen.

Men heeft bovendien ook gedacht aan een handige timer functie en de veiligheid van de gebruikers. Deze voordelen en kenmerken zorgen ervoor dat heel wat kopers niet alleen een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de gebruiksvriendelijkheid.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Airmate met afstandsbediening

 

Je kunt het jezelf ook een heel pak makkelijker maken natuurlijk. Door deze handige kolomventilator met meegeleverde afstandsbediening. Zo kun je de ventilator vanop een bepaalde afstand gewoon aan- en weer uitschakelen. Je hoeft hierbij niet van de bank of van je stoel te komen.

Het is een krachtige kolomventilator die je makkelijk en zonder problemen van de ene naar de andere ruimte kunt verplaatsen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een keuze te maken tussen de 3 beschikbare luchtstroom standen. Er is ook een 8-uurs timer functie aanwezig, net zoals je ook de windrichting kunt instellen en bepalen.

Ondanks het korte snoer, is de koper duidelijk tevreden over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Het loont dan ook de moeite om deze kolomventilator alvast even grondig onder de loep te nemen.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Air Naturel Fantasy

 

In vergelijking met de vorige kolomventilatoren uit deze lijst, zul je merken dat je voor dit apparaat best wat meer budget voorziet. Het toestel is afkomstig van het bekende merk Air Naturel en is afgewerkt in een neutrale elegante witte kleur.

Het is een hoge kolomventilator met een maximale lengte van zo’n 117 cm. Doordat deze kolomventilator zo hoog is, zul je merken dat het toestel zonder problemen een grote ruimte kan verkoelen. Bovendien is het apparaat voorzien van een krachtige motor die zo goed als geluidloos functioneert. Er zijn 3 luchtstroom standen beschikbaar waaruit je kunt kiezen: normaal, natuurlijk en slaapmodus.

Jammer genoeg kunnen wij jou nog geen verder advies geven over de ervaringen van gebruikers. Dit heeft vooral te maken met het ontbreken van online reacties. Laat je hierdoor echter niet afschrikken.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Loks Torenventilator

 

Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze kolomventilator van het merk Loks. Zodra je het prijskaartje ziet, zul je het gevoel krijgen dat het hier om een aanbieding gaat. En dat kan een pluspunt zijn voor heel wat klanten.

De kolomventilator heeft een totale lengte van maar liefst 80 cm en een maximaal vermogen van ruim 45 Watt. Je hebt hierbij de mogelijkheid om een keuze te maken tussen de 3 beschikbare luchtstroom standen. Dit kun je makkelijk doen met behulp van de draaiknop, die zich aan de bovenkant van de ventilator beschikt.

Bovendien heeft het toestel een snoerlengte van zo’n 140 cm en is er dus voldoende bewegingsvrijheid. Echter, durven wij vermoeden dat het hier om een vrij recent apparaat gaat. Dit zou kunnen verklaren waarom er nog steeds geen online beoordelingen door klanten zijn geschreven.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status