5 Beste koplampen Test Van 2020

Laatste update: 31.05.20

 

5 Beste koplampen (Reviews) van 2020

 

Koplampen zijn noodzakelijk bij eender welk type wagen. Toch zul je merken dat er heel wat verschillende soorten koplampen bestaan afhankelijk van het type wagen waarmee je rijdt. Kies je voor koplampen die op led werken? Of toch maar liever halogeen? Heel wat mogelijkheden en dus ook heel wat knopen die je zult moeten doorhakken. Bekijk de 5 topproducten hieronder alvast even en houd rekening met de online reviews en het advies van klanten. Vervolgens kun je er de voor jou beste koplamp uitkiezen.

 

 

1. Philips white vision H7 koplamp set auto-2 stuks

 

Ben je op zoek naar kwalitatieve koplampen tegen een mooi en betaalbaar prijskaartje? Bekijk dan alvast even dit product dat jou aangeboden wordt door het bekende merk Philips. De lage prijs doet vermoeden dat het hier wel eens om een koplamp aanbieding zou kunnen gaan.

Deze Philips white vision H7 koplampen worden telkens geleverd in een set van 2 afzonderlijke stuks. De lampen behoren tot het H7 type en hebben een maximaal vermogen van 55 Watt en een totale spanning van 12 Volt. De verbeterde helderheid in combinatie met het wittere licht zorgen ervoor dat je je veilig met de wagen kunt verplaatsen.

Bij de levering wordt ook een handige gebruiksaanwijzing meegeleverd, zodanig dat de installatie soepel en probleemloos verloopt. We merken vooral tevreden klanten op die niet alleen een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit maar ook over het fraaie design.

 

Koop bij bol.com (€31.45)

 

 

 

 

2. Philips X-treme Vision Koplampen H4 12V 2 stuks

 

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze koplampen jou worden aangeboden door Philips. Philips staat voor velen bekend vanwege de uitstekende kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. De verpakking telt maar liefst 2 afzonderlijke koplampen die tot het H4 lamptype behoren.

De maximale spanning van de koplampen bedraagt ongeveer 12 Volt. Dit maakt de lampen geschikt om zowel als grootlichten of als dimlichten te gebruiken. Daarnaast geniet je een maximaal bereik van maar liefst 130 meter. Deze superieure lichtbundel in combinatie met de verbeterde helderheid zorgen ervoor dat je je veilig kunt verplaatsen met de wagen. Bovendien hoef je je helemaal geen zorgen te maken want het product verbruikt weinig energie. Dit wordt tevens aangeduid met het A+++ energielabel.

Een blik op de online beoordelingen toont aan dat de meningen eerder verdeeld zijn. Zo zijn er verschillende klanten die de optimale kwaliteit een pluspunt vinden. Echter zijn er ook enkele kopers die van mening zijn dat de lampen vrij kwetsbaar zijn en bijgevolg ook sneller stuk gaan. Laat je hier niet door afschrikken.

 

Koop bij bol.com (€19.95)

 

 

 

 

3. HB5/9004 BI-Led Canbus koplampen Set 7.000 lumen Flex-cool

 

Ook wanneer je voor de koplampen van Immers ledlights kiest, kies je voor een kwalitatief en energiezuinig product. Het gaat hier om een Hb5 lamptype dat ideaal is om als dimlicht of grootlicht te gebruiken. Je geniet hierbij een maximum voltage van maar liefst 12 Volt en je hebt helemaal geen fitting nodig.

Wat het gebruik betreft, hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Het gemiddelde gebruik wordt geschat op amper 25 Watt, en dit zowel als groot- of dimlicht. Het feit dat het om een energiezuinig product gaat wordt ook aangeduid door het energielabel A++++ en is te danken aan het gebruik van ledlampen. Of je het nu als dimlicht of grootlicht gebruikt, de maximale lichtopbrengst blijf met 3500 lumen per lamp behoorlijk groot.

De koper reageert duidelijk bijzonder positief op het gebied van de kwaliteit en raadt het product dan ook meteen aan. Echter blijkt het prijskaartje toch wel een beetje een domper op de vreugde te zetten. Bekijk het even en oordeel vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€99.99)

 

 

 

 

4. AutoStyle Set Koplampen Subaru Impreza 2003-2005 incl. Angel-Eyes

 

Ben je in het bezit van een degelijke Subaru Impreza? Bij voorkeur uit het jaar 2003 tot maximaal 2005? En ben je toevallig op zoek naar een degelijke set koplampen? Dan alvast niet langer getreurd want wij hebben misschien wel de oplossing.

Deze set koplampen is speciaal ontworpen voor de Subaru Impreza. De zwarte behuizing oogt heel robuust en modern. De krachtige lichtbundel zorgt niet alleen voor een intense helderheid op de baan maar tevens voor een veilige verplaatsen. Echter is het wel belangrijk om te vermelden dat het product niet voorzien is van een E-keur.

Wanneer we de online beoordelingen bekijken dan merken we dat er tot op heden nog maar één koper een reactie heeft geplaatst. De klant is duidelijk verdeeld; enerzijds is de koper tevreden over het design maar anderzijds laat de kwaliteit toch wel wat te wensen over. Ook het prijskaartje is misschien wel een tikkeltje te duur.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Levay koplampen Led koplamp HB4 36W 6500K

 

Tenslotte is er nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke led koplamp die behoort tot de H7 lampen. Dergelijk type koplamp beschikt over een maximaal vermogen van 36 Watt en een mogelijke lichtopbrengst van maar liefst 4000 lumen. Je geniet dus van een intense en krachtige lichtbundel zodra het donker wordt op de baan.

Dit type koplamp wordt hoofdzakelijk gebruikt om grootlichten in de wagen te vervangen en beschikt over een spanning van 12 Volt. De koplampen zijn eenvoudig om te installeren en zorgen voor een mooi helder wit licht. Het product wordt telkens opnieuw geleverd in een praktische set die maar liefst 2 afzonderlijke lampen telt.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verdere informatie geven omtrent de gebruikerservaringen en/ of het advies van klanten. Dat heeft voornamelijk te maken met het gebrek aan online reviews. Laat je er in elk geval niet meteen door afschrikken maar neem de tijd om het product even rustig te bekijken. Bovendien zul je het product vast en zeker tussen de goedkope koplampen kunnen spotten vanwege de betaalbare prijs ervan.

 

Koop bij bol.com (€39.95)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status