Beste kruimelzuiger

Laatste update: 03.12.22

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Kruimelzuigers test van 2022

 

Met een kruimelzuiger haal je echt een degelijk apparaat in huis dat bijzonder handig is om te gebruiken. Doordat het draadloos is en compact kun je het toestel gemakkelijker verplaatsen. Ideaal om bijvoorbeeld je auto of sofa even schoon te maken. In onze koopgids geven we graag enkele tips mee om uit te leggen waar je zoal op kunt letten. In onze top 3 kun je dan een opsomming zien van de 3 beste kruimelzuigers van dit moment. Zo is de Black + Decker Pivot PV1820L-QW een zeer goede aankoop. Het is één van de krachtigere toestellen dat bovendien over een zelfreinigend filtersysteem beschikt. Ook met de Philips PowerPro Duo FC6162/02 mag je rekenen op een duurzame kruimelzuiger. Eigenlijk is het een 2-in-1 toestel aangezien het een steelstofzuiger is met daarop een handige kruimelzuiger bevestigd.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Kruimelzuigers koopgids

 

Een kruimelzuiger is uitermate geschikt om de eettafel of sofa mee schoon te maken. Tijdens het eten van een koekje of ander voedsel valt er altijd wel een klein stukje of enkele kruimels naast het bord. Met dit apparaat kun je deze resten gemakkelijk opzuigen. We bespreken even enkele belangrijke punten zoals de prijs, capaciteit, stofopvang, opbergmogelijkheden, zuigkracht en batterijduur.

Welke batterij is beter

 

De batterijduur van een kruimelzuiger of kruimeldief is belangrijk. Je wilt niet dat je apparaat na 10 minuten al uitvalt en dat je de batterij terug moet opladen. Het is dus belangrijk om te kijken naar de gebruikstijd van een toestel. De meeste modellen kunnen ofwel minder of meer dan 10 minuten lang werken.

Een kruimelzuiger kan verschillende soorten batterijen bevatten en de ene batterij heeft een langere gebruiksduur dan de andere. We maken een onderscheid tussen een Li-ion batterij, een Ni-Cad batterij en een NiMH batterij. De NiMH of Nikkel Metaal Hybride batterij is goedkoper maar presteren iets minder goed.

De toestellen met een Lithium-Ion of Li-ion batterij laden sneller op en verbruiken ook nog eens minder energie. Ze hebben meestal ook een sterkere zuigkracht. Een Li-ion batterij heeft ook een langere levensduur maar ze kosten wel meer dan andere batterijen. Ze wegen minder dus het zal het totale gewicht van je toestel naar beneden trekken.

Tenslotte is er nog de Nikkel Cadmium batterij die het goedkoopst is en die je in vele apparaten terugvindt. Deze batterij heeft echter een groot nadeel, het onthoudt de status van het opladen. Als je de batterij dus oplaadt voordat hij helemaal leeg is dan verlies je capaciteit.

 

 

Capaciteit of inhoud van de stofopvang en zuigkracht

 

Natuurlijk moet je ook rekening houden met de inhoud van de stof- of kruimelopvang. Je wilt natuurlijk dat je het apparaat zo lang mogelijk kunt gebruiken zonder het reservoir leeg te moeten maken. Een kruimeldief beschikt over een reservoir waar het stof en de kruimels in terechtkomen. Dit reservoir kan ook voorzien zijn van een stofzak die je eruit kunt halen om het weg te gooien, of je koopt een model met uitwasbare stofzak die je opnieuw kunt gebruiken.

Het is toch belangrijk dat je de kruimeldief geregeld leegt. Onderzoek heeft aangetoond dat de zuigkracht bij de meeste kruimelzuigers afneemt als het reservoir te vol zit. Als de filter verstopt raakt kan dit hetzelfde effect hebben dus maak ook geregeld de filter schoon.

Om een idee te hebben over de zuigkracht van je apparaat, kun je kijken naar het voltage van de batterij. Hoe hoger het voltage, hoe beter de zuigkracht van het toestel zal zijn. De voltages kunnen liggen tussen 2,4 Volt en 12 Volt of meer.

 

 

Voordelen van een kruimelzuiger

 

Het grootste voordeel van een kruimeldief is dat je er plaatsen mee kunt stofzuigen waar je met een gewone stofzuiger niet bij kunt. Denk bijvoorbeeld aan een vensterbank of tussen de randen van een sofa. Je kunt dit apparaat ook makkelijk even kort gebruiken en terug bewaren want het is draadloos.

Als je nog meer voordeel wilt halen uit een kruimelzuiger kun je opteren voor een apparaat dat ook nat kan zuigen. Zo kun je makkelijk gespilde drank van de vloer afzuigen. Je kunt ook verschillende mondstukken kopen die geschikt zijn om bepaalde resten op te zuigen. Zo bestaan er speciale accessoires om haren op te zuigen of een kierenmondstuk om lastige hoekjes te kunnen stofzuigen.

De meeste apparaten laadt je op via een oplaadstation die je aan de muur kunt monteren. Er bestaan ook modellen die je oplaadt via het stopcontact maar de eerste optie is interessanter. Je haalt het even van het oplaadstation om het te gebruiken en daarna plaats je het apparaat terug. Je zult nooit zonder batterij zitten.

Gebruiksgemak en prijs

 

Er zijn vele details die kunnen bijdragen aan het gebruiksgemak van een kruimelzuiger. Zo kun je bijvoorbeeld wieltjes hebben aan het mondstuk zodat je het toestel op de oppervlakte kunt laten rusten. Dit is vooral handig als je een zware kruimeldief gekocht hebt. Denk dus na over het gewicht van zo’n toestel want het is handiger als je het met één hand kunt bedienen.

Kies daarom beter voor een apparaat die werkt met een knop die je niet constant hoeft in te drukken. Kijk ook hoe makkelijk je het apparaat kunt schoonmaken, legen en opladen. Je wilt je leven natuurlijk makkelijker maken en niet moeilijker.

Je kunt een lijstje opmaken met de belangrijkste kenmerken die jij zoekt in een kruimelzuiger en daarna verschillende producten vergeleken online of in de winkel. Op het internet kun je mooie aanbiedingen vinden en je hoeft je dan ook niet te verplaatsen.

 

 

Kruimelzuiger reviews – Top 5

 

 

Het schoonmaken van je huis of auto hoeft niet meer zo lastig of vervelend te zijn. Als je een kruimelzuiger koopt, dan kun je met gemak je huis of auto schoonmaken. Doordat het klein en licht van gewicht is, kun je zelfs in lastige hoeken of moeilijk te bereiken plekken schoonmaken. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste kruimelzuiger.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Black + Decker Pivot PV1820L-QW

 

De BLACK+DECKER Pivot PV1820L-QW is een kruimeldief en is ideaal om thuis of voor de auto te gebruiken. Met deze kleine en krachtige stofzuiger heb je binnen de kortste tijd de ruimte om je heen schoongemaakt. Het heeft een Cyclonic Action zelfreinigend filtersysteem, dat ervoor zorgt dat de zuigkracht behouden blijft.

De stofzuiger heeft wel een compact design, maar het heeft ook wel genoeg opvangcapaciteit dankzij de cycloontechnologie. Het heeft een handig zijdeurtje die je kunt gebruiken om het stofreservoir te ledigen.

Het grootste deel van de kopers is wel tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft ook nog een goede prijs en een mooi design. Dit product heeft een hoge zuigkracht. Sommige kopers vinden dat het een te hoge prijs heeft en dat het ook teveel lawaai maakt.

Deze kruimelzuiger van het merk Black + Decker zul je niet meteen tussen de goedkope modellen hoeven te zoeken. Dit komt omdat dit exemplaar helemaal niet over de laagste prijs beschikt. Toch is het zeker één van de populairste kruimelzuigers als we de beoordelingen grondig lezen.

Voordelen
Zuigmond:

deze kruimelzuiger beschikt over een zuigmond die tot 200 graden kan draaien. Op die manier kun je zelfs de kleinste en moeilijkste ruimtes grondig schoonmaken.

Vermogen:

dit model beschikt over een 18V lithium-ion accu en mag je daardoor zeker tot de krachtige apparaten rekenen. Bovendien heeft deze kruimelzuiger slechts 4 uur nodig om volledig op te laden.

Gebruiksgemak:

als je delicate oppervlakken moet reinigen dan kun je dit met de zachte borstel doen. Er is verder ook een kierenzuiger voorzien. Zo kun jij probleemloos tussen autostoelen schoonmaken of gewoon jouw bankstel reinigen.

Nadelen
Prijskaartje:

er zijn heel wat sterke punten met dit product verbonden. Toch vinden enkele personen dat dit niet echt opweegt tegenover de toch wel bijzonder hoge prijs van het apparaat.

Koop bij bol.com (€99.39)

 

 

 

 

Philips PowerPro Duo FC6162/02

 

Met de Philips PowerPro Duo FC6162/02 steelstofzuiger wordt schoonmaken nu gemakkelijk. Dit product is licht van gewicht en is snoerloos, hierdoor wordt het gebruik ervan gemakkelijker. Het heeft een oplaadtijd van 16 uur, waarna je het voor 20 tot 25 minuten kunt gebruiken. Het heeft ook een handig afneembare kruimeldief die je kunt gebruiken voor plekken op een verhoging.

Gezien de prijs van dit product dan behoort het niet tot de categorie van goedkope kruimelzuigers. Toch heeft dit product aardig wat reviews gehad. Een deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Het heeft een krachtig zuigvermogen en je kunt gemakkelijk in hoeken schoonmaken.

Een deel van de kopers vindt de zuigkracht niet sterk genoeg en dat de accu niet lang meegaat. Voor hen heeft het een matige kwaliteit.

Zodra mensen de merknaam Philips horen vallen dan denken de meesten automatisch aan kwaliteit en duurzaamheid. Het zal dus ook niet verwonderen dat dit voor heel veel personen ook wel degelijk het beste merk is. Laten we toch even de voor- en nadelen van dit product grondig onder de loep nemen.

Voordelen
Design:

dit toestel is beschikbaar in 2 verschillende kleuren. Zo kun jij eenvoudigweg de kleur kiezen die jij het liefste ziet of die het beste in jouw interieur past.

Gebruikstijd:

nadat je de kruimelzuiger 16 uur hebt opgeladen, kun je het toestel met gemak 25 minuten lang gebruiken. Zo kun jij probleemloos alles schoonmaken.

Gebruiksgemak:

doordat het product weinig weegt, is het handig in gebruik. Bovendien is er geen snoer aanwezig wat het schoonmaken ook veel eenvoudiger maakt. Verder is er ook een kruimeldief bevestigd die je er heel gemakkelijk kunt afhalen.

Nadelen
Kwetsbaar:

voor sommige kopers is de zuigkracht van dit product net niet groot genoeg. Verder duurt het bijzonder lang om de accu op te laden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Dyson DC43H

 

De Dyson DC43H – Kruimelzuiger is een handig product voor het schoonmaken van uw woning of voertuig. Het heeft een oplaadtijd van 5,5 uur waarna je het ongeveer 20 minuten lang kunt gebruiken. Met de aan- en uitknop kun je ervoor zorgen dat je dit product langer kunt gebruiken wanneer het opgeladen is. Het is dus snoerloos en maakt het schoonmaken gemakkelijker.

Dit product komt met een standaard kierenzuiger voor het bereiken van moeilijk bereikbare plekken. Het heeft een boost knop waarmee je de zuigkracht voor ongeveer 8 minuten hoger kunt instellen.

Bijna alle kopers zijn van mening dat dit product een goede kwaliteit heeft. Het is eenvoudig in gebruik en past perfect. Het is een krachtige kleine stofzuiger dat licht van gewicht is. Een groot deel van de kopers is ook van mening dat dit product een te hoge prijs heeft. Sommige kopers vinden dat dit product een matige kwaliteit heeft.

Ben jij ook op zoek naar een handig apparaat waarmee je snel en vooral handig kunt schoonmaken. Dan hoef je zeker deze kruimelzuiger eens te bekijken. Bovendien behoort dit model tot één van de bekende merken namelijk Dyson. Dit doet vermoeden dat kwaliteit erg hoog in het vaandel wordt gedragen. Maar zouden er ook nadelen aan verbonden zijn?

Voordelen
Vermogen:

we durven stellen dat dit zeker tot de krachtige apparaten behoort. Dankzij een vermogen van maar liefst 22,2 V kun jij in een recordtijd schoonmaken. Daarnaast beschikt het toestel over een enorme zuigkracht in vergelijking met sommige andere modellen.

Kierenzuiger:

er is ook een uitschuifbare kierenzuiger voorzien. Zo kun jij vanaf nu feilloos kleine hoeken en kantjes gemakkelijk reinigen.

Gebruiksgemak:

nadat het apparaat is opgeladen, zul je merken dat je het gedurende 20 minuten probleemloos kunt gebruiken. Dankzij de aan- en uitknop verlies je helemaal geen stroom. Het apparaat schakelt namelijk uit op momenten dat je het niet gebruikt.

Nadelen
Batterij:

een aantal kopers ergeren zich aan het feit dat de batterij niet zo lang blijkt mee te gaan. Daarnaast is het ook een lastig karwei om het toestel te reinigen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Carpoint 12V/60W

 

Carpoint 12V/60W Autostofzuiger is een geweldig product. Het is een handig en klein product dat gelijk klaar is om te gebruiken. Je kunt het aan de sigarettenaansteker aansluiten van je auto en starten met schoonmaken.

Dit product kan ook water opzuigen. Het heeft een transparant stofreservoir en je hebt er geen stofzakken voor nodig. Het heeft ook een speciale plintzuiger van 31 mm lang. Het snoer van dit product is 3 meter lang, dus je kunt met gemak de achterbank van je auto schoonmaken.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een kruimelzuiger aanbieding. En dat is het ook voor de kopers, want ze zijn allemaal tevreden met dit product.

Het is van goede kwaliteit en is eenvoudig in gebruik. Gezien de prijs, dan is het zeker een voordelige koop. Deze kopers geven dus positief advies voor dit product.

Als jij toch liever een goedkope kruimelzuiger aankoopt dan kunnen wij jou enkel aanraden dit product van Carpoint eens te bekijken. Het beschikt namelijk over de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten uit onze lijst. Uit de beoordelingen leren we dat de lage prijs helemaal niets afdoet aan de kwaliteit van dit product.

Voordelen
Formaat:

dit is een eerder compacte kruimelzuiger en daardoor handig te gebruiken en op te bergen. Met een vermogen van 12 V kun jij probleemloos schoonmaken.

Stofreservoir:

dit toestel is voorzien van een transparant stofreservoir. Je hoeft geen stofzakken aan te kopen want die heb je dus helemaal niet nodig.

Handig in gebruik:

door de kruimelzuiger aan te sluiten om de sigarettenaansteker kun je het toestel veilig gebruiken. Zo kun jij er ook van profiteren om je wagen grondig te reinigen. Bovendien is het met dit toestel ook mogelijk om water op te zuigen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

niet iedereen is even overtuigd van dit product. Sommige gebruikers vinden dit toestel heel kwetsbaar en daardoor minder duurzaam.

Koop bij bol.com (€24.29)

 

 

 

 

Tristar KR-2156

 

De Tristar – Kruimeldief – KR-2156 is een aanwinst als het gaat om schoonmaken. Je kunt met deze stofzuiger zowel droog als nat stofzuigen.

Als je het op het basisstation plaatst, dan laadt het vanzelf op. Na het opladen kun je het ongeveer 15 minuten gebruiken. Heel handig om overal te gebruiken.

Het heeft een opvangcapaciteit van ongeveer 0,5 liter en een uitwasbare filter die je vaker kunt gebruiken. Handig is dat het met verschillende mondstukken meekomt zoals een borstel en een speciaal mondstuk voor vloeistof.

Het overgrootste deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Daarnaast heeft het een goede prijs en is het een prima kruimeldief. Sommige kopers vinden dat het een matige kwaliteit heeft en dat het lastig in gebruik is. Dit product is ook nog kwetsbaar.

Ook dit product van Tristar behoort zeker en vast tot de goedkopere kruimelzuigers. Als je er dus niet zoveel geld wilt aan uitgeven dan is het zeker de moeite waard om ook dit product eens van naderbij te bekijken.

Voordelen
Vermogen:

deze kruimelzuiger beschikt over een vermogen van ongeveer 7 V. Wanneer het toestel volledig opgeladen is dan kun je het gedurende 15 minuten zonder problemen gebruiken.

Bedieningspaneel:

er is een aan- en uitschakelaar voorzien zodat jij het toestel kunt starten en stoppen. Bovendien is er ook een indicatielampje dat zal aangeven wanneer je de batterij van het toestel eventjes moet opladen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

niet iedereen is helemaal overtuigd van dit product. Sommige gebruikers vinden de prijs net iets te hoog omdat het toch een zeer kwetsbaar product is.

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status