5 Beste Krulborstels Test van 2021

Laatste update: 15.09.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Krulborstels – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Heb je mooi stijl haar maar droom je al zo lang van heerlijke losse krullen? Of wil je liever fijne kleine krulletjes? Dan hoef je niet langer te twijfelen want een degelijke krulborstel kan alvast een oplossing bieden. We begrijpen dat het natuurlijk niet zo eenvoudig is om een keuze te maken uit het ruime assortiment krulborstels. En daarom zijn wij alvast even op zoek gegaan naar wat nu momenteel de 3 best beoordeelde borstels zijn. Zo blijkt de BaByliss Pro Diameter alvast een schot in de roos te zijn en geschikt voor zowel kort, lang alsook halflang haar. Ook wanneer je kiest voor de Remington Flexibrush Steam CB4N krulborstel mag je zeker zijn van een perfect functionerend apparaat. Deze krulborstel beschikt bovendien over een correcte verhouding tussen de prijs en de kwaliteit, volgens heel wat kopers.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Krulborstels koopgids

 

Je wilt er als vrouw natuurlijk altijd goed uitzien. Of je nu naar een sollicitatie moet of een trouwfeest of lekker gewoon thuis op de bank wilt hangen. Een krulborstel kan dan misschien wel een goede aanbeveling zijn voor jou. Toch is het niet altijd eenvoudig een keuze te maken uit de beste krulborstels. Daarom willen wij jou ook graag helpen in je zoektocht. Je zou bijvoorbeeld kunnen letten op het type, de prijs, de hulpstukken en accessoires en het gebruiksgemak wanneer je de krulborstels gaat vergelijken. Let ook zeker op de aanbiedingen. Het is altijd leuk als je met een koopje naar huis kunt gaan.

Het gebruiksgemak

Je zult je misschien wel afvragen waarom je nu precies een krulborstel nodig hebt. Wel, eigenlijk is het een heel handig toestelletje waarmee jij in een mum van tijd van kapsel en look kunt veranderen. Dit kan heel leuk zijn wanneer jij bijvoorbeeld binnenkort naar het trouwfeest gaat van je beste vriendin. Of misschien moet je volgende week wel een belangrijke sollicitatie doen. Kortom je wilt er gewoon altijd zo goed mogelijk uitzien als vrouw. En af en toe eventjes van kapsel veranderen doet wonderen.

Bovendien hoef je met een eigen krulborstel ook niet zo nodig meer naar het kapsalon te rennen. En je hoeft al zeker niet meer zo duur te betalen in het kapsalon. Je kunt je haren gewoon bij jou thuis krullen en ervoor zorgen dat je een feestelijke look creëert. Het is dus niet alleen bijzonder handig en comfortabel maar je spaart er ook een pak geld mee uit. En dat is uiteindelijk echt wel een groot pluspunt voor de meeste gebruikers die op zoek zijn naar een degelijke krulborstel.

 

De soort krulborstel

In je zoektocht naar de voor jou ideale krulborstel zul je merken dat er heel wat diverse types bestaan. Dit is uiteraard wel heel leuk maar het zorgt er natuurlijk ook wel voor dat het niet makkelijk wordt om er eentje uit te kiezen. Het kan handig zijn om je van te voren een aantal dingen af te vragen. Ben je op zoek naar een manuele krulborstel of wil je liever een elektrisch model.

Wanneer je een manuele of standaard krulborstel koopt dan zul je wel iets langer nodig hebben om je haar in model te brengen. Bovendien moet je een manuele krulborstel vaak nog combineren met een krachtig föhn toestel.

Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor een elektrische krulborstel. Deze hoef je wel iets duurder te betalen maar werken ook veel sneller en nauwkeuriger. De borstel geeft de warmte vanzelf af en zorgt voor mooie sierlijke krullen zoals jij wilt.

 

Mogelijke prijsklasse

Doordat er zoveel verschillende krulborstels bestaan, is het niet meer dan normaal dat er ook diverse prijskaartjes te zien zullen zijn. Zo heb je heel wat goedkope krulborstels net zoals je ook de dure exemplaren hebt. Je beslist uiteraard helemaal zelf hoeveel geld je er wenst aan te spenderen en vooral kunt aan spenderen. Het kan misschien een goed idee zijn om even na te denken over welke opties je graag hebben wilt.

Hoe meer opties en mogelijkheden het apparaat biedt, hoe duurder je het hoeft te betalen uiteraard. Je kunt misschien even de verschillende online reviews doornemen van klanten. Daarin geven de gebruikers een positief of een negatief advies over de verschillende krulborstels. Dit kan jou misschien wel helpen wanneer je het eventjes moeilijk vindt om een keuze te maken. Daarnaast raden wij jou ook aan om te letten op alle soorten promoties. Het kan maar zo zijn dat je een krulborstel aanbieding tegenkomt.

Vermogen, accessoires en extra kenmerken

In de informatie die we jou hiervoor al hebben verteld, wordt duidelijk dat sommige krulborstels iets meer opties en mogelijkheden zullen hebben. Sommige van deze opties kunnen echt een meerwaarde vormen terwijl andere functies veeleer een leuk extraatje zullen zijn. Zo kan het bijvoorbeeld handig zijn om te kijken naar het vermogen van de krulborstels. Je hebt krulborstels met een ruim vermogen van 1000 watt maar je hebt er ook met minder vermogen.

Wanneer je het vermogen bekijkt, is het een goed idee om rekening te houden met je eigen haartype. Verder zul je merken dat er ook meerdere snelheidsstanden kunnen zijn. Dit is uiteraard ook allemaal afhankelijk van het type krulborstel dat je besluit om aan te kopen en is dus heel persoonlijk. Het is ook altijd handig om uit te kijken naar een apparaat dat in slechts enkele seconden opwarmt.

Sommige krulborstels schakelen bovendien na enkele minuten automatisch uit wanneer ze niet gebruikt worden. Dit is niet alleen handig maar bovenal ook heel veilig. Tot slot is het ook leuk wanneer een krulborstel geleverd wordt in een mooi en aantrekkelijk opbergtasje.

 

5 Beste Krulborstels (Reviews) van 2021

 

Als vrouw wil je altijd verzorgd voor de dag komen maar indien er een trouwfeest is dan wil je toch net dat tikkeltje meer. Met een handige krulborstel slaag jij erin om een heel stijlvol en feestelijk kapsel te creëren. Omdat er momenteel heel veel keuze is, is het niet altijd eenvoudig om er de beste krulborstel uit te kiezen. Daarom hebben wij 5 topproducten geselecteerd op basis van de reviews en het advies van de gebruikers. Neem rustig de tijd om deze producten eens te bekijken en wie weet zit er zelfs een krulborstel aanbieding tussen.

 

1. BaByliss Pro Diameter BAB2675TTE 19mm Krulborstel

 

Een goeie krulborstel is er eentje die helemaal aan jouw wensen en verlangens tegemoet kan komen. Misschien kan dit exemplaar van het bekende merk BaByliss PRO wel wat voor jou zijn? Zo wordt hij gekenmerkt door een ruim vermogen van maar liefst 700 Watt en de mogelijkheid om te schakelen tussen 3 warmtestanden en evenveel snelheden.

De platen van de krulborstel zijn voornamelijk vervaardigd uit een combinatie van titanium en toermalijn. Dankzij z’n bijgevoegde keramische warmte-elementen wordt de warmte mooi en gelijkmatige over het haar verdeeld. Op die manier wordt eventuele beschadiging van het haar zoveel mogelijk vermeden. Een ionentechnologie waardoor antistatisch haar voorkomen wordt is jammer genoeg niet voorhanden.

Toch blijkt het de ideale krulborstel te zijn voor kort, halflang en lang haar en hierbij maakt het haartype helemaal niets uit. Wanneer we de online reacties bekijken dan zien we alleen maar positieve reacties van klanten verschijnen, wat resulteert in een mooie eindscore van 4,8 sterren.

Voordelen
Vermogen:

je zult zien dat de krulborstel zonder problemen een piekvermogen van wel 700 Watt kan behalen. Hierbij kun je gebruik maken van 3 warmte- en 3 snelheidsstanden.

Handig in gebruik:

de krulborstel is niet alleen voorzien van keramische warmte-elementen maar biedt ook diverse temperatuurinstellingen.

Materiaal:

voor de platen heeft men een beroep gedaan op duurzame materialen zoals titanium en toermalijn.

Diameter:

de doorsnede van de krulborstel wordt geschat op ongeveer 2 à 3 cm wat hem niet alleen geschikt maakt voor lang maar ook kort- en halflang haar.

Nadelen
Geen koude luchtstand:

ben je van plan om deze krulborstel aan te kopen dan is het belangrijk om te beseffen dat hij niet voorzien is van een koude luchtstand.

Koop bij bol.com (€34.42)

 

 

 

 

2. Remington Flexibrush Steam CB4N Föhnborstel

 

Indien je op zoek bent naar goedkope krulborstels dan kunnen wij jou zeker dit product van Remington aanraden. De voordelige prijs doet helemaal niets af aan de degelijkheid en de duurzaamheid van het toestel. En dit wordt ook bevestigd door heel wat kopers die positief advies geven over de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het product.

De krulborstel heeft slechts 60 seconden nodig om helemaal op te warmen en vervolgens kun jij aan je kapsel beginnen. De stoomfunctie is ideaal om je haar extra zacht en glanzend te maken. De keramische coating zorgt er dan weer voor dat de warmte gelijkmatig verdeeld wordt. Het draaibare snoer en de extra accessoires bieden net dat tikkeltje meer comfort.

Dit wordt ook beaamd door de meeste kopers die helemaal weg zijn van het product. Het enige puntje van kritiek is de gebruiksaanwijzing die niet zo heel duidelijk is.

Ook Remington is één van de populaire en misschien voor sommige klanten ook wel veruit het beste merk op het gebied van haarproducten. Toch is het altijd een goed idee om even stil te staan bij de verschillende kenmerkende eigenschappen van een product alvorens je het ook effectief aankoopt.

Voordelen
Keramische coating:

dankzij de aanwezigheid van de keramische coating zul je merken dat het de warmte mooi en gelijkmatig over het haar wordt verdeeld.

Budget:

in vergelijking met de andere 4 producten, kunnen we vaststellen dat deze krulborstel wel degelijk over de laagste prijs beschikt.

Stoomfunctie:

de krulborstel beschikt ook over een handige stoomfunctie die ervoor zorgt dat het haar zacht aanvoelt en er glanzend uitziet.

Handig in gebruik:

je hoeft amper 60 seconden te wachten alvorens je de krulborstel kunt gebruiken. Het meedraaiende snoer biedt uiteraard heel wat extra comfort.

Nadelen
Gebruiksaanwijzing:

een kleine minderheid van de klanten is echter niet helemaal overtuigd van de meegeleverde gebruiksaanwijzing.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel Temperatuur instelbaar

 

Tussen de goedkopere krulborstels zul je vast en zeker dit exemplaar van Braun kunnen spotten. Zo wordt de Braun Satin Hair 3 AS 330 krulborstel gekenmerkt door een maximaal vermogen van 400 Watt inclusief 2 verschillende warmtestanden. Hij is voornamelijk uit duurzaam plastic vervaardigd en wordt aangevuld met een 200 cm lang roterend snoer dat behoorlijk wat bewegingsvrijheid aanbiedt.

De borstel biedt een kleine doorsnede van maximaal 2 cm en wordt gekenmerkt door stevige kunststof haartjes. Je kunt gebruik maken van een temperatuurinstelling waarbij de minimale temperatuur 79 graden Celsius bedraagt. Je zult zien dat deze Braun krulborstel kan gebruikt worden bij kapsels met een verschillende lengte op voorwaarde dat het dun/fijn of normaal haar betreft.

Wanneer we de online reacties bekijken dan stellen we vast dat heel wat klanten tevreden zijn met hun aankoop. Zo zijn er toch heel wat personen die een positief advies geven over de duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en de voordelige prijs. Slechts één iemand vindt de kwaliteit eerder matig.

Voordelen
Haartype en lengte:

de krulborstel is geschikt voor mensen met dun en fijn haar maar kan ook gebruik worden bij normaal tot dik haar. Hierbij is de lengte van ondergeschikt belang.

Snoer:

je geniet een snoer dat ruim 200 cm lang is en overigens ook meedraaiend blijkt. Zo geniet je een optimale bewegingsvrijheid.

Handig in gebruik:

de krulborstel is niet alleen voorzien van diverse temperatuur- en warmtestanden maar beschikt verder ook over de mogelijkheid om de lucht evenredig te verplaatsen. Hij biedt overigens een doorsnede van maximaal 2 cm aan.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een blik op de online beoordelingen toont aan dat één koper misschien wel wat meer kwaliteit had verwacht.

Koop bij bol.com (€22.99)

 

 

 

 

4. Philips ProCare Airstyler HP8656/00 Multistyler

 

Philips behoort zeker tot de bekende merken en staat voor heel wat gebruikers garant voor kwaliteit en degelijkheid. Deze krulborstel van Philips kon dan ook niet in onze selectie ontbreken. Het is misschien niet meteen één van de goedkope krulborstels maar het loont zeker de moeite het toestel te bestuderen.

De prijs zou kunnen verklaard worden doordat het eigenlijk een 3 in 1 product is. Met deze krulborstel kun je namelijk ook je haar drogen, stylen en zelfs verzorgen. Dankzij de ionentechnologie ziet je haar er glanzend uit. De keramische coating zorgt dan weer voor een gelijkmatige verdeling.

Sommige gebruikers vinden het product bijzonder lastig te gebruiken en storen zich ook aan het lawaai. De overgrote meerderheid van de klanten is echter wel heel enthousiast over deze krulborstel. Laat je dus zeker niet afschrikken want misschien is dit wel het product waar jij al zo lang naar op zoek bent.

Het merk Philips kan alvast niet ontbreken aangezien het garant staat voor heel wat kwalitatieve en uitstekende krulborstels. Het is een multifunctionele krulborstel die garant staat voor heel wat opties en mogelijkheden. Laten we alvast even op zoek gaan naar de voordelen en de nadelen ervan.

Voordelen
3 in 1 product:

het is een multifunctioneel 3 in 1 product dat je haar niet alleen zal krullen maar ook in de eerste plaats zal drogen en zelfs verzorgen.

Keramische coating:

dankzij de aanwezigheid van de keramische coating mag je zeker zijn van een mooi en gelijkmatige warmteverdeling.

Ionentechnologie:

door gebruik te maken van de ionentechnologie wordt statisch haar vermeden.

Nadelen
Kostprijs:

als je deze krulborstel wenst aan te kopen, dan voorzie je maar beter iets meer budget.

Niet gebruiksvriendelijk:

slechts een bijzonder kleine minderheid van de kopers is echter van mening dat deze krulborstel helemaal niet zo eenvoudig te gebruiken is.

Koop bij bol.com (€46.99)

 

 

 

 

5. LifeGoods 3-in-1 Magic Brush Föhnborstel Multi Hair Styler

 

Wil je graag wat meer volume in je haar creëren of wil je liever eens een slag of steil haar? Dit alles kan zonder problemen worden bereikt met behulp van deze krachtige LifeGoods föhnborstel. Zo wordt de föhnborstel gekenmerkt door een ruim vermogen van maar liefst 1000 Watt en heb je hierbij de mogelijkheid om te kiezen tussen 3 snelheden én 3 warmtestanden.

De borstel is overigens ook nog eens uitgerust met een stel keramische platen die ervoor zorgen dat de warmte mooi en gelijkmatig over het haar wordt verdeeld. Hierdoor worden eventuele beschadigingen aan het haar zoveel mogelijk voorkomen. Dankzij de ionentechnologie kan statisch haar dan weer worden vermeden. Kortom, de moeite waard om hem minstens even te bekijken.

De föhnborstel is vervaardigd uit stevige materialen en werd afgewerkt in een opvallende zwarte met roze kleur. Dankzij het snoer van 200 cm lang geniet je bovendien voldoende bewegingsvrijheid om je haar zonder problemen te bewerken. We stellen dan ook vast dat de meeste klanten duidelijk tevreden zijn, alhoewel één enkele koper vindt dat de kwaliteit wel beter had gekund.

Voordelen
Gebruiksgemak:

het ruime vermogen zorgt ervoor dat het toestel snel gebruiksklaar staat. Bovendien heb je verder de optie uit 3 warmtestanden én maar liefst 2 snelheden.

Keramische coating:

dankzij de keramische coating waarover deze föhnborstel beschikt, ben je zeker van een gelijkmatige warmteverdeling.

Vermogen:

je kunt deze föhnborstel, met z’n totaal vermogen van 1000 Watt, makkelijk tot de krachtige apparaten rekenen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een blik op de online reviews toont aan dat slechts één klant niet helemaal overtuigd blijkt te zijn van de aangeboden kwaliteit.

Koop bij bol.com (€29.99)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Rowenta Brush Activ Premium Care CF9540 Föhnborstel

 

Met de Rowenta krulborstel zorg je maar beter voor iets meer budget aangezien het iets duurder is in vergelijking met de voorgaande 2 toestellen. Toch is de overgrote meerderheid van de klanten helemaal overtuigd.

De ionentechnologie waarover de krulborstel beschikt heeft een antistatische functie en zorgt voor een glanzend uitzicht. Bovendien wordt de warmte mooi en gelijkmatig over het haar verdeeld door middel van de keramische coating. De roterende borstel en de extra hulpstukken bieden iets meer comfort en zorgen ervoor dat jij zo de perfecte look kunt creëren.

Ondanks de hoge prijs, zijn zo goed als alle kopers helemaal tevreden over  de goede kwaliteit en de degelijkheid van de hulpstukken. Haast je dus zeker naar de winkel en aarzel niet om ons te laten weten wat jij van het product vindt.

Ook met de Rowenta krulborstel mag je volgens heel wat kopers zeker zijn van een uitstekend en degelijk apparaat. Bovendien zul je merken dat de krulborstel met heel wat handige accessoires en toebehoren wordt geleverd. En dat is natuurlijk altijd een aangenaam pluspunt en voor velen ook een meerwaarde.

Voordelen
Ionentechnologie:

de ionentechnologie zorgt er niet alleen voor dat statisch haar vermeden wordt, maar zal er bovendien ook voor zorgen dat het haar er nadien extra glanzend uitziet.

Keramische coating:

je kunt genieten van een goede en vooral bijzonder gelijkmatige warmteverdeling door de aanwezigheid van de keramische coating.

Comfort:

de krulborstel staat garant voor heel wat comfort dankzij de roterende borstel en de meegeleverde hulpstukken en accessoires.

Nadelen
Budget:

jammer genoeg zul je deze krulborstel niet meteen tussen de goedkope producten hoeven te verwachten.

 

 

BaByliss AS101E Krulborstel set

 

Met deze krulborstel van het bekende merk BaByliss tover jij je haar om in een heel feestelijk en stijlvol kapsel. Ideaal voor die bruiloft waar je misschien binnenkort wel naar toe hoeft te gaan.

Deze krulborstel heeft een vermogen van maar liefst 1000 watt en kun je daardoor gerust tot de krachtige apparaten rekenen. De ionentechnologie zorgt ervoor dat het haar niet statisch wordt en er heel verzorgd en glanzend uitziet. Je kunt kiezen uit verschillende snelheden en ook de temperatuur is eenvoudig te regelen. Het meedraaiende snoer en de verschillende hulpstukken zorgen voor extra comfort.

Soms zien we dat de meningen bij een product eerder verdeeld zijn zoals ook hier bij deze krulborstel het geval is. Dit hoeft zeker niet slecht te zijn want het helpt om het toestel in de toekomst aan te passen en te verbeteren.

Wil je zo graag eens mooie krullen hebben? Dan kan dit met één van de populairste krulborstels van het merk BaByliss. Het is een handig en degelijk apparaat dat je meteen omtovert in een echte prinses met mooie krullen. Kortom, ideaal voor het trouwfeest dat voor de deur staat.

Voordelen
Comfort:

de krulborstel is voorzien van een meedraaiend snoer en wordt bovendien geleverd met tal van handige toebehoren en hulpstukken.

Vermogen:

het is een krachtige krulborstel met een maximaal vermogen van wel ruim 1000 Watt. Bovendien is het mogelijk om uit meerdere snelheidsstanden een keuze te maken en ook de temperatuur naar eigen wensen te gaan veranderen en regelen.

Ionentechnologie:

het toestel maakt gebruik van de bekende ionentechnologie om statisch haar zoveel mogelijk te vermijden.

Nadelen
Design:

tot op heden kunnen we alleen maar positieve reacties van de klanten opmerken. Toch is het mogelijk dat het design niet bij iedereen in de smaak zal vallen.

 

 

Mesko MS2016 Krulborstel

 

Als vrouw wil je er altijd zo goed en verzorgd mogelijk uitzien. Als je geen krullen hebt, dan wil je voor een feestje graag een keertje iets anders. Met deze unieke krulborstel van het merk Mesko is dat geen enkel probleem. Het is een vrij krachtige krulborstel met een maximale capaciteit van maar liefst 400 Watt.

Het toestel wordt geleverd met 2 verwisselbare borstels en een handig roterend snoer. Op die manier zul je iets meer bewegingsvrijheid ondervinden tijdens het krullen van je haar. Verder heb je de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende temperaturen zoals warm, warmer en koud.

Een blik op de online beoordelingen leert ons dat er tot op heden nog maar één enkele gebruiker een reactie bij deze krulborstel heeft geplaatst. De koper is duidelijk tevreden over het voordelige prijskaartje maar vindt de kwaliteit van deze krulborstel echter maar niets. Laat je hierdoor niet afschrikken want misschien beantwoordt dit product wel aan jouw verwachtingspatroon.

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken tussen het ruime assortiment aan krulborstels. Toch kan het een goed idee zijn dit product van het merk Mesko even te bekijken. Bovendien zul je vrijwel meteen versteld staan van het betaalbare prijsje.

Voordelen
Budget:

ideaal indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een duurzame krulborstel of als je over een beperkt budget beschikt.

Vermogen:

het is een krachtig apparaat met een totale vermogenscapaciteit van ruim 400 Watt. Verder heb je de mogelijkheid een keuze te maken tussen 3 warmtestanden.

Handig in gebruik:

de krulborstel is voorzien van een handig roterend snoer dat zorgt voor meer bewegingsvrijheid en comfort. Bij de aankoop worden trouwens enkele handige toebehoren meegeleverd.

Nadelen
Matige kwaliteit:

echter merken we dat de koper niet volledig overtuigd blijkt te zijn van de geleverde kwaliteit.

 

 

Carmen DC6620 Magic Brush

 

Met de Carmen krulborstel haal je niet alleen een degelijk product in huis maar bovendien ook nog eens aan een bijzonder voordelige prijs.

Dit toestel beschikt over 3 verschillende snelheidsstanden die overeenkomen met 0, 150 of 300 watt. Het draaibare snoer en de verschillende hulpstukken zorgen voor iets meer vrijheid en comfort. Het is ook mogelijk om het toestel na gebruik op te hangen. Daarnaast is de krulborstel ook voorzien van antislipnoppen om beschadiging zoveel mogelijk te voorkomen.

Enkele kopers vinden het product vrij kwetsbaar. De meerderheid van de klanten is echter helemaal tevreden over de correcte prijs-kwaliteitverhouding van deze krulborstel.

Wil je toch liever niet zoveel geld spenderen aan een krulborstel maar wel zeker zijn van een degelijk en duurzaam product? Dan kun je de krulborstel van het bekende merk Carmen alvast even grondig onder de loep nemen. Zo zul je onder andere meteen verrast zijn van het mooie en voordelige prijskaartje van deze krulborstel.

Voordelen
Budget:

ideaal indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke krulborstel of wanneer je over een beperkt budget beschikt.

Vermogen:

het apparaat heeft een maximaal vermogen van maar liefst 300 Watt.

Snelheidsstanden:

je hebt de mogelijkheid om te kiezen uit maar 3 beschikbare snelheidsstanden. Namelijk 0, 150 en maximaal 300 Watt.

Comfort:

het toestel is niet alleen voorzien van een draaibaar snoer maar ook van heel wat accessoires en toebehoren. De antislipnoppen zorgen ervoor dat eventuele beschadiging kan vermeden worden.

Nadelen
Kwetsbaar:

een beperkt aantal klanten is niet helemaal overtuigd van de kwaliteit van de krulborstel en vindt het toestel veeleer kwetsbaar.

 

 

Föhnborstel Reviews 

 

 

Beeperfect 3-in-1 Hairdryer & Volumizer Föhnborstel Rond

 

Zoals de naam van deze föhnborstel van het merk Babyliss aangeeft, kun je hiermee je haar drogen en extra volume geven. Beeperfect 3-in-1 föhnborstel is getest in haarsalons en is te gebruiken voor elk type haar. De toegepaste toermalijn technologie zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en beschermt je haar tegen beschadigingen.

Omdat deze föhnborstel in één behandeling zowel droogt als voluminiseert, verkort je de behandeltijd en verminder je de kans op beschadiging. Hij is zelfs direct op nat haar te gebruiken. Beeperfect 3-in-1 föhnborstel beschikt over drie warmtestanden en een 360 graden meedraaiend snoer. Verder schakelt het toestel na 60 minuten automatisch uit.

Kopers die u voor gingen bevelen dit product aan om zijn gebruiksvriendelijkheid en omdat deze föhnborstel waar voor zijn geld biedt. Deze föhnborstel is vriendelijk voor het haar en na de behandeling lijkt het of je zo van de kapper komt.

 

 

BaBylissPRO Blue Lightning BAB2620E

 

Ben je op zoek naar een goede föhnborstel, maar wil je er niet te veel geld voor uitgeven, dan is dit mogelijk een goede aanbieding voor jou. Het is de meest verkochte föhnborstel van het merk BaByliss voor een heel redelijke prijs.

Deze BaByliss föhnborstel heeft twee blaasstanden en is geschikt voor elk type haar, lang of kort. De diameter van de borstel is 32 mm. Deze afmeting is belangrijk om te bepalen of deze föhnborstel voor jou de beste is. Hij beschikt over een meedraaiend snoer met een lengte van 270 cm.

Klanten die dit product kochten raden deze föhnborstel aan om zijn gebruiksvriendelijkheid en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor heel kort haar is deze föhnborstel echter minder geschikt.

 

 

Carmen Volume Multi Styler DC1050

 

Wanneer je van verandering van haarstijl houdt zonder al te veel moeite, dan zou je keuze kunnen vallen op deze Carmen föhnborstel. Door de meegeleverde hulpstukken kun je variëren van golvend haar tot fijne krullen.

De meegeleverde accessoires bij deze föhnborstel bestaan uit 2 combi haarpin borstels, een zachte flexibele borstel en een blaasmond. Hij heeft twee warmtestanden en een meedraaiend snoer van 180 cm met een handige opbergclip.

In de reviews van klanten wordt deze föhnborstel aanbevolen om zijn vele mogelijkheden. Verder wordt er ook een goed advies gegeven over factoren zoals de correcte prijs-kwaliteitverhouding en de gebruiksvriendelijkheid.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status