Beste laptoptafel

Laatste update: 03.06.20

 

Laptoptafels test van 2020

 

Of je nu gewoon aan het wandelen bent, op de bank zit of achter je laptop zit, een goede houding is echt wel belangrijk. Het is daarom een goed idee om eventjes een kijkje te nemen tussen de verschillende laptoptafels. Omdat wij alleen maar willen dat je met de beste laptoptafel naar huis gaat, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde apparaten. Zo hebben we gemerkt dat de Relaxdays Rood laptoptafel echt wel een degelijk apparaat is. De tafel is bovendien zonder problemen te verstellen en biedt dan ook heel wat comfort. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor de Merkloos 401653 laptoptafel. Dit product is helemaal vervaardigd uit bijzonder duurzaam en natuurlijk bamboe hout.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Laptoptafels koopgids

 

Een goede lichaamshouding is altijd belangrijk. Een laptoptafel kan je daar uiteraard bij helpen. Dan moet je wel één van de beste laptoptafels kiezen natuurlijk. Deze kun je herkennen als je rekening houdt met de mogelijkheden, het formaat, de prijs en het materiaal. Als je de verschillende toestellen gaat vergelijking is het een aanbeveling even stil te staan bij het nut ervan.

 

 

Het nut van een degelijke laptoptafel

 

Het lijkt misschien heel overbodig voor veel mensen toch is een laptoptafel een goede uitvinding. En eenmaal je beseft welke voordelen dit met zich meebrengt, zul je er beslist ook eentje willen aankopen. Iedereen heeft wel al eens rugklachten of nekklachten gehad. En in heel veel gevallen zijn wij zelf ook de oorzaak. Dit is ergens positief want dit betekent dat we er iets kunnen aan doen.

In de meeste gevallen is een foute houding de oorzaak van rug- en nekklachten. Mensen die bijvoorbeeld lang achter hun computer zitten, zijn geneigd om sneller een slechte lichaamshouding aan te nemen. Sommige mensen gebruiken nu eenmaal dagelijks hun laptop. Dit kan zijn omdat ze moeten voor het werk maar het kan ook zijn om films en series te bekijken vanuit hun bed. Een laptoptafel is een tafeltje waarop jij je pc kunt plaatsen. Dit helpt je dan meteen om een correcte houding aan te nemen.

Het is belangrijk dat je hierbij let op de mogelijkheden ervan. Niet elke laptoptafel heeft evenveel mogelijkheden. Ook het materiaal kan verschillen per model. Door verder nog rekening te houden met je verwachtingen en wensen kun jij op zoek gaan naar het toestel dat het beste bij jou past.

 

 

Het materiaal en de grootte van de laptoptafel

 

Er bestaan verschillende soorten laptoptafels. Het zal dus niet verwonderen dat deze ook uit andere materialen kunnen gemaakt zijn. Zo kun je kiezen voor modellen die uit hout gemaakt zijn. Het gaat hierbij altijd om heel stevig en duurzaam hout zoals bijvoorbeeld bamboe. Naast de duurzaamheid en de stevigheid van dit materiaal, ziet hout er ook heel natuurlijk uit. Het past dus vrijwel in elk interieur. Je zult zien dat de houten laptoptafels meestal ook gelakt zijn. Zo hoef jij helemaal geen schrik te hebben om krassen te krijgen. De lak maakt het hout namelijk krasbestendig.

Er zijn verder zelfs laptoptafels die uit aluminium gemaakt zijn. Aluminium is niet alleen stevig maar ook licht van gewicht. Dit maakt het extra geschikt om te verplaatsen. Laptoptafels om bijvoorbeeld in bed te gebruiken, zijn vaak uit aluminium gemaakt. Zo kun jij zonder problemen een leuke film of serie kijken. Ook modellen uit RVS komen vaker voor dan je denkt. RVS is bovendien heel erg stevig en duurzaam.

Naast de materialen is het ook een goed idee om rekening te houden met de grootte van het meubel. Als het hoofdzakelijk bedoeld is om in bed naar een film te kijken dan hoeft de laptoptafel misschien niet zo groot te zijn. Als je toch graag een drankje of een snack nuttigt terwijl je de film kijkt dan kun je een model zoeken met een zijtafeltje aan. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden waaraan jij je kunt verwachten.

 

 

De mogelijkheden en het prijskaartje

 

Alvorens je een degelijke laptoptafel aankoopt, is het ook aangewezen te kijken naar de voordelen die het met zich meebrengt. Bepaalde modellen zullen namelijk net iets meer opties hebben dan andere modellen. Alles is dan helemaal afhankelijk van het doel waarmee je de laptoptafel wilt gebruiken. Is het echt om dagelijks te gebruiken of gewoon heel sporadisch. En zit je meerdere uren na elkaar achter de computer of gebruik je de laptop enkel om een film te kijken. Zo kun jij veel gerichter op zoek gaan.

Het is ook altijd handig om uit te kijken naar een verstelbare laptoptafel. Deze horen jammer genoeg niet tot de goedkope laptoptafels maar je kunt altijd een laptoptafel aanbieding spotten. Met een verstelbare laptoptafel kun je het meubel aanpassen aan de hoogte die voor jou het beste lijkt. Je kunt daarnaast zelfs kijken of je het werkoppervlak kunt kantelen. Ook dit kan een pluspunt zijn als je meerdere uren per dag achter de computer zit.

Mensen die de computer nodig hebben op kantoor of ’s avonds laat nog een aantal uurtjes moeten werken kunnen ook kijken voor een model dat beschikt over wegstelplankjes. Dit kan handig zijn om eventueel documenten en andere benodigdheden op te plaatsen. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden. Bekijk dus zeker grondig alle aanbiedingen alvorens je overgaat tot de aankoop.

 

 

Laptoptafel Reviews – Top 5

 

 

Wanneer je op de computer werkt of gewoon een film bekijkt dan is het belangrijk om een goede houding aan te nemen. Hierdoor kun je nekklachten verminderen of vermijden. Een laptoptafel kan bijdragen tot een correcte lichaamshouding. Daarom hebben wij een top 5 gemaakt zodat jij de voor jou beste laptoptafel kunt uitkiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Relaxdays Rood

 

Met de relaxdays laptoptafel kun je met een correcte lichaamshouding aan je computer werken of een film bekijken. De tafel is gemakkelijk in hoogte te verstellen en biedt dus extra comfort. De laptoptafel is gemaakt uit gelakt hout waardoor het krasbestendig is.

Er zijn twee plateaus voorzien die je onafhankelijk van elkaar kunt draaien en kantelen. Op die manier heb je voldoende ruimte voor het plaatsen van je laptop, muis en eventueel notities. Het toestel beschikt ook over wielen met remmen. Daardoor is deze laptoptafel met wieltjes gemakkelijk te verplaatsen en vast te zetten. De tafel is beschikbaar in rood, zwart en geel en is maximaal belastbaar met 20 kg.

Dankzij de reviews die bij het product geplaatst zijn, merken we dat alle kopers tevreden zijn over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. Het is zeer gemakkelijk te bevestigen en weer makkelijk op te bergen waardoor het zeer handig is in gebruik.

Ben je op zoek naar een degelijke laptoptafel dan kun je misschien alvast dit product van het bekende en misschien voor sommigen ook wel het beste merk Relaxdays even bekijken. Het is ideaal voor mensen die dagelijks toch heel wat uurtjes achter hun laptop doorbrengen.

Voordelen
Materiaal:

deze laptoptafel is vervaardigd uit bijzonder duurzame en stevige materialen. Het stevige onderstel wordt gecombineerd met een houten blad. Het hout is nadien ook gelakt zodat het zeker krasbestendig is.

Ontwerp en comfort:

het is mogelijk om de hoogte van deze laptoptafel aan te passen. Verder zijn er 2 afzonderlijke plateaus voorzien die je beide kunt kantelen en draaien.

Gebruiksgemak:

je zult merken dat je de tafel dankzij de wieltjes makkelijk van de ene naar de andere ruimte kunt verplaatsen. Verder kun je de tafel met maximaal 20 kg gaan belasten.

Nadelen
Budget:

de kopers zijn helemaal positief over dit product. Toch vermoeden we dat het hoge prijskaartje misschien voor sommige gebruikers als een struikelblok zou kunnen beschouwd worden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Merkloos 401653

 

Deze laptophouder gemaakt uit bamboe hout zorgt ervoor dat je op een comfortabele manier kunt werken en tv kijken. Bovendien is het bamboe hout gelakt waardoor het krasbestendig is.

De laptophouder meet 55 cm x 35 cm x 26 cm en weegt slechts 2,3 kg waardoor het gemakkelijk te verplaatsen is en dus handig in gebruik is. De tafel is in hoogte verstelbaar en je kunt het werkblad kantelen. Op die manier kun je de voor jou ideale positie instellen. Aan de zijkant is ook een lade voorzien waarin je spulletjes zoals een USB kabel gemakkelijk kunt in opbergen. De luchtgleuven op het werkblad voorkomen oververhitting.

De meeste kopers zijn tevreden over de kwaliteit en geven dus ook een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. De laptoptafel is zeer compact en daardoor handig in gebruik. Eén koper had een slecht tafeltje toegestuurd gekregen maar ondanks dit is ook hij heel tevreden met het product.

Een degelijke laptoptafel is vast en zeker een goede investering en zeker voor mensen die regelmatig enkele uurtjes achter hun laptop moeten doorbrengen. Het is belangrijk om te allen tijde een goede zitpositie te onderhouden. Op die manier kun je vervelende nek- of rugklachten zoveel mogelijk vermijden.

Voordelen
Comfort:

het is mogelijk om de hoogte van deze laptoptafel lichtjes aan te passen. Daarnaast zul je merken dat je het werkblad ook zonder problemen kunt kantelen. De zijkant van het product is voorzien van een lade waarin je eventueel je bril of een USB toestel kunt in opbergen.

Materiaal:

deze leuke laptoptafel is volledig vervaardigd uit bijzonder duurzaam en stevig natuurlijk bamboe hout. Nadien is het hout voorzien van een speciale coating die krasbestendig is.

Formaat en gewicht:

je zult merken dat de tafel een formaat heeft van 55 x 35 x 26 cm en amper 2,3 kg licht weegt. Dit maakt het dan weer een pak eenvoudiger om het toestel te verplaatsen.

Luchtgleuven:

je zult merken dat het toestel over luchtgleuven beschikt waardoor het oververhitting kan vermijden.

Nadelen
Beschadigd:

slechts één koper heeft gemeld in de review dat het tafeltje lichtjes beschadigd was bij levering. Ondanks alles is ook deze klant best wel tevreden over de kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Technosmart 1595

 

De technosmart laptoptafel is minder duur dan de vorige producten en behoort daardoor misschien wel tot de goedkope laptoptafels. Het toestel is gemakkelijk in hoogte te verstellen en ergonomisch ontworpen. Je kunt dus werken of een film kijken zonder dat je pijn krijgt in je nek of rug door een verkeerde houding.

De tafel is compact maar stevig gebouwd en zeer licht waardoor je ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Het product is ook opvouwbaar waardoor je ruimte kunt besparen. Ook hier zorgen luchtdoorlatende gaatjes voor een goede ventilatie waardoor oververhitting voorkomen wordt.

Sommigen vinden het product van een mindere kwaliteit en bovendien zeer onpraktisch doordat je het toestel niet gemakkelijk kunt bedienen. Toch blijkt het merendeel van de gebruikers zeer tevreden te zijn over de prijs-kwaliteitverhouding ervan. Bovendien is het eenvoudig in gebruik.

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke laptoptafel dan hoef je van en zeker dit model van het bekende merk Technosmart even te bekijken. Ideaal voor personen die over een beperkter budget beschikken of gewoon een kleiner bedrag willen spenderen aan een laptoptafel.

Voordelen
Budget:

je zult merken dat deze laptoptafel in vergelijking met de andere 4 toestellen uit deze lijst, over de laagste prijs beschikt. Daardoor zou het misschien ook wel eens één van de populairste apparaten kunnen worden.

Comfort:

het is mogelijk om de hoogte van de laptoptafel lichtjes te gaan aanpassen. Verder is het oomogelijk k om het werkblad waarop de laptop steunt, te kantelen.

Formaat:

je zult merken dat het om een vrij compacte doch zeer stevige laptoptafel gaat. Dankzij het compacte formaat kun je de tafel makkelijk en zonder problemen verplaatsen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de kopers is er echter van overtuigd dat de kwaliteit van de laptoptafel niet zo goed is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Tectake 401654

 

Deze tectake laptoptafel aanbieding is gemaakt uit bamboe hout en is volledig gelakt waardoor het krasbestendig is. De tafel meet 72 cm x 35 cm x 26 cm en weegt ongeveer 2,9 kg en is dus gemakkelijk te verplaatsen.

De tafel is verstelbaar in hoogte en beschikt over een kantelbaar werkoppervlak. Bovendien bevinden zich aan de beide kanten van de laptoptafel ook wegstelplankjes. Hier kun je eventueel je notities kwijt, of de computermuis of misschien wel een drankje. Daarnaast zijn er ook luchtgleuven voorzien om oververhitting te voorkomen.

De meeste kopers zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het product en geven dan ook een positief advies over de prijs-kwaliteitverhouding ervan. Bovendien is het handig in gebruik en heeft het een fraai design. Uit één review blijkt dat een koper helemaal niet overtuigd is van de kwaliteit van het product aangezien de tafelpootjes steeds los komen.

Je kunt natuurlijk ook gewoon kiezen voor deze leuke en originele laptoptafel van het bekende merk Tectake. Om te weten of dit product al dan niet iets voor jou is, is het een goed idee om even op zoek te gaan naar de kenmerken ervan.

Voordelen
Materiaal:

net zoals sommige andere toestellen uit deze selectie is ook deze laptoptafel geheel vervaardigd uit bijzonder stevig en natuurlijk bamboe hout. De speciale coating zorgt ervoor dat het tafeltje meteen ook krasbestendig is.

Formaat en gewicht:

het is een vrij compacte laptoptafel die ook helemaal niet zoveel weegt. Dit maakt het dan weer een pak eenvoudiger om de tafel te gaan verplaatsen.

Comfort:

aan beide kanten van het product zul je merken dat er ook handige wegstelplankjes voorzien zijn. Verder is het mogelijk om de hoogte van de tafel aan te passen en het werkblad te kantelen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

slechts één enkele gebruiker is toch niet helemaal tevreden over de kwaliteit van deze handige laptoptafel.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

HH Furniture

 

De laptoptafel van het merk HH Furniture is gemaakt uit RVS en wordt beschouwd als een echt designstuk dat past in elk interieur. Ideaal dus voor wie naast comfort ook op zoek is naar een tafel met een fraai design.

De laptoptafel meet 38 cm x 43 cm x 57 cm en weegt in vergelijking met de andere producten rond de 10 kg waardoor je het niet zo gemakkelijk kunt verplaatsen. De tafel is beschikbaar in een bruine kleur en past daardoor in bijna elk interieur.

Uit de reviews blijkt dat de meningen verdeeld zijn. Sommige kopers zijn niet tevreden over de kwaliteit van het product aangezien het niet zo stevig is en dus niet duurzaam. Bovendien is het niet zo een fraai design. Toch vinden de meeste gebruikers dat het wel een correcte prijs-kwaliteitverhouding heeft. De mooie vorm en het trendy uitzicht zorgen ervoor dat het goed past in het interieur.

Ten slotte is er ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de HH Furniture laptoptafel. Dit product is volledig vervaardigd uit stevig RVS dat meteen ook heel erg duurzaam is. Dit product ziet er bovendien ook heel erg fraai en stijlvol uit. Ideaal voor personen die op zoek zijn naar een originele laptoptafel.

Voordelen
Materiaal:

het toestel is gemaakt uit bijzonder stevige materialen namelijk RVS. Daardoor kun je er zeker van zijn dat de laptoptafel mooi stabiel blijft staan en duurzaam is.

Gebruiksgemak:

je zult merken dat het toestel bijzonder eenvoudig te gebruiken is. En bovendien ziet het er ook gewoon bijzonder leuk uit.

Nadelen
Gewicht:

je moet wel rekening houden met een gewicht van ongeveer 10 kg. Het toestel weegt dus veel meer in vergelijking met de vorige laptoptafels uit onze selectie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status