5 Beste Lippenstiften Test van 2020

Laatste update: 03.06.20

 

Lippenstiften – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Of je nu kiest voor een rode lippenstift of een minder opvallend kleurtje, het kan meteen een meerwaarde bieden aan je dagdagelijkse look. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde lippenstiften. Zo blijkt de L’Oréal Paris Infallible 506 alvast een meer dan goede keuze te zijn. Het product wordt geleverd door één van de meest bekende en betrouwbare merken in de make-up wereld namelijk L’Oréal Paris. Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor de Maybelline Superstay 24H lippenstif. Het is een handige lippenstift die garant staat voor kwaliteit en duurzaamheid.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Lippenstiften koopgids

 

Je wilt er als vrouw natuurlijk op gelijk welk moment goed uitzien en een beetje make-up en lippenstift kan hierbij dan ook een groot verschil maken. Om jou te helpen, zijn wij op zoek gegaan naar factoren waar je rekening mee kunt houden wanneer je de beste lippenstiften gaat vergelijken. Zo kun je onder andere gaan letten op elementen zoals het nut, de merknaam, het prijskaartje en het type lippenstift. Het is hierbij ook een pluspunt om eventuele promoties zeker niet uit de weg te gaan. Je zou maar eens een leuke lippenstift aanbieding kunnen tegenkomen.

 

 

Het nut van lippenstift

Het lijkt misschien heel onlogisch maar toch kan lippenstift in bepaalde situaties wel een bepaald nut of belang hebben. Wanneer je binnenkort bijvoorbeeld naar een belangrijke sollicitatie moet dan wil je er natuurlijk altijd zo goed mogelijk proberen uitzien. Ook voor dat ene belangrijke trouwfeest of het leuke etentje dat gepland staat, wil je er op en top fantastisch uitzien. In dat geval kan een vleugje lippenstift het plaatje dan ook helemaal afmaken. Toch is het niet altijd gemakkelijk om een goede keuze te maken.

Tegenwoordig zijn er zoveel soorten en kleuren waaruit je hoeft te kiezen. En dan hebben we het helemaal nog niet gehad over eventuele leuke aanbiedingen die het allemaal nog net een beetje moeilijker maken om te beslissen. Het is dan ook een goede aanbeveling om even na te denken wat je verwachtingen precies zijn en voor welke situatie je de lippenstift wenst te gebruiken. Je zult merken dat de zoektocht dan plots een pak eenvoudiger zal verlopen. Niet getreurd, je zult zeker en vast de voor jou perfecte lippenstift tegenkomen die helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Merknaam en mogelijke prijsbepaling

Zodra je op zoek gaat naar de voor jou ideale lippenstift dan zal het meteen opvallen dat er ook heel wat verschillende prijskaartjes waar te nemen zijn. Dit is ook logisch zodra je het ruime assortiment aan lippenstiften ziet. De prijs kan gemakkelijk worden beïnvloedt door verschillende factoren. Zo zal in eerste instantie het merk een belangrijk rol spelen. Een lippenstift van Chanel zul je niet meteen tussen de goedkope lippenstiften hoeven te zoeken. Dit wil natuurlijk niet zeggen dat de dure lippenstiften meteen de beste zijn. Rimmel London is bijvoorbeeld een goedkoper merk maar biedt ook al heel wat kwaliteit.

Daarnaast kan het ook een goed idee zijn om rekening te houden met je eigen budget. Wat is het bedrag dat je maximaal wilt maar vooral ook kunt uitgeven. Door hier rekening mee te houden, zul je meteen een pak gerichter op zoek kunnen gaan. Het kan daarnaast ook een goed idee zijn om even een kijkje te nemen tussen de vele online reviews. Daarin geven meerdere kopers advies over de voor- en nadelen van een bepaalde lippenstift. Indien je dus twijfelt over één of ander product dan kunnen deze beoordelingen eventuele een belangrijke doorslaggevende factor zijn. Houd ook zoveel mogelijk rekening met eventuele promoties.

 

Het type lippenstift

Je zult al vrij snel merken dat er heel wat verschillende soorten lippenstift op de markt gebracht zijn. Hierbij bedoelen we niet alleen maar op het gebied van kleuren maar ook rekening houden met het toepassingsveld. Zo heb je bijvoorbeeld heel wat verzorgende en hydraterende lippenstiften. Deze kun je ook heel vaak terugvinden onder de naam van lippenbalsems zoals “Labello”. Deze zijn ideaal om gesprongen lippen te herstellen en te verzorgen. Ook wanneer je besluit om naar een koude vakantiebestemming te trekken dan kan een beschermende lippenbalsem wonderen doen.

Daarnaast zijn er ook heel wat lippenstiften die gewoon bedoeld zijn om een outfit of een look helemaal af te maken. Zo kun je echt schitteren op gelijk welk feestje. Hierbij is het wel aan te raden om de kleur van je lippenstift zoveel mogelijk af te stemmen op je outfit en de situatie. Wanneer je bijvoorbeeld naar een zeer belangrijke sollicitatiegesprek moet dan is een neutraal kleurtje een betere optie. Als het gaat om een etentje bij vrienden of je bent op vakantie dan kun je natuurlijk zonder problemen voor een feller kleurtje kiezen.

 

 

Dermatologisch certificaat of niet?

Verder willen wij jou even attent maken op het feit dat heel veel lippenstiften vaak bepaalde vreemde stoffen bevatten. Deze kunnen al dan niet schadelijke zijn voor onze gezondheid en ons lichaam. Zo bevatten sommige lippenstiften een grote hoeveelheid lood. Indien je dergelijke producten gedurende jaren dagelijks gaat gebruiken dan kan dat in bepaalde gevallen leiden tot neurologische problemen.

Daarnaast zijn er ook verschillende lippenstiften die in een grote hoeveelheid parabenen bevatten. Parabenen kunnen op een gegeven moment onze hormoonhuishouding gaan verstoren. Om maar te zwijgen over de kankerverwekkende stof BHT die je ook in verschillende lippenstiften terugvindt. Indien het dus mogelijk is, raden wij jou aan om zoveel mogelijk uit te kijken naar een lippenstift met een dermatologisch certificaat. Zeker wanneer je vaak lippenstiften gebruikt.

 

5 Beste Lippenstiften (Reviews) van 2020

 

Als je een belangrijke sollicitatie hebt of naar een trouwfeest of andere belangrijk evenement hoeft, dan wil je er altijd piekfijn uitzien. Een lippenstift maakt het plaatje dan ook vaak volledig af. Doordat er zoveel verschillende soorten en kleuren op de markt zijn, is het normaal dat je vaker twijfelt aan je keuze. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met 5 mogelijke opties. Wij hebben ons laten leiden door de reviews en het advies dat we van de kopers krijgen. Zo hoef jij er nu enkel nog de beste lippenstift uit te kiezen.

 

1. L’Oréal Paris Infallible Lippenstift 506 Red Infallible

 

L’Oréal Paris is een grote en vaste waarde in de wereld van de make-up en de verzorgingsproducten. Het is dus niet meer dan logisch dat één van de 5 topproducten afkomstig is van dit merk.

Als je op zoek bent naar een lippenstift met een langhoudend effect dan zit je met dit product zeker en vast goed. Bovendien kun je kiezen uit maar liefst 25 verschillende kleuren. Zo zit er beslist een kleur tussen waarin jij je goed voelt en piekfijn naar het trouwfeest kunt. Daarnaast is de lippenstift niet alleen waterproof maar ook nog eens kissproof.

Ondanks de hoge prijs volgens sommige kopers, zijn de meeste gebruikers tevreden van de goede kwaliteit. Het is een duurzaam product dat heel gemakkelijk en vooral snel aan te brengen is.

Ben je op zoek naar de ideale lippenstift? Dan kun je alvast even naar de producten van L’Oréal Paris kijken. Het is namelijk algemeen geweten dat L’Oréal Paris garant staat voor kwaliteit en degelijkheid. Het hoort niet alleen tot de populairste merken maar voor heel wat gebruikers is het ook veruit het beste merk.

Voordelen
Assortiment:

L’Oréal Paris staat garant voor een bijzonder ruim assortiment. Zo heb je de mogelijkheid om een keuze te maken tussen wel 25 diverse kleuren.

Gebruiksgemak:

of je nu kiest voor een rode of roze kleur, de lippenstiften van L’Oréal Paris zijn niet alleen waterproof maar bovendien ook volledig kissproof. Ideaal dus wanneer je binnenkort een bruiloft in het verschiet hebt.

Handig in gebruik:

de lippenstift is makkelijk en zonder problemen aan te brengen en zorgt vervolgens voor een mooi en langdurig effect.

Nadelen
Budget:

het spreekt voor zich dat de lippenstift niet meteen over de laagste prijs beschikt en dat kan een struikelblok zijn voor sommige klanten.

Koop bij bol.com (€10.99)

 

 

 

 

2. Maybelline Superstay 24H Lippenstift 340 Absol Plum

 

Ook Maybelline is een belangrijk merk op vlak van make-up producten. Je zult deze lippenstift misschien niet meteen tussen de goedkope lippenstiften hoeven te zoeken, maar toch zul je heel tevreden zijn van de kwaliteit ervan.

Deze 24h superstay lippenstift zal ervoor zorgen dat je er tijdens elke belangrijke gebeurtenis piekfijn uitziet. Er zijn maar liefst 14 kleuren beschikbaar. Het langhoudende effect is alleen maar mooi meegenomen. Dit product bestaat uit 2 belangrijke onderdelen. Zo is er een vloeibare lippenstift en vervolgens breng je een verzorgende balsem aan.

We merken dat de meningen eerder verdeeld zijn bij dit product. Sommige kopers vinden dat de lippenstift je lippen iets te veel uitdroogt. Andere gebruikers zijn dan weer wel tevreden van de kwaliteit en duurzaamheid ervan. Haast je dus naar de winkel en laat ons zeker weten wat jij ervan vindt.

Ook Maybelline mag je beschouwen als een vaste waarde op het gebied van make-up producten en verzorgingsproducten. Maybelline staat dan ook garant voor kwaliteit en degelijkheid. Het is dan ook een goed idee om ook deze lippenstift even van wat naderbij te bekijken. Hieronder alvast een korte opsomming.

Voordelen
Assortiment:

je hebt de mogelijkheid om een keuze te maken uit een ruim assortiment van wel 14 verschillende kleuren. Of je nu naar kantoor gaat of naar een feest, er is voor elk gebeuren wel een gepast kleurtje aanwezig.

Ontwerp:

je zult vrijwel meteen kunnen vaststellen dat de lippenstift in 2 delen is onderverdeeld. Zo hoef je eerst de vloeibare lippenstift aan te brengen om vervolgens te eindigen met de verzorgende en voedende lipbalsem.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een kleine minderheid van de klanten blijkt echter niet helemaal overtuigd te zijn van de kwaliteit van deze lippenstift.

Prijzig:

jammer genoeg zul je deze lippenstift niet meteen tussen de goedkope producten moeten verwachten aangezien het prijskaartje toch wat hoger ligt.

Koop bij bol.com (€12.69)

 

 

 

 

3. Maybelline Superstay Matte Ink Lippenstift 20 Pioneer

 

Net zoals het voorgaande product is ook deze lippenstift afkomstig van het merk Maybelline. Ook dit product staat dus garant voor een langhoudend en mooi kleureffect. Het enigste verschil met het vorige product is de matte afwerking ervan.

Je kunt kiezen uit maar liefst 10 verschillende kleurtjes. Zo kun jij bijvoorbeeld een minder opvallende tint nemen als je naar een sollicitatie moet. En kun je een opvallend kleurtje kiezen als je naar een trouwfeest gaat.

Uit één enkele review kunnen we opmaken dat de koper niet volledig overtuigd is van de kwaliteit van het product. Toch is de overgrote meerderheid lovend over de duurzaamheid en de voordelige koop van deze Maybelline lippenstift.

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook deze lippenstift wordt aangeboden door het alom bekende merk Maybelline. Het is een degelijk product dat garant staat voor kwaliteit en een duurzaam effect. Je zult bovendien versteld staan van het ruime assortiment. Laten we alvast even op zoek gaan naar de kenmerkende eigenschappen van deze lippenstift.

Voordelen
Assortiment:

het Matte Ink assortiment bestaat uit diverse leuke kleurtjes. Zo kun je kiezen voor een opvallend kleurtje als je naar een feest trekt of een neutraal kleurtje tijdens de kantooruren.

Duurzaamheid:

de meeste kopers geven een bijzonder positief advies over de duurzaamheid van deze lippenstift.

Handig in gebruik:

de lippenstift is bijzonder makkelijk en zonder problemen aan te brengen en zorgt vervolgens voor een langdurig effect.

Nadelen
Matige kwaliteit:

uit de verschillende online reviews, blijkt slechts één enkele klant niet tevreden te zijn met de geleverde kwaliteit van deze unieke lippenstift.

Koop bij bol.com (€6.49)

 

 

 

 

4. Rimmel London Provocalips Lip Color 420 Seductive Berry Lipstick

 

Niet iedereen wil altijd heel veel geld uitgeven aan degelijke make-up producten. Met deze lippenstiften van Rimmel hoeft dit ook niet. Door de lage prijs zou dit zomaar een lippenstift aanbieding kunnen zijn.

Deze Rimmel lippenstift staat garant voor een langhoudend effect en is verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Het is aan te raden om de dode huidcellen van je lippen te verwijderen alvorens je de lippenstift aanbrengt. Dit kun je doen door met een tandenborstel eventjes over je lippen te wrijven. Vervolgens heb je een mooier resultaat met de lippenstift.

We merken dat heel wat klanten vooral tevreden zijn over de goede kwaliteit en de lage prijs van dit product. Verder is het ook heel erg duurzaam en blijft het lekker lang zitten. Toch vindt één enkele koper het product toch net iets te duur voor wat het is. Het is het beste om deze lippenstift dus zelf eens uit te proberen en wie weet voldoet het wel volledig aan jouw verwachtingen.

Door te kiezen voor de Rimmel lippenstift dan kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid maar tegelijk ook voor een betaalbare prijs. Ideaal dus wanneer je liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een duurzame lippenstift. Bekijk hieronder alvast even de voor- en nadelen van het product.

Voordelen
Budget:

beschik je over een beperkt budget of ben je niet van plan de lippenstift vaak te gebruiken. Dan kan dit product van Rimmel alvast een goede oplossing bieden.

Assortiment:

je hebt de mogelijkheid om een keuze te maken uit maar liefst 8 opvallende en neutrale kleuren.

Gebruiksaanwijzing:

alvorens je de lippenstift aanbrengt, is het natuurlijk een goede aanbeveling om je lippen goed schoon te maken en op die manier alle dode huidcellen zoveel mogelijk te verwijderen. Dit komt het resultaat van de lippenstift alleen maar ten goede.

Nadelen
Prijzig:

ondanks de lage prijs, is een enkele koper nog steeds van mening dat het prijskaartje veel te duur is.

Koop bij bol.com (€12.95)

 

 

 

 

5. Dior Addict Lip Glow Lipbalsem 001 Pink

 

Deze lippenstift van Dior zul je niet meteen tussen de goedkope verzorgingsproducten hoeven te zoeken omwille van de hogere prijs. De lippenstift is beschikbaar in 3 verschillende doch zachte tinten. Bovendien wordt het geleverd in een luxueuze verpakking die heel aantrekkelijk is.

De lippenstiften beschikken over een Color Reviver waardoor er automatisch gereageerd wordt op de vochtigheidsgraad van jouw lippen. Hierdoor kan een optimaal kleurresultaat gegarandeerd worden. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat de lippenstift gaat vervagen want het effect is langhoudend.

Ondanks de hoge prijs zijn de meeste kopers helemaal overtuigd van het product. De lippenstift is voorzien van een hoge kwaliteit en is heel gemakkelijk aan te brengen. Daarnaast ziet de verpakking er ook heel leuk uit.

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor de lippenstiften van Dior. Houd er wel rekening mee dat je dan misschien net iets dieper in je geldbuidel zult moeten tasten. Anderzijds krijg je er dan weer kwaliteit en degelijkheid voor in de plaats.

Voordelen
Design:

de kwaliteit van de lippenstift staan in evenwicht met de luxueuze verpakking waarin de lippenstift van Dior geleverd wordt.

Assortiment:

je kunt kiezen uit 3 diverse doch bijzonder zachte en neutrale kleurtinten.

Color Reviver:

dankzij de Color Reviver wordt een optimaal kleurresultaat beoogd. Dit heeft te maken met het feit dat de lippenstift van Dior zal reageren op de vochtigheidsgraad en zich daaraan zal gaan aanpassen.

Nadelen
Kostenplaatje:

indien je interesse hebt indit product dan zul je toch wel net iets meer budget hoeven te voorzien.

Koop bij bol.com (€21.99)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status