fbpx

Beste luchtverfrisser

Laatste update: 15.10.19

 

Luchtverfrissers test van 2019

 

 

Onplezierige luchtjes in huis en ook in de auto is niet fijn en is ook helemaal niet nodig. Er zijn allerlei luchtverfrissers op de markt en voor ieder wat wils. Wij hebben voor jou een vijftal geselecteerd. Natuurlijk hebben wij ook weer gekeken naar het advies van onze klanten. Zo is het voor jou makkelijker een keuze te maken en de beste luchtverfrisser uit te kiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Luxe Design

 

Ook in de auto wil je geen muffe luchtjes. Je kunt natuurlijk een standaard verfrisser aan je voorruit spiegel hangen. Maar het oog wil ook wat. Wat dacht je van deze bijzonder fraaie automatische luchtverfrisser voor je auto? Deze heeft beslist een toegevoegde waarde voor het interieur.

Hij is heel eenvoudig te bevestigen in de ontluchtingsopening van je auto. Met zijn fraaie design is het weer eens wat anders dan een standaard luchtverfrisser. De afmetingen zijn slechts 18 x 15 x 15 mm. Als hij leeg is, bestel je eenvoudig de navullingen die in 5 verschillende geuren geleverd worden.

Kopers van deze luchtverfrisser voor in de auto zijn zeer tevreden over dit product. Het wordt beoordeeld met maar liefst 4,9 sterren. Met name het fraaie design en de chique uitstraling worden zeer gewaardeerd. Ook heel praktisch zijn de te bestellen navullingen. Kortom een top product voor een heel redelijke prijs.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Ambi Pur Small Spaces

 

Ben je een ochtendmens en houd je van een wandeling in de vroege ochtend? Deze kleine luchtverfrisser met de geur Ochtend Dauw geeft je dat gevoel. Hij gebruikt geen stroom en/of batterijen dus je kunt hem overal in kleinere ruimtes plaatsen. Denk aan bijvoorbeeld een entree, een toilet of een kast.

Hij heeft een mooi uiterlijk en de geur blijft lang hangen, tot wel 60 dagen. Bovendien worden er twee navullingen meegeleverd, die op hun beurt ook nog eens zo lang werken. De afmetingen van dit handige luchtverfrissertje zijn 15,9 x 9 x 1,8 cm.

Kopers van dit product zijn zeer tevreden en beoordelen deze luchtverfrisser met maar liefst 5 sterren. In hun review maken zij unaniem melding van de bescheiden maar aangename geur. Met zijn kleine formaat is hij overal te plaatsen. Ook heel geschikt voor de auto.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Air Wick Aerosol Pure Lavendel

 

Lavendel is één van de basisproducten voor parfums. Wie wil deze geur nu niet als luchtverfrisser in huis hebben. Air Wick heeft een nieuwe formule uitgevonden waarmee geen water meer aan de luchtverfrisser wordt toegevoegd. Hierdoor laat de spray bij gebruik geen vocht achter, behalve een frisse lavendel lucht.

Air Wick heeft nu een luchtverfrisser aanbieding met maar liefst 6 flessen in één verpakking. Nooit meer zonder zitten en erg voordelig. De inhoud per fles bedraagt 250 ml. Deze luchtverfrisser voor in huis is overal te gebruiken en de lavendel zal naast lekker ruiken ook een rustgevende werking hebben.

Klanten die dit product reeds kochten zijn zeer tevreden. Het is een hele plezierige bescheiden geur die lang blijft hangen. Het feit dat er geen water is toegevoegd, wordt als effectief ervaren. De handzame en gebruiksvriendelijke sprayflacon zorgt ervoor dat het product overal te gebruiken is.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Air Wick Freshmatic Zalige Zomer

 

Deze leverancier van o.a. Freshmatic Automatic Spray staat natuurlijk garant voor een frisse geur in huis. Beschik je reeds over deze automatische luchtverfrisser? Dan kun je hiervoor eenvoudig navullingen bestellen. Haal de zomer in huis met de geur Zalige Zomer. De hele zomer lang genieten met maar liefst drie stuks.

Als je reeds beschikt over dit type luchtverfrisser, dan weet je dat je de intensiteit van de geur zelf kunt bepalen. Zo kun je bij de laagste stand wel 60 dagen lang genieten van je favoriete geur. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één van de andere geuren uit dit assortiment van navullingen.

Kopers van dit product zijn zeer lovend. Het is een hele lekkere maar bescheiden geur die heel lang blijft hangen. De mogelijkheid om navullingen voor de Freshmatic Automatic Spray te kunnen kopen wordt als zeer efficiënt ervaren.

 

Koop bij bol.com (€11.19)

 

 

 

 

Ambi Pur

 

Misschien is deze elektrische luchtverfrisser van Ambi Pur de meest geschikte voor jou. Hij wordt geleverd met drie elkaar aanvullende geuren. Omdat wij vaak snel wennen aan een bepaalde geur, heeft Ambi Pur deze luchtverfrisser op de markt gebracht. Hij wisselt automatisch iedere 45 minuten naar een andere geur.

Voor in de woonkamer, de badkamer en in het toilet. Met de geurverdeler kun je ook de geursterkte in je huis afstellen. Dat is weer heel handig omdat de ene ruimte natuurlijk groter is dan de andere. Aardig om te weten dat dit product tot de categorie goedkope luchtverfrissers behoort en er bovendien ook navullingen leverbaar zijn.

Kopers van deze luchtverfrisser zijn zeer tevreden over de effectiviteit. De geur is heel plezierig en neutraal en blijft lang hangen. De afwisselende werking wordt als plezierig ervaren. Geuren blijven natuurlijk persoonlijk.

 

Koop bij bol.com (€11.9)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status