5 Beste Luieremmers Test van 2020

Laatste update: 30.05.20

 

Luieremmers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Als je binnen enkele maanden moet bevallen dan zul je niet zoveel tijd hebben om nog naar de winkel te gaan en boodschappen te doen. Het is daarom een goed idee om heel wat spullen zoals bijvoorbeeld een degelijke luieremmer al op voorhand aan te kopen. Wij willen jou daar alvast bij helpen en zij dan ook op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde luieremmers. Zo hebben we kunnen vaststellen dat je met de Korbell 15L echt wel een degelijk product in huis haalt. Het is een handig toestel dat je makkelijk en zonder al teveel problemen kunt bedienen. Ook met de Tommee Tippee Sangenic Tec luieremmer haal je een evenwaardig toestel in huis. Zo hoef je bovendien ook niet steeds naar de afvalcontainer te rennen om de luiers in te gooien.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Luieremmers koopgids

 

Sommige kersverse ouders vergeten het nut van een luieremmer. Als je de gebruikte luiers bij de rest van het vuil gooit kan dit voor nare geurtjes in je woning zorgen. Dankzij een luieremmer blijft je woning hygiënisch en voorkom je een slechte geur. Als de luieremmer vol zit kun je eenvoudig alle gebruikte luiers tegelijk weggooien. Als je de beste luieremmer wilt kopen dan moet je rekening houden met de soort luieremmer, de capaciteit, het merk en de prijs.

 

 

Soorten luieremmers

Je kunt een keuze maken tussen twee verschillende soorten namelijk een luieremmer met een cassette of een gewone luieremmer met een deksel.

Een luieremmer met een cassette zorgt ervoor dat de gebruikte luier verpakt en afgesloten wordt om nare geurtjes te voorkomen. Je hoeft gewoon de luier in de emmer te stoppen en daarna aan een hendel te draaien. Het gevolg is dat je de luier op een later tijdstip zonder problemen kunt verwijderen.

Dit type heeft natuurlijk ook nadelen. Een luieremmer met cassette is duur en je moet regelmatig de cassette vervangen. Ze zijn ook iets lastiger om schoon te maken dus op lange termijn kun je toch nog last hebben van geurtjes.

De tweede soort is een luieremmer die je sluit met een deksel. In feite is dit gewoon een plastic emmer met een deksel en toont het geen verschillen met een gewone vuilnisemmer. Het grote voordeel is de goedkope prijs en je kunt dit type ook eenvoudig schoonmaken.

Het nadeel is natuurlijk dat er vlug vieze geurtjes zullen vrijkomen want de gebruikte luiers worden niet verpakt.

 

De capaciteit van het product

Een normale luieremmer heeft voldoende capaciteit om 25 tot 30 luiers in te bewaren. Dit is voor de meeste huishoudens voldoende en je zult de emmer ongeveer elke 3 of 4 dagen moeten legen. Er zijn echter bepaalde factoren die ervoor kunnen zorgen dat je beter een groter model koopt.

Als je in een appartement woont op een hoge verdieping dan heb je natuurlijk geen zin om elke 3 dagen de gebruikte luiers naar beneden te brengen. Koop een model met een hogere capaciteit zodat je bijvoorbeeld maar één keer per week de emmer moet legen.

Voor koppels die de trotse ouders geworden zijn van een tweeling kan het ook een aanbeveling zijn om een grotere luieremmer te kopen. Sommige luieremmers beschikken over een capaciteit van 50 luiers. Dit is ook handig voor medewerkers van een kinderopvang of crèche waar je voor meerdere baby’s moet zorgen.

Als je kiest voor een model met een hoge capaciteit zorg er dan voor dat je de emmer goed kunt afsluiten, anders zul je vlug last hebben van vieze geurtjes. Een groter product is ook duurder, maar je kunt zeker een mooie luieremmer aanbieding vinden.

 

Bekende merken

Voor kersverse ouders zetten we even enkele bekende merken op een rijtje zodat het makkelijker wordt om een keuze te maken.

Een luieremmer van Ubbi behoort niet tot de goedkope luieremmers maar kun je wel goed afsluiten om vieze geuren te vermijden. Ze worden gemaakt van staal met een poedercoating zodat geuren niet geabsorbeerd kunnen worden. Een belangrijk voordeel is dat je een standaard vuilniszak in de emmer kunt plaatsen. Je kunt ook een biologisch afbreekbare afvalzak van Ubbi kopen.

Tommee Tippee maakt luieremmers die eenvoudig zijn in gebruik. Naast luieremmers ontwikkelt dit merk nog tal van andere babyartikelen. Hetzelfde geldt voor het merk Rotho. De TOP luieremmer van Rotho kun je eenvoudig met één hand openen zodat je met je andere hand je baby kunt vasthouden. Bovendien ligt dit product in een lage prijsklasse zodat het voor vele personen betaalbaar is.

Andere bekende merken zijn Bébé-jou en DiaperChamp. Beide merken ontwikkelen betaalbare luieremmers en richten zich op een goede functionaliteit van hun producten.

 

 

Prijs van een luieremmer

De prijs is vooral afhankelijk van het type luieremmer. Een model met een cassette is een stuk duurder dan een model dat enkel een deksel heeft. Als je een bepaald product gevonden hebt die je interesseert kun je de prijs ervan op verschillende websites vergelijken. Zo kun je de interessantste aanbiedingen vinden en geld besparen.

Tegenwoordig kopen de meeste mensen hun producten online vanwege het gemak. Houd echter rekening met eventuele extra kosten zoals voor de verzending van het product. Bereken van vooraf de eindprijs zodat je weet hoeveel geld je zult uitgeven.

Een luieremmer zal zeker van pas komen. Je vermijdt geurtjes door de luiers niet bij het restafval te gooien en je kunt de gebruikte luiers op één plaats bewaren om ze later weg te gooien.

 

5 Beste Luieremmers (Reviews) van 2020

 

Als jij binnenkort een kindje verwacht, dan wil je natuurlijk vooraf alle nodige spullen in huis hebben. Heb jij hierbij gedacht aan een goede luieremmer? Met dit product worden niet alleen de onprettige geuren vastgehouden, maar probeer jij om een gezonde en hygiënische omgeving te creëren voor iedereen. Kies alleen voor de beste luieremmer uit de opties hieronder.

 

1. Korbell Luieremmer

 

Met de Korbell luieremmer heb je een goede oplossing bedacht voor de gebruikte luiers van jouw baby. Dit product heeft een inhoud van 15 liter en je kunt het op een eenvoudige manier bedienen, wat ook erg handig kan zijn. Vooral op de momenten wanneer jij de baby snel moet verschonen en haast hebt.

Met dit product zorg jij ook ervoor dat er geen stank rondhangt in de omgeving waar de luiers bewaard worden. De gebruikte luiers worden dan ook op een hygiënische manier apart gezet en weggedaan. Het maakt gebruik van zakken die je gemakkelijk kunt verwisselen als die vol zijn.

Dit product is gemakkelijk en snel om te gebruiken. En je hebt geen last meer van onprettige geurtjes. Het is van goede kwaliteit en het ziet er ook leuk uit. Voor enkele gebruikers is dit product niet helemaal geurvrij en heb je wel last van stank.

Als je binnenkort bevallen bent dan heb je maar beter bepaalde spulletjes op voorhand aangekocht. Deze degelijke luieremmer is afkomstig van het bekende merk Korbell en heeft een ruime inhoud van maar liefst 15 liter. Aan de reacties te merken, zouden we deze luieremmer zeker en vast tot de populairste toestellen kunnen rekenen.

Voordelen
Bediening:

deze luieremmer is een soort van pedaalemmer die bijzonder gemakkelijk en snel te bedienen is. Je hoeft enkel met je voet op de pedaal te trappen en het deksel van de emmer gaat open.

Handig in gebruik:

aan de binnenkant van de emmer zul je merken dat er een zak in zit. Zodra deze zak vol is, kun je die er gemakkelijk uithalen en verwijderen.

Nadelen
Niet geurvrij:

ondanks de vele positieve reacties van klanten, vindt een kleine minderheid dat deze luieremmer toch helemaal niet geurvrij is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Tommee Tippee Sangenic Tec Luieremmer

 

Tommee Tippee is ideaal voor het geavanceerd opnemen en verpakken van gebruikte incontinentieluiers en afval.

Deze hygiëne-/ luieremmer voorkomt dat je steeds naar de afvalcontainer buiten moet gaan om een wegwerpluier te deponeren, want het verpakt alle luiers apart en geurvrij. Aan de binnenkant is deze emmer ook voorzien van een bacteriedodende folie. Zo bespaar jij jezelf en jouw gezin een onprettige sfeer en loopwerk.

Als je uitkijkt naar een luieremmer aanbieding, dan is dit product ideaal voor jou. De Tommee Tippee is voor velen heel gemakkelijk om te gebruiken en het ziet er ook mooi uit. Het geeft geen geurtjes af en de prijs ervan is goed.

De kwaliteit van dit product is uitstekend. De navulling voor de emmer is voor een gebruiker financieel niet te doen en dit product is verder ook een beetje lastig in gebruik.

Je kunt natuurlijk ook voor deze Tommee Tippee luieremmer kiezen. Dit model is bovendien voorzien van de laagste prijs in vergelijking met de andere 4 producten uit deze selectie. We merken dan ook dat heel wat klanten deze gunstige prijs sterk kunnen waarderen. Hieronder kun je alvast even de voor- en nadelen op een rijtje zien staan.

Voordelen
Budget:

je zult meteen versteld staan van het mooie prijskaartje van deze luieremmer. Ideaal voor mensen die liever niet zoveel geld wensen te spenderen aan een degelijk toestel.

Handig in gebruik:

in vergelijking met het voorgaande toestel is dit een geavanceerde luieremmer. Dit model zal elke luier afzonderlijk gaan verpakken en helemaal geurvrij maken.

Veilig:

de binnenkant van dit handige toestel is bovendien zelfs uitgerust met een degelijke en krachtige bacteriedodende folie.

Nadelen
Lastig in gebruik:

volgens enkele kopers is deze luieremmer niet zo eenvoudig te gebruiken.

Dure navulling:

een andere gebruiker laat weten dat de navulling van deze luieremmer toch wel een grote hap uit het budget is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Ubbi Luieremmer

 

De Ubbi is gemaakt van een speciaal variant staal om geen geurtjes te absorberen en om gemakkelijk schoon te maken. Om de nare luchtjes in de emmer opgesloten te houden is dit product voorzien van een rubberen ring.

In deze luieremmer passen alle standaard zakken, maar je kunt ook afwasbare zakken gebruiken. Dit product heeft een speciaal schuifsysteem om ervoor te zorgen dat er zo min als mogelijk geurtjes vrijkomen tijdens het openen en het sluiten van deze emmer.

Nadat je de reviews hebt gelezen, dan zal je ervan overtuigd zijn dat dit een topproduct is. De Ubbi is voor een gebruiker initieel duur, maar het is op lange termijn voordelig. Het is trouwens ook een blikvanger.

Het is gemakkelijk om te gebruiken en voor sommige gebruikers is er niet een speciaal formaat zak nodig om in deze emmer te plaatsen.

Met deze luieremmer haal je niet alleen een functioneel toestel in huis maar bovenal ook een echte blikvanger. Deze emmer is afkomstig van het bekende en misschien voor enkele gebruikers ook het beste merk, Ubbi. De oranje kleur zorgt ervoor dat deze luieremmer heel duidelijk aanwezig is. Je kunt natuurlijk ook één van de andere 16 kleurtjes kiezen.

Voordelen
Materiaal:

deze handige luieremmer is helemaal vervaardigd uit een speciaal soort staal. Dit staal heeft de positieve eigenschap om geen vervelende geurtjes te gaan opnemen. De rubberen ring aan de bovenkant, houdt nare geuren tegen.

Schuifsysteem:

deze emmer werkt op basis van een handig schuifsysteem. Op die manier hoef je geen schrik te hebben voor vervelende luchtjes op het moment dat je de emmer opent of sluit.

Handig in gebruik:

je hoeft bovendien geen speciale zakken aan te kopen aangezien je er om het even welk model in kunt plaatsen.

Nadelen
Prijskaartje:

volgens een enkele gebruiker is deze luieremmer niet zo goedkoop om aan te schaffen. Toch haal je er op termijn heel wat voordeel uit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Diaperchamp Medium Luieremmer 

 

De Diaperchamp heeft in het deksel een bijzonder, gepatenteerd klapmechanisme om wegwerp- en herbruikbare luiers geurloos op te ruimen.

Met dit product bespaar je kosten, want je hoeft geen speciale zakken aan te schaffen, maar je maakt gewoon gebruik van huishoudzakken. Deze emmer heeft een gekleurde knop waarop je moet drukken om dit product te openen. In deze hermetisch afgesloten emmer kun je ongeveer 50 luiers kwijt. Verder is het milieuvriendelijk, want het scheidt de gebruikte luiers van het normale huisvuil.

In vergelijking met de andere producten kun je dit product niet categoriseren onder de groep van goedkope luieremmers. De Diaperchamp houdt naar de mening van vele gebruikers geurtjes tegen en er is geen behoefte aan navulcassettes. Ook is dit product duurzaam. Anderen zijn niet tevreden met de prijs en kwaliteit en zij hebben moeite om dit product naar behoren te gebruiken.

Je kunt natuurlijk ook meteen opteren voor de Diaperchamp luieremmer. Ondanks het feit dat het niet meteen één van de goedkope modellen is, zijn heel wat gebruikers best wel tevreden over de kwaliteit ervan. De zilveren kleur van deze emmer zorgt ervoor dat het toestel in gelijk welk interieur past.

Voordelen
Klapmechanisme:

het deksel van deze luieremmer is voorzien van een degelijk klapmechanisme. Op die manier kunnen de luiers van je baby zo goed als geurloos worden verwijderd.

Gebruiksvriendelijk:

net zoals bij de vorige emmer hoef je hier helemaal geen speciale soort zakken voor aan te kopen. De gewone huishoudzakken zijn ruim voldoende.

Milieuvriendelijk:

deze luieremmer zal ervoor zorgen dat de gebruikte luiers niet bij het gewonde standaard huisvuil terechtkomen.

Handig in gebruik:

dit model is voorzien van een duidelijk gekleurde knop waar je dan hoeft op te duwen indien je het deksel wilt openen. Verder is de emmer voldoende ruim om er tot wel 50 luiers in te gooien.

Nadelen
Budget:

je zult deze luieremmer niet meteen tussen de goedkope exemplaren terugvinden omwille van het hogere prijskaartje.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Rotho Nappy Wrapper luieremmer verhoger

 

De Rotho – Nappy Wrapper heeft een verhoging die speciaal is ontworpen voor langere personen en voor oudjes die wat moeite hebben met het bukken. Met deze verhoging staat de emmer ongedeerd op één plaats en het vergemakkelijkt het gebruik. Het is veilig om te zeggen dat dit product de gezondheidstoestand verbetert.

Het is verder een Hygiëne Plus emmer om onaangename geurtjes binnen te houden. Ook is deze emmer van een speciaal staal gemaakt om geen geurtjes vast te houden. Dit product is gemakkelijk te reinigen en met deze emmer hoef jij geen speciale zakken te gebruiken om de luiers weg te doen.

Als enige persoon die tot nu toe een beoordeling heeft geplaatst, geeft deze koper wel positief advies voor dit product. Voor deze gebruiker bespaart de Rotho – Nappy Wrapper veel aan bukken door de verhogingsoptie van de luieremmer.

In vergelijking met het voorgaande product is deze luieremmer van het merk Sangenic niet zo heel duur te noemen. Bovendien lijken de kopers over het algemeen best wel tevreden te zijn. Bekijk alvast even de sterke en minder sterke eigenschappen van deze handige luieremmer.

Voordelen
Verhoging:

dit model is voorzien van een handige verhoging die ideaal is voor iets oudere personen of mensen die zich minder gemakkelijk kunnen bukken.

Geen speciale zakken:

het is een voordeel dat je deze emmer in combinatie met gewone huishoudzakken kunt gebruiken. Je hoeft dus geen geld te verspillen aan een bepaalde soort zak.

Materiaal:

dit model is helemaal vervaardigd uit een apart soort staal dat ervoor zorgt dat vervelende luchtjes geen kans krijgen.

Nadelen

We merken dat beide kopers op dit moment helemaal positief zijn over het product. Dit maakt het voor ons best wel moeilijk om alsnog eventuele minpunten te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status