fbpx

Beste luiers

Laatste update: 15.10.19

 

Luiers test van 2019

 

 

Luiers koopgids

 

Als je binnenkort moet bevallen dan kun je maar al beter een aantal spullen op voorhand aankopen. Zo is het een goed idee om de beste luiers al even te bekijken en met elkaar te vergelijken. Het is niet altijd even makkelijk aangezien er vandaag de dag al heel wat mogelijkheden bestaan. Daarom is het een goede aanbeveling om met een aantal factoren zoals het type en het prijskaartje rekening te houden. Verder zou je ook kunnen letten op het materiaal en het formaat. Ga alvast eventuele aanbiedingen en promoties niet uit de weg. Je weet nooit of je ergens wel een aantrekkelijke luier aanbieding kunt tegenkomen.

 

 

Het gebruiksgemak

 

Wanneer je op zoek moet naar degelijke en duurzame luiers dan pas zul je merken hoeveel mogelijkheden er vandaag de dag zijn. Dit heeft vooral te maken met het feit dat je luiers in verschillende situaties kunt gebruiken. De meest voor de hand liggende situatie is natuurlijk bij kindjes. Als je binnenkort je eerste kindje krijgt dan is het een goed idee om op voorhand al een aantal dingen aan te kopen. Zodra je kindje er eenmaal is, zul je namelijk overmand worden door emoties.

Luiers kun je bijvoorbeeld al zonder problemen aankopen en dan hoef je daar niet meteen meer aan te denken. Probeer wel goed te letten op het formaat van de luiers aangezien er een onderscheid is tussen baby’s en peuters. Verder kunnen luiers ook gebruikt worden voor oudere personen die last hebben van incontinentie. Jammer genoeg schamen heel wat personen zich hiervoor terwijl dat helemaal niet nodig is. Het komt namelijk veel vaker voor dan je zou denken.

 

 

Welk prijskaartje moet je voorzien

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar degelijke luiers dan zul je merken dat er heel wat mogelijkheden en opties zijn. Dit wil dus ook wel zeggen dat er verschillende prijskaartjes zullen bestaan. Zo zullen de standaard luiers vast en zeker tussen de goedkope luiers behoren. Toch heb je ook exemplaren waarvoor je iets duurder zult moeten betalen. Zo zullen de meegroeiluiers of wasbare luiers vaak iets duurder te betalen zijn. Probeer hier dan ook rekening mee te houden.

Uiteraard beslis je helemaal zelf hoeveel budget je aan luiers wilt en vooral kunt spenderen. Er is niemand die je zal verplichten om een bepaald bedrag te gaan uitgeven. Probeer er gewoon voor te zorgen dat je degelijke luiers aankoopt die niet voor irritatie zorgen. Het kan misschien een goed hulpmiddel zijn om ook eventjes een kijkje te nemen naar de verschillende online reviews. Daarin geven de klanten iets meer advies over een bepaald type luiers.

 

 

Materiaalsoorten en formaat

 

Zoals we het al min of meer even hebben vernoemd is het ook belangrijk om even rekening te houden met het formaat van de luiers. Dit lijkt misschien heel overbodig en nutteloos maar dat is het wel degelijk niet. Er bestaan namelijk luiers in verschillende soorten en formaten. Dit is ook maar logisch aangezien een pasgeboren baby veel kleiner is dan een peuter. Het formaat van de luiers wordt aangeduid door middel van een getal. Hierbij is het getal 0 ideaal voor pasgeboren baby’s terwijl het getal 3 of 4 meer geschikt is voor oudere kindjes.

Je hoeft niet te vrezen want daarnaast wordt ook de maximale leeftijd duidelijk op de verpakking aangegeven. Verder vinden wij het ook wel belangrijk om rekening te houden met het materiaal van de luiers. De standaard luiers zijn vaak uit dezelfde soort materialen gemaakt en hebben een al dan niet grotere absorberende waarde. Wanneer je kiest voor een wasbare luier dan zul je merken dat er toch heel wat verschillende materialen mogelijk zijn. Denk maar aan katoen, bamboe en fleece. Zo zal bamboe een grotere absorberende waarde hebben dan katoen. En is fleece niet ideaal voor kindjes met een gevoelige huid.

 

 

Het type luiers

 

Het is ook belangrijk om even na te denken over het type luier. Hierbij is het belangrijk om de situatie te bekijken en ook rekening te houden met je wensen en verwachtingen. Als je bijvoorbeeld als oudere persoon last hebt van incontinentie dan zijn er speciale luiers ontworpen voor volwassenen. Deze zien er bijna uit als mooi ondergoed en zijn gemakkelijk aan- en uit te trekken. Als je op zoek bent naar luiers voor je kindje dan is het een goed idee om jezelf even de vraag te stellen wat je precies wilt.

Zo kun je kiezen voor de standaard wegwerp luiers. Dit zijn dus de luiers die iedereen wel zal kennen en die je na 1 keertje gewoon in de vuilnisbak gooit. Maar tegenwoordig heb je ook steeds meer de keuze om te kiezen voor wasbare luiers. Bovendien heb je hierbij de mogelijkheid om te opteren voor de typische meegroeiluiers die dus meegroeien met de ontwikkeling van je kindje. Wasbare luiers zijn misschien iets duurder in de aankoop maar bieden toch heel wat voordelen. Zo zijn deze luiers milieuvriendelijk en heb je de mogelijkheid om te kiezen uit diverse materiaalsoorten.

 

 

Luier Reviews – Top 5

 

 

Met een baby in huis dan weet je meteen wat te doen. Er komt namelijk heel wat bij kijken. Zo moet je er bijvoorbeeld zeker van zijn dat je ten allen tijde voldoende luiers op voorraad hebt. Wat nu de beste luier is, is heel persoonsgebonden. Toch hebben wij een onderzoek gedaan op basis van de vele online reviews en het advies en de gebruikerservaring van de klanten. Zo hebben wij een lijst met 5 topproducten kunnen samenstellen die we jou hieronder graag aanbieden. Bekijk deze eens rustig en wie weet zit er wel een luiers aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Pampers Premium Protection Maxi

 

Deze luiers van het bekende merk Pampers zul je niet meteen in de categorie van de goedkope luiers hoeven te zoeken. Dit heeft te maken met de toch wel iets hogere prijs ervan. Toch blijkt uit de reviews dat de meeste kopers zich daar niets van aantrekken.

Het is belangrijk dat je de luiers op maat koopt van je kindje. Dit wil zeggen dat je rekening gaat houden met de leeftijd en de lichaamsbouw van je baby. Wanneer je kindje tussen de 9 en 14 kg weegt dan mag je dus gerust overstappen naar dit model van pampers in maat 4.

Ondanks het hogere prijskaartje merken we toch vooral positieve reacties op van de kopers. Zo zijn er heel wat klanten die heel positief advies geven over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid ervan.

 

Koop bij bol.com (€51.99)

 

 

 

 

Pampers Premium Protection New Born

 

Net zoals het voorgaande product zijn ook deze luiers afkomstig van het bekende Pamper merk. Aan de voordelige prijs te zien, zou dit product bovendien gewoon maar eens een luiers aanbieding kunnen zijn.

Deze luiers worden geleverd in maat 1. Dit komt eigenlijk overeen met pasgeboren baby’tjes met een gewicht tussen de 2 en de 5 kg. Indien je dus binnenkort mama wordt dan is het toch wel belangrijk om deze luiers reeds in huis te halen. De luiers zitten niet alleen comfortabel maar geven ook perfect aan wanneer je je kindje hoeft te verschonen.

De reacties liegen er dan ook niet om en we merken toch dat de overgrote meerderheid van de gebruikers helemaal overtuigd is van dit product. Het bezit niet alleen een uitstekende kwaliteit maar het heeft ook een gunstige prijs-kwaliteitverhouding.

 

Koop bij bol.com (€52.33)

 

 

 

 

Pampers Premium Protection Midi

 

Ook hier kunnen we weer opmerken dat de luiers afkomstig zijn van het meeste bekende en gewaardeerde merk Pampers. Dit model komt in maat 3 en dit komt overeen met een lichaamsgewicht dat tussen de 6 en de 10 kg ligt.

De luiers zijn bovendien niet alleen dermatologisch getest maar zijn verder ook nog eens vrij van allergenen. Dankzij de handige absorptielaag, wordt urine zachtjes weggeleid van de billetjes van je baby. Op die manier kan er minder gemakkelijk irritatie ontstaan.

Sommige klanten vinden dat het best wel om een prijzig product gaat. Toch gaat ook hier de meerderheid weer zeer tevreden naar huis. De luiers hebben een uitstekende kwaliteit en zijn bovendien ook enorm duurzaam.

 

Koop bij bol.com (€47.99)

 

 

 

 

Pampers Premium Protection Mini

 

Net zoals de voorgaande producten zijn ook deze luiers afkomstig van het alombekende merk Pampers. De luiers zijn te verkrijgen in maat 2. Dit model is dus voor hele kleine kindjes met een gewicht dat schommelt tussen de 4 en de 8 kg.

Door een maandbox aan te kopen dan krijg je er maar liefst 240 stuks geleverd. Op die manier kun je toch al een hele poos door. De unieke absorptielaag kan huidirritatie aan de billetjes voorkomen en biedt op die manier ook extra comfort aan.

Het zal niet verwonderen dat de reacties ook bij dit artikel overwegend positief zijn. Ook hier zijn mensen heel tevreden over de uitstekende kwaliteit en de degelijkheid van de luiers. Haast je dus vooral naar de winkel en oordeel zelf.

 

Koop bij bol.com (€28.25)

 

 

 

 

Pampers Premium Protection Micro

 

Het zal niet verwonderen dat het merk Pampers ook deze luiers aanbiedt. In vergelijking met de voorgaande luiers gaat het hier om een model met maat 0. Dit zijn dus voor prematuurtjes of pasgeboren baby’s met een gewicht dat schommelt tussen de 1,5 kg en de 2,5 kg.

In 1 grote doos zitten er maar liefst 24 luiers in. Ook hier zijn de luiers voorzien van een unieke absorptielaag waardoor huidirritatie zoveel mogelijk kan vermeden worden. Dit biedt uiteraard dan ook meer comfort voor je kindje.

Slechts een kleine minderheid van de kopers is minder tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding van het product. De meeste gebruikers zijn dan weer echter laaiend enthousiast. Het is daarom belangrijk dat je zoveel mogelijk zelf probeert te oordelen.

 

Koop bij bol.com (€4.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status