Beste magnetisch bord

Laatste update: 26.03.23

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Magnetische borden test van 2023

 

Op school, kantoor of gewoon bij jou thuis? Een magnetisch bord kan vast wel wonderen doen. Je kunt er bijvoorbeeld een weekmenu op plaatsen, of het kan gebruikt worden als een handig hulpmiddel tijdens vergaderingen of schoolpresentaties. Toch is het niet altijd makkelijk om een keuze te maken en dat heeft vooral te maken met het ruime assortiment. Om het voor jou allemaal net iets eenvoudiger te maken, zijn we zelf alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse magnetische borden. Zo zijn we onder andere uitgekomen bij het Cawila Coachmap magnetisch bord. Een degelijk bord dat je ook makkelijk overal mee naartoe kunt nemen doordat je het kunt dichtklappen. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor het Coachbord Cawila magnetische bord. Opnieuw stellen we vast dat het bord voorzien is van een duidelijke afbeelding van een voetbalveld. Dit maakt het bord dan ook bijzonder geschikt om te gebruiken tijdens het bespreken van een voetbaltraining.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Magnetische borden koopgids

 

Tegenwoordig zie je ze steeds vaker opduiken, de magnetische borden. Ben je van plan om er ook één aan te kopen maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan willen wij jou met deze koopgids alvast verder op weg helpen. Zo kan het een goede aanbeveling zijn om rekening te houden met het gebruiksgemak, de mogelijkheden, het formaat en de extra kenmerken. Toch kan ook het prijskaartje een doorslaggevende rol spelen bij het vergelijken van de beste magnetische borden. Neem rustig je tijd en misschien ga je binnenkort wel met een magnetische bord aanbieding naar huis.

 

 

Wat is een magnetisch bord en het gebruiksgemak

Wanneer je besluit om op zoek te gaan naar een degelijk magnetisch bord dan is het natuurlijk belangrijk om goed te weten wat er precies mee bedoeld wordt. Zoals de naam doet vermoeden, is een magnetisch bord een voorwerp waarop je afbeeldingen of foto’s kunt bevestigen door middel van magneten. Toch laten de meeste magnetische borden ook toe dat je er op kunt schrijven door middel van speciale markeerstiften. Vervolgens kun je de geschreven aantekeningen zonder problemen droog weer uitwissen.

Je zult versteld staan van de enorme keuzemogelijkheden die er momenteel op het gebied van magnetische borden bestaan. Zo kun je kiezen voor een groot of klein bord, een bord dat je in elkaar kunt vouwen of eentje dat geleverd wordt met tal van toebehoren. Een magnetisch bord kan dan ook handig zijn in heel wat verschillende situaties. Op school kan het gebruikt worden om leerlingen inzicht te geven in een bepaalde materie. Op kantoor kun je een magnetisch bord gebruiken als ondersteuning bij het leiden van een vergadering.

Maar je kunt een magnetisch bord ook gewoon bij jou thuis plaatsen. Je kunt er een takenpakket op schrijven zodat iedereen in het gezin weet wat hij of zij moet doen binnen het huishouden. Je kunt het gebruiken om er je boodschappenlijstje op te plaatsen, of het weekmenu. Kortom een magnetisch bord is best wel handig in heel wat verschillende situaties.

 

Welk budget hoef ik te voorzien

In je zoektocht naar het voor jou ideale magnetische bord zul je merken dat er heel wat prijsverschillen bestaan. Zo kun je kiezen voor goedkope magnetische borden net zoals er ook heel wat duurdere exemplaren bestaan. Het formaat en de meegeleverde accessoires of extra kenmerken kunnen de prijs van zo’n bord in een bepaalde mate gaan bepalen. 

Hoeveel je beslist om uit te geven is uiteraard een volledig persoonlijke keuze.

Probeer daarom te kijken naar het bedrag dat je wilt en kunt spenderen aan een degelijk magnetisch bord. Wat zijn je verwachtingen en wensen? En ben je van plan om het bord regelmatig te gebruiken of zo nu en dan eens een keertje? Indien je mocht twijfelen tussen verschillende magnetische borden dan kan het misschien wel helpen om ook even door de online reacties te scrollen. Daarin geven klanten een positief of negatief advies en worden eventuele aanbiedingen duidelijk in beeld gebracht.

 

 

Het formaat, de extra kenmerken en eventuele accessoires

Zoals we reeds vermeld hebben, zijn er heel wat mogelijkheden op het gebied van het formaat. Zo kun je kiezen voor een groot of klein magnetisch bord. Je zult begrijpen dat dit uiteraard vooral een persoonlijke keuze is en dus bij iedereen anders zal zijn. Om het formaat van het bord te bepalen dan zou je jezelf de vraag kunnen stellen waarvoor je het wilt gebruiken. Zo bestaan er heel wat magnetische borden met een weergave van het voetbalveld. Ideaal dus om aan je spelers de speltactiek uit te leggen.

Het is ook handig om rekening te houden met de beschikbare ruimte om het bord te plaatsen. Zo heb je heel wat magnetische borden die je aan de muur of de wand kunt hangen, net zoals er ook heel wat exemplaren bestaan die op een onderstel geplaatst worden. Een magnetisch bord voor aan de wand neemt logischerwijze iets minder ruimte in beslag. Verder zul je merken dat bepaalde magnetische borden ook over iets meer kenmerken en opties beschikken. Sommigen daarvan kunnen dan ook best wel handig zijn en een meerwaarde vormen.

Zo kan het altijd leuk zijn indien je er bij de aankoop tal van praktische toebehoren bij krijgt. Denk maar aan enkele markeerstiften of enkele leuke en vrolijke magneten. Ook een bordenwisser is in elk geval geen overbodige luxe. Houd er wel rekening mee dat dit alles misschien wel een invloed kan hebben op de uiteindelijke prijsbepaling van het magnetische bord.

 

Magnetisch bord Reviews – Top 5

 

Met het beste magnetisch bord in huis kun je meteen heel wat foto’s en leuke herinneringen ophangen. Je kunt er natuurlijk ook je boodschappenlijstje op aanbrengen. Je zult bovendien versteld staan van het enorm ruime assortiment dat er tegenwoordig op de markt gebracht is. Zo kun je opteren voor een groot of een klein magnetisch bord of een model al dan niet uit glas. Door de vele online reviews even door te nemen en te bestuderen en rekening te houden met het advies van de klant, hebben wij 5 topproducten kunnen selecteren.

 

 

Cawila Coachmap

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijk magnetisch bord dan kun je altijd dit model van het bekende merk Cawila eens bekijken. Zodra je de voordelige vraagprijs te zien krijgt, dan zul je meteen het gevoel krijgen dat het hier wel eens om een magnetisch bord aanbieding zou kunnen gaan.

Zodra je het magnetisch bord openklapt dan meet het 44 x 35 x 1 cm en zul je merken dat het behoorlijk compact is. Maar dit maakt het juist eenvoudiger om overal mee naartoe te nemen. Bovendien is dit bord afgewerkt met de print van een voetbalveld. Aan de binnenkant van het bord is er een clip voorzien zodat je formulieren en dergelijke kunt vastklikken.

Verder krijg je er bij de aankoop ook nog eens 27 handige magneten bij. Al deze voordelen en mogelijkheden zorgen ervoor dat de kopers duidelijk bijzonder tevreden zijn. Haast je naar de winkel en oordeel vooral zelf.

Ben je trainer bij de plaatselijke voetbalclub of geef je sportlessen op school? Dan kan dit unieke magnetische bord misschien wel iets voor jou zijn. Het bord wordt jou aangeboden door het merk Cawila, dat door sommige klanten als veruit het beste merk wordt beschouwd.

Voordelen
Design:

het magnetische bord wordt gekenmerkt door een wel heel opvallend design van een voetbalveld. Ideaal om bepaalde tactische technieken met de spelers te bespreken.

Kostenplaatje:

zodra je de prijs van dit product opmerkt, zul je het gevoel krijgen met een aanbieding te maken te hebben. Bovendien zou het ook wel eens het bord met de laagste prijs kunnen zijn.

Formaat:

het bord wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van maar liefst 44 x 35 x 1 cm en is dan ook behoorlijk compact. Handig om te verplaatsen dus.

Accessoires:

de aankoop van dit unieke magnetische bord omvat ook de levering van maar liefst 27 magneten.

Nadelen
Te Klein:

het is mogelijk dat het bord door sommige klanten misschien als te compact wordt ervaren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Coachbord Cawila 

 

Tussen de goedkope magnetische borden zul je dit model jammer genoeg niet meteen tegenkomen. Net zoals het voorgaande bord is ook dit product helemaal afkomstig van het bekende merk Cawila. Toch zul je net iets meer hoeven te betalen.

Het bord meet 60 x 90 cm en is opnieuw afgewerkt met een duidelijke print van het voetbalveld. Op die manier kun je de spelers een bepaalde speltechniek of eventuele fouten op een overzichtelijke manier uitleggen.

De kopers vinden het wel heel leuk dat je er bij de aankoop meteen ook enkele handig magneten bij krijgt. Verder zijn de meesten ook overtuigd van de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Indien er toch een klein puntje van kritiek mag gegeven worden dan vindt één enkele klant het een beetje jammer dat er geen leuke opbergtas meegeleverd wordt.

Net zoals het vorige exemplaar wordt ook dit magnetische bord jou aangeboden en geleverd door Cawila. Dat wijst erop dat Cawila toch bij de populairste merken behoort op het gebied van magnetische borden. Wij zetten de belangrijkste kenmerken alvast even op een rijtje voor jou.

Voordelen
Formaat:

het bord heeft een totaal formaat van maar liefst 60 bij 90 cm.

Ontwerp:

het magnetische bord heeft een duidelijke rechthoekige vorm en is voorzien van een afbeelding van een voetbalveld.

Accessoires:

op het moment dat je besluit om het bord aan te kopen, dan zul je merken dat er gelijk een aantal magneten worden meegeleverd.

Gebruiksgemak:

het magnetische bord is bijzonder praktisch om te gebruiken omwille van het compacte formaat en beperkte gewicht.

Nadelen
Geen opbergtas:

we merken dat één klant het toch wel leuk had gevonden indien het bord in een opbergtas werd geleverd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Baker Ross

 

Ook met het magnetisch bord van Baker Ross zit je zeker en vast meer dan goed. Het bord meet 28 cm x 24 cm en heeft daardoor een duidelijk rechthoekige vorm. Dit maakt het meteen ook bijzonder eenvoudig om het ergens te plaatsen of op te hangen.

Dit magnetisch bord kun je telkens weer opnieuw gebruiken. Het enige dat je hoeft te doen is door middel van een bordenwisser alle aantekeningen weg te vegen. Je kunt dus ook op het bord schrijven met behulp van handige markeerstiften die je droog kunt uitwissen.

Het feit dat er momenteel nog geen online reviews geplaatst zijn, maakt het voor ons niet zo eenvoudig om eventuele nadelen tijdig te ontdekken. Wij kunnen jou daarom jammer genoeg ook geen verder advies geven omtrent dit product.

Met het Baker Ross magnetische bord kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor design. Het bord is, in vergelijking met de vorige producten, een heel stuk compacter en wordt gekenmerkt door een totaal formaat van 28 bij 24 cm. Een overzichtje van de belangrijkste plus- en minpunten volgt hieronder.

Voordelen
Comfort:

het bord is vrij compact en weegt behoorlijk licht. Deze combinatie zorgt ervoor dat je het bord makkelijk kunt optillen en overal mee naartoe kunt nemen.

Installatie:

het is mogelijk om het bord staand te gebruiken of je kunt het ook gewoon aan de muur of wand installeren.

Handig in gebruik:

het is een bijzonder handig magnetisch bord waarop je zelfs kunt schrijven, hetzij met speciale markeerstiften. Met behulp van een bordenwisser kun je de aantekeningen achteraf weer probleemloos afvegen.

Nadelen
Te klein:

het is mogelijk dat het magnetische bord voor sommige klanten misschien wel net een tikkeltje te compact is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Roommate Villa En Kapstok Violet

 

Ook hier zul je toch net iets meer budget hoeven te voorzien. Dit magnetisch bord is afkomstig van het bekende merk RoomMates en is dan ook bijzonder handig en degelijk om te gebruiken.

Het bord is helemaal vervaardigd van bijzonder hoogwaardig en duurzaam materiaal. Je zult dus merken dat dit product zeker wel tegen een stootje kan. Het bord meet 45 x 58 cm en heeft daardoor een rechthoekige vorm. Je zult merken dat dit magnetische bord ook voorzien is van een handige kapstok.

Dit product is afgewerkt met een aangename zachte lila kleur die de woonkamer of de keuken meteen kan doen stralen. Toch is het jammer dat er momenteel nog geen beoordelingen werden geschreven. Dit maakt het voor ons namelijk een pak moeilijker om jou verder advies te geven omtrent dit magnetische bord.

Je kunt natuurlijk ook nog altijd kiezen voor dit unieke magnetische bord dat jou wordt aangeboden door RoomMates. Dit unieke bord is niet alleen kwalitatief heel erg sterk maar wordt daarnaast ook gekenmerkt door een uniek design. De moeite waard om het magnetische bord alvast even van dichterbij te bekijken.

Voordelen
Materiaal:

bij de productie van dit magnetische bord heeft men vooral gebruik gemaakt van stevige materialen die best wel wat kunnen verdragen.

Design:

het magnetische bord heeft de vorm meegekregen van een huisje en kun je bestellen in een roze of gele kleur.

Formaat:

het is een vrij compact bord met een maximaal formaat van 45 bij 58 cm.

Handig in gebruik:

het magnetische bord is makkelijk te installeren en daarnaast ook voorzien van een handig kapstokje.

Nadelen
Prijzig:

indien er dan toch een klein puntje van kritiek zou mogen worden vermeld dan heeft dit vooral te maken met de hoge prijs.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2-in-1 Binnenvitrine Mededelingenbord

 

Met Dit bord haal je zeker en vast een degelijk product in huis. Dit heeft vooral te maken met het feit dat het bord meerdere kwaliteiten heeft. Bovendien ziet het bord er ook vrij uniek en apart uit. Het is namelijk niet afgewerkt met een zwarte kleur maar met een transparant glas. Waardoor het bord eruit ziet alsof het een vitrine is.

Het bord kun je gemakkelijk gebruiken om bepaalde dingen op te bevestigen met behulp van magneten. Maar je hebt ook de mogelijkheid om er op te schrijven en deze aantekeningen nadien opnieuw uit te wissen.

Aangezien er ook hier nog steeds geen online reviews zijn geplaatst, durven we vermoeden dat het hier om een vrij recent product gaat. Haast je dus zeker naar de winkel en wees de eerste in het plaatsen van een handige beoordeling.

Tenslotte kunnen we het rijtje van de 5 topproducten afsluiten met dit unieke magnetische bord. Mag het allemaal net een tikkeltje meer zijn en ben je op zoek naar een multifunctioneel magnetisch bord? Aarzel dan niet langer en bekijk dit unieke exemplaar hieronder maar alvast even.

Voordelen
Veelzijdig:

het bord is niet alleen magnetisch maar biedt je ook de optie om aantekeningen te maken door gebruik te maken van een speciale markeerstift.

Design:

het ook wil natuurlijk ook wel wat en dan zit je met dit magnetische bord helemaal goed. Doordat het bord is afgewerkt met een transparant glas, lijkt het wel alsof je met een vitrinekast te maken hebt.

Nadelen
Kostenplaatje:

het zal je dan ook niet verwonderen dat de prijs van dit product jammer genoeg een tikkeltje hoger ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status