5 Beste Magnetrons Test van 2021

Laatste update: 22.01.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Magnetrons – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Bepaalde toestellen zijn bijna onmisbaar geworden in de keuken. Denk maar aan een degelijke en vooral duurzame magnetron. Wanneer je ’s avonds laat na een stressvolle werkdag thuis komt, kan het maar zo gemakkelijk zijn om even je eten te ontdooien en/ of op te warmen. Daar er tegenwoordig een ruim assortiment voorhanden is, wilden wij de keuze iets makkelijker maken. We hebben dus als zelf 3 topproducten geselecteerd op basis van verschillende factoren. Zo blijkt de Sharp R-961INW magnetron alvast een degelijk apparaat dat gekenmerkt wordt door een oven- én grillfunctie. Verder kun je ook met de Severin MW 7892 magnetron een goede aankoop doen. Met een vermogen van minstens 700 Watt, is het één van de krachtige magnetrons uit het rijtje.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Magnetrons koopgids

 

Vele mensen zien een magnetron nog altijd enkel als een toestel die voedsel opwarmt. Je kunt dit apparaat echter gebruiken voor vele toepassingen. Je kunt bevroren voedsel ontdooien en sommigen zijn zelfs oven en microgolfoven in één. Kies het type magnetron die je wilt kopen en let op de inhoud. Wil je inbouw of vrijstaand en over welke functies beschikt het? Houd ook rekening met de prijs.

Soorten magnetrons

Naast een gewone solo magnetron kun je tegenwoordig ook kiezen voor een combi magnetron met vele verschillende functies. De combi is duurder dan de gewone magnetron maar kan door z’n vele functies het gebruik van een oven overbodig maken. Zo kun je op die manier kosten maar ook ruimte besparen.

Een standaard magnetron is geschikt om kant-en-klare maaltijden op te warmen of zelf het heropwarmen van een kopje koffie. Ze beschikken meestal ook over een ontdooifunctie zodat je voedsel kunt ontdooien maar zijn niet geschikt om te grillen of roosteren. Ze zijn wel goedkoop en er bestaan vele modellen.

Je kunt ook kiezen voor een grill magnetron, deze toestellen hebben dezelfde werking als een standaard magnetron met een extra grillfunctie om je voedsel te kunnen bruinen. Bij sommige modellen kun je beide verwarmings functies gebruiken om voedsel klaar te maken.

Als je over extra plaats beschikt in je kast kun je eventueel een inbouw magnetron overwegen. Deze zijn meestal wel duurder dan vrijstaande magnetrons en je kunt ze ook niet verplaatsen. Een vrijstaand model neemt echter veel plaats in op het aanrecht. Houd bij de aankoop van een inbouw magnetron rekening met de deur. Als deze horizontaal open gaat dan plaats je de magnetron best niet te hoog. Denk er ook aan dat leveranciers meestal een extra kost aanrekenen om de magnetron te installeren.

 

Afmetingen en inhoud

Als je een klein aanrecht hebt dan kies je best voor een inbouwmodel. Maar als ook dat niet mogelijk is dan koop je best een klein magnetron die niet teveel ruimte inneemt. Kleine modellen hebben plaats voor een plaat met een breedte van 27 cm en zal dus ook een kleinere inhoud hebben.

De inhoud is belangrijk want je moet rekening houden voor hoeveel personen je eten wilt opwarmen of klaarmaken. Een gezin heeft een model met een grotere inhoud nodig dan een student of alleenstaande. De inhoud van een magnetron wordt uitgedrukt in liters en kan liggen tussen 17 liter voor kleine modellen en 40 liter voor combi modellen.

De grootte van de magnetron zal een invloed hebben op het soort plaat die je kunt gebruiken in je magnetron. De klassieke magnetrons beschikken over een draaischijf omdat deze zorgen voor een betere verdeling van de microgolven en zo een optimale opwarming te verkrijgen. Tegenwoordig bestaan er echter toestellen met een kookplaat die de warmte ook goed kunnen distribueren en daardoor meer ruimte bieden voor grotere schotels. Het nadeel van deze modellen is dat ze meestal duurder zijn.

 

Functies

Een magnetron kan over verschillende programma’s en functies beschikken. De mogelijkheid tot een uitgestelde start om zelf het tijdstip te kiezen wanneer de magnetron het voedsel opwarmt. Geheugentoetsen die veelgebruikte instellingen opslaan zodat je ze opnieuw kunt gebruiken met één druk op de toets.

Om het gebruik van een magnetron veiliger te maken zijn er modellen een kinderbeveiliging, dit zorgt ervoor dat je kinderen de deur niet kunnen opentrekken en voorkomen zo ongelukken. Je kunt bij sommige toestellen zelfs het draaiplateau vervangen door een draaispit! Kijk dus bij je aankoop eerst over welke functies een magnetron beschikt en welke handig kunnen zijn voor jouw situatie.

Een combi magnetron kan over verschillende opwarmfucties beschikken zoals hetelucht die de magnetron verwarmt met een ventilator. Zo is de warmte gelijkmatig verdeeld over de ruimte en kun je voedsel bakken.

De conventionele stand zorgt ook voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en is geschikt om mee te bakken en braden. Met de grillfunctie kun je je voedsel een krokant bruin korstje geven.

Goedkope of dure magnetrons

Je hoeft zeker geen grote bedragen uit te geven aan een magnetron. Door vele verschillende apparaten online te vergelijken kun je zelfs geld besparen en mooie aanbiedingen vinden. Je kunt eenvoudig de verschillende voor- en nadelen bekijken van een apparaat en zelfs de meningen van andere kopers in acht nemen.

Solo magnetrons zijn over het algemeen een stuk goedkoper dan een combi magnetron maar als je geen oven hebt in je keuken is een combi de betere keuze. Zo beschik je over veel meer functies voor het opwarmen van je voedsel. Het hangt in de eerste plaats af van je eigen budget en de functies die voor jouw situatie handig zijn.

 

5 Beste Magnetrons (Reviews) van 2021

 

Koop een magnetron om je maaltijden thuis of op kantoor op te warmen, zodat je kunt genieten van een heerlijke warme maaltijd. Tegenwoordig zijn er ook magnetrons met meer opties, waarmee je diverse gerechten kunt klaarmaken. Bekijk de opties hieronder en kies de beste magnetron voor jezelf uit.

 

1. Sharp R-961INW Combi-Magnetron

 

De Sharp R-961INW is een combimagnetron die 6 vermogensniveaus heeft samen met een grill en een oven. Het heeft 14 automatische programma’s, inclusief een ontdooifunctie en een inhoud van 40 liter.

Het heeft een sensor bediening met een digitale display. Je kunt dus diverse heerlijke gerechten klaarmaken met dit product. Je kunt nu dus ook heerlijk brood of koekjes bakken in de oven of je kunt lekker vlees grillen.

Gezien de prijs behoort dit product niet tot de categorie van goedkope magnetrons. Desondanks zijn de meeste kopers tevreden met dit product, want het is van uitstekende kwaliteit.

Het is eenvoudig om te gebruiken en je kunt er zoveel mee doen. De enige minpunten zijn dat het geen klok heeft, zodat je tijdens het koken de tijd in de gaten kunt houden en dat de bovenkant van dit apparaat warm wordt.

De R-961INW kun je gebruiken als magnetron maar ook als oven. Het apparaat beschikt over meerdere programma’s en je kunt er ook mee grillen. Het toestel heeft een inhoud van 40 liter maar zal door de hoge prijs sommige kopers afschrikken.

Voordelen
Verschillende functies:

je kunt het toestel gebruiken als magnetron maar het beschikt verder nog over andere handige functies zoals ontdooien, grillen, opwarmen en convectie om het apparaat als oven te gebruiken.

Inhoud:

de magnetron heeft een inhoud van 40 liter waardoor je over genoeg ruimte beschikt om een grote hoeveelheid voedsel op te warmen.

Accessoires:

de magnetron wordt geleverd met bakplaten die je kunt gebruiken om te koken. Bovendien kun je op twee verschillende niveaus voedsel plaatsen om op te warmen of te koken.

Onderhoud:

het toestel is makkelijk om te reinigen zodat je het proper kunt houden en op een hygiënische wijze je voedsel kunt bereiden.

Nadelen
Klok:

er zit geen klok op het apparaat en dit is voor vele kopers een minpunt.

Koop bij bol.com (€369)

 

 

 

 

2. Severin MW 7892 Retro magnetron met grill 700 Watt

 

Door te kiezen voor de Severin MW 7892 magnetron kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design. Z’n retro-achtige design en de mogelijkheid om hem in een wit of rood kleurtje aan te kopen, maakt het een magnetron voor de gedurfde kopers onder ons.

De magnetron wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 25,5 x 44,5 x 36 cm en biedt dan ook een ruime inhoud aan. Door het 1,1 meter lange snoer eenvoudig in het stopcontact te pluggen, kun je de magnetron vervolgens het gewoon inschakelen. Zo bedraagt het ruime vermogen maar liefst 700 Watt en het grillvermogen kan zelfs oplopen tot 1000 Watt. Verder is hij eveneens voorzien van een ontdooifunctie met 5 vermogensstanden, een digitaal display en ovenverlichting. Kortom, alles wat je nodig hebt om de lekkerste gerechten te ontdooien en/ of op te warmen.

Bij aankoop van deze magnetron wordt overigens niet alleen een draaiplateau meegeleverd maar tevens ook een grillrek en een informatieve handleiding. Ondanks het feit dat alleen bovenwarmte tot de mogelijkheden behoort, lijken klanten overtuigd van hun aankoop en wordt het toestel zelfs beloond met 4,8 sterren.

Voordelen
Materiaal:

het is een stevige retro-achtige magnetron waarvan de behuizing voornamelijk uit kunststof werd gemaakt. Dit is niet alleen stevig maar vooral ook makkelijk te onderhouden.

Toebehoren:

de magnetron wordt geleverd inclusief een handleiding met instructies, een grillrek en een draaiplateau.

Vermogen:

aangezien de magnetron over verschillende functies beschikt, kan ook het vermogen variëren van minimaal 700 tot maximaal 1000 Watt.

Handig in gebruik:

de magnetron levert moeiteloos heel wat bovenwarmte en biedt daarnaast ook een grill- én ontdooifunctie aan. Bij de ontdooifunctie heb je de mogelijkheid om te kiezen uit 5 verschillende standen.

Nadelen
Geen kinderslot:

een kinderslot of kinderbeveiliging had misschien wel handig geweest mochten er kindjes rondlopen.

Koop bij bol.com (€79)

 

 

 

 

3. Inventum MN255C Combi-magnetron

 

De Inventum MN255C heeft een inhoud van 25 liter en een eenvoudige bediening door middel van draaiknoppen en druktoetsen. De bediening is volledig in het Nederlands.

Dit apparaat is een combimagnetron die ook een grill functie heeft en een functie voor hete lucht. Het heeft 10 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s en in totaal 5 magnetronstanden. Daarnaast heeft het een digitale timer die je kunt instellen tot een tijd van 95 minuten. Handig is dat het een beveiliging heeft voor kinderen door middel van een kinderslot.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en is handig in gebruik. De bediening ervan is erg gemakkelijk, want het heeft een duidelijke gebruiksaanwijzing.

De gerechten worden goed heet en warm, dus dit apparaat werkt goed. Voor deze kopers is dit een top product. Andere kopers vinden de kabel te kort en dat het een matige kwaliteit heeft.

De MN255C magnetron van Inventum is eenvoudig om te bedienen en heeft een inhoud van 25 liter. Het apparaat beschikt over een grill en kan ook gebruikt worden als heteluchtoven. Bovendien beschikt het toestel over meerdere standen en programma’s en kun je de timer gebruiken om een tijd in te stellen.

Voordelen
Meerdere standen:

het apparaat beschikt over 5 magnetronstanden en 4 combistanden. Je kunt de magnetron ook gebruiken als heteluchtoven of om voedsel te grillen. Bovendien kun je ook gebruik maken van 10 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s om voedsel in een mum van tijd klaar te maken.

Timer:

het toestel is voorzien van een digitale timer die je tot maximaal 95 minuten kunt instellen. Zo kun je rustig een andere taak uitvoeren want de timer waarschuwt je wanneer het voedsel klaar is.

Accessoires:

naast het draaiplateau voor de magnetron ontvang je ook een ovenrooster bij de aankoop.

Nadelen
Formaat:

voor sommige toepassingen zoals het maken van cake, is de magnetron te klein.

Koop bij bol.com (€136.99)

 

 

 

 

4. Etna ECM153WIT Combi-magnetron

 

De Etna ECM153WIT is een combimagnetron met een inhoud van 25 liter. Dit apparaat heeft een vermogen van 900 watt en maar liefst 5 vermogensstanden. Het heeft een ontdooifunctie en grillfunctie, maar ook een hetelucht functie. Met deze functies en de vermogensstanden, kun je nu veel gerechten klaarmaken in dit apparaat.

Het heeft een mooi eenvoudig design en is uitstekend voor mensen die meer van simpele dingen houden. Daarnaast is dit apparaat ook compact, zodat het gemakkelijk past in je keuken. Je zou het ook gewoon in een kantoor kunnen gebruiken.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product. Het is eenvoudig om te gebruiken en het is ook van goede kwaliteit. Het heeft een simpele bediening en de voorgeprogrammeerde programma’s zijn ook handig. De kopers geven dus positief advies voor dit product. Andere kopers vinden het design te simpel en dat het product kwetsbaar is.

Dit toestel heeft een inhoud van 25 liter en beschikt over verschillende standen. Je kunt bovendien meerdere functies gebruiken zoals een grill of hetelucht om voedsel klaar te maken. Dankzij het compacte formaat kun je dit apparaat makkelijk plaatsen in de keuken of een kleine ruimte.

Voordelen
Veilig:

de magnetron is voorzien van een kinderslot zodat kinderen het apparaat niet zomaar kunnen inschakelen. Dit zorgt voor een optimale veiligheid in je woning.

Verschillende standen:

je kunt gebruik maken van 5 magnetronstanden om voedsel vliegensvlug op te warmen. Bovendien is het apparaat ook uitgerust met 8 verschillende kookstanden en 2 ontdooistanden.

Formaat:

de magnetron is compact zodat je het makkelijk in de keuken kunt plaatsen. Het toestel is ook ideaal voor een studentenkamer zodat je zoon of dochter makkelijk eten kan opwarmen.

Nadelen
Onhandige bediening:

het vermogen wordt weergegeven in percent in plaats van watt. Dit is voor vele kopers onduidelijk.

Koop bij bol.com (€119)

 

 

 

 

5. Bosch HMT84M451 Magnetron Solo 900 Watt

 

Mag het allemaal net dat tikkeltje meer zijn en ben je toch op zoek naar een iets krachtigere magnetron? Dan lijkt dit exemplaar van Bosch misschien wel een goede aanbeveling te zijn. Zo wordt deze solo-magnetron gekenmerkt door een maximaal formaat van 30,5 x 51,3 x 40,8 cm in combinatie met een totale inhoud van zo’n 25 liter.

Net zoals heel wat andere producten uit deze lijst, kun je de magnetron eenvoudig inschakelen door het snoer van 1,3 meter met de netstroom te verbinden. Vervolgens kan een magnetron- én ovenvermogen van maximaal 900 Watt geleverd worden met de optie om te schakelen tussen 5 vermogensstanden. Verder geniet je een ontdooifunctie, een geheugenfunctie en een gewicht sensor.

Kortom, een degelijk apparaat dat ook een mooie beoordeling van 4,8 sterren heeft mogen ontvangen. Slechts één enkele klant maakt melding van een matige kwaliteit. Zo zou de magnetron niet makkelijk te bedienen zijn en verder ook heel wat lawaai produceren wanneer een gerecht wordt opgewarmd of ontdooit. 

Voordelen
Installatie:

de magnetron kan eenvoudig ingeschakeld worden door het 1,3 meter lange snoer in het stopcontact te pluggen.

Vermogen:

je bent verzekerd van een ruim vermogen dat zonder problemen 900 Watt kan bereiken, verdeeld over verschillende vermogensstanden.

Ontdooifunctie:

daarnaast zul je zien dat de magnetron evenzeer de mogelijkheid aanbiedt om etenswaren en gerechten te ontdooien.

Nadelen
Matige kwaliteit:

jammer genoeg heeft de kwaliteit van deze magnetron 1 koper niet helemaal kunnen overtuigen.

Koop bij bol.com (€137.95)

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

 

 

Samsung MS23F301EAW Solo-magnetron

 

De Samsung MS23F301EAW is een magnetron met een vermogen van 800 watt. Dit apparaat heeft een inhoud van 23 liter en een voorgeprogrammeerde ontdooifunctie.

Daarnaast heeft het 6 vermogensstanden. Het heeft een led type display en heeft ook een klok, zodat je de tijd in de gaten kunt houden tijdens het koken.

De klok kun je instellen door middel van de 2 draaiknoppen. Hiermee kun je ook de vermogensstand bepalen. Door zijn klein en compacte design is dit apparaat de uitkomst voor mensen met een kleine keuken.

Als je naar de prijs kijkt, lijkt dit product wel een magnetron aanbieding. En dat is het ook voor de meeste kopers!

Het is een mooi en compact apparaat, dat niet zwaar is. Het is van goede kwaliteit en werkt goed. Daarnaast is het ook handig in gebruik en gemakkelijk te bedienen met de draaiknoppen.

Samsung is de laatste jaren bezig met een opmars op het vlak van elektronica. Deze magnetron is momenteel het populairste product en wordt bovendien aangeboden aan de laagste prijs vergeleken met de andere toestellen. Het apparaat heeft een inhoud van 23 liter en beschikt over verschillende standen.

Voordelen
Makkelijke bediening:

je kunt het apparaat heel eenvoudig bedienen via de twee draaiknoppen. Met één knop stel je de tijd in en met de andere knop kies je het vermogen van het apparaat.

Design:

de magnetron is ook geschikt voor een kleinere keuken vanwege de inhoud van 23 liter. Aan de binnenkant is het toestel uitgerust met antibacteriële binnenwanden die zorgen voor een optimale hygiëne. Deze wanden zijn ook heel makkelijk om schoon te maken en zijn roestvrij.

Kookstanden:

het apparaat is voorzien van 20 verschillende kookstanden waarmee je in slechts enkele minuten verschillende gerechten kunt klaarmaken.

Nadelen
Draaiplateau:

het draaiplateau van de magnetron kun je niet uitschakelen, je kunt dus enkel borden gebruiken die kunnen meedraaien met het plateau.

 

 

Zanussi ZSM17100XA Inbouw magnetron

 

De Zanussi ZSM17100XA is een ingebouwde magnetron met een vermogen van 700 watt. Zo een magnetron past dus precies in je keukenkast, doordat het op maat erin geplaatst wordt. Op zo een manier win je ook plaats en ziet je keuken er geordend uit. Voor mensen die houden van een moderne en chique keuken, is dit product zeker aangeraden.

Dit apparaat heeft een magnetron functie om de bereiding te versnellen en een ontdooifunctie om alles wat je maar wilt snel en zacht te laten ontdooien. Het heeft een eenvoudige draaiknop bediening en aan het eind van de kooktijd geeft het een signaal. Er is interieurverlichting aanwezig en het heeft een glazen draaiplateau.

Er zijn tot nu toe nog geen reviews geplaatst over dit product. Op basis hiervan kan er dus nog geen advies worden gegeven voor dit apparaat.

Als je op zoek bent naar een apparaat van het beste merk dan kun je dit product van Zanussi raadplegen. Dit merk is gekend voor uitstekende keukenapparaten. De ZSM17100XA is een inbouwmodel die mooi in je keuken zal passen en die beschikt over vele nuttige functies.

Voordelen
Eenvoudige bediening:

je kunt dit apparaat heel eenvoudig bedienen via de twee draaiknoppen. Met de bovenste knop kun je de gewenste stand kiezen zoals ontdooien of magnetron. De onderste draaiknop gebruik je om de tijd in te stellen. Wanneer het voedsel klaar is hoor je een signaal.

Formaat:

het is een compact toestel die je makkelijk in een kleine ruimte kunt inbouwen. De magnetron heeft een inhoud van 15 liter.

Nadelen
Inbouw:

het betreft hier een inbouwmodel, je kunt dit apparaat dus niet los gebruiken maar je moet het in je keuken inbouwen.

 

 

Combimagnetron Reviews 

 

Inventum MN305C

 

Je kunt natuurlijk ook altijd de keuze maken om deze combimagnetron van het bekende merk Inventum aan te kopen. Het is een vrijstaand toestel dus het is niet meteen een combimagnetron voor inbouw gebruik. Toch merken we heel wat positieve reacties op van de kopers en dit zou eventueel met het mooie prijskaartje te maken kunnen hebben.

Net zoals het voorgaande toestel beschikt ook deze combimagnetron over een ruim vermogen van wel 900 Watt. Met een inhoud van 30 liter is dit product iets compacter maar daardoor juist ideaal om op een appartement of in een camper te plaatsen. Er is een ontdooifunctie voorzien net zoals je ook gebruik kunt maken van een grillfunctie en de heteluchtfunctie.

Ondanks het korte snoer en de niet zo duidelijke handleiding, zijn de meeste kopers echter wel overtuigd van de kwaliteit van het product. Verder geven de meesten ook een positief advies over de gebruiksvriendelijkheid en de correcte prijs-kwaliteitverhouding ervan.

 

 

Samsung MC28H5015AW

 

Met deze Samsung combimagnetron kun je vast en zeker een degelijk product in huis halen. Dit product is door de Consumentenbond in 2017 zelfs uitgeroepen tot de beste koop. De combimagnetron heeft een mooie neutrale witte kleur en past daardoor in diverse interieurs.

De magnetron is vrij compact en heeft een inhoud van ongeveer 28 liter. Daardoor is deze combimagnetron werkelijk ideaal om in een kampeerwagen te plaatsen of op een klein studentenappartement. Ondanks het kleine formaat is de magnetron bijzonder krachtig. Met een vermogen van ruim 900 Watt in combinatie met meerdere functiemogelijkheden kun je heel wat taken uitvoeren.

De magnetron is voorzien van een grillfunctie, een ontdooifunctie en zelfs een heteluchtfunctie en kan dan ook rekenen op heel wat positieve reacties van klanten. De meeste kopers geven ook een positief advies over de correcte prijs-kwaliteitverhouding. Volgens een enkele gebruiker is het toestel lastig te gebruiken.

 

 

Whirlpool MCP 349 SL

 

Met de Whirlpool combimagnetron haal je niet meteen één van de goedkope apparaten in huis. Toch blijken de meeste kopers zich daar niet meteen aan te ergeren zodra we de reviews bekijken. De magnetron heeft een totale inhoud van maar liefst 25 liter en een vermogen van ruim 800 Watt.

Verder beschikt deze combimagnetron over heel wat verschillende functiemogelijkheden. Zo is er niet alleen een heteluchtfunctie en een grillfunctie voorzien. Maar kun je bijvoorbeeld ook gebruik maken van de ontdooifunctie of de stoomfunctie. Op die manier heb je heel wat mogelijkheden en opties.

De kopers zijn duidelijk overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de prijs van dit apparaat. Bovendien is het toestel makkelijk in gebruik. Het kan zijn dat deze combimagnetron voor grotere gezinnen misschien net een tikkeltje te klein is.

 

 

Siemens CM585AMSo iQ500

 

Indien je op zoek bent naar een inbouw combimagnetron dan zul je dit vast en zeker iets duurder hoeven te betalen. Dit product van het bekende merk Siemens is een voorbeeld van een degelijk en kwalitatief sterke inbouw combimagnetron.

De zwarte kleur zorgt ervoor dat dit product in vrijwel om het even welk interieur past. De magnetron heeft een krachtig vermogen dat zich uit in maar liefst 900 Watt en een inhoud van ruim 44 liter. Het is daarmee één van de grotere combimagnetrons uit deze selectie. Het product is ook voorzien van een ontdooifunctie en een heteluchtfunctie.

Op het LCD display kun je alle gegevens zoals de tijd en de temperatuur duidelijk instellen en aflezen. Er is zelfs een handige kinderbeveiliging voorzien. Het zal dan ook niet verwonderen dat de kopers een positief advies geven over dit product. Ondanks de hoge prijs ervan.

 

 

Inbouw combimagnetron Reviews 

 

Exquisit EMW2546HI

 

Indien je op zoek bent naar een inbouw combimagnetron aanbieding dan zou dit toestel eventueel een goede aanbeveling kunnen zijn. Het apparaat behoort tot het merk Exquisit en krijgt bovendien ook heel wat positieve online beoordelingen van klanten.

Dit toestel heeft een totaal vermogen van maar liefst 900 Watt en een maximaal volume van ruim 25 liter. Verder is het toestel niet alleen voorzien van een handigte heteluchtfunctie maar bovenal ook van een ontdooifunctie en zelfs grillfunctie. Kortom het biedt werkelijk heel wat mogelijkheden en verder is het toestel ook makkelijk te onderhouden.

We kunnen op dit moment alleen maar vaststellen dat de kopers niet alleen een positief advies geven over de uitstekende kwaliteit maar ook over de correcte prijs van deze inbouw combimagnetron. Verder is het toestel bijzonder makkelijk te onderhoud en gebruiksvriendelijk.

 

 

Siemens CM585AMS0 iQ500

 

Je kunt natuurlijk ook altijd voor deze Siemens inbouw combimagnetron kiezen. Toch zul je voor dit apparaat net iets duurder moeten betalen. Ondanks de hoge prijs lijken de meeste kopers dit helemaal niet zo storend te vinden.

Opnieuw hebben we te maken met een krachtige inbouw combimagnetron met een totaal vermogen van wel 900 Watt. Verder heeft het toestel een totale inhoud van maar liefst 44 liter en daarmee behoort deze combimagnetron tot de grotere apparaten. Het toestel is uitgerust met een handige ontdooifunctie en heteluchtfunctie.

Momenteel hebben er nog maar 3 gebruikers een online beoordeling geplaatst maar deze is volledig positief. Zo zijn ze niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar vinden ze ook het prijskaartje zeker correct. Toch vermoeden we dat de prijs misschien voor andere potentiële kopers toch net iets te hoog zal zijn.

 

 

Etna CM544RVS

 

Indien je niet alleen op zoek bent naar een degelijke inbouw combimagnetron maar ook belang hecht aan het design dan is dit apparaat precies wat je zoekt. Toch moet je er rekening mee houden dat je deze Etna inbouw combimagnetron niet meteen tussen de goedkope apparaten zult kunnen vinden.

Het apparaat is vrij krachtig met een totaal vermogen van 900 Watt. Verder beschikt het toestel over een volume van maar liefst 44 liter. Zodra je de combimagnetron opent dan zul je merken dat het toestel over 2 insteekniveaus beschikt. Dit is uiteraard extra handig voor grote gezinnen. Verder is er ook een ontdooifunctie, een grillfunctie en zelfs een heteluchtfunctie aanwezig.

De kopers zijn het er allemaal over een dat het apparaat over een uitstekende kwaliteit beschikt en handig is in gebruik. Toch is het altijd mogelijk dat andere klanten toch wel wat problemen hebben met de hoge vraagprijs van het product.

 

 

Whirlpool AMW 835 IXL

 

Deze Whirlpool inbouw combimagnetron zul je niet meteen in de categorie van de goedkope apparaten hoeven te verwachten. Toch merken we dat de koper echt heel tevreden is over dit toestel.

Het is een krachtig toestel dat over een totaal vermogen van maar liefst 900 Watt beschikt. Het is een elektrisch apparaat met een maximale netbelasting van ongeveer 2800 Watt. Daarnaast is het toestel voorzien van een totaal volume van ruim 40 liter heeft. Verder is er niet alleen een handige heteluchtfunctie aanwezig maar ook een grillfunctie en zelfs een ontdooifunctie.

Op dit moment heeft er nog maar één enkele klant een reactie geplaatst bij dit apparaat. Toch is deze koper volledig overtuigd van de voordelen. Het toestel is voorzien van een uitstekende kwaliteit en is gemakkelijk te installeren. Toch vermoeden we dat het prijskaartje misschien voor andere gebruikers een struikelblok zou kunnen zijn.

 

 

Samsung MC28H5013AS/EN

 

Indien je toch liever niet zoveel geld wenst te spenderen aan een degelijke inbouw combimagnetron dan lijkt dit apparaat wel iets voor jou. Het toestel is afkomstig van het bekende en sterk gewaardeerd merk Samsung en lijkt echt een koopje te zijn.

Het is een krachtig toestel dat over een maximaal vermogen van maar liefst 900 Watt beschikt en een inhoud van 28 liter. Het is dus misschien iets compacter en ideaal om in een appartementje te plaatsen. Toch biedt deze inbouw combimagnetron heel wat handige functies. Zo is er niet alleen een grillfunctie aanwezig maar bovendien ook een ontdooifunctie, een heteluchtfunctie en zelfs een stoomfunctie.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies geven over dit apparaat. Dit heeft vooral te maken met het feit dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. Laat je hierdoor echter niet afschrikken en neem even een kijkje naar dit toestel.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status