Beste make-up concealer

Laatste update: 26.03.23

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

Make-up concealers test van 2023

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit het ruime assortiment van make-up concealers. Met een make-up concealer kies je voor een duurzaam product dat je makkelijk en zonder problemen op de huid kunt aanbrengen, gevolgd door de foundation. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we een selectie gemaakt van 3 topproducten. Zo zou je kunnen kiezen voor de Maybelline Instant Anti Age Rewind Eraser indien je van nature een vrij lichte huidtint hebt. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor deze unieke Max Factor Panstik make-up concealer. Bovendien heb je de mogelijkheid om dit product in heel wat tinten te bestellen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Make-up concealers koopgids

 

Ben je op zoek naar een duurzame make-up concealer maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan het misschien handig zijn om deze koopgids even grondig te bekijken. Zo zul je wat meer informatie vinden over het type en de prijsklasse maar ook over de gebruiksaanwijzing en natuurlijk het ruime kleurenassortiment. Verder is het een uitstekende aanbeveling om zoveel mogelijk make-up concealers met elkaar te gaan vergelijken alvorens je een uiteindelijke beslissing neemt. En wie weet kun je zo wel een aantrekkelijke make-up concealer aanbieding tegenkomen die helemaal aan je verwachtingen voldoet.

 

 

Wat is een concealer en de voordelen

In je zoektocht naar de beste concealer is het natuurlijk in eerste instantie wel aan te raden dat je perfect weet wat hiermee bedoeld wordt. Er zullen namelijk heel wat gebruikers zijn die een make-up concealer verwarren met een foundation. Wat toch niet helemaal hetzelfde blijkt te zijn. Eigenlijk zou je een make-up concealer ongeveer kunnen vergelijken als een soort van duurzame camouflagecrème. Dat wil dus zeggen dat je de make-up concealer eerst zou moeten gebruiken en dan pas de foundation.

Een make-up concealer is daarmee dan ook het ideale product indien je eventuele vlekjes of oneffenheden in je gezicht of op je huid wenst tegen te gaan. Of in elk geval wilt trachten onzichtbaar te maken. Het kan hierbij gaan om sproetjes, moedervlekjes, rode vlekjes of zelfs wallen na een vermoeiende werkdag. Kortom, een degelijke en duurzame make-up concealer biedt dan ook bijzonder veel mogelijkheden. Daarom is het ook belangrijk om de beste make-up concealers te vergelijken alvorens je een keuze maakt.

 

Het type concealer

Je zult het misschien niet meteen verwachten maar toch bestaan er heel wat verschillende soorten make-up concealers. Dit is best wel handig maar we begrijpen dat hierdoor de keuzestress alleen maar meer zal toenemen. Daarom dan ook even een klein overzichtje van wat de mogelijkheden nu precies allemaal zijn. Zo kun je eerst en vooral kiezen voor een camouflagestick. Dit type make-up concealer is bijzonder handig om mee te nemen aangezien het vrij compact is. Het werkt als een soort van stick waarmee je kleine oneffenheden of kleine sproetjes en vlekjes zonder problemen kunt wegwerken.

Indien we spreken over een iets groter vlekje of eventuele wallen, dan is een stick niet langer een goede aanbeveling. In dat geval zou je kunnen kiezen voor de vloeibare concealer die zowel te verkrijgen is in tubes alsook in flesjes. De vloeibare concealer is makkelijk en probleemloos aan te brengen door middel van een zacht sponsje. Alhoewel er ook heel wat gebruikers zijn die de concealer met hun vingers aanbrengen.

Tenslotte is er ook nog de mogelijkheid om te opteren voor de vaste make-up concealer. Zoals je zult begrijpen is dit type concealer niet zo vloeibaar als de andere 2 producten. Daardoor is het aan te raden om de vaste concealer met je vingers aan te brengen en niet met een sponsje of dergelijke.

 

De mogelijke prijsklasse

Het ruime assortiment zorgt natuurlijk voor een onderscheid tussen goedkope make-up concealers en de duurdere varianten. Uiteraard is het altijd mogelijk om aanbiedingen en leuke promoties te spotten. En uiteindelijk beslis je nog altijd zelf welk bedrag je maximaal wilt en ook vooral kunt uitgeven aan een duurzame make-up concealer.

Sommige factoren zullen het prijskaartje in meer of minder mate gaan beïnvloeden. Zoals het merk dat de concealer gaat leveren. Zo zal een make-up concealer van Chanel of Dior vaak in een hogere prijsklasse te vinden zijn dan een make-up concealer van Rimmel. Indien je twijfelt tussen verschillende producten dan kunnen de online reviews van kopers je misschien wel verder helpen.

 

 

Kleuren assortiment

Verder is het ook aan te raden om even stil te staan bij de mogelijke kleuren. Zo heb je tegenwoordig make-up concealers in allerlei verschillende kleuren en daarmee bedoelen we niet alleen huidskleuren maar ook kleuren zoals groen, geel, lichtroze en blauw. Hierbij zal elke kleur een ander effect hebben op de huid en daardoor logischerwijze ook voor iets anders geschikt zijn. Indien je voor een huidskleur kiest dan is het wel aan te raden om steeds 1 tintje donkerder te kiezen dan je eigen huidskleur.

Indien je voor één van de andere kleuren kiest dan moet je verder ook rekening houden met het doel van de make-up concealer. Indien je bijvoorbeeld rode plekjes in je gezicht wilt aanpakken dan blijkt vooral een groene concealer ideaal te zijn. Lichtroze is dan weer vooral een aanrader als je vaak last hebt van wallen. Wallen kunnen echter ook onzichtbaar worden gemaakt met behulp van een gele concealer die je verder ook voor blauwe plekken kunt gebruiken. En ga je vaak onder de zonnebank? Of gebruik je zelfbruiner en zie je wat meer oranje? Dan is een blauwe concealer ideaal voor jou.

 

De gebruiksaanwijzing

Zoals vermeld is het belangrijk om de concealer op het gezicht aan te brengen door middel van een sponsje of je vingers. Gebruik de concealer ook altijd voordat je foundation aanbrengt. Indien je dit niet doet, dan gaat het effect van de concealer verloren. Zorgt voor een mooi laagje en verdeel het mooi en gelijkmatig over het gezicht door lichtjes met het sponsje of je vingers te deppen.

 

Make-up concealer Reviews – Top 5

 

Heel wat vrouwen nemen vaak overal een klein toilettasje in hun handtas mee waar dan wat make-up spulletjes in steken. In de meeste gevallen zul je daar ook wel een make-up concealer in aantreffen. Omdat er op dat vlak heel wat keuze is, hebben we een lijstje gemaakt met 5 topproducten. Het is dan ook ons advies om deze lijst eens rustig te bekijken en er dan voor jou de beste make-up concealer uit te kiezen. Houd hierbij ook rekening met de reviews van de klanten.

 

 

Maybelline Instant Anti Age Rewind Eraser

 

Indien je op zoek bent naar goedkope make-up concealers dan zul je dit model van Maybelline zeker kunnen spotten. Deze concealer is vrij licht van kleur maar je kunt natuurlijk ook nog kiezen uit 9 andere tinten. Op die manier kies je de concealer die het beste bij jou en je huid past.

Je kunt deze make-up concealer van Maybelline zonder problemen op het volledige gezicht aanbrengen. De concealer is vloeibaar maar kun je eenvoudig en efficiënt aanbrengen door middel van de stick. Verder biedt de concealer heel wat verzorging en zorgt het voor hydratatie.

Ondanks de vele voordelen merken we toch op dat de meningen bij dit product eerder verdeeld zijn. Dat hoeft zeker en vast niet meteen slecht nieuws te zijn. Laat je hierdoor dan ook niet afschrikken want het is best mogelijk dat deze make-up concealer helemaal aan jouw verwachtingen voldoet.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Max Factor Panstik

 

Net zoals het voorgaande product zul je ook met deze concealer een degelijk product in huis halen. Deze concealer is afkomstig van het bekende merk Max Factor en is niet meteen één van de goedkoopste maar ook zeker niet het duurste product.

De concealer is te verkrijgen in verschillende tinten. Zo kun jij op zoek gaan naar de tint die het beste bij jou en je huidtype past. Het biedt je de mogelijkheid om een goede basis te creëren alvorens je make-up op het gezicht aanbreng. Ook wanneer je last hebt van donkere vlekjes kun je met deze concealer alles camoufleren.

Voor sommige kopers voldoet deze concealer niet helemaal aan de verwachtingen. Toch is de meerderheid van de gebruikers duidelijk wel tevreden over de uitstekende kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het product.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

L’Oréal Paris Accord Parfait Touche Magique

 

Net zoals Maybelline is ook L’Oréal Paris een vast waarde op het gebied van cosmetica en alles wat daarmee te maken heeft. Het zal dan ook niet verwonderen dat deze concealer op heel wat positieve reacties kan rekenen.

De concealer met nummer N3-4 heeft een natuurlijke beige kleur. Toch is het ook mogelijk om een andere tint aan te kopen. Het is gewoon belangrijk om zoveel mogelijk rekening te houden met je eigen huidskleur.

Deze concealer zal bovendien ook donkere vlekken en donkere kringen duidelijk gaan verminderen en minder zichtbaar maken. En dit waarderen heel veel kopers dan ook enorm. Het product is volgens heel wat gebruikers daarnaast ook voorzien van een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Yves Saint Laurent Touche Eclat

 

Met deze Yves Saint Laurent make-up concealer haal je zeker en vast een degelijk product in huis maar niet meteen aan een voordelig prijsje. Toch lijken de meeste gebruikers zich daar geen zorgen over te maken.

Deze concealer heeft het nummer 01 Luminous Radiance maar je kunt natuurlijk ook altijd een andere tint uitkiezen. Deze concealer is voorzien van een puntig penseeltje waardoor het handiger is om het product aan te brengen. Bovendien mag je er zeker van zijn dat de concealer ook niet eens watervast is.

Op dit moment kunnen we alleen maar positieve reacties van de gebruikers waarnemen. De meeste kopers zijn enorm tevreden over de gebruiksvriendelijkheid van het product. Je kunt het namelijk zonder problemen op een gevoelige huid aanbrengen. Daarnaast biedt het ook een goede dekking.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Rimmel London Hide the Blemish

 

Zodra je het prijskaartje van dit product ziet dan zul je meteen het gevoel krijgen dat het hier wel eens om een make-up concealer aanbieding zou kunnen gaan. Dit product is afkomstig van het bekende merk Rimmel London en heeft nummer 103 Soft honey.

Het is natuurlijk mogelijk om ook andere tinten te kiezen. Deze concealer biedt je de mogelijkheid om donkere plekken of andere oneffenheden meteen weg te werken. Bovendien zal je gezicht ook heel erg glad en zacht aanvoelen.

Uit de reacties kunnen we opmaken dat de kopers duidelijk tevreden zijn over de uitstekende kwaliteit en de voordelige prijs van deze concealer. Daarnaast zijn er ook een aantal klanten die een positief advies geven over het formaat. Doordat deze concealer compact is, kun je het gemakkelijker meenemen.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES

DMCA.com Protection Status