5 Beste Mascaras Test van 2020

Laatste update: 03.06.20

 

Mascaras – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Ben je op zoek naar de beste mascara maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan loont het vast en zeker de moeite om onze koopgids over mascaras even grondig onder de loep te nemen. Echter kun je ook gelijk verder scrollen naar onze top 3 waarin we jou de 3 best beoordeelde hedendaagse producten aan jou voorstellen. Zo blijkt dat de Lancôme Grandiôse Mascara alvast een topproduct is. De mascara zorgt voor een langdurige zwarte kleur en wordt geleverd door het bekend en sterk gewaardeerde merk Lancôme. Door te kiezen voor de Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara, kies je niet alleen voor kwaliteit en duurzaamheid maar tegelijk ook voor een prachtige designvolle verpakking. Het oog wil uiteindelijk ook wel wat!

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Mascaras koopgids

 

Bepaalde spullen en producten zullen heel wat vrouwen als onmisbaar ervaren. Zo zijn er heel wat vrouwen die steevast elke dag een mascara in hun make-up tasje hebben zitten. Toch zul je verbaasd zijn van de enorme verscheidenheid aan mascaras die er vandaag de dag op de markt gebracht is. Dit maakt het de keuze niet alleen leuker maar meteen ook een pak lastiger. Het is daarom een goede aanbeveling om de beste mascaras te gaan vergelijken op basis van verschillende factoren. Zo kun je rekening houden met de kleur, het prijskaartje en de eventuele extra kenmerken. Uiteraard kun je ook aandacht besteden aan bepaalde regels en keuringsnormen. En door te letten op promoties kun je bovendien altijd nog een aantrekkelijke mascara aanbieding tegenkomen.

 

 

Wat is een mascara en het nut ervan

De meeste mensen zullen wel weten wat nu precies bedoeld wordt wanneer men het over mascaras heeft. Mascara is eigenlijk een product dat je kunt onderverdelen in de categorie van de make-up producten. Het is een soort van vloeistof waarmee je je oogwimpers nog eens extra goed in de kijker kunt zetten. Afhankelijk van het type mascara dat je gebruikt, kun je er bovendien ook voor zorgen dat je wimpers niet alleen voller maar ook veel langer lijken. Sommige mensen gebruiken een mascara niet alleen om hun oogwimpers te accentueren. Sommigen gebruiken het product ook om hun wenkbrauwen eventjes wat bij te kleuren.

Het is echter een goed idee om niet meteen de eerste de beste mascara aan te kopen. Niet alle goedkope mascaras zullen kwalitatief even sterk zijn als een duurder exemplaar. Het is daarom een goed idee om zoveel mogelijk verschillende mascara soorten met elkaar te vergelijken. Vervolgens kun je dan een gerichte keuze maken en kiezen voor de mascara die het beste bij jou past. Het is ook altijd een goede aanbeveling om even een kijkje te nemen tussen de verschillende online beoordelingen. De gebruikerservaringen en de adviezen uit de reviews kunnen echt een hele grote hulp betekenen in de zoektocht.

 

De kleur van de mascara en het type borsteltje

Net doordat er zoveel verschillende mascaras op de markt gebracht zijn, moet je rekening houden met verschillende elementen. De kleuren die het vaakste voorkomen en dus ook het vaakste gebruikt worden zijn zwarte, bruine of blauwe mascaras. Toch zien we vandaag de dag steeds vaker mascaras in allerlei felle kleuren of met glittertjes de deur uitgaan. Dit kan best wel leuk zijn wanneer je binnenkort naar een leuk feestje moet.

Daarnaast zul je ook wel al gemerkt hebben dat er ook heel wat onderscheid zit in het borsteltje. De standaard mascaras zijn voorzien van een klein langwerpig borsteltje met fijne korte haartjes. Toch bestaan er vandaag de dag ook varianten hierop. Zo zul je onder andere de borsteltjes tegenkomen met een lichte kromming of buiging. Deze borsteltjes volgen zogezegd de contouren en vorm van je oogwimpers. Andere borstels zullen voorzien zijn van langere en dikkere haartjes.

 

Extra kenmerken en mogelijkheden

In je zoektocht naar de voor jou ideale mascara zul je merken dat sommige mascaras ook over iets meer mogelijkheden en kenmerken beschikken. Uiteraard zul je dit ook wel voelen in het prijskaartje. Juist daarom is het een goed idee om zoveel mogelijk de aanbiedingen in het oog te houden. Toch kunnen bepaalde opties en kenmerken echt wel een meerwaarde bieden aan de mascara. Terwijl andere kenmerken eigenlijk helemaal niets teweeg brengen. Zo kan het bijvoorbeeld handig zijn om een mascara te hebben die niet uitloopt wanneer je weent.

Als je vaak gaat zwemmen of meedoet aan triatlons dan kan een mascara die waterbestendig is ook een goede aanbeveling zijn. Het is hierbij belangrijk om goed te beseffen dat een mascara waarmee je kunt wenen niet noodzakelijk waterbestendig zal zijn als je gaat zwemmen. Daarnaast zijn sommige mascaras medisch getest en gekeurd. En dat kan best wel een goede aanbeveling zijn indien je niet voor vervelende verrassingen wilt komen te staan. Denk maar aan irritaties en pijnlijke ogen.

 

 

Het mogelijke prijskaartje en het design

Het spreekt voor zich dat er ook heel wat verschillende prijsbepalingen mogelijk zullen zijn op het gebied van mascaras. Zo zal de prijs bepaald worden door heel wat verschillende factoren. De belangrijkste factor is in de eerste plaats natuurlijk de merknaam. Zo zal een mascara van Chanel of Dior vaak dubbel zo duur te betalen zijn in vergelijking met een product dat je in de supermarkt koopt.

Daarnaast zal de medische keuring ook een belangrijke invloed hebben op de uiteindelijke prijsbepaling. Je kiest natuurlijk volledig zelf hoeveel je wilt maar vooral ook kunt uitgeven aan een degelijke mascara. Sommige mensen gaan vaak op zakenreis en besteden dan ook liever iets meer geld aan een degelijke mascara. Andere personen hechten minder belang aan een mascara of gebruiken dit product misschien niet dagelijks.

 

5 Beste Mascaras (Reviews) van 2020

 

Als vrouw zijn er toch wel bepaalde make-up producten die nooit kunnen ontbreken. Denk hierbij maar aan een oogpotlood of een eenvoudige mascara. Tegenwoordig is er een ruim assortiment aan mascaras op de markt gebracht. Zo heb je bepaalde exemplaren die op waterbasis gemaakt zijn. Verder heb je zowel zwarte alsook blauwe mascara mogelijkheden. Wij hebben daarom 5 topproducten geselecteerd op basis van de verschillende online reviews en het advies van de klanten. Nu hoef jij er enkel nog maar de beste mascara uit te kiezen.

 

 

1. Lancôme Grandiôse Mascara

 

Deze handige zwarte mascara is afkomstig van het wereldwijd bekende merk Lancôme en zal heel wat vrouwen duidelijk kunnen bekoren. Het is niet meteen één van de meeste goedkope mascaras maar toch lijken heel wat kopers zich daar niet aan te storen.

Deze handige mascara zal meteen zorgen voor een mooi en meervoudig make-up resultaat. Het zorgt er namelijk meteen voor dat je wimpers niet alleen veel langer lijken maar bovendien ook veel volumineuzer. Het gaat hier bovendien om een hypoallergene mascara die dus vrij is van eventuele schadelijke stoffen. Het werd ook dermatologisch getest.

Ondanks het hogere prijskaartje waar een kleine minderheid van de kopers zich aan stoort, zijn de meeste klanten echter helemaal overtuigd. Zij geven dan ook meteen een goed advies over de kwaliteit en de duurzaamheid van deze mooie mascara.

Tussen het ruime assortiment aan mascara’s zul je merken dat Lancôme alvast bekend staat omwille van de kwaliteit en duurzaamheid. Het wordt niet voor niets door heel wat klanten als veruit het beste merk beschouwd. Wij zetten de populairste kenmerken alvast even op een rijtje voor je.

Voordelen
Verpakking:

de mascara is niet alleen degelijk maar wordt bovendien gekenmerkt door een opvallend en prachtig design. Een echte blikvanger dus.

Effect:

deze unieke mascara heeft als voornaamste doel, je ogen nog eens extra in de kijker te zetten. Zo zorgt de mascara eerst en vooral voor een volumineus effect en lijken je wimpers bovendien ook veel langer te zijn.

Veilig:

het is belangrijk om te vermelden dat de mascara hypoallergeen is en er dus geen gebruik gemaakt werd van schadelijke stoffen. Verder blijkt het product ook dermatologisch getest en goedgekeurd.

Nadelen
Prijzig:

het zal je niet verwonderen dat deze zwarte mascara niet meteen voorzien is van de laagste prijs.

Koop bij bol.com (€25.69)

 

 

 

 

2. Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara

 

Ook het merk Estée Lauder is bij een bijzonder groot publiek wereldwijd bekend. Dit kunnen we ook duidelijk zien aan de vele online reviews die bovendien voor het grootste gedeelte positief blijken te zijn.

Net zoals het voorgaande product zorgt ook deze mascara van Estée Lauder voor lange volumineuze wimpers in een mooie zwarte kleur. Bovendien is het product ook dermatologisch getest en dit wordt uiteraard ook duidelijk weergegeven op de verpakking. Een voordeel van deze mascara is dat het helemaal waterproof is.

Volgens een kleine minderheid van de kopers is deze mascara behoorlijk prijzig en helemaal niet waterproof. Toch is de meerderheid echter wel overtuigd van de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid. In combinatie het met leuke klassevolle design gaat het hier om een topproduct.

Ook Estée Lauder kunnen we toevoegen aan het lijstje van bekende merken op het gebied van cosmetica en verzorgingsproducten. Ben je benieuwd om te weten of deze mascara al dan niet aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen? Lees dan vooral even verder.

Voordelen
Doeltreffendheid:

met deze mascara bereik je niet alleen het effect van lange wimpers maar lijken ze bovendien ook nog eens volumineuzer te zijn.

Veilig:

het is een groot pluspunt indien de mascara niet alleen dermatologisch getest maar ook goedgekeurd is.

Waterproof:

ben je op zoek naar een mascara die niet uitloopt wanneer je weent, als het regent of wanneer je gaat zwemmen? Dan is dit product een meer dan goede aanbeveling.

Nadelen
Niet waterproof:

ondanks wat in de beschrijving wordt vermeld, zou deze mascara volgens enkele klanten toch niet waterproof blijken te zijn.

Prijzig:

enkele kopers hadden deze mascara liever iets goedkoper gezien.

Koop bij bol.com (€28.79)

 

 

 

 

3. L’Oréal Paris Double Extension Waterproof Mascara

 

Indien je liever niet zoveel geld wenst uit te geven aan een degelijke mascara dan is het de moeite om dit product van L’Oréal Paris eens grondig te bestuderen. Aan de voordelige prijs te zien, zou het bovendien zomaar eens een mascara aanbieding kunnen zijn.

De mascara van L’Oréal Paris is niet alleen waterproof maar zorgt ook voor een uitstekende resultaat. Je wimpers zullen niet alleen veel langer maar ook veel voller lijken waardoor jij een klassevolle uitstraling bekomt. Verder biedt de mascara extra bescherming en verzorging aan je wimpers.

We merken meteen op dat de meningen omtrent dit product toch eerder verdeeld blijken te zijn. Zo is het voor sommige personen werkelijk een topproduct en voor anderen laat het dan weer te wensen over. Haast je daarom naar de winkel en probeer het gewoon lekker zelf even uit. Laat ons zeker weten wat je ervan vindt.

Wie had gedacht dat L’Oréal Paris geen deel zou uitmaken van dit lijstje, zat er helemaal naast. L’Oréal Paris is één van de topnamen wanneer we het hebben over cosmetica en verzorgingsproducten. Bovendien zijn veel van hun producten betaalbaar.

Voordelen
Prijskaartje:

in vergelijking met de vorige producten die we zonet besproken hebben, zul je merken dat het prijskaartje van deze mascara echt wel een pak lager ligt.

Waterproof:

het grote pluspunt van dit product is dat de mascara volledig waterproof blijkt te zijn. Geen zorgen als je moet wenen of wanneer je gaat zwemmen.

Doeltreffendheid:

deze mascara zet je ogen nog eens extra in de verf maar zal bovendien je wimpers ook beschermen en extra verzorgen.

Nadelen
Matige kwaliteit:

een blik op de online beoordelingen toont aan dat de meeste klanten tevreden zijn. Toch blijkt een bijzonder kleine minderheid niet helemaal overtuigd van de aangeboden kwaliteit.

Koop bij bol.com (€12.25)

 

 

 

 

4. Chanel Le Volume De Chanel Mascara 10 Noir

 

Deze mascara is afkomstig van het wereldwijd bekende merk Chanel en zal dus niet meteen tussen de goedkope mascara producten te vinden zijn. De mascara heeft een zwarte kleur die wordt aangeduid door de 10 Noir.

Dit product heeft een volume van ongeveer 6 ml waardoor je toch wel een tijdje verder kunt. De mascara zal meteen zorgen voor een feestelijke look doordat het je wimpers opties verlengt en veel voller doet lijken.

Slechts één enkele koper vindt het product toch wel redelijk prijzig. Toch kunnen we heel wat positieve reacties waarnemen. Zo zijn er heel wat gebruikers die een positief advies geven over de kwaliteit en de duurzaamheid. Bovendien kun je de mascara bijzonder gemakkelijk aanbrengen en valt de prijs voor de meesten toch wel nog mee.

Mag het allemaal net een tikkeltje meer zijn en ben je op zoek naar een duurzame zwarte mascara voor een speciale gelegenheid? Dan loont het de moeite om dit product alvast even wat grondiger te bekijken. Deze mascara wordt jou bovendien aangeboden en aanbevolen door het topmerk Chanel.

Voordelen
10 Noir:

elke Chanel mascara wordt aangeduid met een nummer en een kleur. Deze 10 Noir zorgt dus voor een elegante donker zwarte kleur.

Inhoud:

de mascara wordt geleverd in een prachtige designvolle verpakking en telt een inhoud van maar liefst 6 ml.

Doeltreffendheid:

de mascara zorgt er in eerste instantie voor dat je wimpers volumineuzer lijken en zal ze daarnaast ook nog eens optisch gaan verlengen.

Nadelen
Prijzig:

het zal je natuurlijk niet meteen mogen verwonderen dat deze mascara gekenmerkt wordt door een bepaald prijskaartje. De hoge prijs maakt het product minder toegankelijk voor het grote publiek.

Koop bij bol.com (€32.99)

 

 

 

 

5. Collistar Infito Hoge Precisie Mascara

 

Het is misschien niet meteen één van de meeste bekende merken maar dat wil daarom niet zeggen dat deze mascara van Collistar moet onderdoen voor al deze andere producten. In tegenstelling tot de voorgaande producten die we hier al besproken hebben, bekom je met deze mascara hemelse blauwe wimpers.

Uiteraard is het ook mogelijk om de mascara in een zwarte of bruine kleur aan te kopen. Dit is helemaal afhankelijk van persoon tot persoon. De mascara is dermatologisch getest en zal dus niet zorgen voor vervelende allergische reacties. Bovendien laat het je wimpers er optisch voller en langer uitzien.

Ondanks de hoge prijs merken we toch dat de meeste kopers helemaal overtuigd zijn van de kwaliteit en de duurzaamheid van het product. Het is dus zeker de moeite waard om het eens te proberen.

Het rijtje met topproducten wordt afgesloten met deze unieke mascara geleverd en aangeboden door Collistar. Het merk is misschien niet zo bekend als Chanel of Lancôme maar staat echter wel garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Laten we even kijken naar de voor- en nadelen ervan.

Voordelen
Kleur:

tot hiertoe hebben we het alleen maar over zwarte mascara’s gehad. Ben je echter op zoek naar een speciale en unieke mascara, kies dan voor dit product dat je wimpers er prachtig blauw laat uitzien.

Veilig:

de mascara is niet alleen dermatologisch getest maar werd vervolgens ook volledig goedgekeurd. Geen zorgen voor eventuele allergische reacties dus.

Doeltreffendheid:

de mascara zorgt niet alleen voor een optische verlenging van de wimpers maar laat deze er tevens ook veel voller uitzien.

Nadelen
Prijzig:

jammer genoeg merken we ook hier een hoger prijskaartje op. Houd hier rekening mee.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status