Beste massageroller

Laatste update: 12.08.20

 

Massagerollers test van 2020

 

Als je vaak last hebt van pijnlijke of stramme spieren door stress en ongezonde spanning dan kan een degelijke massageroller misschien wel de oplossing zijn. Toch is het belangrijk om eerst de verschillende modellen eens grondig te bekijken alvorens je tot een aankoop overgaat. In onze koopgids proberen wij uit te leggen met welke factoren je rekening zou kunnen houden. We hebben hieronder ook een top 3 samengesteld van de 3 beste massagerollers van het moment. Zo is er bijvoorbeeld de veelzijdige massageroller Trigger Point The Grid die werkelijk ideaal is als je vaak last hebt van stress en spanning. Ook met de AA Commerce 2-In-1 Bamboe massageroller mag je zeker zijn van een degelijk apparaat. Het is een vrij eenvoudig product dat helemaal vervaardigd is uit stevig en duurzaam bamboehout.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Massagerollers koopgids

 

Massagerollers zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Vooral niet voor de mensen die intensief aan een bepaalde sport doen. Je kunt verschillende soorten massagerollers vinden, daarom is het eerst goed om te weten wat het verschil per product inhoudt. Zo kun je de producten gemakkelijker met elkaar gaan vergelijken en kiezen voor de beste massageroller.

Prijs

 

Als we het willen toegeven of niet, de prijs is meestal het eerste waarnaar we kijken als we een leuk of aantrekkelijk product tegenkomen voordat we verder gaan kijken naar de overige eigenschappen van het product. Dit doen we, omdat we willen voorkomen dat we te veel geld uitgeven aan een bepaald product.

Als het gaat om massagerollers, dan willen we allemaal liefst een massageroller aanbieding tegenkomen. Alleen de personen die geluk hebben zullen waarschijnlijk hiervoor in aanmerking komen. Maar je kunt zelf al ervoor zorgen dat je niet meer geld uitgeeft aan een product dan nodig is. Het is daarom een aanbeveling om een goede vergelijking te maken van de producten. Tegenwoordig is het zo gemakkelijk als je internetverbinding hebt, want je kunt de prijzen van verschillende winkels al online bekijken.

Niet alleen informatie over de prijs kun je vinden op het internet, maar ook soms de ervaringen van personen als het gaat om een bepaald product. Dit kan zeker helpen om de juiste massageroller te kiezen.

 

 

Dichtheid

 

Als je uitkijkt naar een massageroller, dan is het je zeker ook opgevallen dat er tal van aanbiedingen  zijn van dit product op de markt. Deze massagerollers kunnen niet alleen in prijs verschillen, maar bijvoorbeeld ook in kwaliteit. Zo kunnen de beste massagerollers nog verschillen in dichtheid, vorm, formaat etc.

De dichtheid van een massageroller is heel erg belangrijk, want dat geeft aan hoe effectief het diep weefsel van het lichaam bereikt en gemasseerd wordt. Een te zachte roller zal het werk niet gedaan krijgen en een te harde roller kan dan weer schadelijk zijn voor spieren en weefsels. Het is aangeraden om liever eerst met een zachtere massageroller te beginnen. Naarmate jouw lichaam went aan dit product, kun je overstappen naar een hardere massageroller. De dichtheid van de massagerollers is meestal te herkennen aan de kleur die het heeft.

Een witte massageroller is meestal de zachtste en een zwarte massageroller is meestal de hardste. Een rode of een blauwe massageroller is meestal wat net ertussen is. Je kunt de massageroller ook gewoon met je palmen indrukken om te testen hoe hard deze is.

 

 

Textuur van de oppervlakte

 

Zoals je hierboven hebt gelezen is er ook een verschil in de textuur van de oppervlakte bij de massagerollers. Je hebt massagerollers die een gladde oppervlakte hebben en dan heb je weer massagerollers die voorzien zijn van oneffenheden of ribbels. Deze massagerollers kunnen gebruikt worden om de intensiteit van jouw massage te verhogen.

Dan speelt in dit geval niet alleen de druk die je uitoefent een belangrijke rol, maar ook met welke roller je te werk gaat. De massagerollers met een gladde oppervlakte worden in het bijzonder aangeraden voor mensen die pas beginnen met het gebruiken van een roller. Doordat dit product een gladde oppervlakte heeft, wordt er een gelijkmatige druk uitgeoefend op het deel van het lichaam dat je aan het masseren bent.

Ook zijn deze massagerollers meestal te vinden bij de goedkope massagerollers, omdat ze een zacht prijskaartje hebben. Dan heb je de rollers met een geribbelde oppervlakte die gebruikt worden om doelgericht massages te doen. Met de ribbels aan dit product kun je zelf bepalen hoeveel druk je op een bepaalde spier bepaald spier plaatst.

Vorm en formaat

 

Dan heb je weer een ander aspect waarin massagerollers kunnen verschillen van elkaar zoals de vorm. Je kunt massagerollers vinden die een langwerpige vorm  hebben als een staaf. Deze hebben dan over de totale lengte wel 1 vorm, ondanks het van ribbels is voorzien of niet. Daarnaast kun je ook andere langwerpige massagerollers vinden, die niet over het gehele product 1 vorm heeft. Je kunt tegenwoordig ook massagerollers tegenkomen die de vorm hebben van een bal.

De massagerollers kunnen ook verschillen in het formaat dat het heeft. Deze producten kunnen bijvoorbeeld verschillen in de lengte die ze hebben. De langere massagerollers worden meestal gebruikt voor personen die pas beginnen of voor mensen die hun been of dij willen masseren. De korte en kleinere massageroller wordt meestal gebruikt om kleinere gedeeltes van het lichaam te masseren zoals de armen. Daarnaast zijn de kortere massagerollers ook gemakkelijk om mee te nemen als je op vakantie gaat.

De massagerollers kunnen dan ook verschillen in de diameter. De dikkere massagerollers worden meestal gebruikt voor een complete massage of door hen die pas beginnen, maar de dunnere rollers worden gebruikt om intensief te kunnen masseren.

 

 

Massageroller reviews – top 5

 

 

Haast eenieder heeft wel een massageroller nodig, zonder dat zij ervan weten. Met dit product kun jij jezelf verwennen op een massage, zodat alle spieren die gespannen en stijf zijn, loskomen. Dat is belangrijk zodat je zonder pijnen of stress door het leven kunt gaan. Bekijk de opties hieronder voor de beste massageroller.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Trigger Point The Grid

 

De Trigger Point The Grid is een veelzijdig product dat gemaakt is met unieke distrodensity zones voor het masseren en losmaken van alle stijve spieren.

De zones hebben matrixes met verschillende breedtes en dichtheden. Hierdoor wordt elke massage precies naar jouw behoefte gesteld. Dit product is gemaakt van foam en kan tot een gewicht van maximaal 500 pond belast worden. Het heeft een compact design, zodat je het gemakkelijk kunt dragen en overal kunt meenemen.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope massagerollers. De meeste kopers zijn wel blij met dit product, want het is handig in gebruik en het heeft een goede prijs. Dit product heeft een fraai design en het is ook van goede kwaliteit.

De minpunten zijn dat de kleine plaatsen niet te bereiken zijn en dat het in het begin een beetje hard aanvoelt.

We zullen het allemaal al wel eens meegemaakt hebben dat je bijvoorbeeld na een lange werkdag, spierpijnen hebt. In dat geval kun je de massageroller van het merk Triggerpoint zeker eens bekijken. Als we de reacties bekijken dan beschouwen velen het niet alleen als het beste merk maar is het ook veruit het populairste toestel.

Voordelen
Ontwerp:

deze massageroller is voorzien van distrodensity zones. Op die manier kun jij je spieren masseren en zelfs stijve of verkrampte spieren ook terug helemaal versoepelen.

Comfort:

de verscheidene zones kun je herkennen aan de verschillende dichtheden en breedtes waaruit ze bestaan. Zo worden de verschillende soorten massages bepaald.

Formaat:

deze massageroller heeft een vrij compact formaat. Daardoor is het heel handig op te bergen en uiteraard ook te verplaatsen.

Nadelen
Prijzig:

ondanks de vele mogelijkheden die dit product biedt, vinden sommige kopers het toch net een tikkeltje te duur.

Koop bij bol.com (€32.66)

 

 

 

 

AA Commerce 2-In-1 Bamboe

 

De 2-In-1 Bamboe Rugkrabber & Massage Roller is een simpel maar geweldig product. Het heeft een dubbelzijdig ontwerp waarbij de ene kant een steel heeft van bamboehout in de vorm van een hand.

Met deze kant kun jij je rug krabben en hoeft iemand anders het niet meer voor je te doen. De andere zijde heeft 4 massage wielen, die gewoon over je lichaam kunnen rollen. Het heeft een lengte van 46 cm, dus je kunt haast wel elke plek op je rug bereiken.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een massageroller aanbieding. En dat kun je ook merken wanneer je de reviews leest, want het overgrootste deel van de kopers is blij ermee.

Het is handig in gebruik en heeft een goede kwaliteits- en prijsverhouding. Een gebruiker vindt dat dit product van slecht kwaliteit is.

Deze massageroller is afkomstig van het iets bekendere merk AA Commerce en wordt door heel wat kopers duidelijk enthousiast onthaald. Als je bijvoorbeeld vaak jeuk hebt aan je rug dan kun je er met dit toestel veel gemakkelijker bij. Het bamboe design maakt het apparaat er heel natuurlijk uitzien. Daarnaast is het gewoon ook heel stevig en duurzaam.

Voordelen
Werkwijze:

dit is eigenlijk een 2-in-1 toestel. Je kunt het zowel als rugkrabber gebruiken alsook massageroller. De krabfunctie bevindt zich aan de ene kant van het product terwijl de andere kant uitgerust is met een aantal massage wieltjes.

Afmeting:

deze massageroller meet ongeveer 46 cm. Je hoeft dus geen schrik te hebben dat je niet aan alle delen van je rug zou kunnen.

Nadelen
Prijs-kwaliteitverhouding:

een aantal kopers zijn niet laaiend enthousiast over de kwaliteit van dit product. Zo blijkt de kleur niet aan de verwachtingen te voldoen en gaan de wieltjes snel stuk.

Koop bij bol.com (€16.95)

 

 

 

 

Tunturi Grid

 

De Tunturi Grid is het ideale product om al jouw stijve spieren die vastzitten, los te maken. Het is een geweldig product dat je kunt gebruiken om je spieren te laten ontspannen.

Het is een massageroller die veelzijdig is en compleet van foam is gemaakt. Het is voorzien van “Distrodensity Zones”, die ervoor zorgen dat elke massage precies op jouw behoefte is afgestemd. Het heeft een handig en compact formaat, zodat het goed te dragen is en je het gemakkelijk overal kunt meenemen. Je kunt dit product met een maximaal gewicht van 250 kg belasten.

Voor dit product zijn er aardig wat reviews te lezen. De meeste zijn positief, want de gebruikers zijn tevreden met dit product. Het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het heeft ook nog een fraai design. Sommige kopers vinden dit product onhandig in gebruik en het heeft geen aantrekkelijk design.

Deze massageroller van het merk Tunturi is beschikbaar in een zeer ruim gamma aan verschillende kleuren. Zo kun jij de kleur kiezen die jij het mooiste vindt. De massageroller meet ongeveer 33 cm en kun je na gebruik dus heel erg gemakkelijk ergens opbergen.

Voordelen
Distrodensity Zones:

deze massageroller is uitgerust met verschillende zones die zich van elkaar onderscheiden doordat ze een andere dichtheid en breedte hebben. Op die manier kun je verschillen waarnemen in de druk die wordt uitgeoefend.

Gebruiksvriendelijk:

met dit model kun je spierpijnen na het trainen of na een lange werkdag drastisch verminderen. Ook de doorbloeding kun je helpen stimuleren.

Nadelen
Onhandig in gebruik:

een aantal gebruikers vinden deze massageroller niet zo handig om mee te werken. Volgens sommigen laat ook het design te wensen over.

Koop bij bol.com (€16.95)

 

 

 

 

Body Sculpture 3 in 1

 

De Body Sculpture 3 in 1 Yoga roller is een geweldig product. Het bestaat uit 3 massagerollers die je allemaal in 1 rol kunt opbergen. De gladde massagerol kan gebruikt worden voor het uitoefenen van balansoefeningen en lichte zelfmassage. De foam roller is gekarteld en is geschikt voor zwaardere zelfmassage en je hebt een betere grip bij balansoefeningen.

De derde roller is ook voor massage bestemd en het helpt met het verbeteren van de bloedsomloop en ontspannen van de spieren. Een handig product waarmee jij jezelf kunt verwennen met heerlijke massages.

Er zijn tot nu toe twee beoordelingen geplaatst voor dit product en beide kopers zijn er blij mee. Het is handig in gebruik en het heeft een fraai design. Daarnaast is het van goede kwaliteit en de prijs is ook redelijk. Voor deze kopers is dit een top product.

Deze Body Sculpture massageroller is een handig en eenvoudig 3-in-1 product. Bovendien is het ook een echt lichtgewicht. Daardoor kun je het vrij eenvoudig overal mee naartoe nemen zelfs wanneer je op vakantie zou willen vertrekken. De oranje met grijze kleur laat het er heel modern maar tegelijk toch ook heel elegant en stijlvol uitzien.

Voordelen
3-in-1 product:

deze massageroller beschikt over 3 verschillende functies. De 3 massagerollers onderscheiden zich qua dikte en qua structuur. De gladde rol kun je gebruiken om je spieren zachtjes te masseren terwijl de gekartelde rol iets steviger aanvoelt. De laatste roller is ideaal om de doorbloeding te stimuleren.

Prijskaartje:

het is niet de massageroller met de laagste prijs maar toch is het ook helemaal niet het duurste model.

Nadelen

Op dit moment zijn er nog maar 2 beoordelingen geplaatst. Toch zijn beide kopers helemaal tevreden over deze massageroller en ondervinden zij er geen nadelen van. Dit maakt het uiteraard voor ons ook veel moeilijker om eventuele minpuntjes mee te delen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

JY&K Massageapparaat

 

Het Massageapparaat is een ideaal product als jij jezelf of iemand anders van tijd tot tijd wilt verwennen op een heerlijke massage. Niets is zo heerlijk als een massage na een stressvolle of vermoeiende dag.

Gooi alle gespannen en stijve spieren los met dit product en ga ontspannen door de rest van je dag heen. Dit product is zilver van kleur en het heeft twee ballen die je over je rug of benen kunt laten rollen. Hierdoor zullen je spieren meer en meer ontspannen.

Voor dit product is er tot nu toe maar 1 beoordeling geplaatst en de koper is tevreden met dit product. Het is handig in gebruik en het heeft een fraai design.

Wat zeker geweldig is, is dat het een goede prijs- en kwaliteitsverhouding heeft. Deze koper geeft positief advies over dit product en raadt het aan iedereen aan.

Sommige personen geven liever niet teveel geld uit aan een degelijke massageroller of beschikken gewoon over een kleiner budget. Deze massageroller van het merk JY&K kan dan ook een goed alternatief zijn. In vergelijking met de andere 4 producten uit onze lijst, heeft deze massageroller echt wel gewoon de laagste prijs.

Voordelen
Budget:

als je een massageroller wilt aankopen aan een voordelig tarief dan hoef je zeker dit product eens te bekijken.

Ontwerp:

het ontwerp van deze massageroller is erop gericht om je spieren te masseren en eventuele stijve spieren terug soepel te maken. Het product is uitgerust met 2 bollen die je heerlijk over je benen of armen kunt laten rollen.

Design:

de zilveren kleur laat het er niet alleen heel stijlvol maar ook modern uitzien. Als je de massageroller niet wilt opbergen dan staat die zeker en vast ook mooi in de badkamer.

Nadelen

Ook hier merken we helemaal geen minpunten op aan de reacties van de kopers te zien. Voor hen is dit een topproduct dat enkel en alleen over sterke punten beschikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status