fbpx

Beste massagestoel

Laatste update: 15.10.19

 

Massagestoelen test van 2019

 

 

Pijn in nek, rug en schouders is een veel voorkomende klacht. Wat is het dan geweldig dat je een massagestoel in huis kan halen. Ook zou je in plaats van een stoel voor een massagekussen kunnen kiezen. Wij hebben er in deze productgroep vijf voor je geselecteerd. Daarbij baseerden wij ons op het advies van onze klanten. Zo kun jij de voor jou beste massagestoel selecteren.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Medisana Shiatsu-Acupressuur MC 825

 

Medisana is een bekend bedrijf in de sector van de gezondheidszorg. Het besteed veel aandacht aan innovatieve producten voor de thuiszorg. Naast de Medisana massagestoel heeft Medisana ook een massagekussen op de markt gebracht. Het biedt diverse typen van massage en wel acupressuur, Shiatsu massage  en vibratie massage.

Dit kussen is ideaal voor thuisgebruik en door zijn verstelbare hoogte ook door iedereen te gebruiken. Het masseert de nek, rug (boven en onder), taille en bovenbenen. Hij is vervaardigd uit een gebruiksvriendelijk materiaal. Het nekkussen is eenvoudig afneembaar om te wassen.

In de review van klanten wordt zeer positief gesproken over dit massagekussen. Het is een prima alternatief voor de toch duurdere massagestoel. Na de behandeling voel je je heerlijk ontspannen en je pijnklachten zijn aanzienlijk minder. De prijs-kwaliteitverhouding is prima en koop is zeker aan te bevelen.

 

Koop bij bol.com (€139)

 

 

 

 

Elektrische ligstoel

 

Deze elektrische massagestoel van het merk Vida XL wordt voor een leuke prijs aangeboden. Hij behoort daarmee tot de goedkope massagestoelen. Met zijn fraaie eigentijdse design past hij prima in de woonkamer. Hij is heel goed geschikt voor de behandeling van vermoeidheid en pijn in rug, schouders, billen en benen.

Hij beschikt over 5 instellingen en 8 massagepunten. Daarnaast heeft hij ook nog een verwarmingsfunctie. Hij is uitgevoerd in glanzend kunstleder, dat eenvoudig te reinigen is. De meegeleverde afstandsbediening kun je opbergen in het daarvoor bestemde vak aan de zijkant.

Klanten bevelen aankoop van deze massagestoel aan. Hij zorgt voor een heerlijke dagelijkse ontspanning. De verwarmingsmogelijkheid wordt ook zeker als een pluspunt gezien.

 

Koop bij bol.com (€155)

 

 

 

 

Beurer MG300

 

Dit Shiatsu kussen behoort niet direct tot de goedkope massagekussens. Daar staat tegenover dat het wel veel kwaliteit levert voor dit geld. Shiatsu massage is ca. 100 jaar geleden ontwikkeld ter verbetering van het fysieke, emotionele en geestelijke welzijn.

Dit massagekussen is geschikt voor behandeling van nek en rug. Dit kan zowel gelijktijdig als ook onafhankelijk van elkaar. Het kussen zal eerst een lichaamsscan maken op basis waarvan je de gewenste massage kunt instellen. Vrij uniek aan dit kussen is ook dat de massagekoppen verschillend bewegen.

Kopers die je voorgingen, zijn zeer tevreden en spreken over een top massagekussen. Het is van prima kwaliteit. Het materiaal is heel eenvoudig te reinigen. Met de praktische ophanglus hang je hem makkelijk in de kast op. De mogelijkheid van de lichaamsscan wordt zeker als een groot pluspunt gezien.

 

Koop bij bol.com (€211.72)

 

 

 

 

Compact 6022

 

Deze fraai ogende massagestoel biedt veel ontspanning en is van de fabrikant Craftenwood. Met zijn strakke fraaie design past hij in elk interieur. Hij is geschikt voor behandeling van pijnklachten in schouders, rug en billen. Hij beschikt ook over een warmtefunctie voor een goede doorbloeding tijdens de behandeling.

Deze massagestoel beschikt over 5 instellingen voor de massagefunctie en 3 instellingen om de intensiteit te bepalen. Hij heeft in totaal 8 vibratiemotoren. Meegeleverd wordt een afstandsbediening met verlichting. Hij is vervaardigd uit zacht kunstleder dat zich eenvoudig laat reinigen.

Kopers van deze massagestoel zijn zeer positief in hun oordeel. Deze stoel wordt met maar liefst 5 sterren gewaardeerd. Hij biedt een zeer aangenaam zitcomfort en een prima massage. De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed te noemen. Je kunt hier zeker van een top massagestoel spreken.

 

Koop bij bol.com (€325)

 

 

 

 

Massagetafel

 

Ben jij zelf massagetherapeut en bezoek jij je klanten aan huis? Dan zou dit wel eens de beste massagestoel voor jou kunnen zijn. Hij is geschikt voor de behandeling van nek- schouder- en rugklachten. Hij heeft een zeer stevig frame en kan cliënten met een maximaal gewicht van 300 kilo probleemloos ondersteuning bieden.

Deze stoel weegt slechts 8,7 kg en is heel eenvoudig in- en uitklapbaar. Met behulp van de meegeleverde draagtas neem je hem makkelijk mee. Alle steunen zijn voorzien van een dikke foamvulling. Ze zijn eenvoudig verstelbaar om op de lengte van je cliënten aan te passen.

Klanten zijn zeer tevreden over hun aankoop. Hij is heel praktisch in gebruik en laat zich ook eenvoudig reinigen. Deze stoel wordt met maar liefst 5 sterren gewaardeerd. Met zijn zeer aantrekkelijke prijs heb je de indruk met een massagestoel aanbieding te maken te hebben.

 

Koop bij bol.com (€69.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status