fbpx

Beste melkopschuimers

Laatste update: 15.10.19

 

Melkopschuimers test van 2019

 

 

Wij Nederlanders zijn echte koffiedrinkers. Met name vanuit Italië zijn nogal wat varianten op het thema koffie overgewaaid naar Noord-Europa. Wij noemen bijvoorbeeld de latte macchiato; de cappuccino en de ijskoffie. Schuim van melk is hierbij essentieel. Met de hand melkopschuim kloppen is een optie. Makkelijker is natuurlijk een echte melkopschuimer. Met behulp van het advies van klanten hebben wij een selectie gemaakt van 5 melkopschuimers.

 

Aanbevolen producten

 

 

Philips Senseo CA 6500/60 Melkopschuimer

 

Zoek je een melkopschuimer waarmee je in een handomdraai je melk opschuimt? Dan is deze Philips Senseo datgene wat je zoekt. Ideaal voor een heerlijke cappuccino, of een latte macchiato. Deze melkopschuimer van Philips is heel eenvoudig te bedienen. Hij heeft een inhoud van 120 ml, genoeg voor 2 koppen cappuccino.

In anderhalve minuut heb je al perfect schuim. Dus supersnel en erg handig en bovendien zeer eenvoudig schoon te maken. Afspoelen en afdrogen volstaat al, maar hij kan ook in de vaatwasser. Ook praktisch is, dat deze Philips melkopschuimer na gebruik automatisch uitschakelt. Dit handige apparaat schuimt ook koude melk op. Handig voor ijskoffie.

Onze klanten beoordelen deze Philips Senseo melkopschuimer positief. Men vindt het een fijn, klein handzaam en gebruiksvriendelijk apparaat. Hij is snel en bijna geruisloos en schuimt de melk prima op, aldus verschillende reviews.

 

Koop bij bol.com (€48.99)

 

 

 

 

Severin SM 9684-melkopschuimer

 

Een zeer snelle, veel schuim producerende melkopschuimer van Severin. Makkelijk schoon te maken en geen aangekoekte resten. Ook geschikt voor in de vaatwasser. Hij beschikt over een oververhittingsbeveiliging waardoor er nog maar weinig mis gaan.

Deze Severin melkopschuimer wordt geleverd in zilverkleur en is van kunststof. Plezierig is, dat deze melkopschuimer ook geschikt is voor koude melk. Met andere woorden hij klopt dus ook koud. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk glas koude chocolademelk. Hij schuimt ongeveer 85 ml melk op en kan een halve liter melk verwarmen.

Het advies van klanten voor de aankoop van deze Severin melkopschuimer is zeer positief. De melk wordt goed heet, ook voor maar één kopje. Hij is eenvoudig te reinigen en hij schakelt automatisch uit. Handig is ook dat het apparaatje een signaal afgeeft, wanneer hij klaar is.  

 

Koop bij bol.com (€97.99)

 

 

 

 

Ad Hoc stille melkopschuimer met houder

 

Zoek je meer in de richting van de goedkope melkopschuimers? Dan zou je voor deze kunnen gaan. De Ad Hoc melkopschuimer wordt geleverd met een houder, waarin je de melk kunt bewaren. Een handzame melkopschuimer in een goede RVS uitvoering met een strak design. De bediening is uiterst simpel.

Deze melkopschuimer  is vervaardigd uit materialen van hoogwaardige kwaliteit. Hij is erg makkelijk in gebruik en beschikt slechts over 1 goed geplaatste drukknop. Hij functioneert op 3 AAA batterijen die meegeleverd worden. Dit is natuurlijk ook heel handig, wanneer je de melkopschuimer mee wilt nemen op vakantie.

Het advies van klanten is erg positief. Hij heeft een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding en is zeer handzaam. Een perfect werkende melkopschuimer. Gelet op de prijs krijg je het idee met een melkopschuimer aanbieding te maken te hebben.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Inventum MK 351- Melkopschuimer

 

De melkopschuimer van Inventum brengen wij graag onder de aandacht. Zeer snel beschik je  over prima schuim of warme melk. De inhoud van de kan is royaal te noemen. Deze Inventum melkopschuimer kan gebruikt worden voor alle melksoorten, zelfs soja.

Deze melkopschuimer kan 115 ml melk opschuimen en 240 ml melk verwarmen. Het apparaat is makkelijk schoon te maken dankzij een speciale coating aan de binnenkant. Hij wordt geleverd in de kleuren wit en zwart. Deze Inventum valt in de categorie goedkope melkopschuimers.

De beoordelingen van klanten zijn lovend. Deze variëren van een voordelige prijs tot een goede kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Daarnaast is hij bijna geruisloos.

 

Koop bij bol.com (€30.99)

 

 

 

 

Nespresso Baristo Melkopschuimer

 

Dit product van Baristo geldt als de beste melkopschuimer. De prijs is weliswaar niet gering, maar er staat tegenover, dat de prestaties uitstekend genoemd kunnen worden. Deze Espresso melkopschuimer heeft een fraaie vormgeving en is uitgevoerd in de kleur zwart.

Hij is vervaardigd uit roestvrij staal en beschikt onder andere over antislipvoetjes. Voorts heeft hij een automatische afslag- en uitschakelfunctie. Deze melkopschuimer kan ook koud kloppen. Voor de liefhebbers een aardigheidje. Deze Nespresso melkopschuimer is met je telefoon via Wifi te bedienen.

Deze melkopschuimer is eerst recent in het assortiment opgenomen. Helaas beschikken wij nog niet over reviews van klanten. Je kunt er evenwel van verzekerd zijn, dat je hiermee geen kat in de zak koopt.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status