n n
n
n
ᐅ Beste mifi routers. Vergelijking en goedkope prijzen

5 Beste mifi routers Van 2019

Laatste update: 11.12.19

 

5 Beste mifi routers (Reviews) van 2019

 

Een mifi router is best wel handig wanneer je bijvoorbeeld een lange autorit op de agenda hebt staan. Het is een handig apparaatje dat kan verbonden worden met je smartphone, tablet of laptop door gebruik te maken van de wifi verbinding. Je kunt hierbij kiezen voor een mifi router 3G of een exemplaar met 4G. Het spreekt voor zich dat een mifi router 4G iets krachtiger is en daardoor misschien niet meteen tussen de goedkope mifi routers te spotten is. Hieronder een overzicht van de 5 top beste mifi routers van dit moment. Neem rustig je tijd en bekijk ook de online reviews en het advies van klanten.

 

 

1. Huawei 5330s-2 MiFi Single-band Router 3G 150 Mbps

 

We starten meteen met een aantrekkelijke mifi router aanbieding die jou wordt aangeboden door het bijzonder bekende merk Huawei. Aan de vele positieve online beoordelingen te zien, zou het hier bovendien ook wel eens om een topproduct kunnen gaan.

De mifi router is vrij compact en makkelijk te verplaatsen. De witte kleur laat het in eender welk interieur makkelijk tot z’n recht komen. De mifi router wordt gekenmerkt door het 3G netwerk en een maximale wifi snelheid van maar liefst 150 Mbps. Deze Single band mifi router beschikt over een verversingssnelheid van 2,4 GHz en is voorzien van een handige data simkaart.

De meeste klanten zijn niet alleen tevreden over de werking van het apparaat maar ook over de geleverde kwaliteit ervan. Echter is er een kleine minderheid van de kopers die de prijs nog steeds te hoog vindt en van mening is dat de batterijen vrij snel leeg zijn.

 

Koop bij bol.com (€49.95)

 

 

 

 

2. Huawei E5577s MiFi 4G Dual-band Router 450 Mbps

 

Net zoals het vorige product wordt ook deze mifi router jou aangeboden door het bekende merk Huawei. Echter ligt het prijskaartje iets hoger maar je kunt dan weer wel genieten van een hogere wifi snelheid in combinatie met een 4G netwerk.

De E5577s mifi router is een krachtig apparaat dat je vrijwel in eender welke deel van de wereld kunt gebruiken. Zo werkt de router op een krachtige en bovendien verwisselbare 3000 Mah batterij waarbij je over een maximale gebruiksduur van zo’n 12 uur beschikt. De standby tijd met dit type batterij bedraagt maar liefst 600 uren. Het scherm is helder en duidelijk leesbaar en vermeld niet alleen het signaaltype maar verder ook de Wifi mode, de accustatus en zelfs de signaalsterkte.

Deze Dual-band mifi router wordt gekenmerkt door een topsnelheid van maar liefst 450 Mbps en is voorzien van een handige datasimkaart. Ondanks de hoge prijs reageren de meeste kopers bijzonder positief wat betreft de duurzaamheid en de kwaliteit.

 

Koop bij bol.com (€88)

 

 

 

 

3. TP-LINK M7350 Dual-band Mifi 4G 300 Mbps Router

 

Je kunt natuurlijk ook altijd nog kiezen voor deze unieke mifi router van het bekende merk TP-Link. De router ondersteunt het 4G netwerk en beschikt over een maximale wifi snelheid van maar liefst 300 Mbps. Deze Dual-band mifi router beschikt bovendien ook over een handige data simkaart.

Het is een bijzonder krachtige mifi router die tot maximaal 15 verschillende apparaten tegelijk kan ondersteunen. Bovendien kun je alle belangrijke informatie vrijwel meteen op het duidelijke display gaan aflezen. De mifi router is voorzien van een degelijke 2550 mAh batterij waarbij je zeker bent van een totale gebruiksduur van ruim 10 uren.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen 2,4 GHz of een 5 GHz Dual-band wifi en het is mogelijk om door middel van een SD kaart de opslagcapaciteit te vergroten. De meeste kopers reageren positief alhoewel er ook enkelen zijn die het jammer vinden dat de gebruiksaanwijzing onvolledig en bijgevolg onduidelijk is.

 

Koop bij bol.com (€79)

 

 

 

 

4. Alcatel Link Zone MW40VD 4G Dual-band Micro SIM

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen aan een degelijke en duurzame mifi router? Of beschik je misschien over een iets beperkter budget? Dan niet langer getreurd want wij hebben de ideale oplossing voor jou. Vanwege de lage prijs zul je deze mifi router van Alcatel vast en zeker tussen de goedkope producten kunnen spotten.

Deze Dual-band mifi router is een bijzonder krachtige 4G router die je makkelijk kunt gebruiken in combinatie met LTE netwerken. Dit zijn zowel de TDD alsook de FDD netwerken. Hierbij kan het apparaat tot maximaal 15 verschillende apparaten gaan ondersteunen, en hierbij een totale download snelheid gebruiken van maar liefst 150 Mbps. Een krachtig en degelijk toestel dus!

Het zal dan ook niet verwonderen dat de kopers vooral positieve reacties gegeven hebben. Zo zijn ze niet alleen tevreden over de uitstekende kwaliteit maar ook over de snelheid. Jammer genoeg is de mifi router niet voorzien van een duidelijk leesbaar display.

 

Koop bij bol.com (€39.99)

 

 

 

 

5. Netgear AirCard 790S  4G+ Simultaneous dual-band 600 Mbps

 

Het rijtje kan worden afgesloten met de unieke mifi router die geleverd wordt door het bekende merk Netgear. De mifi router heeft een neutrale en stijlvolle zwarte kleur en is voorzien van een duidelijk leesbaar display waarop heel wat gegevens worden vermeld. Zo kun je de wifi naam aflezen net zoals de wifi code, de snelheid en is het mogelijk om de instellingen van het apparaat aan te passen.

Het is een krachtige mifi router die voorzien is van een 4G+ netwerk en een maximale wifi snelheid kan behalen van maar liefst 600 Mbps. Deze Dual-band wifi biedt je de mogelijkheid om te kiezen tussen 2,4 GHz of 5 GHz. Verder kan de router tot wel 15 verschillende draadloze toestellen met elkaar gaan verbinden en is de router makkelijk op te laden.

Jammer genoeg moet je wel rekening houden met de hoge prijs en het feit dat je deze mifi router niet in Amerika zult kunnen gebruiken. Echter zijn de meeste klanten wel duidelijk overtuigd van hun aankoop en geven dan ook een positief advies over de uitstekende kwaliteit en de duurzaamheid.

 

Koop bij bol.com (€159.99)

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status