5 Beste Mini beamers Test van 2021

Laatste update: 17.04.21

Deze website wordt door onze lezers ondersteund. Zodra je iets aankoopt via de linken op onze site, ontvangen wij hiervoor een kleine affiliate commissie. Kom hieronder meer over ons te weten.

 

 Mini beamers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een mini beamer kan echt wel een handig apparaatje zijn als je bijvoorbeeld vaak op zakenreis bent en presentaties hoeft te geven. Maar ook gewoon wanneer je graag eventjes naar een ontspannende film wilt kijken. Opdat jij de beste mini beamer zou kunnen aankopen dan raden wij jou ook aan om eventueel onze koopgids daaromtrent even grondig door te lezen. Op die manier kun je te weten komen op welke factoren je zou kunnen letten om bij de beste mini beamer uit te komen. Indien je liefst zo snel mogelijk een mini beamer wilt aankopen dan kun je natuurlijk ook altijd onze top 3 eens raadplegen. Zo hebben wij na een grondig onderzoek ontdekt dat je met de Lg PH550G mini beamer echt wel een degelijk en vooral duurzaam product in huis haalt dat beschikt over een batterij die maar liefst 2,5 uur probleemloos meegaat. De Qumax Pocket projector compact zwart mini beamer hoeft vast en zeker niet onder te doen. Verder kun je kiezen tussen een zwarte of witte mini projector.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Mini beamers koopgids

 

Een beamer is handig voor mensen die geen televisie willen kopen maar toch graag een film kijken op groot scherm. Een mini beamer is ideaal om mee te nemen op verplaatsing want je kunt het makkelijk in je jaszak laten. Als je van plan bent om een mini beamer te kopen houd dan rekening met het type beamer, de lichtopbrengst, de resolutie, de levensduur, de contrastratio en het geluid.

 

 

Type beamer

We onderscheiden de beamers op die manier waarop ze het beeld projecteren. Je hebt de keuze tussen een DLP, LCD of LED beamer.

Een LED beamer gebruikt een combinatie van LED verlichting en een laser om de beelden op een krachtige manier te projecteren. Dit type gebruikt een minimale lichtopbrengst van 4000 lumen en beschikt meestal ook over een hoge contrastratio. Het grote voordeel van een LED beamer is de lange levensduur want deze lampen kunnen tot wel 20000 uren licht geven. De kleurweergave van een LED beamer is uitstekend en dit type is ook goedkoper dan de andere soorten beamers. Het grootste nadeel is dat je de lamp niet kunt vervangen, dus eenmaal de lamp opgebruikt is dan is je beamer niet meer bruikbaar.

LCD beamers hebben een hoog contrastratio en de kleuren worden helder en scherp weergegeven. Deze beamers zijn goedkoop maar de levensduur is aanzienlijk korter dan bij andere soorten. Ook kan er rastervorming plaatsvinden tijdens de projectie die nadelig is voor de beeldweergave.

De beste kwaliteit krijg je van een DLP beamer. DLP is de afkorting voor Digital Light Processing. Deze beamers bevatten miljoenen pixels en gebruiken minispiegels om het beeld te projecteren. De pixels staan dicht bij elkaar om een uitstekend beeld te creëren en de contrastwaarden zijn ook heel hoog. Het nadeel van een DLP beamer is de hoge prijs maar aan de andere kant heeft het wel een lange levensduur. Dit type is meestal ook compacter dan de andere soorten beamers, wat het weer makkelijker maakt om te transporteren.

 

Lichtopbrengst en resolutie

De lichtopbrengst wordt aangeduid in ANSI lumen en is eigenlijk de helderheid van een mini beamer. In de meeste gevallen heb je al genoeg aan een lichtopbrengst van 2000 ANSI lumen omdat de meeste mensen de beamer in een donkere kamer gebruiken. Als je echter ook van plan bent om de beamer te gebruiken in een verlichte ruimte dat moet je uitgaan van het dubbele, namelijk een lichtopbrengst van 4000 ANSI lumen. Dit is dan het minimum want eigenlijk is het zelfs beter om een nog hogere helderheid te kiezen. Het nadeel aan de hoge helderheid is dat dit nadelig is voor het contrast.

Een hogere resolutie zorgt voor een scherper beeld. Het is echter niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Je hebt bijvoorbeeld geen hoge resolutie nodig om een presentatie te geven maar om een film te kijken wel. Voor filmliefhebbers is het een aanbeveling om een mini beamer te kopen die tenminste over HD kwaliteit beschikt.

Je kunt natuurlijk nog een stap verder gaan en kiezen voor een model met 4K Ultra HD resolutie. Deze resolutie is vier keer beter dan Full HD en is perfect voor het kijken van films of series of zelfs als je de beamer wilt gebruiken om te gamen.

 

Contrastratio

De contrastratio bepaalt het verschil tussen het witste wit en het zwartste zwart. Dit wil dus zeggen dat je veel meer kleuren kunt onderscheiden als je een mini beamer koopt met een hoge contrastratio. De contrastratio is vooral goed zichtbaar in donkere ruimtes en kan voor een leuke ervaring zorgen bij het kijken van een nieuwe film.

De standaard ratio is momenteel 3500:1, dit wil zeggen dat je 3500 verschillende tinten op het scherm kunt zien. Als je de beamer gebruikt voor presentaties dan is een hoge contrastwaarde niet zo belangrijk. Je moet zelf beslissen waarvoor je de mini beamer wilt gebruiken en als het belangrijk is om een hoge contrastratio te hebben. Je kunt online eenvoudig verschillende beamers vergelijken om een keuze te maken.

 

 

Levensduur van de lamp en geluid van de beamer

Bij sommige modellen is de levensduur van de lamp direct verbonden met de levensduur van je beamer. Zo kun je de lamp van een LED beamer niet vervangen dus als de lamp opgebruikt is dan is je mini beamer onbruikbaar geworden. Gelukkig hebben de meeste lampen een levensduur van tenminste 2000 uur. Je kunt er dus al flink wat films mee kijken.

Het geluid van een beamer wordt veroorzaakt door de ventilator in het apparaat die nodig is om de beamer koel te houden. Meestal staat het geluidsniveau aangeduid op de verpakking dus het is best om daar op te letten bij de aankoop. Vooral bij goedkope aanbiedingen moet je goed lezen wat er op de verpakking staat.

 

5 Beste Mini beamers (Reviews) van 2021

 

Ga je veel op zakenreis om presentaties te geven in de verschillende takken van je bedrijf? Of kijk je gewoon graag naar een film wanneer je op verplaatsing bent. Schaf jezelf dan een mini beamer aan die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Maar wat is nu de beste mini beamer? Het antwoord op die vraag vind je in ons artikel dus lees gerust verder.

 

1. LG PH550G HD Mini Beamer

 

De LG PH550G is een mini LED beamer met een batterij die tot 2,5 uur lang meegaat. Je kunt video’s vanaf je smartphone streamen of het toestel gebruiken om een powerpoint presentatie mee te geven. Het heeft een licht gewicht en compact ontwerp dus je kunt het overal makkelijk mee naartoe nemen.

Je kunt het geluid via Bluetooth van je projector naar een geluidssysteem streamen. De beamer biedt je een kijkervaring met een grootte van 100”. Sluit hem eenvoudig aan via de USB om meteen presentaties, foto’s of video’s te bekijken. De LED lamp heeft een geschatte levensduur van 30000 uur.

Over dit product is momenteel nog maar één review geschreven maar de koper geeft een volledig positief advies. Het beeld en het geluid zijn van topkwaliteit. Het apparaat zelf maakt weinig geluid en door de compacte vorm kun je het makkelijk overal mee naartoe nemen.

Met behulp van de mini beamer van LG kun jij vanaf nu ook op verplaatsing een duidelijke presentatie geven of van een film genieten. LG is bovendien een zeer gewaardeerd merk op het gebied van elektronische toestellen. Voor heel wat mensen is het bovendien ook veruit het beste merk.

Voordelen
Handig in gebruik:

deze mini beamer werkt volledig draadloos en is voorzien van een ingebouwde accu. Deze batterij gaat bovendien maar liefst 2,5 uur mee.

Formaat:

het is een eerder compacte beamer die bovendien ook nog relatief weinig weegt. Daardoor kun je dit toestel eenvoudig overal mee naartoe nemen en neemt het helemaal niet zoveel ruimte in beslag.

Gebruiksgemak:

dit toestel is voorzien van Wi-Fi ondersteuning waardoor het mogelijk is om eventueel video’s, foto’s of ander materiaal vanaf je smartphone of tablet te streamen.

Nadelen
Prijskaartje:

dit is zeker niet het product met de laagste prijs en dat zou een struikelblok kunnen zijn voor een aantal gebruikers.

 

 

 

 

2. Qumax Pocket projector compact 

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar toch zeker zijn van een gebruiksvriendelijke en degelijke beamer? Dan is het een goede aanbeveling om dit product van Qumax alvast even onder de loep te nemen. In vergelijking met sommige andere projectoren zul je merken dat dit toestel vrij compact en dus draagbaar is.

Je kunt genieten van een duidelijk leesbaar LCD display met een maximale resolutie van 800 x 600 pixels. Hierbij wordt een beeldverhouding van 4:03 gegarandeerd en een contrast ratio van ruim 800:1. Dankzij een maximale lichtsterkte van 2500 ANSI-lumen hoeft de kamer niet helemaal verduisterd te zijn om van een optimale beeldkwaliteit te kunnen genieten. Er is ook een HDMI en VGA aansluiting aanwezig, maar wifi en bluetooth behoren jammer genoeg niet tot de mogelijkheden.

Het apparaat is uitgerust met ingebouwde luidsprekers en een totaal vermogen van 60 Watt. Kopers reageren dan ook vooral bijzonder positief over de uitstekende kwaliteit en de degelijkheid van het apparaat. Echter is er één klant die niet echt te spreken is over de HDMI aansluiting.

Er zijn tegenwoordig heel wat verschillende mini beamers op de markt gebracht waardoor het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken. Dit unieke apparaat wordt jou aangeboden door het bekende merk Qumax. Hieronder alvast een overzicht van de populairste kenmerkende eigenschappen.

Voordelen
Lichtsterkte:

ondanks het compacte formaat van het product zul je merken dat er toch nog een lichtsterkte van maximaal 2500 ANSI-lumen bereikt wordt.

Aansluitingsmogelijkheden:

het apparaat biedt heel wat aansluitingsmogelijkheden zoals HDMI en VGA.

Handig in gebruik:

het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het toestel makkelijk te verplaatsen is. Verder is er een helder LCD scherm aanwezig en kun je ook beroep doen op de ingebouwde speakers.

Nadelen
Matige kwaliteit:

echter is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er geen bluetooth of en wifi ter beschikking staan.

 

 

 

 

3. Anker Nebula Capsule DLP Mini beamer Met Android

 

Ben je op zoek naar een unieke mini beamer en is het budget daarbij van ondergeschikt belang? Dan kunnen wij jou deze mini beamer van Anker alvast aanbevelen. Amper zo groot als een Coca-Cola blikje maar wél degelijk voorzien van allerlei technische snufjes en comfort. Zo is deze beamer voorzien van Android, wifi, bluetooth én een betrouwbare HDMI aansluiting. Kortom, wat wil je nog meer?

Hij maakt gebruik van de DLP projectietechniek waarbij een maximale resolutie van 854 x 480 pixels kan worden bereikt. Dit aan een beeldverhouding van 16:09 en een contrastratio van 1000:1. Echter bedraagt de lichtopbrengst amper 100 ANSI-lumen, wat behoorlijk laag is en waardoor de ruimte altijd voldoende moet worden verduisterd.

Deze mini beamer met een beeldgrootte van minimaal 115 en maximaal 254 cm, is dan ook uitermate geschikt voor thuisgebruik. Denk maar aan het bekijken van films en tv-series of misschien het geven van een presentatie. Ondanks z’n hoge prijskaartje krijgt hij toch een topscore van 4,6 sterren.

Voordelen
Formaat:

in vergelijking met sommige andere mini beamers, is dit apparaatje echt wel bijzonder compact en tegelijk uitgerust met diverse leuke technologische snufjes.

Projectietechniek:

hij maakt gebruik van de bekende DLP projectietechniek die een resolutie van maximaal 854 x 480 pixels garandeert.

Beeldgrootte:

de beeldgrootte van deze mini beamer varieert van minimaal 115 tot maximaal 254 cm in diagonaal.

Nadelen
Lage lichtsterkte:

jammer genoeg wordt de lichtopbrengst op slechts 100 ANSI-lumen geschat waardoor je de ruimte steeds goed verduisterd moet zijn.

 

 

 

 

4. Salora 40BHD800 800 ANSI-lumen LED DLP

 

In vergelijking met het vorige product, lijkt deze beamer echt wel een koopje te zijn. Ideaal dus voor mensen met een beperkt budget of gewoon wanneer je liever niet zoveel geld uitgeeft aan een nieuwe draagbare beamer. Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de ruimte steeds goed verduisterd wordt aangezien de lichtsterkte amper 800 ANSI-lumen bedraagt.

Het DLP beeldscherm beschikt over een maximale resolutie van 800 x 480 pixels en een contrast ratio van ruim 1000:1. De ledlamp is niet alleen bijzonder energiezuinig en duurzaam, maar kun je na verloop van tijd ook makkelijk en zonder al teveel problemen vervangen. Houd er ook rekening mee dat het apparaat niet is uitgerust met bluetooth of wifi.

Wanneer we de verschillende online beoordelingen even bekijken dan valt meteen op dat de meeste klanten tevreden zijn over de geleverde kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Echter is er ook één enkele koper die toch wel overtuigd is van het feit dat de mini beamer behoorlijk kwetsbaar is.

Ben je toch eerder op zoek naar één van de goedkope mini beamer toestellen? Kies dan voor de Salora 40BHD800. Je geniet van een duidelijk leesbaar en prachtig beeldscherm dat over een totale resolutie van maar liefst 800 x 480 pixels beschikt. Hieronder alvast een overzicht van de kenmerken.

Voordelen
Ledlamp:

het apparaat is voorzien van een bijzonder duurzame ledlamp die bovenal ook nog eens energiezuinig te werk gaat.

Comfort:

doordat het toestel zo compact is en bovendien ook behoorlijk weinig weegt, is het makkelijk te verplaatsen en op te tillen.

Nadelen
Kwetsbaar:

we merken dat één klant vindt dat bepaalde onderdelen van het apparaat vrij kwetsbaar zijn.

Geen bluetooth en wifi:

verder is het ook belangrijk om erop te wijzen dat er geen wifi aansluiting mogelijk is en ook geen bluetooth functie aanwezig is.

 

 

 

 

5. Unic UC18 LED Mini Beamer 600 ANSI-lumen

 

Tot slot is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke mini beamer die jou wordt aangeboden door Unic. Bovendien wordt hij gekenmerkt door een lager prijskaartje wat hem bijzonder toegankelijk maakt voor het grote publiek.

De beamer is maar liefst 81 cm breed, 42 cm lang en 10 cm hoog en wordt aangevuld met een beperkt gewicht van 100 gram. Dit maakt hem bijzonder handzaam en makkelijk om overal mee naartoe te nemen. De beamer maakt gebruik van de bekende LCD projectietechniek en garandeert hierbij een maximale resolutie van 768 x 366 pixels. Dit wordt aangevuld met een beeldverhouding van 16:10 en een contrastratio van 800:1. Ook hier blijft de lichtopbrengst met 600 ANSI lumen behoorlijk laag waardoor de kamer altijd goed verduisterd moet zijn.

Verder biedt hij een beeldgrootte variërend van 0,1 tot 120 cm en een HDMI en RCA aansluiting. De lamp die in de beamer wordt gebruikt, garandeert een totale duurzaamheid van maar liefst 2000 uren. Tot slot beschikt het apparaat ook over speakers wat hem tot de top doet behoren. Slechts één koper is van mening dat de beamer behoorlijk veel lawaai maakt.

Voordelen
Handig in gebruik:

je zult zien dat het helemaal geen moeite kost om deze mini beamer aan te sluiten en te bedienen. Verder is hij ook uitgerust van een duidelijk beeld, een uitstekende resolutie en ingebouwde speakers.

Aansluitingsmogelijkheden:

de mini beamer wordt gekenmerkt door een HDMI aansluiting enerzijds en een RCA aansluiting anderzijds.

Duurzaam:

de beamer is uitgerust met een duurzame lamp die makkelijk 2000 uren lang kan meegaan.

Nadelen
Lawaai:

een blik op de online reviews toont aan dat de beamer, volgens één gebruiker, helemaal niet zo stil te werk gaan.

 

 

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Anker Nebula Mars II met ingebouwde accu en bluetooth

 

Door te kiezen voor de Anker Nebula beamer kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor een product met een hoger prijskaartje. Echter krijg je in ruil wel heel wat mogelijkheden aangeboden die de meeste klanten ook weten te waarderen. Zo beschikt de beamer over een ingebouwde accu die je makkelijk weer kunt opladen.

Verder is het apparaat compatibel met het Android 7.1 besturingssysteem en kun je ook gebruik maken van de wifi aansluiting, bluetooth en de HDMI aansluitingsmogelijkheid. Het scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels en een lichtsterkte van 300 ANSI-lumen. Het compacte design van deze beamer, maakt het apparaat heel toegankelijk om overal mee naartoe te nemen. Het handvat verstevigt dat comfort.

Een blik op de verschillende online beoordelingen maakt duidelijk dat de overgrote meerderheid van de klanten duidelijk bijzonder tevreden blijkt te zijn met de voordelen van het product. Echter zul je wel rekening moeten houden met een bijzonder hoog prijskaartje.

Kies je voor de Anker Nebula mini beamer dan kies je volgens heel wat klanten voor kwaliteit. Toch is het handig indien je op voorhand de voor- en nadelen even tegenover elkaar kunt afwegen. Op die manier krijg je een beter beeld van de mogelijkheden en weet je of het toestel al dan niet aan je verwachtingen zal voldoen.

Voordelen
Voeding:

dankzij de ingebouwde accu die je steeds kunt herladen, is het mogelijk om de beamer draadloos te gebruiken en dit gedurende heel wat uurtjes.

Besturingssysteem:

het is een krachtige mini beamer die ondersteund wordt door het degelijke Android 7.1 besturingssysteem.

Handig in gebruik:

het apparaat heeft een duidelijk leesbaar display met een maximale resolutie van maar liefst 1280 x 720 pixels. Verder geniet je van een 300 ANSI-lumen lichtsterkte en een makkelijke bediening.

Nadelen
Prijzig:

jammer genoeg zul je dit apparaat niet meteen tussen de goedkope beamer toestellen hoeven te verwachten.

 

 

Pocket Beamer IOS & Android 7.1 Wi-Fi Mobile Smart Projector

 

Ben je op zoek naar een degelijke mini beamer? Dan loont het de moeite om dit product van Pocketbeamer alvast even onder de loep te nemen. Deze unieke mini beamer is maximaal 78 cm breed, 146 cm lang en slechts 18 cm hoog. Met een gewicht van amper 227 gram kun je dit product dan ook makkelijk optillen en verplaatsen.

De mini beamer kan ondersteund worden door het IOS en Android 7.1 besturingssysteem. Verder wordt de beamer gekenmerkt door het gebruik van een krachtige ledlamp die maar liefst 20.000 uren kan meegaan. Met een maximaal vermogen van 6 Watt, is het bovendien ook een bijzonder krachtige mini beamer. De beamer is daarnaast uitgerust met een stel krachtige luidsprekers, bluetooth, wifi en een HDMI aansluiting.

De beamer kan makkelijk worden bediend door gebruik te maken van de meegeleverde afstandsbediening. De scherpe resolutie van 855 x 480 pixels in combinatie met een contrastratio van 1000:1 zorgen voor een helder en duidelijk beeld. Echter moet je wel rekening houden met de lage lichtopbrengst waardoor het aangeraden is om de kamer voldoende te verduisteren.

Het is niet altijd makkelijk om een duurzame mini beamer te spotten. Toch lijkt dit apparaat, jou aangeboden en geleverd door Pocketbeamer, alvast aan de verwachtingen van heel wat kopers te voldoen. Je kunt bovendien gebruik maken van verschillende besturingssystemen zoals IOS en 7.1 Android. 

Voordelen
Bediening:

de mini beamer is voorzien van een duidelijk en helder display waarop de gegevens verschijnen. Bovendien wordt bij de aankoop van de beamer ook een afstandsbediening meegeleverd.

Beeldkwaliteit:

je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het beeld dat ondersteund wordt met een 855 x 480 resolutie en een 1000:1 contrastratio.

Duurzaam:

het apparaat is uitgerust met een duurzame ledlamp.

Nadelen
Prijzig:

het is mogelijk dat sommige klanten het prijskaartje misschien wel wat te duur zullen vinden.

Lage lichtopbrengst:

de lichtopbrengst, die overigens in Lumen wordt uitgedrukt, is niet bijzonder hoog. Dit zorgt ervoor dat de ruimte dus voldoende verduisterd moet zijn zodanig dat het beeld duidelijk wordt.

 

 

Philips PicoPix 4350 PPX4350/INT

 

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke draagbare beamer van het bekende merk Philips. Philips staat voor heel wat klanten bekend vanwege de degelijkheid, de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

Het is een vrij compacte beamer die zomaar in je broekzak of handtas zou kunnen passen. Extra handig dus om overal mee naartoe te nemen. Of je nu een zakenreis op de agenda hebt staan of een belangrijke presentatie op school. Je kunt genieten van een HVGA maximale resolutie in combinatie met een contrast ratio van 1300:1. Verder is er de mogelijkheid tot het gebruik van wifi en is er ook een USB aansluiting aanwezig.

Houd er echter wel rekening mee dat er geen VGA aansluitingsmogelijkheden zijn en dat er helemaal geen afstandsbediening bij de levering inbegrepen zit. Ondanks alles merken we toch op dat de koper duidelijk bijzonder tevreden is over de aangeboden kwaliteit. Kortom, echt wel de moeite waard om het product even van naderbij te bekijken.

We kunnen uiteindelijk het rijtje afsluiten met deze unieke mini beamer van Philips. Een degelijk toestel met heel wat mogelijkheden. Ben je benieuwd naar meer? Laten we dan even bekijken wat de positieve punten en wat de eventuele minpuntjes zijn.

Voordelen
Gebruiksgemak:

de beamer biedt meerdere aansluitingsmogelijkheden zoals een USB poort. Verder beschikt het apparaat over een HVGA resolutie en een contrast ratio die maar liefst 1300:1 bedraagt.

Wifi:

je hoeft je geen zorgen te maken aangezien de mini beamer de mogelijkheid biedt tot wifi.

Formaat:

in tegenstelling tot andere mini beamers zul je merken dat dit apparaat echt wel bijzonder compact is en bovendien ook weinig weegt. Handig om mee te nemen in je broekzak of rugzak.

Nadelen
Geen VGA:

echter is het wel belangrijk om even te vermelden dat het toestel niet over een VGA aansluiting beschikt.

Geen afstandsbediening:

de levering van het product bevat geen enkele afstandsbediening.

 

 

VS320+

 

Deze mini beamer projecteert beelden in HD-ready resolutie. Dankzij de compacte vorm kun je het apparaat makkelijk overal mee naartoe nemen. Het beeld is heel scherp dankzij de resolutie van 1920 x 1080 pixels. Via de USB, SD, AV en VGA aansluitingen is het ook mogelijk om het met verschillende apparaten te verbinden.

De projector heeft een lichtsterkte van 500 lumen, een minimale projectieafstand van 1 meter en een maximale projectieafstand van 4 meter. Dankzij de lage prijs behoort dit product tot de categorie van goedkope mini beamers. De LED lamp heeft een levensduur van 20000 uur.

Over deze mini beamer aanbieding is tot op heden één review geschreven maar de koper vindt het product echt top. Het artikel is compact en eenvoudig om overal mee naartoe te nemen. De functies van het toestel zijn functioneel en de beeldkwaliteit is uitstekend.

Als je regelmatig voor je werk op reis moet dan is het altijd handig om een mini beamer op zak te hebben. Misschien kan de VS320+ dan wel iets voor jou zijn. Het ziet er alvast een heel trendy en modern toestel uit en heel wat kopers zijn ook uitermate tevreden over de kwaliteit ervan. Toch is het aan te raden om even op zoek te gaan naar de sterke en minder sterke punten ervan.

Voordelen
Resolutie:

de mini beamer projecteert de beelden in een HD-ready resolutie die overeenkomt met maar liefst 1920 x 10820 pixels.

Aansluitingen:

het apparaat is voorzien van verschillende mogelijke aansluitingen zoals een USB poort, SD, VGA en natuurlijk ook een AV aansluiting. Daardoor is het mogelijk om verschillende apparaten op de mini beamer aan te sluiten.

Projectieafstand:

voor dit apparaat moet je rekenen op een minimale afstand van ongeveer 1 meter. De maximale projectieafstand bedraagt dan ongeveer 4 meter.

Kostenplaatje:

dit toestel zul je zeker tussen de goedkope mini beamers kunnen spotten. Ideaal dus als je niet zoveel geld wenst te spenderen of een beperkt budget hebt.

Nadelen
Beeldkwaliteit:

voor één enkele gebruiker blijkt het beeld niet echt van een goede kwaliteit te zijn.

 

 

Overmax Multipic 2.2

 

De Multipic 2.2 mini beamer van Overmax heeft een lichtsterkte van 800 lumen en is perfect om je favoriete films mee te projecteren. Gebruik hem ook voor zakelijke presentaties want door de compacte vorm kun je het toestel overal makkelijk mee naartoe nemen.

De lamp heeft een levensduur van 35000 uur. Het apparaat beschikt over Keystone voor handmatige correctie van de kijkhoek, zo is het beeld altijd perfect rechthoekig.

Je kunt kiezen tussen een beeldverhouding van 16:9 of 4:3 en je hebt zelfs een zoomfunctie. De projector is verder ook nog uitgerust met luidsprekers.

De koper van deze mini beamer aanbieding is heel tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding en het heldere beeld. Het is compact en dus makkelijk mee te nemen op verplaatsing.

Aan de meer dan positieve reactie van de klant te zien, zou deze mini beamer van het merk Overmax wel eens een topproduct kunnen zijn. Daardoor zou het zomaar eens het populairste product uit onze selectie kunnen worden.

Voordelen
Lichtsterkte:

in vergelijking met het voorgaande product, beschikt deze mini beamer over een uitstekende lichtsterkte van maar liefst 800 lumen.

Lamp:

de lamp die in de mini beamer verwerkt zit, beschikt over een totale levensduur van ruim 35000 uren. Je kunt dus heel wat films bekijken of presentaties geven.

Keystone:

deze mini beamer is uitgerust met de Keystone functie. Daardoor is het mogelijk om de kijkhoek helemaal handmatig te corrigeren en in te stellen. Op die manier kun je een beeld creëren dat altijd correct rechthoekig zal zijn.

Nadelen
Gebruikerservaring:

op dit moment is er nog maar één enkele beoordeling geplaatst en dit zou misschien wat weinig kunnen zijn voor een aantal kopers. Vaak hechten gebruikers belang aan verschillende meningen alvorens ze beslissen om een product al dan niet te kopen.

 

 

Acer P1185 Beamer

 

De Acer P1185 mini beamer is perfect om presentaties te geven of om je favoriete films mee te kijken.

Dankzij de 3300 ANSI lumen kun je zelfs projecteren in een verlichte omgeving. De lamp van de projector gaat 4000 uur mee maar op de ExtremeEco stand gaat hij zelfs 10000 uur mee.

De standaard resolutie is 800 x 600 maar ondersteunt ook 1920 x 1200. De kleuren komen beter tot hun recht dankzij ColorBoost 3D. Het toestel beschikt ook over Keystone correctie tot 40º en de minimale projectieafstand is 100 cm.

De gebruiker van dit apparaat geeft er uitsluitend positief advies over. Het is een handige beamer die goed het beeld vergroot op voldoende afstand van het projectiescherm. De beeldkwaliteit is helder en uitstekend.

Acer maakt zeker deel uit van de bekende en gewaardeerde merken als het gaat om elektronische apparaten. Het is dan ook zeker en vast de moeite waard om dit product eens grondig te bestuderen. Op basis van de beoordelingen van de verschillende klanten, durven we stellen dat dit kwalitatief een heel sterk product hoeft te zijn.

Voordelen
Lichtsterkte:

het apparaat is uitgerust met een 3300 ANSI lumen. Daardoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de mini beamer te gebruiken in een verlichte ruimte.

Levensduur lamp:

de lamp die in de mini beamer verwerkt zit, gaat zonder problemen 4000 uur mee. Indien je het apparaat op de “ExtremeEco stand” plaatst, dan zul je merken dat de lamp zelfs 10000 uur kan meegaan.

Resolutie:

de mini beamer beschikt over een standaardresolutie van 800 x 600 pixels. Toch kan het apparaat ook een resolutie van 1920 x 1200 pixels gaan ondersteunen.

Nadelen
Prijzig:

het hogere prijskaartje zou voor sommige klanten misschien wel een minpuntje kunnen zijn.

 

 

LG PF1000U Ultra Short Throw LED Beamer

 

Met de LG PF1000U mini beamer kun je via Bluetooth muziek van de projector naar andere apparaten streamen.

Je kunt deze beamer dicht bij de muur zetten en nog altijd het perfecte beeld zien, zo kan er niemand door het beeld lopen terwijl je aan het genieten bent van je favoriete film. Via de HDMI kabel kun je Google Chromecast aansluiten om TV te kijken.

Je kijkt beelden in een bioscoopformaat van 100” en kunt het toestel gewoon op je meubilair plaatsen. Het is ook nog uitgerust met een ingebouwde TV tuner om draadloze TV signalen te ontvangen.

Volgens de koper van deze mini beamer aanbieding werkt het apparaat prima. Je gebruikt hem best wel in het donker en het heeft ook een hoge prijs maar het toestel is van topkwaliteit.

Net zoals één van de vorige mini beamers is ook dit apparaat afkomstig van het meer dan bekende merk LG. Indien je deze beamer op een kleine afstand van 38 cm van de wand plaatst, zul je al een geprojecteerd beeld bekomen van maar liefst 100 inch. Dit is dus vrij groot.

Voordelen
Bluetooth:

de mini beamer is voorzien van een Bluetooth ondersteuning waardoor het mogelijk is om de beamer met andere apparaten draadloos te verbinden.

Handig in gebruik:

zelfs wanneer je de beamer dicht tegen de muur plaatst, zul je nog altijd kunnen genieten van een uitstekende beeldkwaliteit. Bovendien kan er op die manier niemand door het beeld gaan lopen.

Nadelen
Prijskaartje:

ondanks de vele mogelijkheden, storen enkele gebruikers zich toch wel aan de bijzonder hoge prijs van het apparaat.

 

 

Mini projectors (Reviews)

 

BenQ MS531 DLP Beamer

 

Met de BenQ MS531 mini projector kun je het scherm zelfs goed zien wanneer de ruimte niet donker is, dit allemaal dankzij de goede lichtsterkte van 3300 lumen. Dit apparaat is geschikt om foto’s en video’s mee te kijken of presentaties mee te geven, maar is niet ideaal om te gebruiken voor gaming.

Deze beamer heeft een contrastwaarde van 15000:1 en dankzij de ingebouwde DLP technologie worden teksten veel scherper weergegeven. De lamp heeft een levensduur van 10000 uur en kun je daarna verwisselen. Verder heeft het toestel nog twee HDMI en VGA aansluitingen om de beamer op andere apparatuur aan te sluiten.

De kopers geven positief advies over dit artikel. De projector werkt goed en heeft een sterke lichtweergave waardoor je altijd goed beeld hebt. De beelden zijn scherp en duidelijk en het apparaat is eenvoudig in gebruik.

Moet je regelmatig presentaties en voordrachten geven? Dan is een degelijke en duurzame mini projector alvast geen overbodige luxe. Dit exemplaar is afkomstig van het bekende merk BenQ en kan op heel wat positieve reacties van de kopers rekenen. Het zou zomaar eens één van de populairste mini projectors kunnen zijn.

Voordelen
Lichtsterkte:

het apparaat heeft een hoge lichtsterkte van maar liefst 3300 lumen. Je kunt dus genieten van een uitstekende beeldkwaliteit zelfs wanneer het niet helemaal donker is in de zaal.

Toepassing:

je kunt dit toestel zonder problemen gebruiken indien je naar een film wilt kijken of wanneer je je vakantiefoto’s wenst te bekijken. Verder is het ook geschikt om presentaties en voordrachten mee te geven.

DLP technologie:

door de aanwezigheid van de ingebouwde DLP technologie zul je merken dat teksten nog net dat tikkeltje scherper en helder worden afgebeeld.

Nadelen
Niet voor gaming:

houd er wel rekening mee dat de mini projector niet sterk genoeg is om te gebruiken voor het spelen van games.

 

 

ForDig Led Zwart

 

De ForDig mini beamer is ideaal als je op zoek bent naar goedkope mini projectors. Je gebruikt deze beamer het best in donkere ruimtes. Het apparaat is licht van gewicht en heeft een compact formaat zodat je het makkelijk kunt meenemen op verplaatsing.

Je kunt eenvoudig je mobiele apparaten zoals je smartphone of je tablet verbinden met deze beamer. De LED lamp heeft een levensduur van 20000 uur en de resolutie van de projector is 320 x 240 pixels. Het apparaat beschikt over verschillende aansluitingen en heeft een contrastwaarde van 300:1.

De enige koper die momenteel een mening geplaatst heeft is lovend over dit topproduct. Het werkt uitstekend en is goedkoop en je kunt het makkelijk meenemen door de compacte vorm en het lichte gewicht.

Met de zwarte mini projector van het merk ForDig haal je niet alleen een duurzaam en degelijk apparaat in huis maar bovendien ook eentje dat wordt aangeboden tegen een mooie prijs. Alvorens je besluit om het toestel aan te kopen, zetten wij voor jou even de voor- en nadelen ervan op een rijtje.

Voordelen
Comfort:

het compacte formaat en het lichte gewicht maken het aangenaam en eenvoudig om deze mini projector zonder problemen te verplaatsen.

Ledlamp:

het toestel is voorzien van een duurzame ledlamp die zonder problemen 20000 uur kan meegaan.

Handig in gebruik:

verder kun je genieten van een resolutie van maar liefst 320 x 240 pixels en een contrastwaarde van 300:1.

Nadelen
Lage lichtsterkte:

vanwege de beperkte lichtsterkte is het aan te raden om deze mini projector vooral in goed verduisterde ruimtes te gebruiken.

 

 

Merkloos Bruine Smartphone Projector 2.0

 

Deze mini projector voor smartphone kun je gebruiken om foto’s of video’s op een groter scherm te projecteren. Het is geschikt voor smartphones met een maximale afmeting van 160 x 80 mm en je kunt het product eenvoudig meenemen dankzij het lichte gewicht.

Bij de levering ontvang je instructies over hoe je het artikel moet gebruiken en het product is makkelijk om in elkaar te zetten. Het is een goedkope mini projector en daardoor uitermate geschikt voor mensen met een beperkt budget.

De kopers zijn vooral tevreden over de goedkope prijs. De kwaliteit is niet optimaal en de projecties zijn niet echt groot maar er werd ook niet meer van verwacht. De beeldkwaliteit is verder ook ondermaats.

We sluiten deze top 5 af met deze handige mini projector die je kunt gebruiken voor je smartphone. Het biedt je de mogelijkheid om al je favoriete foto’s en video’s vanaf je mobiele telefoon. op een veel groter scherm te gaan bekijken en projecteren.

Voordelen
Comfort:

het lichte gewicht zorgt ervoor dat je deze mini projector eenvoudig overal mee naartoe kunt nemen.

Handig in gebruik:

het is een handig apparaat om te gebruiken en makkelijk te bedienen. Het is ideaal om te gebruiken in combinatie met een smartphone van 160 x 80 mm.

Budget:

je zult meteen verrast worden door het mooie prijskaartje van deze mini projector. Ideaal als je liever niet zoveel geld wenst uit te geven of wanneer je over een beperkt budget beschikt.

Nadelen
Matige kwaliteit:

enkele kopers zijn echter niet helemaal tevreden met de geleverde kwaliteit.

 

 

Mini beamer

 

Met deze handige draagbare projector van het bekende merk Solutions Store wordt het meteen een pak makkelijker om hier en daar vergaderingen te leiden. Het is een compact apparaat dat niet zoveel weegt en daardoor makkelijk te verplaatsen is.

De projector heeft een totale afmeting van 20 x 17 x 8 cm en een gewicht van amper 1300 gram. Je kunt rekenen op diverse uitgangen zoals een HDMI, VGA, USB, SD en zelfs AV uitgang. Daardoor is het toestel werkelijk ideaal om verschillende taken mee uit te voeren. Zo kun je probleemloos je favoriete muziek of films streamen, maar het is ook geschikt om presentaties en voordrachten te geven.

De meeste kopers reageren dan ook bijzonder positief bij het horen en vaststellen van de verschillende voordelen en opties. Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het toestel over een vrij lage lichtsterkte beschikt. Je moet er dus voor zorgen dat de ruimte steeds voldoende verduisterd is.

Er zijn heel wat verschillende draagbare beamers op de markt gebracht. Dat maakt de keuze en de zoektocht naar het ideale apparaat er niet altijd makkelijker op. Deze mini beamer is alvast een bijzonder duurzaam en degelijk toestel. Toch is het altijd handig om even op zoek te gaan naar de voordelen en de nadelen ervan.

Voordelen
Formaat en gewicht:

het is een vrij compacte draagbare projector van 20 x 17 x 8 cm, en met een gewicht van amper 1300 gram. Daardoor kun je de projector makkelijk overal mee naartoe nemen indien het nodig mocht zijn.

Aansluitingsmogelijkheden:

het toestel biedt je heel wat mogelijkheden om externe apparaten aan te sluiten. Zo is er een HDMI, een AV, USB, SD En VGA uitgang beschikbaar.

Gebruiksgemak:

het is een degelijke draagbare projector die je zonder problemen professioneel alsook particulier kunt gebruiken. Zo kun je er bijvoorbeeld films, series en muziek mee streamen of gewoon presentaties en vergaderingen leiden.

Nadelen
Lichtsterkte:

jammer genoeg beschikt het toestel over een lage lichtsterkte waardoor de ruimte goed verduisterd moet zijn om van een duidelijk en helder beeld te kunnen genieten.

 

 

BN Projects

 

In vergelijking met het vorige apparaat lijkt deze draagbare projector wel een leuke aanbieding te zijn. De projector heeft een totale afmeting van 12,6 x 4,8 x 8,6 cm en is vervaardigd uit duurzaam en stevig plastic. Het apparaat is verder afgewerkt in een opvallende kleurencombinatie van wit en geel.

Het is een handige LED projector die is uitgerust met een helderheid van maar liefst 30 ANSI Lumen en een vermogen van ruim 24 Watt. De projectie afstand varieert van 0,8 tot maximaal 2 meter. Verder kun je gebruik maken van heel wat verschillende aansluitingsmogelijkheden. Zo heeft men gedacht aan een HDMI poort, een USB poort, een AV en een CVBS aansluiting. Zo kun je niet alleen muziek en films streamen vanaf je USB of smartphone, maar de projector is ook ideaal om in scholen te gebruiken.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog helemaal geen online beoordelingen bij dit apparaat zijn geplaatst. Het is mogelijk dat het om een vrij recent product gaat. Laat je hierdoor echter niet afschrikken want misschien is het wel iets voor jou.

Met deze LED projector haal je niet alleen een krachtig maar ook bijzonder duurzaam toestel in huis. Het is een vrij compact apparaat met een opvallend design. Om te weten of deze draagbare projector al dan niet iets voor jou is, kun je alvast even kennismaken met de kenmerkende eigenschappen hieronder.

Voordelen
Formaat en gewicht:

je zult merken dat de projector vrij compact is en weinig weegt. Zo kun je het toestel makkelijk verplaatsen en overal mee naartoe nemen indien je presentaties moet geven.

Aansluitingsmogelijkheden:

het toestel biedt heel wat aansluitingsmogelijkheden aan. Zo heeft men rekening gehouden met een USB poort, een CVBS, een HDMI en zelfs een AV aansluiting.

Handig in gebruik:

het is een krachtig toestel met een opvallende design dat je voor heel wat doeleinden kunt gebruiken. Of je nu muziek of films wilt streamen of je wilt een presentatie geven, alles is mogelijk.

Nadelen
Geen gebruikerservaring:

doordat er tot op heden nog geen enkele koper een online review bij het toestel heeft geschreven, is het voor ons bijzonder moeilijk om jou verder advies te geven over de gebruikerservaringen.

 

 

Vivitek Qumi Q6

 

De Qumi Q6 van het merk Vivitek is een LED pocket projector die je overal mee naartoe kunt nemen. Gebruik deze draagbare beamer om presentaties mee te geven maar je kunt er ook films of series mee kijken. Het toestel is uitgerust met een ingebouwde luidspreker en heeft een lichtsterkte van 800 lumen.

Het apparaat beschikt over 2 HDMI ingangen en weegt slechts 500 gram. De machine heeft WXGA resolutie en via de wifi kun je media afspelen vanaf vele verschillende bronnen zoals smartphones, computers, tablets, enzovoort. De LED lamp heeft een levensduur van 30000 uur en is dus milieuvriendelijk.

Dit product is nog door niemand gekocht ofwel heeft nog niemand tijd gehad om er een beoordeling over te schrijven. Wegens dit feit is het voor ons moeilijk om een advies te geven over deze draagbare projector aanbieding.

Net zoals de voorgaande apparaten is ook de Qumi Q6 projector van het bekende merk Vivitek één van de populairste toestellen. Het is een vrij compact apparaatje dat je daardoor gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Je kunt dit toestel niet alleen gebruiken tijdens een presentatie maar ook wanneer je een film wilt bekijken.

Voordelen
Handig in gebruik:

het toestel is voorzien van een krachtige interne luidspreker. Verder zijn er ook nog eens 2 verschillende HDMI poorten voorzien zodat je er gemakkelijk externe apparaten kunt op aansluiten.

Helderheid:

met deze draagbare projector kun je rekenen op een maximale lichtsterkte van maar liefst 800 lumen. Je zult dus kunnen genieten van een mooi en helder beeld.

LED lampen:

de projector is uitgerust met een bijzonder krachtige LED lamp die maar liefst 30000 uur lang kan meegaan. Het gaat hier dus om een vrij milieuvriendelijk toestel.

Nadelen
Kostenplaatje:

we vermoeden dat het hogere prijskaartje misschien voor sommige kopers wel eens als een struikelblok zou kunnen beschouwd worden.

 

 

Optoma EH400+

 

De EH400+ draagbare projector van Optoma heeft een helderheid van 4000 lumen en een resolutie van 1080p. De lamp in de projector heeft een vermogen van 195 Watt en een levensduur van wel 10000 uur. Het toestel heeft een zoomfunctie en beschikt over verschillende aansluitingen zoals HDMI, VGA en USB.

De ingebouwde luidsprekers produceren geluid van uitstekende kwaliteit en het apparaat is geschikt voor alle soorten gebruik van klaslokalen tot vergaderruimtes. Dankzij de compacte vorm is dit toestel eenvoudig om overal mee naartoe te nemen. Je kunt er ook 3D beelden mee weergeven en de kwaliteit van de kleuren is optimaal.

Net als bij de vorige artikelen is hier ook nog geen review geplaatst door een mogelijke koper. We moeten dus afzien om een advies te geven over dit apparaat tot er effectief een beoordeling geplaatst wordt door een gebruiker.

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te opteren voor de draagbare projector van het gewaardeerde merk Optoma. Met dit apparaat kun je rekenen op bijzonder scherpe en heldere beelden met een sterkte van ruim 4000 lumen. Hieronder kun je alvast even de eigenschappen van het toestel gaan raadplegen.

Voordelen
Lamp:

de projector is uitgerust met een bijzonder krachtige lamp die een vermogen van wel 195 watt heeft. Bovendien gaat deze lamp gemakkelijk 10000 uur lang mee.

Aansluiting:

het toestel is voorzien van meerdere aansluitingsmogelijkheden. Zo is er niet alleen een HDMI poort voorzien maar ook een USB poort en een VGA poort.

Handig in gebruik:

je zult kunnen genieten van een optimale geluidssterkte dankzij de ingebouwde speakers. Verder is het toestel ook voorzien van een krachtige zoomfunctie.

Nadelen
Geen gebruikerservaring:

momenteel zijn er nog geen online beoordelingen geplaatst. Daardoor is het niet zo eenvoudig om jou verder advies te geven over eventuele minpunten.

 

 

Panasonic PT-VW530

 

Geniet van hoge beeldkwaliteit met de Panasonic PT-VW530 dankzij de WUXGA-resolutie. Het helderheidsniveau varieert tussen 4500 en 5500 lumen en de lamp gaat tot 7000 uur mee op eco-modus zodat je hem niet veel hoeft te vervangen. Deze draagbare projector kun je ook aan het plafond bevestigen en de beelden kunnen zelfs schuin worden geprojecteerd.

Het is een stil apparaat die slechts 29 dB geluid voortbrengt zodat je geen overlast ondervindt. Dankzij de Daylight View Basic-functie ben je verzekerd van scherpe beelden, zelfs in ruimtes die goed verlicht zijn. Via de app kun je projecteren vanaf je iOS of Android toestel en met de USB verbinding kun je projecties geven vanaf een USB stick.

De prijs van dit product is hoog dus misschien zijn er daarom nog geen beoordelingen gegeven door kopers. Door het gebrek aan een review is het voor ons onmogelijk om een advies te formuleren.

Ook met de Panasonic draagbare projector haal je een degelijk en krachtig apparaat in huis. Bovendien zul je merken dat de projector voor een duidelijk en helder beeld zorgt. De helderheid situeert zich tussen enerzijds 4500 lumen en anderzijds 5500 lumen. Hieronder kun je alvast even de kenmerken van het toestel bekijken.

Voordelen
Eco-modus:

indien je de eco-modus van het apparaat gebruikt dan zul je merken dat de projector maar liefst 7000 uur lang zonder problemen kan meegaan.

Gebruiksvriendelijk:

het is mogelijk om de projector op een staander te plaatsen maar je kunt deze ook gewoon aan het plafond gaan hangen.

Daylight View Basic-functie:

de Daylight View Basic-functie zorgt ervoor dat je kunt genieten van een scherpe en bijzondere heldere beeldkwaliteit.

Nadelen
Budget:

het is wel belangrijk om er rekening mee te houden dat je dit apparaat niet meteen tussen de goedkope draagbare projectors zult hoeven te verwachten.

 

 

JustCompare – Mini Beamer

 

Deze mini draagbare beamer is uitgerust met een TV tuner en beschikt over verschillende aansluitingen zoals USB en HDMI. Je kunt met dit apparaat foto’s, films of presentaties weergeven en je kunt er zelfs televisie mee kijken.

Het toestel heeft een helderheid van 800 lumen, de LED lampen gaan 20000 uur mee en het apparaat behoort tot de goedkope draagbare projector.

Het wordt gevelerd met een afstandsbediening en beschikt over een ingebouwde luidspreker.

Over deze draagbare projector aanbieding zijn er momenteel nog geen meningen van gebruikers beschikbaar. Jij kan de eerste persoon zijn om een review te geven want op dit moment kunnen we geen advies geven over dit apparaat.

Indien je op zoek bent naar een compacte draagbare projector dan is het een goede aanbeveling dit apparaat even te bekijken. De compactheid van de beamer zorgt ervoor dat je het toestel gemakkelijker overal mee naartoe kunt nemen. Dit kan handig zijn als je vaak en veel presentaties moet geven.

Voordelen
Aansluiting:

het toestel beschikt over meerdere aansluitingsmogelijkheiden waaronder bijvoorbeeld een USB poort en een handige HDMI poort.

Helderheid:

met dit apparaat kun je rekenen op een maximale helderheid van ruim 800 lumen.

Prijskaartje:

je zult meteen versteld staan kijken van de meer dan aanvaardbare prijs waaraan je deze projector kunt kopen.

Handig in gebruik:

het apparaat is voorzien van een aantal krachtige LED lampen die tot wel 20000 uur lang meegaan. Verder heeft de projector een interne speaker en krijg je er ook een afstandsbediening bij.

Nadelen
Geen online beoordelingen:

doordat er op dit moment nog geen online reviews zijn geplaatst, is het niet zo eenvoudig om na te gaan of het toestel eventuele minpunten heeft.

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status