5 Beste Mini beamers Test van 2020

Laatste update: 02.06.20

 

Mini beamers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een mini beamer kan echt wel een handig apparaatje zijn als je bijvoorbeeld vaak op zakenreis bent en presentaties hoeft te geven. Maar ook gewoon wanneer je graag eventjes naar een ontspannende film wilt kijken. Opdat jij de beste mini beamer zou kunnen aankopen dan raden wij jou ook aan om eventueel onze koopgids daaromtrent even grondig door te lezen. Op die manier kun je te weten komen op welke factoren je zou kunnen letten om bij de beste mini beamer uit te komen. Indien je liefst zo snel mogelijk een mini beamer wilt aankopen dan kun je natuurlijk ook altijd onze top 3 eens raadplegen. Zo hebben wij na een grondig onderzoek ontdekt dat je met de Lg PH550G mini beamer echt wel een degelijk en vooral duurzaam product in huis haalt dat beschikt over een batterij die maar liefst 2,5 uur probleemloos meegaat. De Qumax Pocket projector compact zwart mini beamer hoeft vast en zeker niet onder te doen. Verder kun je kiezen tussen een zwarte of witte mini projector.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Mini beamers koopgids

 

Een beamer is handig voor mensen die geen televisie willen kopen maar toch graag een film kijken op groot scherm. Een mini beamer is ideaal om mee te nemen op verplaatsing want je kunt het makkelijk in je jaszak laten. Als je van plan bent om een mini beamer te kopen houd dan rekening met het type beamer, de lichtopbrengst, de resolutie, de levensduur, de contrastratio en het geluid.

 

 

Type beamer

We onderscheiden de beamers op die manier waarop ze het beeld projecteren. Je hebt de keuze tussen een DLP, LCD of LED beamer.

Een LED beamer gebruikt een combinatie van LED verlichting en een laser om de beelden op een krachtige manier te projecteren. Dit type gebruikt een minimale lichtopbrengst van 4000 lumen en beschikt meestal ook over een hoge contrastratio. Het grote voordeel van een LED beamer is de lange levensduur want deze lampen kunnen tot wel 20000 uren licht geven. De kleurweergave van een LED beamer is uitstekend en dit type is ook goedkoper dan de andere soorten beamers. Het grootste nadeel is dat je de lamp niet kunt vervangen, dus eenmaal de lamp opgebruikt is dan is je beamer niet meer bruikbaar.

LCD beamers hebben een hoog contrastratio en de kleuren worden helder en scherp weergegeven. Deze beamers zijn goedkoop maar de levensduur is aanzienlijk korter dan bij andere soorten. Ook kan er rastervorming plaatsvinden tijdens de projectie die nadelig is voor de beeldweergave.

De beste kwaliteit krijg je van een DLP beamer. DLP is de afkorting voor Digital Light Processing. Deze beamers bevatten miljoenen pixels en gebruiken minispiegels om het beeld te projecteren. De pixels staan dicht bij elkaar om een uitstekend beeld te creëren en de contrastwaarden zijn ook heel hoog. Het nadeel van een DLP beamer is de hoge prijs maar aan de andere kant heeft het wel een lange levensduur. Dit type is meestal ook compacter dan de andere soorten beamers, wat het weer makkelijker maakt om te transporteren.

 

Lichtopbrengst en resolutie

De lichtopbrengst wordt aangeduid in ANSI lumen en is eigenlijk de helderheid van een mini beamer. In de meeste gevallen heb je al genoeg aan een lichtopbrengst van 2000 ANSI lumen omdat de meeste mensen de beamer in een donkere kamer gebruiken. Als je echter ook van plan bent om de beamer te gebruiken in een verlichte ruimte dat moet je uitgaan van het dubbele, namelijk een lichtopbrengst van 4000 ANSI lumen. Dit is dan het minimum want eigenlijk is het zelfs beter om een nog hogere helderheid te kiezen. Het nadeel aan de hoge helderheid is dat dit nadelig is voor het contrast.

Een hogere resolutie zorgt voor een scherper beeld. Het is echter niet altijd zo eenvoudig als het lijkt. Je hebt bijvoorbeeld geen hoge resolutie nodig om een presentatie te geven maar om een film te kijken wel. Voor filmliefhebbers is het een aanbeveling om een mini beamer te kopen die tenminste over HD kwaliteit beschikt.

Je kunt natuurlijk nog een stap verder gaan en kiezen voor een model met 4K Ultra HD resolutie. Deze resolutie is vier keer beter dan Full HD en is perfect voor het kijken van films of series of zelfs als je de beamer wilt gebruiken om te gamen.

 

Contrastratio

De contrastratio bepaalt het verschil tussen het witste wit en het zwartste zwart. Dit wil dus zeggen dat je veel meer kleuren kunt onderscheiden als je een mini beamer koopt met een hoge contrastratio. De contrastratio is vooral goed zichtbaar in donkere ruimtes en kan voor een leuke ervaring zorgen bij het kijken van een nieuwe film.

De standaard ratio is momenteel 3500:1, dit wil zeggen dat je 3500 verschillende tinten op het scherm kunt zien. Als je de beamer gebruikt voor presentaties dan is een hoge contrastwaarde niet zo belangrijk. Je moet zelf beslissen waarvoor je de mini beamer wilt gebruiken en als het belangrijk is om een hoge contrastratio te hebben. Je kunt online eenvoudig verschillende beamers vergelijken om een keuze te maken.

 

 

Levensduur van de lamp en geluid van de beamer

Bij sommige modellen is de levensduur van de lamp direct verbonden met de levensduur van je beamer. Zo kun je de lamp van een LED beamer niet vervangen dus als de lamp opgebruikt is dan is je mini beamer onbruikbaar geworden. Gelukkig hebben de meeste lampen een levensduur van tenminste 2000 uur. Je kunt er dus al flink wat films mee kijken.

Het geluid van een beamer wordt veroorzaakt door de ventilator in het apparaat die nodig is om de beamer koel te houden. Meestal staat het geluidsniveau aangeduid op de verpakking dus het is best om daar op te letten bij de aankoop. Vooral bij goedkope aanbiedingen moet je goed lezen wat er op de verpakking staat.

 

5 Beste Mini beamers (Reviews) van 2020

 

Ga je veel op zakenreis om presentaties te geven in de verschillende takken van je bedrijf? Of kijk je gewoon graag naar een film wanneer je op verplaatsing bent. Schaf jezelf dan een mini beamer aan die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Maar wat is nu de beste mini beamer? Het antwoord op die vraag vind je in ons artikel dus lees gerust verder.

 

1. LG PH550G HD Mini Beamer

 

De LG PH550G is een mini LED beamer met een batterij die tot 2,5 uur lang meegaat. Je kunt video’s vanaf je smartphone streamen of het toestel gebruiken om een powerpoint presentatie mee te geven. Het heeft een licht gewicht en compact ontwerp dus je kunt het overal makkelijk mee naartoe nemen.

Je kunt het geluid via Bluetooth van je projector naar een geluidssysteem streamen. De beamer biedt je een kijkervaring met een grootte van 100”. Sluit hem eenvoudig aan via de USB om meteen presentaties, foto’s of video’s te bekijken. De LED lamp heeft een geschatte levensduur van 30000 uur.

Over dit product is momenteel nog maar één review geschreven maar de koper geeft een volledig positief advies. Het beeld en het geluid zijn van topkwaliteit. Het apparaat zelf maakt weinig geluid en door de compacte vorm kun je het makkelijk overal mee naartoe nemen.

Met behulp van de mini beamer van LG kun jij vanaf nu ook op verplaatsing een duidelijke presentatie geven of van een film genieten. LG is bovendien een zeer gewaardeerd merk op het gebied van elektronische toestellen. Voor heel wat mensen is het bovendien ook veruit het beste merk.

Voordelen
Handig in gebruik:

deze mini beamer werkt volledig draadloos en is voorzien van een ingebouwde accu. Deze batterij gaat bovendien maar liefst 2,5 uur mee.

Formaat:

het is een eerder compacte beamer die bovendien ook nog relatief weinig weegt. Daardoor kun je dit toestel eenvoudig overal mee naartoe nemen en neemt het helemaal niet zoveel ruimte in beslag.

Gebruiksgemak:

dit toestel is voorzien van Wi-Fi ondersteuning waardoor het mogelijk is om eventueel video’s, foto’s of ander materiaal vanaf je smartphone of tablet te streamen.

Nadelen
Prijskaartje:

dit is zeker niet het product met de laagste prijs en dat zou een struikelblok kunnen zijn voor een aantal gebruikers.

Koop bij bol.com (€349)

 

 

 

 

2. Qumax Pocket projector compact 

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar toch zeker zijn van een gebruiksvriendelijke en degelijke beamer? Dan is het een goede aanbeveling om dit product van Qumax alvast even onder de loep te nemen. In vergelijking met sommige andere projectoren zul je merken dat dit toestel vrij compact en dus draagbaar is.

Je kunt genieten van een duidelijk leesbaar LCD display met een maximale resolutie van 800 x 600 pixels. Hierbij wordt een beeldverhouding van 4:03 gegarandeerd en een contrast ratio van ruim 800:1. Dankzij een maximale lichtsterkte van 2500 ANSI-lumen hoeft de kamer niet helemaal verduisterd te zijn om van een optimale beeldkwaliteit te kunnen genieten. Er is ook een HDMI en VGA aansluiting aanwezig, maar wifi en bluetooth behoren jammer genoeg niet tot de mogelijkheden.

Het apparaat is uitgerust met ingebouwde luidsprekers en een totaal vermogen van 60 Watt. Kopers reageren dan ook vooral bijzonder positief over de uitstekende kwaliteit en de degelijkheid van het apparaat. Echter is er één klant die niet echt te spreken is over de HDMI aansluiting.

Er zijn tegenwoordig heel wat verschillende mini beamers op de markt gebracht waardoor het niet altijd makkelijk is om een keuze te maken. Dit unieke apparaat wordt jou aangeboden door het bekende merk Qumax. Hieronder alvast een overzicht van de populairste kenmerkende eigenschappen.

Voordelen
Lichtsterkte:

ondanks het compacte formaat van het product zul je merken dat er toch nog een lichtsterkte van maximaal 2500 ANSI-lumen bereikt wordt.

Aansluitingsmogelijkheden:

het apparaat biedt heel wat aansluitingsmogelijkheden zoals HDMI en VGA.

Handig in gebruik:

het compacte ontwerp zorgt ervoor dat het toestel makkelijk te verplaatsen is. Verder is er een helder LCD scherm aanwezig en kun je ook beroep doen op de ingebouwde speakers.

Nadelen
Matige kwaliteit:

echter is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er geen bluetooth of en wifi ter beschikking staan.

Koop bij bol.com (€99.95)

 

 

 

 

3. Anker Nebula Mars II met ingebouwde accu en bluetooth

 

Door te kiezen voor de Anker Nebula beamer kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor een product met een hoger prijskaartje. Echter krijg je in ruil wel heel wat mogelijkheden aangeboden die de meeste klanten ook weten te waarderen. Zo beschikt de beamer over een ingebouwde accu die je makkelijk weer kunt opladen.

Verder is het apparaat compatibel met het Android 7.1 besturingssysteem en kun je ook gebruik maken van de wifi aansluiting, bluetooth en de HDMI aansluitingsmogelijkheid. Het scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels en een lichtsterkte van 300 ANSI-lumen. Het compacte design van deze beamer, maakt het apparaat heel toegankelijk om overal mee naartoe te nemen. Het handvat verstevigt dat comfort.

Een blik op de verschillende online beoordelingen maakt duidelijk dat de overgrote meerderheid van de klanten duidelijk bijzonder tevreden blijkt te zijn met de voordelen van het product. Echter zul je wel rekening moeten houden met een bijzonder hoog prijskaartje.

Kies je voor de Anker Nebula mini beamer dan kies je volgens heel wat klanten voor kwaliteit. Toch is het handig indien je op voorhand de voor- en nadelen even tegenover elkaar kunt afwegen. Op die manier krijg je een beter beeld van de mogelijkheden en weet je of het toestel al dan niet aan je verwachtingen zal voldoen.

Voordelen
Voeding:

dankzij de ingebouwde accu die je steeds kunt herladen, is het mogelijk om de beamer draadloos te gebruiken en dit gedurende heel wat uurtjes.

Besturingssysteem:

het is een krachtige mini beamer die ondersteund wordt door het degelijke Android 7.1 besturingssysteem.

Handig in gebruik:

het apparaat heeft een duidelijk leesbaar display met een maximale resolutie van maar liefst 1280 x 720 pixels. Verder geniet je van een 300 ANSI-lumen lichtsterkte en een makkelijke bediening.

Nadelen
Prijzig:

jammer genoeg zul je dit apparaat niet meteen tussen de goedkope beamer toestellen hoeven te verwachten.

Koop bij bol.com (€598.05)

 

 

 

 

4. Salora 40BHD800 800 ANSI-lumen LED DLP

 

In vergelijking met het vorige product, lijkt deze beamer echt wel een koopje te zijn. Ideaal dus voor mensen met een beperkt budget of gewoon wanneer je liever niet zoveel geld uitgeeft aan een nieuwe draagbare beamer. Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat de ruimte steeds goed verduisterd wordt aangezien de lichtsterkte amper 800 ANSI-lumen bedraagt.

Het DLP beeldscherm beschikt over een maximale resolutie van 800 x 480 pixels en een contrast ratio van ruim 1000:1. De ledlamp is niet alleen bijzonder energiezuinig en duurzaam, maar kun je na verloop van tijd ook makkelijk en zonder al teveel problemen vervangen. Houd er ook rekening mee dat het apparaat niet is uitgerust met bluetooth of wifi.

Wanneer we de verschillende online beoordelingen even bekijken dan valt meteen op dat de meeste klanten tevreden zijn over de geleverde kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Echter is er ook één enkele koper die toch wel overtuigd is van het feit dat de mini beamer behoorlijk kwetsbaar is.

Ben je toch eerder op zoek naar één van de goedkope mini beamer toestellen? Kies dan voor de Salora 40BHD800. Je geniet van een duidelijk leesbaar en prachtig beeldscherm dat over een totale resolutie van maar liefst 800 x 480 pixels beschikt. Hieronder alvast een overzicht van de kenmerken.

Voordelen
Ledlamp:

het apparaat is voorzien van een bijzonder duurzame ledlamp die bovenal ook nog eens energiezuinig te werk gaat.

Comfort:

doordat het toestel zo compact is en bovendien ook behoorlijk weinig weegt, is het makkelijk te verplaatsen en op te tillen.

Nadelen
Kwetsbaar:

we merken dat één klant vindt dat bepaalde onderdelen van het apparaat vrij kwetsbaar zijn.

Geen bluetooth en wifi:

verder is het ook belangrijk om erop te wijzen dat er geen wifi aansluiting mogelijk is en ook geen bluetooth functie aanwezig is.

Koop bij bol.com (€99)

 

 

 

 

5. Pocket Beamer IOS & Android 7.1 Wi-Fi Mobile Smart Projector

 

Ben je op zoek naar een degelijke mini beamer? Dan loont het de moeite om dit product van Pocketbeamer alvast even onder de loep te nemen. Deze unieke mini beamer is maximaal 78 cm breed, 146 cm lang en slechts 18 cm hoog. Met een gewicht van amper 227 gram kun je dit product dan ook makkelijk optillen en verplaatsen.

De mini beamer kan ondersteund worden door het IOS en Android 7.1 besturingssysteem. Verder wordt de beamer gekenmerkt door het gebruik van een krachtige ledlamp die maar liefst 20.000 uren kan meegaan. Met een maximaal vermogen van 6 Watt, is het bovendien ook een bijzonder krachtige mini beamer. De beamer is daarnaast uitgerust met een stel krachtige luidsprekers, bluetooth, wifi en een HDMI aansluiting.

De beamer kan makkelijk worden bediend door gebruik te maken van de meegeleverde afstandsbediening. De scherpe resolutie van 855 x 480 pixels in combinatie met een contrastratio van 1000:1 zorgen voor een helder en duidelijk beeld. Echter moet je wel rekening houden met de lage lichtopbrengst waardoor het aangeraden is om de kamer voldoende te verduisteren.

Het is niet altijd makkelijk om een duurzame mini beamer te spotten. Toch lijkt dit apparaat, jou aangeboden en geleverd door Pocketbeamer, alvast aan de verwachtingen van heel wat kopers te voldoen. Je kunt bovendien gebruik maken van verschillende besturingssystemen zoals IOS en 7.1 Android. 

Voordelen
Bediening:

de mini beamer is voorzien van een duidelijk en helder display waarop de gegevens verschijnen. Bovendien wordt bij de aankoop van de beamer ook een afstandsbediening meegeleverd.

Beeldkwaliteit:

je hoeft je geen zorgen te maken over de kwaliteit van het beeld dat ondersteund wordt met een 855 x 480 resolutie en een 1000:1 contrastratio.

Duurzaam:

het apparaat is uitgerust met een duurzame ledlamp.

Nadelen
Prijzig:

het is mogelijk dat sommige klanten het prijskaartje misschien wel wat te duur zullen vinden.

Lage lichtopbrengst:

de lichtopbrengst, die overigens in Lumen wordt uitgedrukt, is niet bijzonder hoog. Dit zorgt ervoor dat de ruimte dus voldoende verduisterd moet zijn zodanig dat het beeld duidelijk wordt.

Koop bij bol.com (€259.99)

 

 

 

 

Deze producten zijn niet langer beschikbaar

 

 

Philips PicoPix 4350 PPX4350/INT

 

Tenslotte is er ook nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke draagbare beamer van het bekende merk Philips. Philips staat voor heel wat klanten bekend vanwege de degelijkheid, de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

Het is een vrij compacte beamer die zomaar in je broekzak of handtas zou kunnen passen. Extra handig dus om overal mee naartoe te nemen. Of je nu een zakenreis op de agenda hebt staan of een belangrijke presentatie op school. Je kunt genieten van een HVGA maximale resolutie in combinatie met een contrast ratio van 1300:1. Verder is er de mogelijkheid tot het gebruik van wifi en is er ook een USB aansluiting aanwezig.

Houd er echter wel rekening mee dat er geen VGA aansluitingsmogelijkheden zijn en dat er helemaal geen afstandsbediening bij de levering inbegrepen zit. Ondanks alles merken we toch op dat de koper duidelijk bijzonder tevreden is over de aangeboden kwaliteit. Kortom, echt wel de moeite waard om het product even van naderbij te bekijken.

We kunnen uiteindelijk het rijtje afsluiten met deze unieke mini beamer van Philips. Een degelijk toestel met heel wat mogelijkheden. Ben je benieuwd naar meer? Laten we dan even bekijken wat de positieve punten en wat de eventuele minpuntjes zijn.

Voordelen
Gebruiksgemak:

de beamer biedt meerdere aansluitingsmogelijkheden zoals een USB poort. Verder beschikt het apparaat over een HVGA resolutie en een contrast ratio die maar liefst 1300:1 bedraagt.

Wifi:

je hoeft je geen zorgen te maken aangezien de mini beamer de mogelijkheid biedt tot wifi.

Formaat:

in tegenstelling tot andere mini beamers zul je merken dat dit apparaat echt wel bijzonder compact is en bovendien ook weinig weegt. Handig om mee te nemen in je broekzak of rugzak.

Nadelen
Geen VGA:

echter is het wel belangrijk om even te vermelden dat het toestel niet over een VGA aansluiting beschikt.

Geen afstandsbediening:

de levering van het product bevat geen enkele afstandsbediening.

 

 

VS320+

 

Deze mini beamer projecteert beelden in HD-ready resolutie. Dankzij de compacte vorm kun je het apparaat makkelijk overal mee naartoe nemen. Het beeld is heel scherp dankzij de resolutie van 1920 x 1080 pixels. Via de USB, SD, AV en VGA aansluitingen is het ook mogelijk om het met verschillende apparaten te verbinden.

De projector heeft een lichtsterkte van 500 lumen, een minimale projectieafstand van 1 meter en een maximale projectieafstand van 4 meter. Dankzij de lage prijs behoort dit product tot de categorie van goedkope mini beamers. De LED lamp heeft een levensduur van 20000 uur.

Over deze mini beamer aanbieding is tot op heden één review geschreven maar de koper vindt het product echt top. Het artikel is compact en eenvoudig om overal mee naartoe te nemen. De functies van het toestel zijn functioneel en de beeldkwaliteit is uitstekend.

Als je regelmatig voor je werk op reis moet dan is het altijd handig om een mini beamer op zak te hebben. Misschien kan de VS320+ dan wel iets voor jou zijn. Het ziet er alvast een heel trendy en modern toestel uit en heel wat kopers zijn ook uitermate tevreden over de kwaliteit ervan. Toch is het aan te raden om even op zoek te gaan naar de sterke en minder sterke punten ervan.

Voordelen
Resolutie:

de mini beamer projecteert de beelden in een HD-ready resolutie die overeenkomt met maar liefst 1920 x 10820 pixels.

Aansluitingen:

het apparaat is voorzien van verschillende mogelijke aansluitingen zoals een USB poort, SD, VGA en natuurlijk ook een AV aansluiting. Daardoor is het mogelijk om verschillende apparaten op de mini beamer aan te sluiten.

Projectieafstand:

voor dit apparaat moet je rekenen op een minimale afstand van ongeveer 1 meter. De maximale projectieafstand bedraagt dan ongeveer 4 meter.

Kostenplaatje:

dit toestel zul je zeker tussen de goedkope mini beamers kunnen spotten. Ideaal dus als je niet zoveel geld wenst te spenderen of een beperkt budget hebt.

Nadelen
Beeldkwaliteit:

voor één enkele gebruiker blijkt het beeld niet echt van een goede kwaliteit te zijn.

 

 

Overmax Multipic 2.2

 

De Multipic 2.2 mini beamer van Overmax heeft een lichtsterkte van 800 lumen en is perfect om je favoriete films mee te projecteren. Gebruik hem ook voor zakelijke presentaties want door de compacte vorm kun je het toestel overal makkelijk mee naartoe nemen.

De lamp heeft een levensduur van 35000 uur. Het apparaat beschikt over Keystone voor handmatige correctie van de kijkhoek, zo is het beeld altijd perfect rechthoekig.

Je kunt kiezen tussen een beeldverhouding van 16:9 of 4:3 en je hebt zelfs een zoomfunctie. De projector is verder ook nog uitgerust met luidsprekers.

De koper van deze mini beamer aanbieding is heel tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding en het heldere beeld. Het is compact en dus makkelijk mee te nemen op verplaatsing.

Aan de meer dan positieve reactie van de klant te zien, zou deze mini beamer van het merk Overmax wel eens een topproduct kunnen zijn. Daardoor zou het zomaar eens het populairste product uit onze selectie kunnen worden.

Voordelen
Lichtsterkte:

in vergelijking met het voorgaande product, beschikt deze mini beamer over een uitstekende lichtsterkte van maar liefst 800 lumen.

Lamp:

de lamp die in de mini beamer verwerkt zit, beschikt over een totale levensduur van ruim 35000 uren. Je kunt dus heel wat films bekijken of presentaties geven.

Keystone:

deze mini beamer is uitgerust met de Keystone functie. Daardoor is het mogelijk om de kijkhoek helemaal handmatig te corrigeren en in te stellen. Op die manier kun je een beeld creëren dat altijd correct rechthoekig zal zijn.

Nadelen
Gebruikerservaring:

op dit moment is er nog maar één enkele beoordeling geplaatst en dit zou misschien wat weinig kunnen zijn voor een aantal kopers. Vaak hechten gebruikers belang aan verschillende meningen alvorens ze beslissen om een product al dan niet te kopen.

 

 

Acer P1185 Beamer

 

De Acer P1185 mini beamer is perfect om presentaties te geven of om je favoriete films mee te kijken.

Dankzij de 3300 ANSI lumen kun je zelfs projecteren in een verlichte omgeving. De lamp van de projector gaat 4000 uur mee maar op de ExtremeEco stand gaat hij zelfs 10000 uur mee.

De standaard resolutie is 800 x 600 maar ondersteunt ook 1920 x 1200. De kleuren komen beter tot hun recht dankzij ColorBoost 3D. Het toestel beschikt ook over Keystone correctie tot 40º en de minimale projectieafstand is 100 cm.

De gebruiker van dit apparaat geeft er uitsluitend positief advies over. Het is een handige beamer die goed het beeld vergroot op voldoende afstand van het projectiescherm. De beeldkwaliteit is helder en uitstekend.

Acer maakt zeker deel uit van de bekende en gewaardeerde merken als het gaat om elektronische apparaten. Het is dan ook zeker en vast de moeite waard om dit product eens grondig te bestuderen. Op basis van de beoordelingen van de verschillende klanten, durven we stellen dat dit kwalitatief een heel sterk product hoeft te zijn.

Voordelen
Lichtsterkte:

het apparaat is uitgerust met een 3300 ANSI lumen. Daardoor is het bijvoorbeeld ook mogelijk om de mini beamer te gebruiken in een verlichte ruimte.

Levensduur lamp:

de lamp die in de mini beamer verwerkt zit, gaat zonder problemen 4000 uur mee. Indien je het apparaat op de “ExtremeEco stand” plaatst, dan zul je merken dat de lamp zelfs 10000 uur kan meegaan.

Resolutie:

de mini beamer beschikt over een standaardresolutie van 800 x 600 pixels. Toch kan het apparaat ook een resolutie van 1920 x 1200 pixels gaan ondersteunen.

Nadelen
Prijzig:

het hogere prijskaartje zou voor sommige klanten misschien wel een minpuntje kunnen zijn.

 

 

LG PF1000U Ultra Short Throw LED Beamer

 

Met de LG PF1000U mini beamer kun je via Bluetooth muziek van de projector naar andere apparaten streamen.

Je kunt deze beamer dicht bij de muur zetten en nog altijd het perfecte beeld zien, zo kan er niemand door het beeld lopen terwijl je aan het genieten bent van je favoriete film. Via de HDMI kabel kun je Google Chromecast aansluiten om TV te kijken.

Je kijkt beelden in een bioscoopformaat van 100” en kunt het toestel gewoon op je meubilair plaatsen. Het is ook nog uitgerust met een ingebouwde TV tuner om draadloze TV signalen te ontvangen.

Volgens de koper van deze mini beamer aanbieding werkt het apparaat prima. Je gebruikt hem best wel in het donker en het heeft ook een hoge prijs maar het toestel is van topkwaliteit.

Net zoals één van de vorige mini beamers is ook dit apparaat afkomstig van het meer dan bekende merk LG. Indien je deze beamer op een kleine afstand van 38 cm van de wand plaatst, zul je al een geprojecteerd beeld bekomen van maar liefst 100 inch. Dit is dus vrij groot.

Voordelen
Bluetooth:

de mini beamer is voorzien van een Bluetooth ondersteuning waardoor het mogelijk is om de beamer met andere apparaten draadloos te verbinden.

Handig in gebruik:

zelfs wanneer je de beamer dicht tegen de muur plaatst, zul je nog altijd kunnen genieten van een uitstekende beeldkwaliteit. Bovendien kan er op die manier niemand door het beeld gaan lopen.

Nadelen
Prijskaartje:

ondanks de vele mogelijkheden, storen enkele gebruikers zich toch wel aan de bijzonder hoge prijs van het apparaat.

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status