fbpx

Beste mini blender

Laatste update: 15.10.19

 

Mini blenders test van 2019

 

 Bepaalde apparaten zijn nu eenmaal onmisbaar geworden in de keuken. Zo zullen heel veel gebruikers vinden dat een mini blender echt een fantastische uitvinding is. Heb je zelf nog geen mini blender in huis? Of wil je je oude apparaat vervangen door een nieuw? Dan is dat geen enkel probleem. Wij zijn al even op zoek gegaan en hebben een selectie kunnen maken van de 3 best beoordeelde mini blenders. Zo is onder andere uit het onderzoek gebleken dat je met de Philips Daily HR2872/00 mini blender alvast een uitstekende aankoop doet. Of je nu graag een smoothie drinkt of wilt genieten van een lekker soepje of verfrissende shake, met deze mini blender is dit perfect mogelijk. Je zou natuurlijk ook gewoon kunnen kiezen voor de Bosch MUM59M55 mini blender. Het is een handig apparaat dat bovendien in tal van diverse kleuren te bekomen is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Mini blenders koopgids

 

Kun jij ook genieten van een heerlijke smoothie op een warme zomeravond? Met behulp van een mini blender kun jij dit ook in een mum van tijd klaarmaken. Uiteraard is het wel belangrijk dat je één van de beste mini blenders kiest. Wij hebben daarom een aantal factoren extra toegelicht waar je rekening mee zou kunnen houden. Denk maar aan het nut, de mogelijkheden, het design en de prijs. als je de modellen gaat vergelijken. En wie weet kom je zo wel een mini blender aanbieding tegen.

 

 

Wat is een mini blender

 

De meeste personen weten wel wat een blender is en wat je er allemaal mee kunt doen. Tegenwoordig bestaat daar ook een compactere versie van die de mini blender wordt genoemd. Het principe is dus volledig gelijk aan de gewone standaard blender toestellen maar de hoeveelheid die je ermee kunt bereiden is gewoon veel beperkter.

Mini blenders worden door sommige mensen ook wel persoonlijke blenders genoemd. Dit komt omdat ze juist zoveel compacter zijn en vaak slechts één tot twee porties per keer kunnen maken. Bovendien is een mini blender heel gemakkelijk om te gebruiken en in een mum van tijd kun je van een heerlijke smoothie of een lekkere soep genieten.

Een mini blender is dus ideaal voor mensen die niet zoveel plaats hebben op het aanrecht of elders om het apparaat te plaatsen. Juist doordat ze ook zo compact zijn en dus relatief weinig wegen, is een mini blender ook gewoon heel handig om mee te nemen onderweg. Wanneer je bijvoorbeeld met je partner op kampeertrip gaat of gewoon een weekendje naar de zee.

 

 

De kenmerken en de mogelijkheden

 

In je zoektocht naar de voor jou ideale mini blender zul je merken dat er heel wat onderscheid is tussen de verschillende toestellen. Sommige toestellen beschikken nu eenmaal over iets meer mogelijkheden dan andere mini blenders. Het zou hier dan ook een goede aanbeveling zijn om eerst even na te denken over de verwachtingen die jij van het toestel hebt. Ben jij van plan om de mini blender regelmatig te gebruiken of eerder sporadisch? Of wil jij de mini blender enkel en alleen meenemen wanneer je op reis vertrekt. Dit zal het voor jou iets eenvoudiger maken om de aanbiedingen te bekijken.

Zo kan het handig zijn om een mini blender aan te kopen die voorzien is van een draagbare fles. Want dit maakt het nog net iets eenvoudiger om overal mee naartoe te nemen als je bijvoorbeeld op kampeervakantie vertrekt met je partner. Het is ook een goed idee om uit te kijken naar een toestel dat voorzien is van een antislip bodem. Op die manier blijft het toestel altijd stevig en stabiel staan en hoef je geen schrik te hebben dat het misschien wel wegschuift.

Heel veel mini blenders zijn bovendien uitgerust met nog heel wat handige accessoires. Denk maar aan raspschijven, een kneedhaak, gardes en een vleesmolen. Uiteraard zal dit de prijs wel lichtjes beïnvloeden maar het maakt het toestel toch net iets vollediger. Ook een toestel dat in de vaatwasmachine mag gestopt worden kan handig zijn. Zeker voor mensen die een hekel hebben aan de afwas.

 

 

Het design en de kostprijs van een mini blender

 

Je zult ook heel wat keuze hebben wat betreft het design van de mini blender. Sommige toestellen zijn uit stevige materialen gemaakt zoals aluminium en roestvrij staal maar worden afgewerkt met heerlijke kleurtjes. Zo kun jij de mini blender kiezen die het beste bij jezelf past en die je gewoon het liefste ziet. Uiteraard zal het design zeker en vast een invloed uitoefenen op de uiteindelijke prijs van het toestel. Zo kun je al een mini blender aankopen voor slechts 30 euro. Maar er zijn natuurlijk ook toestellen te vinden die meer dan 300 euro kosten en die dus niet langer tot de goedkope mini blenders behoren.

Wij kunnen jou dan ook enkel en alleen aanraden om reeds op voorhand over een aantal zaken goed na te denken. Welke prijs kun en wil jij maximaal aan het toestel uitgeven? Ben jij van plan om de mini blender regelmatig te gebruiken of is het echt wel voor zo af en toe eens uit te halen? Als je dagelijks een heerlijke smoothie eet dan kan een iets duurdere mini blender wel aan te raden zijn. Kijk ook zeker naar de extra accessoires die het toestel met zich meebrengt. Sommige van deze hulpstukken zul je misschien vaak gebruiken terwijl je anderen amper gebruikt. En uiteraard dragen deze bij tot de uiteindelijke prijs.

 

 

Mini blender Reviews – Top 5

 

 

Als jij ook zo dol bent op een smoothie of misschien wel de typische Spaanse gazpacho, dan kun jij een blender zeker en vast niet missen. Daarom moet jij alleen maar voor de beste mini blender gaan. Met deze top 5 willen wij jou hier dan ook heel graag bij helpen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Philips Daily HR2872/00

 

Vanaf nu kun jij van lekkere smoothies en heerlijke soep en shakes genieten dankzij de mini blender van het merk Philips. Bovendien beschikt het toestel ook over een draagbare fles die je gemakkelijk kunt gaan meenemen.

Het product is hoofdzakelijk gemaakt uit kunststof en heeft een rode kleur. Bovendien is de blender voorzien van een antislip bodem die ervoor zorgt dat het toestel altijd stabiel staat. Het product schakelt automatisch uit. De uitneembare mesjes zorgen ervoor dat het product gemakkelijk te reinigen is maar mogen ook in de vaatwasser.

Niet elke koper is overtuigd van dit product en vindt dat de gebruiksaanwijzing niet echt duidelijk is. Toch is de overgrote meerderheid overtuigd van de goede prijs-kwaliteitverhouding ervan. Het is een compact product dat niet veel plaats nodig heeft en heel handig is in gebruik.

 

Koop bij bol.com (€37.99)

 

 

 

 

Bosch MUM59M55

 

Met deze mini blender van het merk Bosch kun jij vanaf nu jouw vrienden en familie verrassen met heerlijke gerechten. De blender is namelijk geschikt voor het maken van heerlijke saus en soep.

Het product is gemaakt uit kunststof en is beschikbaar in verschillende kleuren. Naast een mini blender beschikt dit toestel ook over een aantal andere mogelijkheden. Zo zijn er snij- en raspschijven inbegrepen. Er zijn ook een kneedhaak, een vleesmolen en enkele gardes voorzien. Het toestel kun je bovendien veilig in de vaatwasser stoppen.

De beoordelingen leren ons dat de meeste kopers echt positief advies geven over de goede prijs-kwaliteitverhouding van het product. Bovendien is het ook eenvoudig en daardoor handig in gebruik. Daardoor lijkt het wel of we met een mini blender aanbieding te maken hebben. Echter vinden sommige kopers het product net iets te duur.

 

Koop bij bol.com (€359)

 

 

 

 

Bosch MCM64060

 

Net zoals het vorige product is ook deze mini blender van het merk Bosch. Naast een mini blender beschikt het toestel ook over een citruspers, raspschijven en kloppers. Op die manier kun jij met slechts één toestel verschillende gerechten gaan bereiden.

De mini blender is gemaakt uit kunststof en is beschikbaar in een witte kleur. Het product beschikt ook over een antislip bodem waardoor het toestel altijd stevig en stabiel staat. Naast de verschillende functies die het toestel heeft, kun je ook zelf de snelheden gaan bepalen.

In tegenstelling tot het vorige product behoort dit toestel tot de goedkope mini blenders van Bosch. De meeste kopers zijn dan ook heel tevreden over de prijs-kwaliteitverhouding ervan. Doordat het toestel heel stevig en stabiel staat is het voor veel kopers erg handig in gebruik. Sommige kopers vinden de prijs dan weer net iets te hoog.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Princess 212065

 

Met de Princess mini blender kun jij vanaf nu jouw vrienden en familie trakteren op die heerlijke Spaanse gazpacho. Ook sapjes en shakes zijn absoluut geen enkel probleem. Ondanks het compacte formaat kun je er dus heel veel mee doen.

Het product is gemaakt uit kunststof en is beschikbaar in drie verschillende kleuren die perfect in elk interieur passen. Bovendien beschikt de mini blender ook over een antislip bodem waardoor het toestel altijd stabiel staat. Het is ook heel gemakkelijk te reinigen aangezien het zonder problemen in de vaatwasser kan.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat de meningen bij dit product verdeeld zijn en dat is ook helemaal niet zo erg. Op die manier is er juist ruimte tot verbetering. Toch valt op dat heel wat gebruikers een positief advies geven over de goede prijs-kwaliteitverhouding ervan.

 

Koop bij bol.com (€26.95)

 

 

 

 

Tristar BL-4429

 

Met de Tristar mini blender haal jij een product in huis waarbij je op een eenvoudige en snelle manier verschillende lekkere hapjes kunt bereiden.

Het toestel is gemaakt uit roestvrij staal en glas en heeft een zwarte kleur waardoor het in elk interieur past en bovendien heel stijlvol is. De antislip bodem zorgt ervoor dat het toestel altijd stevig en stabiel staat. Het product is compact waardoor het ideaal is voor studenten of kleinere huishoudens. Bovendien beschikt het toestel over verschillende functies en kun je de snelheid zelf bepalen.

Bij dit product is momenteel nog geen enkele review geschreven. Dit doet ons vermoeden dat het misschien wel eens om een nieuw product zou kunnen gaan. Het kan ook zijn dat sommige gebruikers het product al hebben aangekocht maar nog geen beoordeling hebben geschreven.

 

Beste Aanbod

 

 

 

 

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5.00 out of 5)
Loading...
DMCA.com Protection Status