Beste mini cirkelzaag

Laatste update: 31.05.20

 

Mini cirkelzagen test van 2020

 

Zodra je besluit om op zoek te gaan naar een degelijke en duurzame mini cirkelzaag dan zul je moeten rekening houden met verschillende factoren. Zo kan het maximale vermogen bijvoorbeeld heel erg belangrijk zijn terwijl andere kopers meer waarde hechten aan de verschillende extra functies en opties. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te laten verlopen, zijn we alvast op zoek gegaan naar maar liefst 3 hedendaagse topproducten. Zo blijkt de Rotorazer zaag / mini saw alvast een topproduct te zijn. Zo kun je dit apparaat gebruiken in combinatie met tal van verschillende materiaalsoorten zoals triplex, tapijten, tegels, metaal, plastic en hout. Met de Ferm CSM1043 mini cirkelzaag mag je zeker zijn van een meer dan waardig alternatief die is uitgerust met een totaal vermogen van wel 500 Watt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Mini cirkelzagen koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit de beste mini cirkelzagen en daarom is het alvast een goede aanbeveling om zoveel mogelijk apparaten met elkaar te vergelijken. Zo kan het een hulpmiddel zijn om rekening te houden met verschillende factoren. Wat is het gebruiksgemak van een mini cirkelzaag en welke mogelijkheden of kenmerken zijn er. Met welk prijskaartje zul je rekening moeten houden en zijn er ook goedkope mini cirkelzagen die betrouwbaar en degelijk zijn. Welke materialen mogen worden gebruikt en wat betreft de nauwkeurigheid ervan. Kortom, neem rustig de tijd om deze koopgids even grondig door te nemen.

 

 

Wat is een mini cirkelzaag en het gebruiksgemak

Een mini cirkelzaag zou je ongeveer kunnen vergelijken met een soort van handcirkelzaag vanwege de compactheid ervan. Toch is het nog niet helemaal hetzelfde. Zo zul je veel gebruikers ook horen spreken van een “precisie cirkelzaag”. Het zijn compacte apparaten waarbij een werktafel overbodig is en dus niet echt verplicht. Bovendien biedt het je de mogelijkheid om in zeer kleine ruimtes toch nog steeds heel nauwkeurig werk af te leveren.

Met een mini cirkelzaag of precisie cirkelzaag kun je bovendien heel wat verschillende materiaalsoorten bewerken. Of het nu over hout, aluminium, kunststof of metaal gaat. Je zult bovendien ook merken dat de mini cirkelzaag voorzien is van een speciaal handvat waardoor nauwkeurigheid makkelijk bekomen kan worden. Echter raden wij jou aan om verschillende apparaten even met elkaar te vergelijken alvorens een uiteindelijke beslissing te nemen.

 

Mogelijke kostenplaatje

Mini cirkelzagen hoeven tegenwoordig helemaal niet zo duur te zijn. Zo kun je al heel wat degelijke en betrouwbare apparaten spotten in de categorie van de goedkope mini cirkelzagen. Indien je oog dan toch gevallen is op een iets duurdere cirkelzaag, ga dan eventuele aanbiedingen alvast niet uit de weg. Toch kunnen we stellen dat de prijs van een mini cirkelzaag door heel wat factoren in meer of minder mate beïnvloed kan worden. Zo kan niet alleen het vermogen maar ook de extra functies voor een toename van de prijs zorgen.

Indien je als professionele klusser heel wat uurtjes in de week werkt, dan is het natuurlijk op lange termijn voordeliger om een mini cirkelzaag met iets meer mogelijkheden aan te kopen. Als je als particulier maar af en toe eens een mini cirkelzaag wenst te gebruiken, dan is er bijvoorbeeld altijd nog de optie om te kiezen voor een tweedehands toestel. Of je kunt het ook gewoon huren. Bekijk eventueel ook eventjes de verschillende online reviews en het advies van klanten.

 

Vermogen en doeleinde

Mini cirkelzagen mogen dan wel compact zijn, maar beschikken vaak over heel wat vermogen. Gemiddeld kun je rekenen op een vermogen dat ligt tussen 400 en 450 Watt. Dat komt ongeveer overeen met een maximale rotatiesnelheid van maar liefst 4000 toeren per minuut. Ideaal dus om diverse huis- en tuinklussen uit te voeren en bovendien ook nog eens heel nauwkeurig!

 

 

Comfort en gebruiksvriendelijkheid

Een mini cirkelzaag biedt heel wat voordelen en comfort. Zo gaat het in de eerste plaats om een vrij compact apparaat. Dat werkt niet alleen makkelijker maar is na gebruik ook eenvoudiger om op te bergen. Omwille van de compactheid kost het ook helemaal geen moeite om het apparaat mee te nemen op verplaatsing. Daarnaast valt ook het gewicht hartstikke goed mee en is het toestel ideaal om te gebruiken door zowel dames als heren.

Een mini cirkelzaag is bovendien ideaal indien je op zoek bent naar een toestel om heel nauwkeurige zaagklussen tot een goed einde te brengen. Het zal je dan ook niet verwonderen dat het zelfs mogelijk is om de zaagdiepte te gaan instellen en bepalen. Dat brengt dan ook weer met zich mee dat je met een mini cirkelzaag helemaal geen werkbank of tafel hoeft te gebruiken. Kortom, extra handig dus om mee te werken!

 

Mogelijke accessoires en extra kenmerken

Je zult al vrij snel merken dat de meeste mini cirkelzagen over heel wat extra mogelijkheden en accessoires beschikken. Zo krijg je er in de eerste plaatst, steevast een stel stevige zaagbladen bij. Zo heb je mini cirkelzagen die geleverd worden in combinatie met maximaal 4 zaagbladen terwijl je bij andere toestellen tot wel 6 zaagbladen erbij krijgt. Daardoor wordt het mogelijk om met verschillende materiaalsoorten zoals metaal, tegel, ijzel of laminaat te werken.

De meeste mini cirkelzagen worden verder ook geleverd in combinatie met een handig stofafzuigingssysteem en/of zaaggeleiding. Verder zul je merken dat het mogelijk is om op een handige en bijzonder snelle manier de zaagdiepte te gaan aanpassen. Ook een bijkomende laser van ledlicht is bij de meeste mini cirkelzagen eerder een vaste waarde. Op die manier kun je de zaaglijn altijd duidelijk weergeven. Zoveel mogelijkheden kunnen misschien wel voor een hoger prijskaartje zorgen alhoewel het altijd mogelijk is om een mini cirkelzaag aanbieding te spotten.

 

Mini cirkelzaag Reviews – Top 5

 

Je hebt tegenwoordig heel wat diverse soorten mini cirkelzagen. Je hebt er van het merk Bosch maar ook Makita en Worx bieden heel wat mogelijkheden aan. Wij hebben alvast voor jou een top 5 samengesteld van de best beoordeelde producten. We hebben dus niet alleen gekeken naar het aantal online reviews maar ook gekeken naar het advies dat klanten gaven over de mini cirkelzaag. Neem rustig je tijd om de producten even grondig te bekijken en kies er dan voor jou de beste mini cirkelzaag uit.

 

 

Rotorazer zaag / mini saw

 

Deze handige mini cirkelzaag zul je jammer genoeg niet meteen tussen de goedkope mini cirkelzagen hoeven te zoeken. Toch biedt dit product volgens de koper heel wat mogelijkheden. Zo kan het probleemloos door hout, tegels, metaal, plastic, triplex en zelfs tapijten heen zagen. En dit is natuurlijk al heel wat.

Het product is afkomstig van het bekende merk Rotorazer en kan probleemloos een toerental van 3400 RPM bereiken. In combinatie met het stofafzuigend systeem hoef je je geen zorgen te maken over rondvliegend stof of vuil. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is het apparaat aan je stofzuiger koppelen.

Momenteel heeft er nog maar één enkele koper een reactie geplaatst en deze is volledig positief. Het is mogelijk dat er nog meerdere gebruikers zijn die het product reeds hebben aangekocht. Maar misschien hebben ze gewoon de tijd nog niet gevonden om een leuke review te plaatsen.

 

Koop bij bol.com (€109.95)

 

 

 

 

Ferm CSM1043

 

Je kunt ook altijd de keuze maken voor de mini cirkelzaag van het bekende merk FERM aan te kopen. Bovendien lijkt dit product wel een echte mini cirkelzaag aanbieding te zijn zodra je het prijskaartje ziet. Het ziet er echt een koopje uit en dat is natuurlijk altijd leuk.

Het is een krachtige mini cirkelzaag die over een ruim vermogen van maar liefst 500 Watt beschikt. Daardoor is het geschikt om probleemloos voorwerpen uit kunststof, laminaat of zelfs sanitair tegels te zagen. Je kunt er probleemloos ook vlak mee langs de wand zagen indien dit nodig mocht zijn. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden met dit apparaat.

De kopers zijn duidelijk tevreden over de uitstekende kwaliteit van het product en raden het dan ook werkelijk iedereen aan. Verder biedt de mini cirkelzaag bijzonder veel mogelijkheden en opties en is het toestel gebruiksvriendelijk.

 

Koop bij bol.com (€58.99)

 

 

 

 

Bosch PKS 16

 

Met deze handige mini cirkelzaag van het bekende en sterk gewaardeerde merk Bosch haal je een krachtig apparaat in huis. Het toestel is voorzien van een krachtige motor die over een totaal vermogen van maar liefst 400 Watt beschikt.

Deze Bosch PKS 16 mini cirkelzaag werkt niet op batterijen maar op basis van het lichtnet of een handige adapter. Het toestel is voldoende krachtig om verschillende materiaalsoorten te bewerken. Denk maar aan houten tegels en andere soorten multimateriaal. Bovendien krijg je er bij de aankoop van het product meteen ook een aantal zaagbladen meegeleverd.

We merken op dat er op dit moment al 3 reacties bij dit product zijn geplaatst. Alle kopers reageren unaniem positief wanneer het gaat over de kwaliteit van de mini cirkelzaag. Verder zijn er ook enkele kopers die de prijs-kwaliteitverhouding van de cirkelzaag correct en goed vinden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Batavia Racer

 

Met deze Batavia mini cirkelzaag haal je zeker en vast één van de goedkope producten in huis. De lage prijs zal misschien veel kopers meteen kunnen aanspreken. De mini cirkelzaag is afkomstig van het merk Batavia en heeft een maximaal vermogen van maar liefst 450 Watt.

Dankzij de kracht van het toestel kun je dit product gebruiken in combinatie met verschillende materiaalsoorten. Zo kun je de zaag probleemloos gebruiken om door steen, hout, laminaat, tegels en nog zoveel meer te zagen. Zelfs kunststof, linolium en aluminium behoren tot de mogelijkheden. Je kunt verder de diepte gaan instellen net zoals ook de snelheid gaan regelen. Het is ook heel positief dat je tijdens het zagen bijna geen trillingen zult voelen. Dit is niet alleen stabieler maar ook veiliger.

Ondanks deze voordelen en mogelijkheden moeten we jammer genoeg vaststellen dat er nog geen online beoordelingen zijn geplaatst. We vermoeden daarom dat het hier wel eens om een vrij recent product zou kunnen gaan. Laat je hierdoor echter niet afschrikken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Einhell TC-CS 860/1 Kit

 

Tot slot is er dan ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor de mini cirkelzaag van het bekende merk Einhell. Het is misschien niet het toestel met de laagste prijs maar toch hoef je er ook niet zo duur voor te betalen. En dat is ook wel een leuk pluspunt.

Het toestel is bijzonder krachtig en beschikt over een maximaal vermogen van maar liefst 450 Watt. Verder krijg je er bij de aankoop van het toestel ook heel wat accessoires en hulpstukken bij. Denk maar aan een stevige opbergkoffer, enkele zaagbladen, een diamantschijf en zelfs een 3-delige geleiderail.

Volgens één enkele koper is het toestel toch niet zo handig om te gebruiken. Zeker niet wanneer je zwaar werk wilt verrichten. Toch blijkt de meerderheid van de gebruikers wel overtuigd te zijn van de kwaliteit en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat. Bekijk deze mini cirkelzaag even en oordeel dan vooral zelf.

 

Koop bij bol.com (€79.3)

 

 

 

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
DMCA.com Protection Status